Akvizice ApF HU ApF HU

Karácsonyi készülődés

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
MárkákHa karácsonyi inspirációra vágysz az ajándékok, a kültéri és beltéri dekorációk, illetve az ajándékcsomagolás terén, akkor a legjobb helyen jársz. Ötleteket adunk, hogyan teremts karácsonyi hangulatot és élvezd a meghitt pillanatokat.

Tovább

A karácsony eredete, szokások, ünnepek, kedvelt színei, karácsonyi ételek és még sok minden más

A karácsony a kezdetektől fogva keresztény ünnep, de manapság elsősorban a béke, a nyugalom, a család és a szeretet ünnepeként értelmezik, és a nem vallásos emberek is ünneplik. Mit kell feltétlenül tudni róla?

 • Eredete: A karácsony keresztény ünnep, Jézus Krisztus születésének ünnepe, amely december 25-re esik. Ezt megelőzi az adventi időszak, majd a vízkeresztig, január 6-ig tartó időszak követi.
 • Karácsony ma: A karácsonyt Magyarorzágon december 24-én, szenteste ünnepeljük, amikor az egész család az ünnepi asztal körül ül. Vacsora után a karácsonyfa alatt kiosztják a "Jézuska által hozott" ajándékokat.
 • Karácsonyi ünnepek: Az ünnep december 25-én kezdődik, vagyis az karácsony 1. napja, majd december 26-a karácsony 2. napja, az egyház számára Szent István, az első vértanú emléknapja.
 • Népszokások: A karácsonyi szokások közé tartozik a mézeskalács- és bejglisütés, a karácsonyfa-díszítés, a karcsonyi dalok éneklése, a betlehemezés, és az ajándékozás.
 • Ünnepi asztal: Az asztalt általában karácsonyi terítővel díszítik, és gyertyát gyújtanak.
 • Szenteste vacsora: Napközben böjtöt tartanak, és nem esznek húst. A vacsora halászlé és burgonyasaláta sült ponttyal.
 • Dekoráció: A fények és gyertyák formájában megjelenő karácsonyi dekoráción kívül a karácsonyhoz hozzátartozik Jézus születésének szoborszerű ábrázolása is, jászol vagy betlehem formájában.
 • Kedvelt színei: A karácsonyhoz bizonyos színkombinációk is kapcsolódnak. Leggyakrabban a díszítések a piros, zöld és arany színekhez igazodnak. A fehér vagy ezüstszínű karácsonyi díszek ugyanilyen gyakoriak.

Milyen színű idén a karácsony? Határozottan fehér. Ha a belső tér fehér díszekkel, jeges koszorúkkal és fehér világítással van díszítve, akkor abszolút trendi leszel.

Advent - a karácsony előtt 4 héttel kezdődő ünnepi időszak.

Advent, a 4 hetes ünnepi időszak, a karácsonyra való felkészülés. Advent első vasárnapjával kezdődik (minden évben november 27. és december 3. közé esik) és december 24-én ér véget. Mindegyik vasárnapnak saját neve van - Vas, Bronz, Ezüst és Arany. Ennek az időszaknak része az adventi koszorún lévő négy gyertya meggyújtása az eltelt adventi vasárnapok számának megfelelően.

Karácsonyi inspiráció advent

Adventi koszorú - a dekoráció, amely ráhangol a karácsonyra.

i

Két jeles ünnepre kerül sor advent idején

Az adventi időszakban két népszokásokkal gazdag ünnepre kerül sor.

 1. Szent Miklós ünnepén, dec. 6-án a Mikulás angyalaival vagy a kis krampuszokkal körbejárják a házakat. Egy ének vagy egy vers fejében Mikulás ajándékot adnak a gyerekeknek, érdemeik szerint édességet vagy krumplit és virgácsot.
 2. A dec. 13-i Luca naphoz is számos népszokás kapcsolódik. Ezek közé tartozik a luca búza vetése, a luca széke készítés, az időjárás jóslás, a luca pogácsa sütése vagy a jövendőbeli nevének megjóslása is.

Karácsonyi inspiráció? A kültéri és beltéri világítást semmiképpen sem szabad kihagyni

A karácsonyi fények kiegészítik az ünnepi időszakban uralkodó kellemes és nyugodt légkört. A kültéri és beltéri karácsonyi LED világítás különböző formáit semmiképpen sem szabad kihagyni. Nem számít, hogy karácsony vagy a háromkirályok napja van-e, a fények mindig és mindenhol ott vannak. És mi a mi karácsonyi inspirációnk?

 • A kültéri karácsonyi világítás jégcsapok, füzérek és díszek formájában feldobja a házat, teraszokat és ablakokat.
 • A beltéri karácsonyi világítás füzéreket, gyertyatartókat, díszeket és gyertyákat tartalmaz a karácsonyi hangulat megteremtéséhez.
 • A karácsonyi fényfüzérek a jól bevált klasszikusok közé tartoznak, amelyekkel díszítheted a belső teret, a kertet és a fákat is.
 • A karácsonyi dekorációs kivetítők különböző karácsonyi motívumokkal díszített világítással ajándékoznak meg beltéren vagy kültéren.
 • A karácsonyi fénydekorációk között találsz gyertyatartókat, világító csillagokat, lámpásokat és egyéb karácsonyi témájú dekorációkat.
 • A műfenyők között különböző méretekben számos egészen élethű fenyőt találhatsz akár tobozokkal, vagy havas díszítéssel is.

karácsonyi inspiráció - kültéri karácsonyi dekoráció
Kültéri karácsonyi világítás

karácsonyi inspiráció - beltéri karácsonyi dekoráció
Beltéri karácsonyi világítás

karácsonyi inspiráció - fényfüzérek
Fényfüzérek

karácsonyi inspiráció - projektor
Dekorációs kültéri kivetítő

Az ajándékcsomagolás ugyanolyan része minden karácsonynak, mint a karácsonyfa. Ehhez a tevékenységhez számtalan különböző mintájú és árnyalatú csomagolópapírt, karácsonyi dobozokat, kártyákat és névtáblákat használhatsz.

3 dolog, ami nélkül semmiképp nem lehet karácsony

A karácsonyi dekoráció minden karácsony elengedhetetlen része. Ha pedig kellene egy kis inspiráció, fedezd fel választékunkat, és biztos lehetsz benne, hogy amint meglátod a rengeteg gömböt, fényfüzért és gyertyát, máris ihletet kapsz a fa díszítéséhez.

 1. A műfenyők manapság nagyonis élethűek. Különböző méretekben és különböző kivitelben - fényekkel, tobozokkal díszítve vagy egyenesen díszítéssel is - megvásárolhatod őket. Általában állványt is tartalmaznak.
 2. Szükséged lesz karácsonyfa talpra is, ha az élő fák híve vagy, és stabilan szeretnéd rögzíteni a fát. Többféle kivitelben kaphatók a gyönyörű kovácsoltvas formáktól a modern formatervezésűekig.
 3. A karácsonyfadíszek semmiképpen sem hiányozhatnak, mert nekik köszönhetően a fa az egész tér gyönyörű domináns díszévé válik. Ezek főként gömbök, csillagok, füzérek, izzók vagy gyertyák.

Illatgyertyák - ünnepi illatok és díszek egyben

Az illatgyertyák bármilyen helyet a béke és a nyugalom kellemes oázisává varázsolnak - csak válaszd ki a megfelelő illatot, és máris tökéletes lesz a hangulat. Már csak azt kell eldöntened, hogy inkább üvegben lévő illatgyertyát választasz, vagy hajó alakút.

 • A karácsonyi gyertyák illatukkal vagy az adventi koszorú részeként a karácsony hangulatát alapozzák meg.
 • Az aromalámpák nem csak jó illatúvá varázsolják a lakást, de dekorációként is szolgálnak - csak fel kell oldani bennük a karácsonyi illatú aromaviaszokat.
 • A teamécsesek aromalámpákban, gyertyatartókban és lámpásokban, vagy önmagukban is használhatók bárhol a belső térben.

i

Karácsonyi ajándék ötletet keresel? Az illatgyertya ajándekcsomagok mindenkit boldoggá tesznek.

karácsonyi inspiráció adventi naptár

Az adventi naptárban lévő illatgyertyák is tökéletes meglepetések lehetnek.

Az advent kezdetével ne feledkezz meg az adventi naptárról!

Az adventi naptárak különösen népszerűek a gyermekek körében. Általában 24 ablakuk van, amelyeket karácsonyig folyamatosan kell naponta kinyitogatni. Ezek általában különféle édességeket tartalmaznak, de kínálatunkban megtalálhatók a játékokat, kozmetikumokat tartalmazó adventi naptárak a felnőttek számára.

Karácsonyi ajándékötletek - a rágcsálnivalók sosem okoznak csalódást

Érdekes karácsonyiajándék-ötletet keresel? Az édességek formájában adott ajándékok mindig nagyszerű választásnak bizonyulnak.

Édességek és diófélék - karácsonyi nasi és ajándék egyben

A csokoládék és bonbonok vagy a különféle diófélék kétségtelenül nagyszerű ajándékok lehetnek. Ki ne szeretné a kiváló csokoládét, a mutatós pralinét, az ellenállhatatlan cukorkákat vagy mindenféle diófélét, mindezt gyönyörű ajándékcsomagolásban.

Sütés és főzés: karácsonyi inspiráció az ünnepi asztalhoz

Egyszerűen élvezd a karácsonyi sütést és főzést. Kínálatunkban a konyhai berendezéseken kívül cukrászati eszközöket is találhatsz. Ezek főként sütőformák és tepsik, dekorációs tálcák, süteménykivágók, tálak és tejszínhab készítők. A cikkünkben összegyűjtött karácsonyi sütemény receptek egyszerű útmutatót adnak, hogyan lehet játszi könnyedséggel megsütni a legjobb karácsonyi sütiket.

i

A karácsonyi asztalterítés és díszítés általában hagyományos színekben pompázik. A piros szín sötétzölddel, ezüsttel és arannyal kombinálva a leggyakoribb a karácsonyi asztalon. Szerezz be karácsonyi tálalóedényeket, és tedd a karácsonyt a még varázslatosabbá.

Karácsonyi ajándéktippek az egész család számára

Még mindig nem tudod, mi tenné boldoggá szeretteidet? Hiányzik a karácsonyi ihlet? Szerezz be ajándékokat szüleidnek, házastársadnak, gyermekeidnek, nagyszüleidnek, párodnak, barátaidnak és háziállataidnak pillanatok alatt - inspirálódj Alza ajándékötleteinkből.

Karácsonyi tippek gyerekeknek: hessegesd el az unalmat

A nyugalommal és csenddel teli ünnepi időszak arra ösztönöz, hogy valami érdekeset hozz létre gyermekeiddel. Az internet tele van könnyedén kivitelezhető karácsonyi ötletekkel a gyermekek számára - a legnépszerűbbek közé tartoznak a vattából készült hóemberek vagy angyalok, a papírból kivágott hópelyhek, a papírfüzérek a fára, a karácsonyi üdvözlőlapok, a dióhéjból készült jászol a kis Jézusnak vagy a mézeskalácsházak díszítése.

i

A karácsonyi nagytakarítást idén bízd az intelligens otthoni segítőkre. Használhatsz robotporszívót felmosóval és robot ablaktisztítót is, vagy gyengéd, környezetbarát tisztítószerekkel illatosíthatod otthonodat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Philips HR3740/00 Viva Collection Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Kézi mixer - 450 W teljesítmény, 5 sebességfokozat, dagasztókar és habverők a csomag része, rendeltetése dagasztás és habverés, fehér és fekete kivitel
11 990 Ft

2.
BOSCH MUMS2AW00 Szállításra kész > 5 db
Konyhai robotgép Bosch MUM2 - bolygóműves keverés, 700 W teljesítmény, rozsdamentes és műanyag burkolat, keverőtál anyaga műanyag, 3,8 l-es keverőtál, 4 sebességfokozat, habverés, keverés és dagasztás funkció, kábel hossza 1,1 m, tömege 3,882 kg, mérete 26,6 × 26,6 × 27,7 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
42 790 Ft

3.
Bosch MSM 67170 Szállításra kész > 5 db
Botmixer - 750 W teljesítmény, 12 sebességfokozat, mosogatógépben mosható tartozékok, folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával és turbo sebesség, jégtörés, vágás, habverés és mixelés, 4 penge, keverőedény, habverő és keskeny keverőrúd mellékelve, rozsdamentes acél keverőszár
25 790 Ft

Még több
4 426 termék
Tefal HB65LD38 Quickchef Quartzite 8in1 - Botmixer
Típusok
4,6 197×
Tefal HB65LD38 Quickchef Quartzite 8in1
Botmixer - 1000 W teljesítményfelvétel, 20 sebességfokozat, aprítás, habverés, szeletelés és keverés, 4 kés, mosogatógépben mosható alkatrészek és turbó sebesség, rozsdamentes acél mixerfej, intuitív megvilágított sebességválasztó, kifröccsenés elleni védelem, ergonomikus fogantyú puhított felülettel, aprító 0,5 l űrtartalmú aprító edénnyel, 0,8 l űrtartalmú keverőedény, habverő feltét és konyhai robotgép 3 l űrtartalmú edénnyel, 15 év javíthatósági garancia
Leárazás -22 %
31 990 Ft 40 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFRM341
4,7 75×
Bosch MFQ36440
Kézi mixer - elektromos, 450 W teljesítmény, 5 sebességfokozat, dagasztókar, habverők és keverőtál a csomag része, rendeltetése dagasztás, zajszint 74 dB, kábel hossza 1,3 m, mérete 21 × 19 × 23,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,6 kg, fehér kivitel
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV4275p
4,8 312×
Bosch MSM 67170
Botmixer - 750 W teljesítmény, 12 sebességfokozat, mosogatógépben mosható tartozékok, folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával és turbo sebesség, jégtörés, vágás, habverés és mixelés, 4 penge, keverőedény, habverő és keskeny keverőrúd mellékelve, rozsdamentes acél keverőszár
25 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV4271p
4,1 127×
Siguro Essentials SC810B digitális fekete
Konyhai mérleg - 5 kg-ig, pontosság 1 g, mértékegységek kg, g, lb, ml, oz, felakasztható, automatikus be- és kikapcsolás, TARE funkció (a mérőedény súlyának leolvasásához), túlterhelés és alacsony töltöttségi szint jelzése, üveg mérőfelület, LCD kijelző 40,5x19 mm, méretek 2,8x19,4x14 cm, tápegység 1xCR2032 (tartozék), 3 év garancia
Szuper ár
4 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGRSCK370
4,9 96×
Siguro SC510SS digitális rozsdamentes acél tállal
Konyhai mérleg - 5 kg-ig, pontosság 1 g, egységek kg, g, lb, ml, oz, kivehető rozsdamentes acél tál (térfogat 1,8 l), automatikus kikapcsolás, TARE funkció (a mérőedény súlyának leolvasásához), túlterhelés és alacsony töltöttségjelző, rozsdamentes acél anyag, LCD kijelző 28x27 mm, méretek 13x21,5x21,5 cm, tápegység 2xAAA (tartozék), 3 év garancia
Szuper ár
7 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGRSCP190
4,7 498×
Siguro Thermopohár Espresso, 90 ml, 2db
Thermopohár - 2 db, 90 ml, boroszilikát üveg, duplafalú, -20 és 150°C közötti hőmérsékletekhez alkalmas, kézzel készített és fújt üveg, hideg és meleg italokhoz, felső átmérő: 61 mm, színe: átlátszó - 1 495 Ft/db
Szuper ár
2 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGRDWGA01
4,1 27×
SENCOR STM 6377CH
Konyhai robotgép - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, 4,5 l-es keverőtál, 8 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok kolbásztöltő feltét, dagasztószár, szeletelő feltét, ballon habverő, flexi habverő, mixerfej, daráló, keverőtál, habverő kar és beöntő karima, tömege 9,8 kg, mérete 56,2 × 31,2 × 44,2 cm (Ma×Sz×Mé), arany kivitel
104 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENKR965
4,4 62×
SENCOR SHB 4460WH-EUE3
Botmixer - 1000 W teljesítmény, 25 sebességfokozat, folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával, jégtörés, vágás, habverés és mixelés, 6 penge, aprító+aprítóedény, keverőedény, habverő és keskeny keverőrúd mellékelve, rozsdamentes acél keverőszár
16 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENTM540
5,0
Maestri House Coffee Scale with Timer
Barista mérleg - digitális, kávéhoz, sima felülettel, max. kapacitás 3 kg, mérési pontosság 0,1 g, mértékegység gramm, automatikus kikapcsolás, érintéses vezérlés és óra, 1 elem a csomag része, anyaga fém, klasszikus dizájn, mérete 2 × 14,8 × 13 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes kivitel
16 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: maestri02
4,9 34×
Tefal Ingenio 6 L9863153 levehető fogantyú
Markolat - levehető, a Tefal Ingenio főzőedényekhez, 100% biztonságos a 3 biztonsági pont rendszerrel, teherbírása akár 10 kg, egy kattintással történő fogantyúváltás, a főzés és a tálalás során egy kézzel történő könnyű kezelhetőség érdekében, kiváló egymásra rakhatóság és az eszközök helytakarékos tárolása, 10 év kiterjesztett garancia, Franciaországban készült
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFRU633
Tefal HB943838 Infiny Force 3in1 - Botmixer
Típusok
4,7 60×
Tefal HB943838 Infiny Force 3in1
Botmixer - teljesítményfelvétel: 1000 W, Powelix Life Blades kések, több fokozatú indítógomb, fröccsenés elleni védelem, egyszerű tisztítás, 800 ml-es mérőedény, aprító és habverő fej mellékelve, 15 év garancia a javíthatóságra
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFTM339
4,6 39×
SENCOR SHM 5330-EUE2
Kézi mixer - 500 W teljesítmény, 5 sebességfokozat, edény térfogata 3,5 l, edény anyaga műanyag, állvány, dagasztókar, habverők, állvány tállal, keverőtál és mosogatógépben mosható tartozékok a csomag része, rendeltetése dagasztás és habverés, mosogatógépben mosható tartozékok, fehér kivitel
12 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENRM192
4,6 58×
ELDONEX DiamondPro precíziós százados mérleg
Konyhai mérleg - digitális, zsebméretű, kávéhoz, klasszikus dizájn, terhelhetőség max. 0,1 kg, mérési pontosság 0,01 g, mértékegység gramm, automatikus kikapcsolás, érintéses vezérlés és háttérvilágítású kijelző, anyaga üveg, ezüst kivitel, mérete 1,7 × 6,9 × 12 cm (Ma×Sz×Mé), 2 CR2032 elem, elem/akkumulátor a csomag része
5 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ELDKV628
4,8 95×
BOSCH MFQ36400
Kézi mixer - 450 W teljesítmény, 5 sebességfokozat, dagasztókar és habverők a csomag része, rendeltetése dagasztás és habverés, mosogatógépben mosható tartozékok, fehér és szürke kivitel
14 790 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV4275r
Tefal BC5004V2 Optiss - Konyhai mérleg
Típusok
4,6 63×
Tefal BC5004V2 Optiss
Konyhai mérleg - digitális, zsebméretű, klasszikus dizájn, terhelhetőség max. 5 kg,, választható mértékegységek gramm és milliliter, automatikus kikapcsolás, funkciók TARE, érintéses vezérlés, anyaga üveg, ezüst kivitel, mérete 21,5 × 17,5 × 2,2 cm (Ma×Sz×Mé), 2 1,5V AAA/LR03 elem, elem/akkumulátor a csomag része
7 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFKV857
4,3
TOGNANA METROPOLIS PEPPER BAMBOO 18 db-os étkészlet
Étkészlet - 18 darabos készlet, a készlet tartalma 6 lapos tányér, 6 mély tányér, 6 desszert tányér, kerek alakú, anyaga porcelán, minta nélküli, mosogatógépbe és mikrohullámú sütőbe helyezhető
29 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TOGJS106
4,4
TOGNANA LOUISE CORINNE Étkészlet 18 db
Étkészlet - 18 darabos készlet, a készlet tartalma 6 lapos tányér, 6 mély tányér, 6 desszert tányér, kerek alakú, anyaga cserép, minta nélküli, mosogatógépbe és mikrohullámú sütőbe helyezhető
24 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TOGJS397
4,7 120×
Home Mini SC910B Digitális zseb fekete
Konyhai mérleg - digitális, zsebméretű, klasszikus dizájn, terhelhetőség max. 0,2 kg, mérési pontosság 0,02 g, választható mértékegységek gramm, uncia, trójai uncia és pennyweight, automatikus kikapcsolás, funkciók TARE, csúszásgátló lábak és háttérvilágítású kijelző, anyaga műanyag és fém, fekete kivitel, mérete 1,1 × 6,5 × 11 cm (Ma×Sz×Mé), 2 AAA elem, elem/akkumulátor a csomag része
Szuper ár
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGRSCPC100
4,0 26×
Rohnson R-598
Botmixer - 1200 W teljesítmény, 2 sebességfokozat, mosogatógépben mosható tartozékok, vágás, habverés és mixelés, 4 penge, maximális fordulatszáma 16500 ford/perc, aprító+aprítóedény, keverőedény, habverő és keskeny keverőrúd mellékelve, rozsdamentes acél keverőszár
14 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHTM161
Tefal HB658838 Quickchef 1in1 - Botmixer
Típusok
4,6 197×
Tefal HB658838 Quickchef 1in1
Botmixer - 1000 W teljesítmény, 20 sebességfokozat, keverés, 4 kés, mosogatógépben mosható alkatrészek és turbó sebesség, rozsdamentes acél mixerfej, intuitív megvilágított sebességválasztó, kifröccsenés elleni védelem, ergonomikus fogantyú puhított felülettel, 0,8 l űrtartalmú keverőedény, 15 év javíthatósági garancia
16 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsc1711
4,4 35×
BANQUET ALBA kávéskészlet A02882
Csésze készlet - porcelán, űrtartalma: 60 ml, mosogatógépben mosható,
7 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VEPSS017
4,5
RONA Prosecco/pezsgőspohár 230 ml 6 db UNIVERSAL
Pohár - rendeltetése pezsgő, talpas, 6 darab a csomagban, űrtartalma 230 ml, anyaga ólommentes kristály - 1 265 Ft/db
7 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RONSS366
5,0
Tognana GOLF 6 db-os desszertes tányér készlet 19 cm
Tányérkészlet - porcelán tányérok, fehér kivitel, mosogatógépbe és mikrohullámú sütőbe helyezhető, univerzális, kerek alakú, klasszikus dizájn, geometriai motívum, tányér átmérője 19 cm, tartalma 6 desszert tányér
6 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TOGST438
4,7 114×
Siguro AKU SC710W digitális, fehér
Konyhai mérleg - 5 kg-ig, pontosság: 1 g, mértékegységek: kg, g, lb, ml, oz, felfüggesztés lehetősége, automatikus kikapcsolás, TARE funkció (a mérőedény súlyának levonásához), túlterhelés és alacsony töltöttségi szint jelzése, üveg mérőfelület, háttérvilágítású LCD kijelző 58 × 27 mm, méretek: 21 × 16 × 1,9 cm, USB-C-n keresztül újratölthető beépített akkumulátor, 3 év garancia
Szuper ár
6 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGRSCK310

Karácsonyi készülődés

Karácsony - Állócsillag hagyományaink egén Mi jut eszedbe a karácsony szó hallatán? Csak egy új laptop vagy tablet csillogása, vagy inkább szeretteid kacagása, fenyőillat, és sötét téli esték hólepte csöndje? Szinte mindenki egyetért abban, hogy a karácsony az év legszebb ünnepe, de a decemberi rohanásban,...
Az advent és a karácsony mellett a Mikulás ünnepe is a december egyik fénypontja. Este gyermekeink lázasan tisztítják csizmáikat, s másnap reggel izgatott visongással veszik számba a Mikulás csomagban talált ajándékokat. De tudod-e, hogy ki voltaképpen a Mikulás, ki a...
Az adventi naptár már régóta nem csak a gyerekek privilégiuma, akik 24 ablaknyitásra voltak attól, hogy kicsomagolhassák a várva várt ajándékokat. Ma már számos formában árulják ezeket a naptárakat, hogy ne csak a kicsiknek, hanem a felnőtteknek, sőt még a...
cikkA legjobb karácsonyi sütik: egyszerűen, gyorsan és stresszmentesen! A legszebb családi ünnep feltartóztathatatlanul közeledik. Szeretnéd megkönnyíteni a sütést ebben az évben? Új inspirációt keresel? Szeretnél meglepetést okozni a családodnak egy nem mindennapi recepttel? Nem csak túlélni szeretnéd a karácsonyt, hanem élveznéd is? Ebben...
További cikkek

Karácsonyi készülődés

A Karácsonyi készülődés kategóriában összesen 4426 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ