Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

November 1-én, vasárnap budapesti bemutatótermünk zárva tart, az interneten azonban ezen a napon is kényelmesen vásárolhatsz.

Apple watch (iWatch)

0
Márka/modell

Az Apple Watch az egyik legnépszerűbb wearables eszköz, történelme 2015-ig nyúlik vissza, akkor született meg az Apple okosóra fogalma. Az Apple Watch népszerűsége generációról generációra növekszik rövid idő alatt állócsillaggá vált az okosórák egén.

Tovább

Az Apple Watch minimalista kialakítása igazán egyedi, a nyújtott téglalap óratok, lekerekített sarkokkal, rengeteg egyéb márka számára szolgál inspirációként. Egy Apple Watch iPhone-tulajdonosok számára készült, a kompatibilitás az Apple Watch és iPhone között garantált. Nézzük, mire képes az Apple Watch, és miben különböznek a különféle modellek.

Apple Watch - sokféle lehetőség

Az Apple Watch az iPhone kinyújtott kezeként működik. Értesítéseket, alapvető alkalmazások kezelését kínálja, és sporttevékenységek mérésére is használhatók. Ezenkívül az AirPods és az Apple Music segítségével bármikor, bárhol hallgathatod kedvenc zenédet. Ez a lehetőség a kezdetektől elérhető volt, mivel már az első iWatch is 8 GB tárhellyel érkezett, a 2020-ban bejelentett Apple Watch Series 6 és SE modellek belső memóriája már 32 GB.

Ami a konstrukciót illeti, az Apple Watch alumínium és rozsdamentes acél tokozással kapható, különböző színekben, amelyek közül a Rose Gold a legnépszerűbb. Az Apple Watch 6 tovább bővítette a színváltozatok palettáját, így mindenki könnyen talál magának megfelelő Apple Watch okosórát.

Apple Watch Rose Gold
Apple Watch Rose Gold

Apple Watch előnyök 10 pontban

 • Hosszú távú Apple támogatás a WatchOS operációs rendszer formájában és az ezáltal generált tökéletes kompatibilitás. A WatchOS folyamatos fejlődése a régebbi Apple Watch generációk számára is lehetővé tesz bizonyos fejlesztések, applikációk használatát.
 • Saját belső tárhely zene és fájlok számára (8-32 GB). Az Apple Watch az elejétől fogva a konkurencia előtt jár ezzel a gazdag tárhelykínálattal.
 • Személyes virtuális asszisztens Siri néven (a magyar nyelv nem támogatott). Az üzenet diktálás funkció azonban magyarul rendkívül jól működik, így az Apple Watch chatelés közben is megállja a helyét.
 • Az Apple okosóra stílusának megváltoztatása a cserélhető óraszíj segítségével lehetséges. A bőr szíjaktól kezdve a prémium milanese szíjakon át a sportos szövet szíjakig rengeteg változat elérhető, attól függően mire szeretnénk használni az Apple Watch készüléket.
 • Az intelligens otthon (Smart Home) irányítása a HomeKit alkalmazáson keresztül. Ugyanúgy például az Apple TV dobozával is tökéletesen együtt tud működni az Apple Watch, így tartalomfogyasztás során is hasznos.
 • Beépített fitnesz funkciók és a felhasználók közötti verseny lehetősége. Habár az Apple Watch nem szolgál ütésálló és tankszerű konstrukcióval, rengeteg olyan sport funkciót tartalmaz, amit a prémium sportóráknál hiába keresnénk.
 • Az órára szabott alkalmazások és saját AppStore (a WatchOS 6 esetén). Az alkalmazások fejlődésével egyre kevésbé van szükség az iPhone telefonra, az Apple Watch rengeteg feladatot maga képes elvégezni.
 • Kiválasztható óralap, akár Mickey Mouse ikonikus karakterével is. Az efféle testreszabhatóság jelenti az Apple Watch egyik legnagyobb hozzáadott értékét. Az Apple Watch 6 óta tovább bővülnek majd a lehetőségek, az Apple engedélyezte a munkaspecifikus (például orvosi) számlapok fejlesztését is.
 • Érintés nélküli fizetés az Apple Pay fizetési módnak köszönhetően.
 • Nagyon széles kiegészítő kínálat, amelynek az iWatch óraszíjak, csak egy részét képezik, az Apple Watch strapabírását tovább növelik a különböző tokok és fóliák is.

Az Apple Pay használatához ellenőrizned kell, hogy bankod támogatja-e ezt a fizetési módot.

Nemes anyagból készült Apple Watch tokozás

A színes kialakítás mellett az Apple Watch tokozás két típusban elérhető:

 • A rozsdamentes acél kivitelt érezni fogod a csuklódon, de ezen túl az órának luxus megjelenést és a tartósságot is biztosít.
 • Az alumínium kialakítás az alumínium, a cink és a magnézium ötvözésével készült. Így az Apple Watch könnyű, mégis ellenáll a kopásnak és a karcolásoknak.
 • Az Apple Watch kerámia mintái praktikus megjelenést kínálnak, amely eleganciával ötvöződik. Ennek ellenére ezek az órák tartósak, ugyanakkor könnyűek.

i

Apple Watch kiegészítők szekciónkban tartozékok széles választékát találod, amelyek az óraszíjak mellett tartalmaznak töltőállványokat, védőfóliákat, szilikon tokokat és egyéb hasznos dolgokat, amelyeket hasznosnak fogsz találni Apple okosórád kiegészítéséhez.

Apple Watch óraszíjak

Az Apple Watch óraszíjak az óra szerves részét képezik, amelyekbe azonnal beleszeretsz. Könnyen cserélhetők, színpalettájuk pedig valóban széles, így könnyedén stílusodhoz igazíthatod okos órád általános megjelenését. Szilikon, szövet, bőr vagy fém közül választhatsz.

Apple Watch milanese szíj
Apple Watch milanese szíjak

Apple Watch milanese szíjak

Az egyedi milanese vagy milanói Apple Watch óraszíjak rozsdamentes acélból készülnek és mágneses csatt gondoskodik a rögzítésükről. Színekben igazodnak az Apple Watch megszokott színkombinációihoz, tehát kapható Rose Gold verzióban is. Előnyük a hagyományos fémszíjakkal szemben, hogy gyorsabban csatlakoztathatók a mágneses megoldásnak hála és a finom fémes mintázatuk is rendkívül dekoratív.

Kínálatunk speciális tömör óraszíjakat is tartalmaz egyetlen varrás, csat vagy kapocs nélkül. Csak tedd fel a csuklódra és kész.

Apple Watch SE

Az Apple Watch SE az almás okosórák családjának 2020-as kiegészítése. Mi teszi őket különlegessé? Az, hogy számos hasznos funkciót ötvöznek megfizethető áron. Az órát egy S5 chip működteti, amelyet az SE az Apple Watch 5 modellből örökölt, melynek köszönhetően kétszer gyorsabb, mint az Apple Watch Series 2.

Az Apple Watch SE egy felturbózott Apple Watch 4-nek felel meg, a gyártó igyekezett meglovagolni az iPhone SE sikerét és létrehozni egy megfizethető, de minőségi Apple okosórát.

Vessünk egy pillantást az Apple Watch SE egyéb előnyeire:

 • Páratlan és kellemes Retina kijelző, a 44 mm-es Apple Watch SE kijelzőjének felbontása 368 × 448 px.
 • Megfelelő ár-teljesítmény arány, mivel az Apple Watch SE ára 110 000 Ft körül kezdődik, ez jóval alacsonyabb, mint az Apple Watch 5 ára.
 • Számos gondosan hangolt AppStore alkalmazás, ami az Apple okosórák egyik legnagyobb ütőkártyája.
 • Figyelmeztet a hangos zajra, az elégtelen kézmosásra vagy a rövid alvásra, ami igazolja, hogy az Apple Watch egyre inkább közelit az egészségügyi okosórák irányába és egyre több hasznos diagnosztikai lehetőséget nyújt.
 • A menstruációs ciklus követésének lehetősége közvetlenül a csuklón, ami szintén arról tanúskodik, hogy hamarosan az Apple Watch orvosi okoseszközzé fog alakulni.

Az Apple Watch SE intelligens órákban nincs EKG-érzékelő, és hiányzik az Always-on kijelző is.

Apple Watch Series 6

Az Apple Watch Series 6 erőteljes Apple S6 processzorral van felszerelve. Alapja az Apple A13 Bionic, amely megtalálható az Apple iPhone 11-ben. Ez a 2020-as Apple okosóra tehát 20% -kal gyorsabb, mint az előző generációs S5, amely az Apple Watch 5-t hajtja. További újdonság az átalakított alsó érzékelő, amelyet most új véroxigénszintmérővel láttak el. Az Oxygen Saturation alkalmazásnak köszönhetően most megtudhatod az oxigénellátás szintjét a véredben.

Az Apple Watch 6 újításai:

 • Kiváló minőségű Always-On kijelző, aminek köszönhetően az Apple okosóra mindig éber.
 • Vadonatúj véroxigénszintmérő, amely lehetővé teszi a vér oxigénellátásának figyelemmel kísérését, ez egy újabb hasznos diagnosztikai funkció.
 • Az Apple Watch 6-tal érkező WatchOS 7 operációs rendszer, amire érkezett az alvásfigyelő alkalmazás és a számlapmegosztás lehetősége.
 • Az Apple Watch új funkcióihoz szükséges új AppStore alkalmazások széles választéka.
 • Az új Apple Fitness+ szolgáltatással személyi edződ lesz, aki személyre szabja edzéstervedet és ellenőrzi annak végrehajtását.

Apple Watch Series 5

Az Apple Watch Series 5 a 6-os sorozat megjelenésével 2020 szeptemberében kifutó modell lett. S5 processzort használ, amely biztosítja a WatchOS operációs rendszer zavartalan működését. Ugyanez a processzor működteti az Apple Watch SE okosórát is. Először az Apple Watch 5 kínált 32 GB tárhelyet zene és alkalmazások számára. Az órát iPhone-odhoz WiFi vagy Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül csatlakoztathatod, és így még többet kínál.

Az Apple Watch 5 legfontosabb jellemzői:

 • Always-on kijelző, amellyel a szükséges információk mindig a szemed előtt lesznek.
 • Beépített iránytű, így mindig megtalálod a megfelelő irányt, így az Apple Watch outdoor óraként is megállja a helyét.
 • Egyre több okosórára optimalizált alkalmazást kínál az App Store felülete, amelynek köszönhetően csuklóból telepítheted az alkalmazásokat.
 • Egy óra, amely gondot fordít a hallásodra, a zajszint mérőnek köszönhetően, az Apple Watch 5 indult el először az egészségügyi okosórák irányába.
 • A hölgyek könnyedén követhetik a menstruációs ciklusukat.

Az Apple Watch Series 4 és annál újabb sorozatokat 40 mm és 44 mm méretben, míg a régebbi verziókat 38 mm és 42 mm méretben árusítják. Méret kiválasztásakor fordíts figyelmet a csuklód kerületére. A nagyobbik Apple okosóra általában férfiaknak és szélesebb csuklójúaknak megfelelő, míg a kisebbik Apple Watch jobban passzol a nők csuklójához.

Apple Watch Series 4

Az S4 processzorral az Apple Watch Series 4 agilisabb WatchOS élményt nyújt. A kijelző lekerekített sarkai új dimenziót adnak az órának, és a 16 GB-os belső memóriával nemcsak a zenét, hanem a népszerű alkalmazásokat is élvezheted. Ez az Apple okosóra óra WiFi, Bluetooth 5.0, GPS és egyéb szolgáltatásokat szintén kínál.

Az Apple Watch 4 jellemzői:

 • Új kialakítás lekerekített sarkokkal.
 • Az óra észleli, ha elesel, és vészhelyzet esetén felhívja a segélyvonalat. Az Apple Watch 4 ezen funkciója elsősorban idősek számára lehet nagyon hasznos.
 • Meglepően pontos pulzusmérés csuklón.
 • 16 GB belső tárhely, ahol alkalmazásokat és zenét tárolhatsz. Az Apple Watch 4 2018-as megjelenésekor, ez ritkaságszámba ment.
 • Új korona vezérlő mechanizmus, haptikus visszajelzéssel.

Az Apple Watch Series 3

Az Apple Watch Series 3 az első Apple okosóra, amellyel telefonálni lehetett. Ez az első Apple Watch, amely támogatta a kettős eSIM használatát (hazánkban nem támogatott), amelynek köszönhetően iPhone nélkül is működik. Számos egyéb érdekességgel is szolgál:

 • Az akkumulátor élettartama akár 18 óra.
 • Siri intelligens asszisztens.
 • Az első Apple Watch, amely iPhone nélkül is képes önállóan működni.
 • 8 GB belső memóriát kínál.

i

Az Apple Watch Series 3 és az újabb modellek részét képező kettős eSIM technológia még nem elérhető egyetlen hazai szolgáltatónál sem. Ezért az Apple intelligens óráit LTE nélkül értékesítik Magyarországon.

Használt Apple Watch

Mivel egy Apple óra nem olcsó mulatság, minden akció és árcsökkentés segítség lehet a vásárlás során. Ilyen mentőövként szolgálhatnak a használt Apple Watch órák, amelyek akár 20%-os kedvezménnyel kerülnek forgalomba. Ezek felbontott csomagolású, vagy újszerű használt Apple Watch termékek garanciával.

A használt Apple Watch órák kínálata nagyon dinamikusan változik, ezért megéri naponta figyelni az ebben a kategóriában megjelenő termékeket.

Használt Apple Watch kiegészítők

Nem csak Apple okosórát, de eredeti Apple Watch kiegészítőket is találunk a felbontott csomagolású kínálatban. Segítségükkel nagyon olcsón tudunk például egy Apple Watch – óraszíjdokkoló kombót összeállítani. A megtakarítás ezesetben több 10 000 Ft is lehet.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.

Legtöbbet eladott

1.
Apple Watch Series 6 44 mm Űrszürke alumínium, fekete sport szíjjal Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, Apple Pay, lépésszámláló, kalóriaszámláló,, véroxigénszint mérés sebességmérés, emelet számlálás, EKG mérés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, véroxigénszint mérő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: WiFi, Bluetooth és NFC, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, menstruációs ciklus nyomon követése, lehetőség Párosított telefonon keresztül, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), watchOS, iOS kompatibilis, iPhone 6s vagy újabb modell szükséges, üveg anyaga: ion-x, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: szilikon
-1%
174 590 Ft
171 990 Ft

2.
Apple Watch Nike Series 6 44 mm Asztroszürke alumínium antracit/fekete Nike sportszíjjal Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, Apple Pay, lépésszámláló, kalóriaszámláló,, véroxigénszint mérés sebességmérés, emelet számlálás, EKG mérés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: WiFi, Bluetooth és NFC, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, menstruációs ciklus nyomon követése, lehetőség Párosított telefonon keresztül, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), watchOS, iOS kompatibilis, iPhone 6s vagy újabb modell szükséges, üveg anyaga: ion-x, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: szilikon
-1%
174 590 Ft
172 490 Ft

3.
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, Apple Pay, lépésszámláló, kalóriaszámláló,, véroxigénszint mérés sebességmérés, emelet számlálás, EKG mérés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, véroxigénszint mérő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: WiFi, Bluetooth és NFC, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, menstruációs ciklus nyomon követése, lehetőség Párosított telefonon keresztül, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), watchOS, iOS kompatibilis, iPhone 6s vagy újabb modell szükséges, üveg anyaga: ion-x, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: szilikon
-1%
163 190 Ft
161 190 Ft

Még több
42 tétel
Classic Kategória
Apple Watch Series 3 38mm GPS - asztroszürke alumíniumtok fekete sportszíjjal - Okosóra
Több, mint98%Megbízhatóság
Apple Watch Series 3 38mm GPS - asztroszürke alumíniumtok fekete sportszíjjal
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, Apple Pay, lépésszámláló, kalóriaszámláló, alvásfigyelés, sebességmérés, emelet számlálás, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, fényerősség érzékelő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: WiFi és Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, menstruációs ciklus nyomon követése, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), watchOS, iOS kompatibilis, iPhone 6s vagy újabb modell szükséges, tárhely kapacitása: 8000 MB, üveg anyaga: ion-x, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: szilikon

-2% 82 800 Ft
81 250 Ft áfa nélkül 63 980 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA057a1b1HU
Arany középút
Apple Watch SE 44 mm Space fekete alumínium, fekete sport szíjjal - Okosóra
Új
Több, mint98%Megbízhatóság
Apple Watch SE 44 mm Space fekete alumínium, fekete sport szíjjal
Okosóra - Apple Pay, lépésszámláló, kalóriaszámláló, sebességmérés, emelet számlálás, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: WiFi, Bluetooth és NFC, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, menstruációs ciklus nyomon követése, lehetőség Párosított telefonon keresztül, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), watchOS, iOS kompatibilis, iPhone 6s vagy újabb modell szükséges, üveg anyaga: ion-x, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: szilikon

-1% 124 890 Ft
123 390 Ft áfa nélkül 97 160 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA059c5i
Premium Kategória
Apple Watch Series 6 44 mm Űrszürke alumínium, fekete sport szíjjal - Okosóra
Új
Több, mint99%Megbízhatóság
Apple Watch Series 6 44 mm Űrszürke alumínium, fekete sport szíjjal
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, Apple Pay, lépésszámláló, kalóriaszámláló,, véroxigénszint mérés sebességmérés, emelet számlálás, EKG mérés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, véroxigénszint mérő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: WiFi, Bluetooth és NFC, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, menstruációs ciklus nyomon követése, lehetőség Párosított telefonon keresztül, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), watchOS, iOS kompatibilis, iPhone 6s vagy újabb modell szükséges, üveg anyaga: ion-x, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: szilikon

-1% 174 590 Ft
171 990 Ft áfa nélkül 135 430 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA059c1j
Apple Watch Nike Series 6 44 mm Asztroszürke alumínium antracit/fekete Nike sportszíjjal - Okosóra
Új
Apple Watch Nike Series 6 44 mm Asztroszürke alumínium antracit/fekete Nike sportszíjjal
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, Apple Pay, lépésszámláló, kalóriaszámláló,, véroxigénszint mérés sebességmérés, emelet számlálás, EKG mérés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: WiFi, Bluetooth és NFC, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, menstruációs ciklus nyomon követése, lehetőség Párosított telefonon keresztül, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), watchOS, iOS kompatibilis, iPhone 6s vagy újabb modell szükséges, üveg anyaga: ion-x, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: szilikon

-1% 174 590 Ft
172 490 Ft áfa nélkül 135 820 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA059c1o
Apple Watch Series 5 40mm ezüstszínű alumíniumtok fehér sportszíjjal - Okosóra
-7%
Több, mint98%Megbízhatóság
Apple Watch Series 5 40mm ezüstszínű alumíniumtok fehér sportszíjjal
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, Apple Pay, lépésszámláló, kalóriaszámláló, sebességmérés, EKG mérés, GPS, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: WiFi és Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, lehetőség Párosított telefonon keresztül, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), watchOS, iOS kompatibilis, iPhone 6s vagy újabb modell szükséges, tárhely kapacitása: 32000 MB, üveg anyaga: ion-x, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: elasztomer

-7% 149 990 Ft
140 180 Ft áfa nélkül 110 380 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA059a1a1
Apple Watch Series 3 42mm GPS Asztroszürke alumíniumtok fekete sportszíjjal
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, Apple Pay, lépésszámláló, kalóriaszámláló, sebességmérés, emelet számlálás, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, fényerősség érzékelő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: WiFi, Bluetooth és NFC, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, menstruációs ciklus nyomon követése, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), watchOS, iOS kompatibilis, iPhone 6s vagy újabb modell szükséges, tárhely kapacitása: 8000 MB, üveg anyaga: ion-x, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: szilikon

-2% 94 240 Ft
92 470 Ft áfa nélkül 72 810 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA057a2d1HU
Apple Watch Series 3 42 mm GPS ezüst színű alumínium fehér sportpánttal
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, Apple Pay, lépésszámláló, kalóriaszámláló, sebességmérés, GPS, magasságmérő, giroszkóp, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: WiFi és Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, lehetőség Párosított telefonon keresztül, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), watchOS, iOS kompatibilis, iPhone 6s vagy újabb modell szükséges, tárhely kapacitása: 8000 MB, üveg anyaga: ion-x, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: műanyag

-3% 91 370 Ft
88 990 Ft áfa nélkül 70 070 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA057a2a1HU
Apple Watch Nike Series 6 40 mm Ezüst alumínium platina/fekete Nike sportszíjjal - Okosóra
Új
Apple Watch Nike Series 6 40 mm Ezüst alumínium platina/fekete Nike sportszíjjal
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, Apple Pay, lépésszámláló, kalóriaszámláló,, véroxigénszint mérés sebességmérés, emelet számlálás, EKG mérés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, véroxigénszint mérő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: WiFi, Bluetooth és NFC, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, menstruációs ciklus nyomon követése, lehetőség Párosított telefonon keresztül, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), watchOS, iOS kompatibilis, iPhone 6s vagy újabb modell szükséges, üveg anyaga: ion-x, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: szilikon

-1% 163 190 Ft
161 190 Ft áfa nélkül 126 920 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA059c1f
Apple Watch Series 6 40 mm kék alumínium, sötétkék sport szíjjal - Okosóra
Új
Apple Watch Series 6 40 mm kék alumínium, sötétkék sport szíjjal
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, Apple Pay, lépésszámláló, kalóriaszámláló,, véroxigénszint mérés sebességmérés, emelet számlálás, EKG mérés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, véroxigénszint mérő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: WiFi, Bluetooth és NFC, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, menstruációs ciklus nyomon követése, lehetőség Párosított telefonon keresztül, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), watchOS, iOS kompatibilis, iPhone 6s vagy újabb modell szükséges, üveg anyaga: ion-x, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: szilikon

-1% 163 190 Ft
161 190 Ft áfa nélkül 126 920 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA059c1c
Apple Watch Series 3 38mm GPS Ezüst alumínium, fehér sportos szíjjal
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, Apple Pay, lépésszámláló, kalóriaszámláló, alvásfigyelés, sebességmérés, emelet számlálás, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, fényerősség érzékelő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: WiFi és Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, menstruációs ciklus nyomon követése, lehetőség Párosított telefonon keresztül, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), watchOS, iOS kompatibilis, iPhone 6s vagy újabb modell szükséges, tárhely kapacitása: 8000 MB, üveg anyaga: ion-x, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: szilikon

-2% 82 800 Ft
81 250 Ft áfa nélkül 63 980 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA057a1a1
Apple Watch Series 5 44mm ezüstszínű alumíniumtok fehér sportszíjjal
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, Apple Pay, lépésszámláló, kalóriaszámláló, sebességmérés, EKG mérés, GPS, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: WiFi és Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), watchOS, iOS kompatibilis, iPhone 6s vagy újabb modell szükséges, tárhely kapacitása: 32000 MB, üveg anyaga: ion-x, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: elasztomer

-2% 154 990 Ft
151 410 Ft áfa nélkül 119 220 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA059b1a1
Apple Watch Series 5 40mm asztroszürke alumíniumtok fekete sportszíjjal - Okosóra
-7%
Apple Watch Series 5 40mm asztroszürke alumíniumtok fekete sportszíjjal
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, Apple Pay, lépésszámláló, kalóriaszámláló, sebességmérés, EKG mérés, GPS, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: WiFi és Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), watchOS, iOS kompatibilis, iPhone 6s vagy újabb modell szükséges, tárhely kapacitása: 32000 MB, üveg anyaga: ion-x, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: elasztomer

-7% 149 990 Ft
140 180 Ft áfa nélkül 110 380 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA059a1e1
Apple Watch Series 5 Nike+ 44mm, ezüstszínű alumíniumtok platinaszín-fekete Nike sportszíjjal - Okosóra
-10%
Apple Watch Series 5 Nike+ 44mm, ezüstszínű alumíniumtok platinaszín-fekete Nike sportszíjjal
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, Apple Pay, lépésszámláló, kalóriaszámláló, sebességmérés, EKG mérés, GPS, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: WiFi és Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), watchOS, iOS kompatibilis, iPhone 6s vagy újabb modell szükséges, tárhely kapacitása: 32000 MB, üveg anyaga: ion-x, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: elasztomer

-10% 168 500 Ft
151 400 Ft áfa nélkül 119 220 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA059b2a
Apple Watch Series 5 44 mm-es aranyszínű alumíniumtok rózsakvarcszínű sportszíjjal - Okosóra
-15%
Apple Watch Series 5 44 mm-es aranyszínű alumíniumtok rózsakvarcszínű sportszíjjal
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, Apple Pay, lépésszámláló, kalóriaszámláló, sebességmérés, emelet számlálás, EKG mérés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: WiFi és Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, menstruációs ciklus nyomon követése, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), watchOS, iOS kompatibilis, iPhone 6s vagy újabb modell szükséges, tárhely kapacitása: 32000 MB, üveg anyaga: ion-x, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: szilikon

-15% 178 600 Ft
151 410 Ft áfa nélkül 119 220 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA059b1c
Apple Watch Series 5 Nike+ 40mm, ezüstszínű alumíniumtok platinaszín-fekete Nike sportszíjjal
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, Apple Pay, lépésszámláló, kalóriaszámláló, sebességmérés, EKG mérés, GPS, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: WiFi és Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), watchOS, iOS kompatibilis, iPhone 6s vagy újabb modell szükséges, tárhely kapacitása: 32000 MB, üveg anyaga: ion-x, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: elasztomer

-3% 149 990 Ft
144 990 Ft áfa nélkül 114 170 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA059a2d
Apple Watch Series 6 40 mm ezüst alumínium, fehér sport szíjjal - Okosóra
Új
Apple Watch Series 6 40 mm ezüst alumínium, fehér sport szíjjal
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, Apple Pay, lépésszámláló, kalóriaszámláló,, véroxigénszint mérés sebességmérés, emelet számlálás, EKG mérés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, véroxigénszint mérő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: WiFi, Bluetooth és NFC, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, menstruációs ciklus nyomon követése, lehetőség Párosított telefonon keresztül, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), watchOS, iOS kompatibilis, iPhone 6s vagy újabb modell szükséges, üveg anyaga: ion-x, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: szilikon

-1% 163 190 Ft
161 190 Ft áfa nélkül 126 920 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA059c1a
Apple Watch Series 3 Nike+ 42 mm GPS Űrszürke, alumínium, Nike antracitszürke sport szíjjal
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, Apple Pay, lépésszámláló, kalóriaszámláló, sebességmérés, GPS, magasságmérő, giroszkóp, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: WiFi és Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), watchOS, iOS kompatibilis, iPhone 6s vagy újabb modell szükséges, tárhely kapacitása: 8000 MB, üveg anyaga: ion-x, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: műanyag

-2% 94 240 Ft
92 470 Ft áfa nélkül 72 810 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA057a2m1
Apple Watch Series 6 40 mm űrszürke alumínium, fekete sport szíjjal - Okosóra
Új
Apple Watch Series 6 40 mm űrszürke alumínium, fekete sport szíjjal
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, Apple Pay, lépésszámláló, kalóriaszámláló,, véroxigénszint mérés sebességmérés, emelet számlálás, EKG mérés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, véroxigénszint mérő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: WiFi, Bluetooth és NFC, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, menstruációs ciklus nyomon követése, lehetőség Párosított telefonon keresztül, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), watchOS, iOS kompatibilis, iPhone 6s vagy újabb modell szükséges, üveg anyaga: ion-x, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: szilikon

-1% 163 190 Ft
161 190 Ft áfa nélkül 126 920 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA059c1b
Apple Watch Series 3 42 mm GPS Asztroszürke, alumínium, fekete sportszíjjal - Okosóra
-29%
Apple Watch Series 3 42 mm GPS Asztroszürke, alumínium, fekete sportszíjjal
Okosóra - OLED Retina kijelző Force Touch technológiával, Ion-X üveg, kétmagos processzor W2 chippel, alumínium tok kompozit hátoldallal, Digital Crown, pulzusmérő, WiFi, GPS, Bluetooth 4.2, vízálló: 50M, az akkumulátor üzemideje akár 18 óra, watchOS 4

-29% 130 770 Ft
93 370 Ft áfa nélkül 73 520 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 15:45-tól
Használt raktáron
Termékkód: JA057a2b
Apple Watch Series 3 38mm GPS - asztroszürke alumíniumtok fekete sportszíjjal - Okosóra
-7%
Apple Watch Series 3 38mm GPS - asztroszürke alumíniumtok fekete sportszíjjal
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, Apple Pay, lépésszámláló, kalóriaszámláló, alvásfigyelés, sebességmérés, emelet számlálás, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, fényerősség érzékelő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: WiFi és Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, menstruációs ciklus nyomon követése, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), watchOS, iOS kompatibilis, iPhone 6s vagy újabb modell szükséges, tárhely kapacitása: 8000 MB, üveg anyaga: ion-x, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: szilikon

-7% 82 800 Ft
77 030 Ft áfa nélkül 60 660 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 15:45-tól
Felbontott raktáron
Termékkód: JA057a1b1HU
Apple Watch Nike Series 6 44 mm Ezüst alumínium platina/fekete Nike sportszíjjal - Okosóra
Új
Több, mint98%Megbízhatóság
Apple Watch Nike Series 6 44 mm Ezüst alumínium platina/fekete Nike sportszíjjal
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, Apple Pay, lépésszámláló, kalóriaszámláló,, véroxigénszint mérés sebességmérés, emelet számlálás, EKG mérés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: WiFi, Bluetooth és NFC, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, menstruációs ciklus nyomon követése, lehetőség Párosított telefonon keresztül, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), watchOS, iOS kompatibilis, iPhone 6s vagy újabb modell szükséges, üveg anyaga: ion-x, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: szilikon

-1% 174 590 Ft
172 490 Ft áfa nélkül 135 820 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA059c1n
Apple Watch Nike Series 6 40 mm Asztroszürke alumínium antracit/fekete Nike sportszíjjal - Okosóra
Új
Több, mint99%Megbízhatóság
Apple Watch Nike Series 6 40 mm Asztroszürke alumínium antracit/fekete Nike sportszíjjal
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, Apple Pay, lépésszámláló, kalóriaszámláló,, véroxigénszint mérés sebességmérés, emelet számlálás, EKG mérés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, véroxigénszint mérő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: WiFi, Bluetooth és NFC, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, menstruációs ciklus nyomon követése, lehetőség Párosított telefonon keresztül, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), watchOS, iOS kompatibilis, iPhone 6s vagy újabb modell szükséges, üveg anyaga: ion-x, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: szilikon

-1% 163 190 Ft
161 190 Ft áfa nélkül 126 920 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA059c1g
Apple Watch SE 44 mm arany alumínium, homokrózsaszín sport szíjjal - Okosóra
Új
Több, mint99%Megbízhatóság
Apple Watch SE 44 mm arany alumínium, homokrózsaszín sport szíjjal
Okosóra - Apple Pay, lépésszámláló, kalóriaszámláló, sebességmérés, emelet számlálás, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: WiFi, Bluetooth és NFC, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, menstruációs ciklus nyomon követése, lehetőség Párosított telefonon keresztül, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), watchOS, iOS kompatibilis, iPhone 6s vagy újabb modell szükséges, üveg anyaga: ion-x, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: szilikon

-1% 124 890 Ft
123 390 Ft áfa nélkül 97 160 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA059c5h
Apple Watch SE 44 mm ezüst alumínium, fehér sport szíjjal - Okosóra
Új
Több, mint99%Megbízhatóság
Apple Watch SE 44 mm ezüst alumínium, fehér sport szíjjal
Okosóra - Apple Pay, lépésszámláló, kalóriaszámláló, sebességmérés, emelet számlálás, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: WiFi, Bluetooth és NFC, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, menstruációs ciklus nyomon követése, lehetőség Párosított telefonon keresztül, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), watchOS, iOS kompatibilis, iPhone 6s vagy újabb modell szükséges, üveg anyaga: ion-x, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: szilikon

-1% 124 890 Ft
123 390 Ft áfa nélkül 97 160 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA059c5g

Apple watch (iWatch)

Apple WatchApple Watch 6 (PREVIEW) – Véroxigénszint mérés, új számlap és óraszíj Még a koronavírus sem akadályozhatta meg az új termékek évente megrendezésre kerülő bemutatását, többek...
Egyre inkább ismert és egyre szélesebb körben elterjedt. Ez a Corning Gorilla Glass védőüveg, amely növeli...
Készítettünk egy áttekintést a jelenleg elérhető legjobb okosórákról. Téged is érdekel valamelyik?
okostelefonokMi az az eSIM? A műanyag SIM kártyák ideje lejárt. Az eSIM a műanyag SIM kártya helyettesítője ...
További cikkek

Apple watch (iWatch)

A Apple watch (iWatch) kategóriában összesen 42 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbbb termékeket a következő kategóriában olcsó apple watch (iWatch) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd a kategóriánál legdrágább apple watch (iWatch) A leginkábbtól a legkevésbé népszerű termékeket ebben a kategóriában legnépszerűbb, legjobb apple watch (iWatch) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod apple watch (iWatch) vélemények

25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB10
25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket