Concept ZH0030

Termékkatalógus
Concept ZH0030
5 5 értékelés
Befőző edény - űrtartalma 27 l, lábas anyaga rozsdamentes acél, időzítő, hőmérséklet megtartása, termosztát és hőmérséklet szabályozás
40 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ECO160c Termékszám:  8594049739646 Gyártó honlapja:

Concept ZH0030

Maradt ki felesleges zöldség vagy gyümölcs, és nem tudod, mit kezdj vele? Akkor vásárold meg a Concept ZH0030 befőző edényt, amely sokoldalú segítőtársad lesz a befőzésben és kedvenc ételeid tartósításában. A Concept befőző edény elég nagy, 27 literes tartályt kínál, amelyben akár 11 db 720 ml-es  vagy 34 db 370 ml-es üveg is elfér. A teljesen automatikus működés megkönnyíti az egész folyamatot. Egyszerűen állítsd be a kívánt hőmérsékletet és időt! Az edényt gyümölcslevek készítésére vagy mártások és levesek főzésére is használhatod. 

Sokoldalú segítőtárs

27 l-es kapacitás

Rozsdamentes acél tartály


A Concept ZH0030 befőző edény legfontosabb jellemzői

  • Sokoldalú segítőtárs a befőzésben és az élelmiszerek tartósításában
  • Kiválóan alkalmas gyümölcslevek készítéséhez vagy mártások és levesek főzéséhez is
  • A Concept ZH0030 tágas, 27 literes tartállyal rendelkezik
  • 11 db 720 ml-es vagy 34 db 370 ml-es üveg befogadására alkalmas
  • Teljesen automatikus működés
  • A hőmérséklet és az idő a szabályozógombok segítségével állítható be
  • A hőmérséklet 50 és 100 °C között fokozatmentesen szabályozható 
  • Praktikus időkapcsoló 20 és 120 perc közötti intervallummal
  • Leeresztő szelep az italok kényelmes adagolásához

Sokoldalú segítőtárs a befőzésben és az élelmiszerek tartósításában

A Concept ZH0030 befőző edény nagy segítség a kertben termett dolgok feldolgozásában. Tökéletes gyümölcsök, zöldségek, gombák és húsok tartósítására és sterilizálására. A befőző edényt lekvárok és dzsemek készítéséhez is használhatod. A lehetőségeknek tényleg csak a képzeleted szabhat határt. És ez még nem minden! A Concept befőző edény kiválóan alkalmas gyümölcslevek készítésére, valamint kedvenc forró italaidnak, például télen a forralt bornak a melegen tartására is. Mártást vagy levest kell melegen tartanod, esetleg házi almabort sterilizálnál? A Concept ZH0030 befőző edény számára ez sem probléma. A méz felmelegítésére is gond nélkül használható. A 27 literes belsőtartályában könnyedén elfér 11 darab 720 ml-es vagy 34 darab 370 ml-es üveg.

A Concept ZH0030 befőző edény könnyen kezelhető

A Concept ZH0030 befőző edény kezelése nagyon egyszerű, mivel teljesen automatikusan működik. A szabályozógombok segítségével beállíthatod a kívánt hőmérsékletet és időt. A hőmérséklet 50 és 100 °C között fokozatmentesen szabályozható. Egy másik hasznos funkció a praktikus időkapcsoló, amely 20 és 120 perc közötti intervallumokra állítható be, de folyamatos működést is választhatsz. Egy hangjelzés figyelmeztet, ha a program befejeződött.


Paraméterek

Összehasonlít
Típus
Befőző edény Kész!
Űrtartalom
27 l Kész!
Funkciók
Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Termosztát, Hőmérséklet szabályozás Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Terméksorozat
Concept Kész!

Típus

Típus
Befőző edény Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
27 l Kész!

Funkciók

Funkciók
Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Termosztát, Hőmérséklet szabályozás Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Terméksorozat

Terméksorozat
Concept Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
2 000 W Kész!
Lábas anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Űrtartalom
27 l Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept ZH0030 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept ZH0030 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept ZH0030.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ