Doručení zdarma Alzaboxy

Szimulátor játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Műfaj
Szimulátor
(403)
Stratégiai
(66)
Versenyzős
(52)
Sport
(39)
Akció
(37)
Szűrés

A szimulátor játékok a videójátékok egyik sajátos műfaját képezik, amely azokat a játékosokat célozza meg, akik tevékenységtől függetlenül valósághű élményt szeretnének átélni. Szeretnéd kipróbálni magad egy szállító repülőgép pilótájaként, farmerként, hivatásos katonaként vagy esetleg teherautó sofőrként? Olvass tovább, hogy megismerd a legnépszerűbb szimulátor játékok kínálatát.

Tovább

Szimulátor játékok, ahol a történetet te magad írod

A szimulátor játékok olyan játékok, amelyeknek általában nincs rögzített forgatókönyvük. Történetüket nagyrészt maguk a játékosok befolyásolják. Ezeknek a játékoknak a végső célja általában az, hogy a játékosok a legjövedelmezőbb cégeket hozzák létre, a legnagyobbak legyenek, egyszóval a legjobbak legyenek bármiben. Az, hogy hogyan jutsz fel a csúcsra, és mennyi idő alatt érsz oda, teljes mértékben a játéktudásodtól függ.


Farming Simulator 22

Farming Simulator 22

i

A Farming Simulator az egyik legnépszerűbb szimulátor játék a műfajban.

A szimulátor játékok minden platformon játszhatóak

A szimulátor játékok PC-re és Xboxra, PlayStationre és Nintendóra is elérhetőek.

i

Útközben is gazdálkodhatsz vagy versenyezhetsz. Nézd meg a szimulátor játékok kínálatát a Nintendo Switch-en.

Szimulátor játékok, ahol a karriered az első

A szakmai szimulátor játékok egyedülálló lehetőséget biztosítanak arra, hogy kipróbáld álmaid szakmáját. Ezeknek a játékoknak a tartalma általában nagyon egyszerű. Küzdd magad egyre feljebb és feljebb egy kezdő pozícióból, építs fel egy sikeres márkát, vásárolj technológiát vagy ingatlanokat, fektess be és keress egy rakás virtuális pénzt.

Gazdálkodj teljes munkaidőben a Farming Simulatorral

A Farming Simulator egy népszerű szimulátor játék, amely minden évben a legújabb kombájnokat, traktorokat és egyéb mezőgazdasági eszközöket adja a játékosok kezébe. De egy virtuális farm vezetése sem sétagalopp. A gazdálkodás minden aspektusáról gondoskodnod kell, a palánták megvásárlásától egészen a betakarításig.

Euro Truck Simulator 2 - Légy az utak királya

Az Euro Truck Simulator 2 egy sikeres szimulátor játék, amely igen széles rajongói bázissal rendelkezik. Az ETS2-ben különböző márkájú teherautók volánja mögé ülhetsz, amelyeket a világ különböző útjain vezethetsz.

Microsoft Flight Simulator, legyél pilóta

A MicroSoft Flight Simulator egyedülálló élményt nyújt a szállító- és teherszállító repülőgépek irányításában. A játék valós helyszínekkel, részletes pilótafülkékkel és hihetetlenül összetett irányítással rendelkezik.

További népszerű hivatás szimulátorok: Car Mechanic Simulator és Surgeon Simulator.

Sport- és verseny szimulátor játékok

Egy másik népszerű kategória a sport és az autóversenyzés világából származó szimulátorok széles skálája. Felejtsd el az egyszerű vezérlést és az arcade vezetést, a sport- vagy versenyszimulátorok keményen megdolgoztatnak majd.

Focimenedzser, tudd meg, milyen egy edző élete

A Football Manager a sportszimulátorok klasszikus képviselője, amely világszerte népszerű a játékosok körében. Egy szakvezető bőrébe bújva kipróbálhatod magad bármelyik futballklub irányításában, és csak rajtad múlik, hogy bekerülsz-e a hírességek csarnokába, vagy egy szezon után állás nélkül maradsz.

i

A Forma-1, a MotoGP és a WRC is rendelkezik saját licencelt szimulátorral.

Katonai szimulátorok kifinomult háborús technológiával

Az Arma 3-hoz hasonló katonai szimulátor játékok egyedülálló betekintést nyújtanak az egyszerű katonák és a nélkülözhetetlen tábornokok életébe. Ezek a játékok gyakran kifinomult ballisztikát, tankok, repülőgépek és egyéb felszerelések hű modelljeit vagy hatalmas térképeket kínálnak. A többjátékos mód és a játékosok közötti kommunikáció általában kulcsszerepet játszik.

A legsikeresebb életszimulátor, avagy a The Sims varázsa

Az életszimulátorok sajátossága, hogy nincs mit megnyerned. Az olyan játékok, mint a The Sims, lehetővé teszik, hogy a játékban szereplő karakterek sorsát tetszés szerint alakítsuk. Megbirkózik a szimed egy új munkával? Meg tud tanulni gitározni? Családot alapít majd?


The Sims 4

The Sims 4


Építős szimulátor játékok és a Tycoon sorozat - a szimuláció és a stratégia kombinációi

Az olyan címek, mint a Zoo Tycoon, a Jurrasic World Evolution, a Kerbal Space Program, a Tropico vagy a PC Building Simulator egyszerre rendelkeznek a szimulációs és a stratégiai játékok jellemzőivel. Ezekben a játékokban előre meghatározott feladatok vagy küldetések vannak, amelyeket teljesítened kell. Az azonban már csak rajtad múlik, hogyan oldod meg őket.

Más műfajban szeretnél játszani? Nézd meg az összes PC-s és konzolos játékot.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
403 termék
4,5
Road Maintenance Simulator - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja szimulátor - Válassz a 30 nagyszabású küldetés közül, amelyek összetett és egymásra épülő feladatokat tartalmaznak, például útburkolati jelek felfestése, fakivágás, az útszélek tisztítása, útjavítás, közlekedési táblák elhelyezése és ütközésgátlók felszerelése.
11 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1290
5,0
Farming Simulator 22: Premium Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - A Farming Simulator 22 Premium Edition minden farmer álmát teljesíti. Változatos gazdálkodást kínál hat térképpel és több száz autentikus gépből álló gigantikus flottával. A nemzetközileg elismert alapjátékkal, hét hivatalos tartalomcsomaggal és két bővítménnyel a kezdő és visszatérő farmerek végtelen családbarát tartalmat élvezhetnek a kooperatív és versengő gazdálkodáshoz.
15 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0498
3,4
Bus Simulator 21 - Day One Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - Készülj fel egy teljesen új, magával ragadó amerikai térképre, az Angel Shores-ra, és az előző rész európai térképének, a Seaside Valley-nek egy átdolgozott változatára - beleértve annak bővítését is. A Bus Simulator 21 még nagyobb, nyitott világa lehetőséget ad arra, hogy megtapasztald egy buszsofőr izgalmas mindennapjait két hatalmas városban, amelyeket szabadon felfedezhetsz.
8 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1336
5,0
Dakar Desert Rally - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Dakar Desert Rally a bolygó legnagyobb Amaury Sport Organization rally versenyeinek hiteles sebességét és izgalmát hozza el, a világ vezető gyártóinak licencelt járműveinek teljes választékával, beleértve a motorkerékpárokat, az autókat, a teherautókat, a quadokat és az SSV-ket.
12 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1263
5,0
Train Sim World 3 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Hódítsd meg Amerika hegyeit, miközben hihetetlen terheket cipelsz vasparipákon. Rekordidő alatt juttatod el az ingázókat az Egyesült Királyság fővárosából a munkahelyükre, és száguldasz az államok között a német expresszek fedélzetén. A kreatív eszközökkel a saját módszereid szerint játszhatsz. Vedd át az irányítást a mozdonyok felett a Train Sim Worldben.
12 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1381
5,0
RIDE 5: Day One Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - Akár csak szórakozásból versenyzel, akár magasabb szinten versenyzel, önmagad ellen, az idő ellen vagy barátaid ellen, bármi legyen is a célod, a RIDE 5 tökéletes játékmódot kínál neked - akárcsak minden idők legnehezebb versenyei.
21 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: XBSE0351
4,8
WRC Generations
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - 2022-ben a WRC bajnokság a hibrid korszakba lép. A rally világa számára ez egy olyan forradalmat jelent, amely jelentős hatással van a teljesítményre, az alkalmazott stratégiákra, és alkalmazkodásra kényszeríti a versenyzőket és a csapatokat. A játékmenetet tekintve új mechanikák léptnek életbe, amelyek a hibrid motorok igényeit képviselik. A gyorsasági szakaszok megnyeréséhez körülrekintően kell kezelned az akkumulátort a motortérkép testreszabása alapján.
4 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1364
TopSpin 2K25 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - Látogass el a TopSpin 2K25 legizgalmasabb teniszpályáira, a négy Grand Slam-bajnokságtól kezdve az olyan látványos nemzetközi arénákig, mint Indian Wells, La Caja Mágica, Pala Alpitour és Foro Italico. Utazd be a világot feltörekvő tehetségként, és válj Grand Slam-bajnokká a MyCAREER-ben, és mérkőzzetek meg a világ legnagyobb teniszezőivel olyan tornákon, mint Wimbledon, Roland-Garros, a US Open és az Australian Open.
25 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0478
5,0
Park Beyond: Impossified Collectors Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor
40 890 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: WG1337ce
5,0
Expeditions: A MudRunner Game - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Indulj tudományos expedíciókra, amelyek a szó szoros értelmében magukkal ragadnak, miközben alkalmazkodsz a természet kihívásaihoz, és felfedezed a feltérképezetlen területek rejtélyeit. Vezess kutatási küldetéseket különféle terepjárók volánja mögül, küzdd le az veszélyes utakat, és használd a fejlett technológiát és a legmodernebb eszközöket az akadályok leküzdésére.
Leárazás -19 %
12 390 Ft 15 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1329
4,0
Taxi Life: A City Driving Simulator
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - Miután megérkezel Barcelonába, semmi mással, mint egy autóval és az álmaiddal járod a híres város forgalmas utcáit, és viszed az utasokat A-ból B-be, hibátlan szolgáltatást nyújtva nekik. Be kell tartanod a közlekedési szabályokat, meg kell küzdened a türelmetlen turistákkal, a változékony időjárással és a csúcsforgalommal.
12 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1436
The Sims 4: Eco Lifestyle
Videójáték kiegészítő - dobozos változat, műfaj: szimulátor, - ebben a bővítményben simeddel megváltoztathatod a körülötted lévő világot - csökkentsd, használd újra és reciklálj! Napelemtáblák segítségével saját villanyenergiát tudsz előállítani és az új vertikális kerteknek köszönhetően saját terményre tehetsz szert.
Szuper ár
6 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG449pHU
4,4
The Sims 4: Starter bundle
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - Engedd szabadjára a fantáziádat a The Sims 4 játékkal. Élvezd a pihentető játékot a The Sims 4 Laundry Day Stuff* és a The Sims 4 Country Kitchen Kit* készletekkel.
Leárazás -19 %
2 990 Ft 3 690 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG449qb
MotoGP 23: Day One Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A MotoGP legsikeresebb bajnokai melletti versenyzés izgalma egy új, izgalmas újdonságokkal teli fejezettel tér vissza a pályára! Akár tapasztalt, rutinos versenyző vagy, akár először mész kétkeréken, a MotoGP 23 olyan élményt nyújt, amely mindig szórakoztató és motiváló.
21 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0345
The Sims 4: Snowy Escape - PC
Videójáték kiegészítő - dobozos változat, műfaj: szimulátor, - Tapasztald meg az adrenalin által táplált téli sportokat, lazíts természetes meleg forrásokban, és tervezz saját japán ihletésű életmódot
6 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG449qHU
EA Sports PGA Tour - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor
Szuper ár
19 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0330
Tropico 6 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - Nagy szigetcsoportért leszel felelős, hidakat építesz és összekötöd a szigeteidet, valamint új közlekedési eszközöket és infrastruktúrát használsz. Küldd a trópusi lakosaidat portyázni, hogy ellopják a világ csodáit, köztük a Szabadság-szobrot és az Eiffel-tornyot. Módosítsd a palotát saját ízlésed szerint, beszélj a választások előtt az erkélyéről a néphez, és nyerd el alattvalóid jóindulatát.
7 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0189
Train Sim World 4
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - Élvezd az elképesztő sebességet és a páratlan kreativitást a Train Sim World 4 videojátéknak köszönhetően! Hódolj be vonatos hobbidnak és fedezz fel nyers érzelmeket a híres útvonalakon áthaladó vonatos utazások során. Ez a Te utazásod!
13 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1430
Way of the Hunter Hunting Season One - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat, műfaja szimulátor és lövöldözős - A Way of the Hunter hatalmas világa lehetővé teszi a számodra, hogy figyelemmel kísérj számos vadász történetet szerte a világban, elsajátítsd az etikus vadászat kihívásait, és megold az etikátlan viselkedés összetett eseteit. Szabadon is vadászhatsz és felfedezheted Észak-Amerika, Európa és Afrika lélegzetelállító tájait.
9 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0452
Garden Life: A Cozy Simulator
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - A megfelelő kertészeti technikákkal és képzelőerővel újjáéleszthetsz egy elhagyott parcellát, és élvezheted a saját kerted gondozásából fakadó békét és örömöt.
+Ajándék Elektronikus promo kód Garden Life: Eco-friendly Decoration Set - PC melynek értéke 1 690 Ft
11 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1437
5,0
Lawn Mowing Simulator: Landmark Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Tapasztald meg a brit vidék kaszálásának szépségét és részletgazdagságát a Lawn Mowing Simulatorban, az egyetlen szimulátorban, amely lehetővé teszi, hogy a tekintélyes gyártók valódi, engedélyezett fűnyíróinak hiteles és széles körű listáját használd
14 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1351
5,0
Way of the Hunter - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és lövöldözős - Ezen autentikus vadászélmény lehetővé teszi a számodra, hogy felfedezd az USA-ban és Európában elterülő hatalmas nyitott környezeteket, valamint azt, hogy vadássz azokban. Fedezd fel a gyönyörű természetben a hűen ábrázolt állatokat és használj különböző, részletekben gazdag és nagyon reális fegyvereket.
10 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0202
No Place Like Home - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - A No Place Like Home egy kedves és kikapcsolódást nyújtó szimulátor, amelyben Ellen Newland szerepébe bújsz. Úgy döntesz, hogy még utoljára meglátogatod a nagypapádat a Földön, mielőtt véglegesen a Marsra költöznél. Azonban hamarosan arra leszel figyelmes, hogy a nagypapád eltűnt, és a farmját nemrég lerombolták.
13 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1266
Farming Simulator Kids - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja szimulátor és gyerekeknek - A Farming Simulator Kids egy könnyen játszható, minden korosztály számára alkalmas játék, amely a tizenéves generációt bevezeti a gazdálkodás és a virágzó vidék színes és szórakoztató világába, miközben barátságos környezetben oktatja és szórakoztatja a gyerekeket. A Farming Simulator Kids aranyos grafikájával arra invitálja a fiatal játékosokat, hogy megtapasztalják a kellemes életet egy farmon. A gyerekek felfedezik a farm helyszíneit, ahol egészséges terményeket termesztenek és takarítanak be, vagy olyan aranyos haszonállatokról gondoskodnak, mint a tehenek, csirkék vagy libák
11 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1334

Szimulátor játékok

Szimulátor játékok

A Szimulátor játékok kategóriában összesen 403 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szimulátor játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább szimulátor játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb szimulátor játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: szimulátor játékok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ