Töltőfejek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Töltő típusa
Hálózati
(459)
Vezeték nélküli
(24)
Állvány
(16)
Rendeltetés
Android
(444)
IPhone
(249)
Teljesítmény
5 W
300 W
-
Kimenetek száma
1
10
-
Töltő kimenet
USB-A
(232)
USB-C
(367)
Lightning
(1)
Szűrés

A töltőfejek mára minden háztartásban fontos szerepet töltenek be. Nem csak a telefon, hanem az okosórák, powerbankek vagy fülhallgató bölcsők napi töltését végzik. A következőkben megnézzük melyek a leggyakoribb típusok és mire kell figyelni a vásárlás során.

Tovább

Töltőfej típusok

Amikor elsősorban a telefongyártók úgy döntöttek, hogy kettéválasszák a töltőfejet és kábelt, elindult a töltő adapterek evolúciója és kialakultak konkrét altípusok. Az alábbiakban néhány gyakori telefon töltőfej típust találsz:

  • USB-A töltőfej: az a hagyományos típusú töltőfej, amely a legtöbb eszközhöz, például okostelefonokhoz és táblagépekhez használatos. Az USB-A töltőfej USB-A csatlakozóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a klasszikus USB kábel csatlakoztatását.
  • USB-C töltőfej: az USB-C töltőfej egy újabb típus, amely egyre inkább elterjedt az okostelefonok és más eszközök körében. Az USB-C töltőfej USB-C csatlakozóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a gyorsabb töltést és adatátvitelt. Ezenkívül az USB-C töltőfej támogatja az univerzális töltést, így egyetlen töltőfejjel több készüléket is tölthetsz.
  • Lightning töltőfej: manapság nagyon ritka, az Apple eszközök, például az iPhone és az iPad, töltéséhez. Ez a töltőfej kifejezetten az Apple készülékekhez készült, és Lightning csatlakozóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a kábel csatlakoztatását.
  • Több kimenettel ellátott töltőfej: az erősebb töltési teljesítménnyel rendelkező töltőfejeken van értelme több kimenet jelenlétének. Leggyakrabban az USB-A és USB-C portok kombinációjáról van szó. A legdrágább töltő adapterek, akár 6 kimenettel is rendelkezhetnek.

Ez csak néhány példa a telefon töltőfej típusokra, és az egyes gyártók általában saját töltőfejeket kínálnak a készülékeikhez. Fontos megjegyezni, hogy a töltőfejek specifikációi és kompatibilitása változhatnak a gyártótól és a modelltől függően, ezért mindig érdemes ellenőrizni az eszközödhez ajánlott töltőfejet a gyártói weboldalon.

AlzaPower töltőfej

Mi alapján válasszak töltőfejet?

Amikor telefon töltőfejet választasz, néhány fontos tulajdonságot érdemes figyelembe venni:

  • Teljesítmény (Watt): a töltőfej teljesítménye határozza meg, milyen sebességgel töltődik a telefon. Kisebb teljesítményű töltőfejek általában lassabb töltést eredményeznek, míg nagyobb teljesítményű töltőfejek gyorsabb töltést biztosítanak. Fontos figyelembe venni a telefon gyártójának ajánlásait a megfelelő teljesítmény kiválasztásához.
  • Támogatott töltési protokollok: néhány telefon támogathat különböző gyorstöltési protokollokat, például Qualcomm Quick Charge vagy USB Power Delivery (PD). Ha a telefonod kompatibilis ezekkel a protokollokkal, érdemes olyan töltőfejet választani, amely támogatja az adott protokollt, hogy kihasználd a gyors töltési lehetőséget.
  • Kompatibilitás: győződj meg arról, hogy a kiválasztott töltőfej kompatibilis az adott telefonnal. Ez magában foglalja a csatlakozó típusát (pl. USB-A, USB-C vagy Lightning) és a megfelelő csatlakozóval rendelkező töltőkábel használatát.
  • Biztonság és minőség: érdemes megbízható gyártóktól vásárolni, akik biztonságos és minőségi termékeket kínálnak. Válassz hitelesített vagy tanúsított töltőfejet, amely megfelel a biztonsági előírásoknak és rendelkezik túlfeszültség- és rövidzárlatvédelemmel.
  • Hordozhatóság és ergonómia: ha gyakran utazol, fontos lehet, hogy a töltőfej könnyű és kompakt kialakítású legyen. Továbbá, olyan töltőfejet válassz, amely kényelmesen használható és tartósan működik.

Fontos megjegyezni, hogy a telefon gyártója általában ajánlásokat ad a megfelelő töltőfej használatával kapcsolatban. Érdemes ezeket az ajánlásokat figyelembe venni, hogy biztosítsd a megfelelő töltési sebességet és a telefon hosszabb élettartamát.

Töltőfej teljesítmény – hány W-os a megfelelő?

A megfelelő W (watt) értékű töltőfej kiválasztása a telefonhoz függ az adott telefon modelljétől és az ahhoz ajánlott töltési specifikációktól. Általánosságban elmondható, hogy a telefonokhoz általában kisebb W-os töltőfejek ajánlottak, míg a nagyobb teljesítményű töltőfejek inkább a tabletekhez és más nagyobb energiaigényű eszközökhöz használatosak.

Az alábbiakban néhány általános iránymutatás található a töltőfej teljesítményével kapcsolatban:

  • Öregebb telefonok: általában a legtöbb öregebb telefonhoz elegendő egy 5W vagy 10W teljesítményű töltőfej. Hiába fogsz használni erős töltőfejet, a telefonod úgysem lesz képes gyorsabban tölteni. Ez a töltési sebességtől és a telefon modelljétől függően változhat. Egyes telefonok támogathatnak gyorsabb töltést, ezért érdemes ellenőrizni a telefonod gyártói ajánlásait.
  • Legújabb okostelefonok, amelyek támogatják a gyors töltést (pl. Quick Charge vagy Power Delivery). Ha az okostelefonod támogatja a gyors töltést, akkor érdemes olyan töltőfejet választani, amely támogatja az adott gyorstöltési protokollt. Ezek általában magasabb teljesítményű töltőfejek, mint például a 18W, 30W, 45W vagy 60W.

Fontos megemlíteni, hogy a telefonok gyártói általában ajánlásokat adnak a megfelelő töltőfej teljesítményével kapcsolatban, amelyeket érdemes betartani.

Milyen a GaN töltőfej?

A "GaN" rövidítés a gallium-nitrid (gallium-nitride) anyagra utal, amely egy félvezető anyag. A GaN félvezető anyagot kifejezetten a villamos energia átalakítására használják, például a tápegységekben és töltőkben.

Az előnyei közé tartozik a nagyobb hatékonyság, a kisebb méret és a nagyobb teljesítményű kimenet, mint amely a hagyományosabb, szilícium (silicon) alapú félvezető anyagokat jellemzi. Az energiahatékonyabb működés és a kisebb méret miatt a GaN töltőfej technológiája lehetővé teszi az gyorstöltők és tápegységek kisebb méretű és hordozhatóbb kialakítását anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a teljesítmény terén.

A GaN alapú töltőfejek és tápegységek gyorsabb töltést és hatékonyabb energiagazdálkodást nyújthatnak, ami a különböző elektronikai eszközök, például okostelefonok, táblagépek és laptopok gyorsabb és hatékonyabb töltését eredményezi.

Fontos megjegyezni, hogy bár a GaN technológia előnyös tulajdonságokkal rendelkezik, még nem olyan elterjedt, mint a hagyományosabb technológiák. Azonban a GaN alapú töltőfejek és adapterek fokozatosan egyre népszerűbbé és elérhetőbbé válnak a piacon.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Apple 20W USB-C töltőfej Raktáron > 10 db
Töltő adapter kompatibilis bármely USB-C eszközzel. A tápkábel külön megvásárolható.
7 690 Ft

2.
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 25 W, túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, Android és iPhone eszközökhöz
4 290 Ft

3.
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 25 W, túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, Android és iPhone eszközökhöz
4 290 Ft

Még több
460 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,9
AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W - fekete
Töltő adapter - univerzális, GaN technológiával, teljes max. teljesítmény 100 W, 2× USB-C 100 W és 1× USB-C 65 W, QC3.0 gyorstöltés támogatással, Power Delivery 3.0 PPS-szel, 1× USB-A 30 W, QC3.0 gyorstöltés támogatással, 4Safe - védelem rövidzárlat, túlfeszültség, túlterhelés és túlmelegedés ellen, Smart IC - a csatlakoztatott eszköz automatikus felismerése és optimális energiaelosztás, mobiltelefonokhoz, táblagépekhez és más hasonló eszközökhöz, kábel nélkül a csomagban
Leárazás -19 %
16 790 Ft 20 790 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY0M005a
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,9 1297×
Apple 20W USB-C töltőfej
Töltő adapter kompatibilis bármely USB-C eszközzel. A tápkábel külön megvásárolható.
7 690 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI012i1b48
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
VERBATIM GaN töltő 100W GNC-100
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 100 W, USB-A és USB-C kimenet, USB Power Delivery 3.0 és Qualcomm Quick Charge 3.0 technológia, GaN technológia, Smart IC - csatlakoztatott eszköz automatikus felismerése és optimális energiaelosztás, Android és iPhone eszközökhöz
17 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GP022b3
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,1 32×
AlzaPower M420 Multi Charge Power Delivery - 130W, fekete
Töltő adapter - gyorstöltés támogatásával, GAN, 130 W összteljesítmény, kimenetek: 2× USB-C (max. 100 W), 1× USB-C (max. 63 W) és 1× USB-A (max. 30 W), gyorstöltési technológiák: Quick Charge, USB Power Delivery, QuickCharge 2.0, QuickCharge 3.0, QuickCharge 4.0+ és Adaptive Fast Charging, alulfeszültség és túlfeszültség elleni védelem, 1 m hosszú kábel mellékelve
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
32 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY0M002
Samsung EP-TA800EWE USB-C fehér (OOB Bulk) - Töltő adapter
Típusok
4,9 412×
Samsung EP-TA800EWE USB-C fehér (OOB Bulk)
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 25 W, túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, Android és iPhone eszközökhöz
4 290 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAAW0104f13
4,9 244×
Samsung 25W gyorstöltő - fekete, kábel nélkül
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 25 W, USB Power Delivery, Samsung Super Fast Charging 2.0 és Programmable Power Supply technológia, iPhone eszközökhöz
6 990 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAAW0104f4
Samsung EP-TA800EBE USB-C fekete (OOB Bulk) - Töltő adapter
Típusok
4,9 412×
Samsung EP-TA800EBE USB-C fekete (OOB Bulk)
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 25 W, túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, Android és iPhone eszközökhöz
4 290 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAAW0104f12
Vention 1-port USB-C Wall Charger (20W) White - Töltő adapter
Típusok
4,6 131×
Vention 1-port USB-C Wall Charger (20W) White
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 20 W, USB Power Delivery és Qualcomm Quick Charge 4.0+ technológia, Android eszközökhöz
Leárazás -28 %
3 210 Ft 4 490 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTw23
4,8 264×
Samsung 25W gyorstöltő - fehér, kábel nélkül
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 25 W, USB Power Delivery, Samsung Super Fast Charging 2.0 és Programmable Power Supply technológia, iPhone eszközökhöz
6 990 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAAW0104f3
4,8 506×
Samsung 25W gyorstöltő + kábel - fehér
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 25 W, USB Power Delivery, Samsung Super Fast Charging 2.0 és Programmable Power Supply technológia, túlfeszültség elleni védelem, a csomag része 1m hosszú kábel, USB-C kábel végződés, iPhone eszközökhöz
7 190 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAAW0104b
4,8 87×
Samsung 35W töltőfej - fekete, kábel nélkül
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 35 W, Android és iPhone eszközökhöz
9 390 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAAW0104f5
AlzaPower A125 Fast Charge 25 W fekete - Töltő adapter
Típusok
4,9 132×
AlzaPower A125 Fast Charge 25 W fekete
Töltő adapter - teljesítmény: 25 W, 1 USB-C kimenet, gyorstöltés támogatása, 4Safe védelem rövidzárlat, túlfeszültség, túlterhelés és túlmelegedés ellen, beépített PMIC, Smart IC - csatlakoztatott eszköz automatikus észlelése és optimális teljesítmény elosztás, laptophoz, mobiltelefonhoz és egyéb hasonló eszközhöz
Szuper ár
4 130 Ft -tól
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY020400005
4,8 44×
Honor SuperCharge Power Adapter (Max 66W) EU
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 66 W, a csomag része 1m hosszú kábel, USB-C kábel végződés, Android és iPhone eszközökhöz
9 990 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HONc2
AlzaPower Smart Charger 2,1A fekete - Töltő adapter
Típusok
4,8 1028×
AlzaPower Smart Charger 2,1A fekete
Töltő adapter - univerzális, 1x USB 2,1 A, teljesítmény: 10,5 W, rövidzárlat, túlfeszültség, túlterhelés és túlmelegedés elleni védelem, 100-240 V, MIL-HDBK-217 katonai szabvány, a csomag nem tartalmaz kábelt
Leárazás -28 %
2 300 Ft 3 190 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY0150
AlzaPower A100 Fast Charge 20W - fehér - Töltő adapter
Típusok
4,2 1085×
AlzaPower A100 Fast Charge 20W - fehér
Töltő adapter - univerzális, 1x USB-A, 1x USB-C, teljesítmény 20W, a QC3.0 gyors töltés támogatásával, Power Delivery 3.0, 4Safe - védelem rövidzárlat, túlfeszültség, túlterhelés és túlmelegedés ellen, Smart IC - a csatlakoztatott eszközök automatikus észlelése és optimális teljesítményleadás, mobiltelefonokhoz, táblagépekhez és más hasonló eszközökhöz, kábel nélkül a csomagolásban
Leárazás -15 %
4 840 Ft 5 690 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY0202
Vention 2-Port USB (A+C) Wall Charger (18W + 20W PD) White - Töltő adapter
Típusok
4,6 151×
Vention 2-Port USB (A+C) Wall Charger (18W + 20W PD) White
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 20 W (1× USB-A akár 18 W, 1× USB-C akár 20 W), Qualcomm Quick Charge 3.0 technológia, Android eszközökhöz
Leárazás -30 %
2 930 Ft 4 190 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTw17
5,0
AlzaPower G500CC Fast Charge 45W - fekete
Töltő adapter - univerzális, GaN technológiával, teljes maximális teljesítmény 45 W, 2× USB-C 45 W, QC3.0 gyorstöltés támogatással, Power Delivery 3.0 PPS-szel, 4Safe - védelem rövidzárlat, túlfeszültség, túlterhelés és túlmelegedés ellen, Smart IC - a csatlakoztatott eszköz automatikus felismerése és optimális energiaelosztás, mobiltelefonokhoz, táblagépekhez és más hasonló eszközökhöz, kábel nélkül a csomagban
Leárazás -19 %
9 110 Ft 11 290 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY02040015
AlzaPower A125 Fast Charge 25W fehér - Töltő adapter
Típusok
4,9 132×
AlzaPower A125 Fast Charge 25W fehér
Töltő adapter - teljesítmény 25 W, 1 USB-C kimenet, gyors töltés támogatás, 4Safe rövidzárlat elleni védelem, túlfeszültség, túlterhelés és túlmelegedés elleni védelem, beágyazott PMIC, Smart IC - a csatlakoztatott eszköz automatikus észleléséhez és az optimális energiaelosztáshoz, laptopokhoz, mobiltelefonok és más hasonló eszközökhöz
Leárazás -13 %
3 900 Ft 4 490 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY020400004
4,9 69×
Apple USB 5W töltőfej
Töltő adapter - bármely iPhone és iPad modellhez. Tápkábel nélkül.
7 690 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA062f2b1
4,7 15×
Motorola TurboPower 20W USB-A w/ 1m USB-C cable Black
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 20 W, a csomag része 1m hosszú kábel, USB-C kábel végződés, Android és iPhone eszközökhöz
6 490 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MTRLa2
4,9 29×
Apple Dual 35W USB-C töltőfej
Töltő adapter - max. töltési teljesítmény 35 W, iPhone eszközökhöz
27 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA062f2b3d
4,0
VERBATIM GaN töltőfej 65W GNC-65
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 65 W, USB-A és USB-C kimenet, USB Power Delivery 3.0 és Qualcomm Quick Charge 3.0 technológia, GaN technológia, Smart IC - csatlakoztatott eszköz automatikus felismerése és optimális energiaelosztás, Android és iPhone eszközökhöz
8 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GP022b2
AlzaPower G400CA Fast Charge 35W - fehér - Töltő adapter
Típusok
5,0
AlzaPower G400CA Fast Charge 35W - fehér
Töltő adapter - univerzális, GaN technológiával, teljes max. teljesítmény 35 W, 1× USB-C 35 W, QC3.0 gyorstöltés támogatással, Power Delivery 3.0 PPS-szel, 1× USB-A 18 W, QC3.0 gyorstöltés támogatással, 4Safe - védelem rövidzárlat, túlfeszültség, túlterhelés és túlmelegedés ellen, Smart IC - a csatlakoztatott eszköz automatikus felismerése és optimális energiaelosztás, mobiltelefonokhoz, táblagépekhez és más hasonló eszközökhöz, kábel nélkül a csomagban
Leárazás -19 %
6 470 Ft 7 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY02040004b
Choetech PD20W Type-C Wall Charger + MFi USB-C to Lightning Cable - Töltő adapter
Típusok
4,7 45×
Choetech PD20W Type-C Wall Charger + MFi USB-C to Lightning Cable
Töltő adapter gyorstöltés támogatással, USB-C bemenet (max. 20 W), USB Power Delivery és QuickCharge 3.0 gyorstöltés technológia, kábel USB-C és Lightning csatlakozóval
Leárazás -12 %
6 850 Ft 7 790 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CHOTEb6h

Töltőfejek

mobiltelefonokSamsung Galaxy S23 FE (TESZT): számos megfizethetőbb Galaxy S sorozatú jellemző, Galaxy A testben Az új Samsung Galaxy FE okostelefon megjelenése erőteljes komponensek érkezését jelenti egy megfizethetőbb telefon testében. Az elmúlt években ez a modell virágzott és ésszerű kompromisszumot kínált. Hogyan teljesít a legújabb Samsung Galaxy S23 FE a gyakorlatban? Úgy...
A Quick Charge technológia jelentősen lecsökkenti a mobiltelefonod töltéséhez szükséges időt. A legújabb Quick Charge 4+ szabvány a speciális technológiának köszönhetően szintén nagyban felgyorsítja a töltés. Szeretnél többet megtudni róla?
A modern okostelefonok különféle szórakoztató funkciókkal rendelkeznek, de az, hogy a vezetéket minden nap csatlakoztatni kell a töltőhöz, egyszerűen púp az ember hátán. Tanácsot adunk a kényelmes vezeték nélküli töltés megszervezéséhez, hogy a telefonod mindig...

Töltőfejek

A Töltőfejek kategóriában összesen 460 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó töltőfejek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb töltőfejek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: töltőfejek vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ