AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

TESCOMA PRESIDENT 909060.00

Termékkatalógus
TESCOMA PRESIDENT 909060.00
5 2 értékelés
Konyhai robotgép Tescoma President - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1500 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, 6 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok kolbásztöltő feltét, nyomóprés, dagasztószár, szeletelő feltét, ballon habverő, flexi habverő, turmix feltét, húsdaráló, reszelő dob, habverő kar, szeletelő korong és keksz készítő, 3 szeletelő korong, tömege 10,24 kg, mérete 34 × 40 × 25 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes kivitel
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  TESKR157 Termékszám:  8595028408157 Gyártó honlapja:
TESCOMA PRESIDENT 909060.00 181 890 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Akciós szettek

184 920 Ft
Szett megvásárlása
186 280 Ft
Szett megvásárlása

TESCOMA PRESIDENT 909060.00

TESCOMA PRESIDENT 909060.00 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Spórolj időt, és szerezz örömöt a főzés során az új TESCOMA PRESIDENT 909060.00 konyhai robotgéppel. 1500 W-os motorral látták el, amely ideális akár professzionális felhasználásra is, mivel készíthetünk vele akár igényes kenyértésztát is. Könnyedén szabályozható a motor teljesítménye 6 lehetséges fokozatban, így könnyen kiválaszthatjuk a kellő sebességet. Bolygómozgásának hála, amikor is az alapanyagok keverése közben a robotfej és a keverőfej egymással ellenkező irányban mozog, a robotgép garantálja az egyes összetevők hibátlan keverékét. A konyhai robotgép rendelkezik egy tartós tállal, melynek térfogata 6 l, amely többszemélyes háztartásban élők számára ideális. Olyan fontos tulajdonságai vannak, mint PULSE (Turbo) gomb, teljes fordulatszám szabályozás, teljesen fém ház és automatikus receptek. Az ügyes Tescoma konyhai robotgép külalakját rozsdamentes acél szín egészíti ki.

Konyhai robotgép TESCOMA PRESIDENT 909060.00 Lifestyle
Konyhai robotgép TESCOMA PRESIDENT 909060.00 Lifestyle 2

TESCOMA PRESIDENT 909060.00 konyhai robotgép leglényegesebb tulajdonságai

  • A tartós Tescoma konyhai robotgép segítségével egyik kezünk máris szabaddá válik
  • 1500 W teljesítményű motorral látták el
  • 6 sebességi fokozat közül választhatjuk ki a számunkra megfelelőt
  • A tökéletes keverést a bolygómozgás teszi lehetővé
  • A keverőtál térfogata 6 l
  • Terméksorozat: Tescoma President
  • Olyan funkciókat támogat, mint habverés, keverés és dagasztás
  • A pulzáló funkció lehetővé teszi az alapanyagok sokkal gyorsabb és alaposabb összedolgozását
  • Ez a teljes mértékben fémből készült Tescoma konyhai robotgép tökéletes stabilitást és hosszú élettartamot biztosít
  • Saját igényeink szerint állíthatjuk be a munkatempót a folyamatos sebességszabályozásnak köszönhetően
  • Szabadon választhatunk a több automatikus program közül
  • Rozsdamentes acél szín hangsúlyozza ki nagyszerű külalakját

Ezen TESCOMA PRESIDENT 909060.00 konyhai robotgép tulajdonságai

A nagyszerű Tescoma konyhai robotgép segítségével fejlesztheted főzési tudományod. Könnyedén készíthetünk vele különféle krémeket vagy felverhetünk tojást vagy tojásfehérjét. Könnyedén készíthetünk vele önteteket, krémeket vagy töltelékeket. Kellően könnyűre és levegősre gyúrja a tésztát a legfinomabb sütemények érdekében. A dagasztó funkció biztosítja, hogy bármilyen nehéz tésztát könnyedén elkészíthessünk. Tökéletesen összedolgozza kedvenc kenyerünk, pizzánk vagy desszertünk tésztáját. Remek tulajdonságai közé tartozik a mixer funkció. Nagyszerűen alkalmas levesek, zabkása és tápanyagban gazdag, egészséges turmixok előállítására, emellett dióféléket vagy jeget is darálhatunk vele. Így könnyen elérhetjük a remek és minőségi ízeket. A darálóval a húst lehetőségünk van egyaránt durvára és finomabbra is aprítani. Könnyedén elkészíthető házi darált hús a kedvenc hamburgerünkbe, fasírtba vagy mártásokhoz.

Konyhai robotgép TESCOMA PRESIDENT 909060.00 Tartozékok
Konyhai robotgép TESCOMA PRESIDENT 909060.00 Lifestyle 3

Ismerd meg a remek Tescoma konyhai robotgép extra funkcióit

Ezen TESCOMA PRESIDENT 909060.00 konyhai robotgép egy nagyszerű segítőtárs az ételek készítése során. Az alapanyagok alaposabb és gyorsabb feldolgozását a pulzáló funkció teszi lehetővé. Teljesen fémből készült, ezért biztosítja a tökéletes stabilitást és a hosszú élettartamot. Saját igényeink szerint állíthatjuk be a munkatempót a folyamatos sebességszabályozásnak köszönhetően. A tartós Tescoma Konyhai robotgép használatával gyorsabban és könnyebben végzünk a feladatokkal.

A konyhai robotgép intelligens funkciói garantáltan lenyűgöznek használat közben

A konyhai robotgép intelligens funkcióinak köszönhetően a sütés-főzés minden pillanatát élvezni fogjuk. Mind ínycsiklandozó desszertekhez, mind finom főételekhez találhatunk kész recepteket tartalmazó automata programokat. A robotgép úgy állítja be a teljesítményt, keverési intervallumot és hőmérsékletet, hogy az ideális legyen a tökéletes végeredmény érdekében. Az ügyes Tescoma konyhai robotgép a legjobb asszisztensként segít nekünk, és nagyszerűen alkalmazkodik hozzánk.

Az ügyes Tescoma konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékokkal rendelkezik, mint kolbásztöltő feltét, nyomóprés, dagasztószár, szeletelő feltét, ballon habverő, flexi habverő, turmix feltét, húsdaráló, reszelő dob, habverő kar, szeletelő korong és keksz készítő és 3 szeletelő korong. Köszönhetően a bőséges tartozéknak eme TESCOMA PRESIDENT 909060.00 konyhai robotgép többféle készüléket helyettesít, ezzel időt, pénzt és helyet takaríthatunk meg.

Burkolat anyaga:

rozsdamentes acél és műanyag

Belső áttétel anyaga:

fém

Méretek:

34 × 40 × 25 cm (Ma×Szé×Mé)

Tömege:

10,24 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Tartozékok
Kolbásztöltő feltét, Nyomóprés, Dagasztószár, Szeletelő feltét, Ballon habverő, Flexi habverő, Turmix feltét, Húsdaráló, Reszelő dob, Habverő kar, Szeletelő korong, Keksz készítő Kész!
Keverőtál űrtartalma
6 l Kész!
Szeletelő korongok száma
3 Kész!
Teljesítmény
1 500 W Kész!

Tartozékok

Tartozékok
Kolbásztöltő feltét, Nyomóprés, Dagasztószár, Szeletelő feltét, Ballon habverő, Flexi habverő, Turmix feltét, Húsdaráló, Reszelő dob, Habverő kar, Szeletelő korong, Keksz készítő Kész!
Keverőtál űrtartalma
6 l Kész!
Szeletelő korongok száma
3 Kész!

Anyag

Burkolat anyaga
Rozsdamentes acél, Műanyag Kész!
Belső áttétel anyaga
Fém Kész!

Méret & súly

Mélység
25 cm Kész!
Szélesség
40 cm Kész!
Magasság
34 cm Kész!
Tömeg
10,24 kg Kész!

Szín

Szín
Rozsdamentes acél Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TESCOMA PRESIDENT 909060.00
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ