Shop roku Shop roku

Instant fényképezőgépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Érzékelő mérete
Full Frame
(3)
1/5"
(7)
Memóriakártya típusa
Micro SD
(11)
Micro SDHC
(7)
Memóriakártya nélkül
(46)
Szín
Fehér
(13)
Fekete
(14)
Piros
(3)
Lila
(3)
Barna
(3)
Kék
(6)
Narancssárga
(2)
Rózsaszín
(4)
Rózsaarany
(1)
Ezüst
(2)
Türkizkék
(2)
Zöld
(6)
Sárga
(2)

Az instant fényképezőgépek (néha: Instax) a korábbi Polaroid fényképezőgépekből alakultak ki és az exponáló gomb lenyomása után azonnal lehetőséget adnak az elkészült képek kinyomtatására, amelyek teljes megjelenítése pár percet vesz igénybe. Néhány instant fényképezőgép a felvételeket a memóriakártyára is elmenti, akárcsak a digitális kompaktok.

Tovább

Az instant fényképezőgép sikerének titka

Az instant fényképezőgépek egy kisebb forradalmat hajtottak végre a fotómasinák között, egyszerre hoztak vissza egy retró életérzést és hajították kukába a fényképezőgépipart jellemző konzervatív dizájnt és megjelenést. Az instant fényképezőgép jóformán divatkiegészítőnek számít, elsősorban a hölgyek értékelik a kicsit sem sablonos megjelenésüket.

Instant fényképezőgép esküvőn
Az instant fényképezőgépek esküvői bulikon is hódítanak

Az instant fényképezőgépek meghódították a családi ünnepségek és esküvők platformját, az azonnali képnyomtatást az idősebb korosztály is értékeli, aki a digitális fényképezés világát a sterilsége és a kézzel fogható fényképek hiánya miatt sűrűn kritizálja.

Instax vagy Polaroid

Habár az instant fényképezőgép alapötlete a Polaroid-hoz tartozik, a nyomtatós fényképező iparág nem csak róluk, hanem a Fujifilm Instax gépekről is szól. Az Instax több különböző méretet nyújt, legnépszerűbbek a Mini és a Square instant fényképezőgépek. A Polaroid ezzel szemben a 2:3 oldalarány mellett tette le voksát és népszerűsége annak is köszönhető, hogy megőrizte a retró instant fényképezőgépek formavilágát.

Nemrég a Kodak is beszállt a versenybe az instant fényképezőgépek között és olyan hibrid nyomtatós fényképezőgépet alkotott, ami használható memóriakártyával is. Hasonló ötlettel állt elő a Canon is, amely eddig teljesen elkerülte az instant fényképezőgépek játszóterét.

Fontos paraméterek instant fényképezőgép választásához

A paraméterek egy instant fényképezőgép esetében picit különböznek, mint egy sima kompakt esetében. Azonban vannak tulajdonságok, amelyek közösek mindkét szegmens esetében.

Záridő egy instant fényképezőgép esetében

Minél rövidebb az expozíciós idő (záridő), annál kevésbé befolyásolja az elkészült képet a fotózott alany, vagy akár a fényképezőgép bemozdulása. Amennyiben nem sportfelvételekről van szó, elegendő az 1/100 s expozíciós idő. A dinamikus események legjobb rögzítése érdekében legalább 1/400 s záridő szükséges. Egyes instant fényképezőgépek lehetővé teszik az egy percnél hosszabb expozíciós idő beállítását a kreatív alkotásokhoz.

Az azonnali fényképek mérete

  • Fujifilm Instax Mini sorozat – 86×54 mm fotóméret, ebből a képméret 62×46 mm.
  • Fujifilm Instax Square sorozat – 86×72 mm fotóméret, ebből a képméret 62×99 mm.
  • Polariod OneStep 2 sorozat – 107×88 mm fotóméret, ebből a képméret 79×79 mm.

A Polaroid instant fényképezőgépek felválthatják a használatban lévő digitális kompakt fényképezőgépet. Van kijelzőjük, a felvételeket MicroSD memóriakártyára mentik 13 MPx-es felbontásban. Ezenkívül HD minőségű videó is rögzíthető velük és Bluetooth segítségével az telefonhoz vagy tablethez csatlakoztathatók.

Minimális élességállítási távolság

Megmutatja, mennyire közelítheted az instant fényképezőgép objektívjét a témához anélkül, hogy elmosódna a kép.

  • 30 cm-től – Fujifilm Instax Mini 70 és Mini 90
  • 40 cm-től – Fujifilm Instax Wide 300
  • 50 cm-től - Fujifilm Instax Mini 25
  • 60 cm-től - Fujifilm Instax Mini 9

Az instant fényképezőgépek a különböző módokat a még egyszerűbb használhatóság érdekében, különböző piktogramokkal jelölik, így nem lehet összekeverni a makró és tájkép módot. Egy azonnali fényképezőgéppel a szelfizés is gyerekjáték, a gép egyből 45-50 cm-re állítja a fókusztávolságot így nem tudunk képet rontani.

Automatikus mód az instant fényképezőgép esetében

Az instant fényképezőgép modellek többsége automatikus fényképezési módot is ajánl, amely leveszi a válladról a beállítás terhét. Egyes modellek a környezeti fényszint alapján a vaku erősségét is beállítják.

Az egyszerű kezelhetőség a kulcsfontosságú tulajdonsága egy azonnali fényképezőgépnek. Lényeges, hogy a vázon csak a szükséges kezelőgombok szerepeljenek és a használata legyen intuitív. Ez azért is fontos, mert a nyomtatós fényképezőgépeket gyerekek is gyakran használják.

Instant fényképezőgép tápegységek

Az azonnali fényképezőgép modellek többsége általában ceruzaelemmel működik, de elérhetőek tölthető akkumulátoros kivitelek is.

Instant fényképezőgép kijelzővel

Az LCD kijelző az azonnali fényképezőgép hátlapján új lehetőségeket hozott. Tudjuk a képeket ellenőrizni és csak azokat nyomtatni, amelyek a legjobbak. Ezenkívül elvégezhetők alap képszerkesztési beavatkozások, dobhatunk a képre egy filtert, ha unalmasnak találjuk a színvilágot. Így biztosak lehetünk abban, hogy csak a legjobb felvételek kerülnek nyomtatásra.

Instant fényképezőgép LCD kijelzővel
Polaroid instant fényképezőgép LCD kijelzővel

Instant fényképezőgép filmek

A filmek, mint tartozékok is követik az instant fényképezőgépek végtelen egyszerűségét. A filmek, amik valójában fotópapírok, egy dobozban vannak, amit elég becsúsztatni az instant fényképezőgép fedele alá és kész is. A filmek vásárlásánál győződjünk meg a kompatibilitásról, mivel az azonnali fényképezőgépek választéka már igen széles és különböző méretű filmekkel dolgoznak.

Instant fényképezőgép filmekkel
instant fényképezőgép bundle filmekkel

Instant fényképezőgép ár

Az instant fényképezőgépek ára 25 000 Ft határán kezdődik, ezek a népszerű Instax nyomtatós fényképezőgépek. Alacsony áruk miatt velük lehet leggyakrabban találkozni esküvőkön vagy partikon. Az olcsóbb instant fényképezőgépek nem rendelkeznek LCD kijelzővel, minden képet automatikusan nyomtatnak.

40 000 Ft környékén megjelennek a Kodak nyomtatós fényképezőgépek, ebben az árkategóriában már találunk memóriakártyát támogató instant fényképezőgépet is.

Az instant fényképezőgépek ár szerinti rangsorának csúcsán a Polaroid és Canon azonnali fényképezőgépek állnak. Esetükben az ár 60 000 Ft-ig kúszik fel, a Canon gépeket például lehet okostelefonnal is párosítani, és a mobillal rögzített képeket is nyomtatni.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Fujifilm Instax mini 12 Clay White Szállításra kész > 5 db
Instant fényképezőgép - fix fókusz, selfie tükör, optikai kereső, min. záridő 1/250 s, max. záridő 2 s, tömege 0,31 kg, szíj/pánt a csomag része, fehér barva
32 990 Ft

2.
Polaroid Now Gen 2 E-box Black & White Szállításra kész > 5 db
Instant fényképezőgép - USB-C, fehér és fekete barva
51 390 Ft

3.
Kodak Power Flash 27+12 Disposable Szállításra kész > 5 db
Egyszer használatos fényképezőgép - beltéri és kültéri felvételekhez, vakuval felszerelve, Kodak ISO 800 filmet tartalmaz 39 felvételhez, 1 m távolságból történő felvételkészítéshez, anyaga újrahasznosított műanyag
több darab vásárlása esetén 7 530 Ft-tól

Még több
57 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Fujifilm Instax mini 12 Clay White - Instant fényképezőgép
Típusok
4,9 17×
Fujifilm Instax mini 12 Clay White
Instant fényképezőgép - fix fókusz, selfie tükör, optikai kereső, min. záridő 1/250 s, max. záridő 2 s, tömege 0,31 kg, szíj/pánt a csomag része, fehér barva
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OF111a12m4
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Polaroid Now Gen 2 E-box Black - Instant fényképezőgép
Típusok
4,8
Polaroid Now Gen 2 E-box Black
Instant fényképezőgép - USB-C, fekete barva
50 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLR105r1g
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Fujifilm Instax Mini 12 Pink + Mini 12 ACC kit + 2x10 film - Instant fényképezőgép
Típusok
4,7 19×
Fujifilm Instax Mini 12 Pink + Mini 12 ACC kit + 2x10 film
Instant fényképezőgép - fix fókusz, beépített vaku, selfie tükör, akkumulátor üzemideje 100 kép, tápellátás 2× AA elem, optikai kereső, nyomtatott fénykép méretei 4,6 × 6,2 mm (Ma×Sz), 4:3 oldalarány, min. záridő 1/250 s, tömege 0,306 kg, használati útmutató, tok, extra akkumulátor és fotóalbum a csomag része, rózsaszín barva
49 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OF111a12k2
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,8
Canon Zoemini S2 kékeszöld
Instant fényképezőgép - micro SD memóriakártyákkal kompatibilis, max. SD kártya méret 256 GB, akkumulátor üzemideje 25 kép, nyomtatott fénykép méretei 76,2 × 50,8 mm (Ma×Sz), tömege 0,28 kg, türkizkék barva
60 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC100c2
Fujifilm Instax Mini EVO Brown - Instant fényképezőgép
Típusok
4,4
Fujifilm Instax Mini EVO Brown
Instant fényképezőgép - fix fókusz, beépített vaku, selfie tükör, micro SD és micro SDHC memóriakártyákkal kompatibilis, max. SD kártya méret 32 GB, bluetooth,, 1/5" érzékelő, optikai kereső, 0,12" kijelző, min. záridő 1/8000 s, tömege 0,285 kg, szíj/pánt és töltőkábel/adapter a csomag része, barna barva
75 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OF2511a2b
Fujifilm Instax mini 12 Blossom Pink - Instant fényképezőgép
Típusok
4,9 17×
Fujifilm Instax mini 12 Blossom Pink
Instant fényképezőgép - fix fókusz, selfie tükör, optikai kereső, min. záridő 1/250 s, max. záridő 2 s, tömege 0,31 kg, szíj/pánt a csomag része, rózsaszín barva
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OF111a12m2
Fujifilm Instax mini 12 Lilac Purple - Instant fényképezőgép Típusok
4,9 17×
Fujifilm Instax mini 12 Lilac Purple
Instant fényképezőgép - fix fókusz, selfie tükör, optikai kereső, min. záridő 1/250 s, max. záridő 2 s, tömege 0,31 kg, szíj/pánt a csomag része, lila barva
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OF111a12m5
Polaroid Now Gen 2 E-box Black & White - Instant fényképezőgép
Típusok
4,8
Polaroid Now Gen 2 E-box Black & White
Instant fényképezőgép - USB-C, fehér és fekete barva
51 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLR105r1f
Fujifilm Instax mini 12 Pastel Blue - Instant fényképezőgép
Típusok
4,9 17×
Fujifilm Instax mini 12 Pastel Blue
Instant fényképezőgép - fix fókusz, beépített vaku, selfie tükör, optikai kereső, min. záridő 1/250 s, max. záridő 2 s, tömege 0,31 kg, szíj/pánt a csomag része, kék barva
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OF111a12m1
4,5
Kodak Power Flash 27+12 Disposable
Egyszer használatos fényképezőgép - beltéri és kültéri felvételekhez, vakuval felszerelve, Kodak ISO 800 filmet tartalmaz 39 felvételhez, 1 m távolságból történő felvételkészítéshez, anyaga újrahasznosított műanyag
7 530 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC075a4
Fujifilm Instax Mini 12 Green + Mini 12 ACC kit + 2× 10 film - Instant fényképezőgép
Típusok
4,7 19×
Fujifilm Instax Mini 12 Green + Mini 12 ACC kit + 2× 10 film
Instant fényképezőgép - fix fókusz, beépített vaku, selfie tükör, akkumulátor üzemideje 100 kép, tápellátás 2× AA elem, optikai kereső, nyomtatott fénykép méretei 4,6 × 6,2 mm (Ma×Sz), 4:3 oldalarány, min. záridő 1/250 s, tömege 0,306 kg, használati útmutató, tok, extra akkumulátor és fotóalbum a csomag része, zöld barva
49 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OF111a12k3
Fujifilm Instax Mini 12 fehér + Mini 12 ACC kit + 2x10 film - Instant fényképezőgép
Típusok
4,7 19×
Fujifilm Instax Mini 12 fehér + Mini 12 ACC kit + 2x10 film
Instant fényképezőgép - fix fókusz, beépített vaku, selfie tükör, akkumulátor üzemideje 100 kép, tápellátás 2× AA elem, optikai kereső, nyomtatott fénykép méretei 4,6 × 6,2 mm (Ma×Sz), 4:3 oldalarány, min. záridő 1/250 s, tömege 0,306 kg, használati útmutató, tok, extra akkumulátor és fotóalbum a csomag része, fehér barva
49 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OF111a12k1
4,8 21×
Fujifilm Instax Wide 300 Camera EX D
Instant fényképezőgép - beépített vaku, tápellátás 4× AA elem, optikai kereső, nyomtatott fénykép méretei 62 × 99 mm (Ma×Sz), min. záridő 1/200 s, tömege 0,612 kg, használati útmutató és használati útmutató a csomag része, ezüst barva
Szuper ár
41 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OF1107a
Fujifilm Instax Mini 12 Purple + Mini 12 ACC kit + 2× 10 film - Instant fényképezőgép
Típusok
4,7 19×
Fujifilm Instax Mini 12 Purple + Mini 12 ACC kit + 2× 10 film
Instant fényképezőgép - fix fókusz, beépített vaku, selfie tükör, akkumulátor üzemideje 100 kép, tápellátás 2× AA elem, optikai kereső, nyomtatott fénykép méretei 4,6 × 6,2 mm (Ma×Sz), 4:3 oldalarány, min. záridő 1/250 s, tömege 0,306 kg, használati útmutató, tok, extra akkumulátor és fotóalbum a csomag része, lila barva
49 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OF111a12k4
4,8
Fujifilm Instax Mini 40 EX D
Instant fényképezőgép - beépített vaku, selfie tükör, akkumulátor üzemideje 100 kép, tápellátás 2× AA elem, optikai kereső, nyomtatott fénykép méretei 62 × 46 mm (Ma×Sz), min. záridő 1/250 s, max. záridő 5 s, tömege 0,33 kg, szíj/pánt a csomag része, fekete barva
41 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OF2511a1z
4,6 16×
Fujifilm Instax Square SQ1 világoskék
Instant fényképezőgép - zoom, beépített vaku, selfie tükör, akkumulátor üzemideje 300 kép, tápellátás 2× CR2 elem, Full Frame érzékelő, elektronikus kereső, nyomtatott fénykép méretei 62 × 62 mm (Ma×Sz), min. záridő 1/400 s, max. záridő 6 s, tömege 0,39 kg, szíj/pánt és extra akkumulátor a csomag része, kék barva
50 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OSO215a1
Polaroid Now + Gen 2 Forest Green - Instant fényképezőgép
Típusok
5,0
Polaroid Now + Gen 2 Forest Green
Instant fényképezőgép - USB-C, nyomtatott fénykép méretei 79 × 79 mm (Ma×Sz), tömege 0,45 kg, szíj/pánt, használati útmutató és USB kábel a csomag része, zöld barva
64 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLR105n5p1
Polaroid GO Gen 2 White - Instant fényképezőgép
Típusok
5,0
Polaroid GO Gen 2 White
Instant fényképezőgép - tápellátás USB-C, optikai kereső, tömege 0,24 kg, szíj/pánt és USB kábel a csomag része, fehér barva
44 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLR105e3
Polaroid GO Gen 2, piros - Instant fényképezőgép
Típusok
5,0
Polaroid GO Gen 2, piros
Instant fényképezőgép - tápellátás USB-C, optikai kereső, tömege 0,24 kg, szíj/pánt és USB kábel a csomag része, piros barva
44 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLR105e2
Polaroid GO Gen 2 Black - Instant fényképezőgép
Típusok
5,0
Polaroid GO Gen 2 Black
Instant fényképezőgép - tápellátás USB-C, optikai kereső, tömege 0,24 kg, szíj/pánt és USB kábel a csomag része, fekete barva
44 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLR105e1
Fujifilm Instax mini 12 Mint Green - Instant fényképezőgép Típusok
4,9 17×
Fujifilm Instax mini 12 Mint Green
Instant fényképezőgép - fix fókusz, selfie tükör, optikai kereső, min. záridő 1/250 s, max. záridő 2 s, tömege 0,31 kg, szíj/pánt a csomag része, zöld barva
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OF111a12m3
Polaroid Now + Gen 2 White - Instant fényképezőgép Típusok
5,0
Polaroid Now + Gen 2 White
Instant fényképezőgép - USB-C, nyomtatott fénykép méretei 79 × 79 mm (Ma×Sz), szíj/pánt, használati útmutató és USB kábel a csomag része, fehér barva
64 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLR105n5p3
Fujifilm Instax Mini EVO Black - Instant fényképezőgép Típusok
4,4
Fujifilm Instax Mini EVO Black
Instant fényképezőgép - fix fókusz, beépített vaku, selfie tükör, micro SD és micro SDHC memóriakártyákkal kompatibilis, max. SD kártya méret 32 GB, bluetooth,, 1/5" érzékelő, optikai kereső, 0,12" kijelző, min. záridő 1/8000 s, tömege 0,285 kg, szíj/pánt és töltőkábel/adapter a csomag része, fekete barva
75 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OF2511a2a
5,0
FujiFilm Instax SQ40
Instant fényképezőgép - fix fókusz, beépített vaku, selfie tükör, akkumulátor üzemideje 300 kép, tápellátás 2× CR2 elem, optikai kereső, min. záridő 1/400 s, tömege 0,453 kg, szíj/pánt a csomag része, fekete barva
54 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OSO219a1

Instant fényképezőgépek

4K tvDirect LED: Mi az és hogyan működik? A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
A memóriakártya egy olyan adathordozó, amely nemcsak képeket és videókat, hanem bármilyen fájlt képes tárolni. Melyek a különböző memóriakártya-típusok, miben különböznek egymástól, és milyen előnyeik vannak? Cikkünk ezekre a kérdésekre adja meg a választ.

Instant fényképezőgépek

A Instant fényképezőgépek kategóriában összesen 57 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó instant fényképezőgépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább instant fényképezőgépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb instant fényképezőgépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: instant fényképezőgépek vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ