Shop roku Akvizice ApF HU

Üvegfólia telefonra

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Telefon márka/model
Ívelés
2D
(111)
2.5D
(2422)
3D
(430)
5D
(2)
Üveg tulajdonságai
Kamera védő
(782)
Privát szűrő
(52)
Ujjlenyomat-olvasóval kompatibilis
(293)
Kék fény szűrő
(42)
Matt
(25)
Üvegvastagság
0,15 mm
3 mm
-
Keménység
9H
(3083)
8-9H
(11)
Rögzítés módja
Teljes felületű ragasztás
(2786)
Ragasztás a széleken
(231)
UV-keményített folyékony üveg
(1)
Statikus elektromosság
(23)
Nedves alkalmazás
(4)

Az üvegfólia telefonra megvédi a készülék kijelzőjét a karcolásoktól és a teljes töréstől. A hagyományos védőfóliákhoz képest lényegesen tartósabbak, ellenben valamivel drágábbak. Mire kell összpontosítani a vásárláskor? Melyik a számodra legmegfelelőbb telefon üvegfólia? Olvass tovább és megtudhatod.

Tovább

Üvegfólia telefonra – legfőbb előnyei a védőfóliákkal szemben

Az üvegfólia telefonra számos jelentős előnnyel büszkélkedhet a műanyag védőfóliákkal szemben, érdemes ezekkel tisztában lenni. Lássuk melyek ezek:

  • Nem torzítja a képet és megőrzi a kijelző eredeti képminőségét.
  • A fóliához képest az üvegfólia telefonra helyezése többszörösen magasabb szintű kijelzővédelmet biztosít.
  • Könnyebb felhelyezés, légbuborékok nélkül.
  • Jobban siklik rajta az ujjbegy (szinte megkülönböztethetetlen a kijelző érintésétől).
  • Az üvegfólia telefonra sokkal olcsóbb, mint a betört képernyő cseréltetése.

iPhone 11 telefon üvegfólia
Apple iPhone 11 telefon üvegfólia

iPhone SE telefon üvegfólia
Apple iPhone SE telefon üvegfólia

Redmi Note 8T telefon üvegfólia
Xiaomi Redmi Note 8T telefon üvegfólia

Galaxy A40 telefon üvegfólia
Samsung Galaxy A40 telefon üvegfólia

Üvegfólia telefonra – mire érdemes figyelni a kiválasztás során?

Most már tudod, hogy a telefon üvegfólia számos előnnyel jár. A kiválasztás során azonban fontos, hogy figyelembe vegyél néhány kulcsfontosságú paramétert, melyek közül az első, hogy konkrétan milyen telefonhoz készült. Mit kell még szem előtt tartani?

Edzett üveg üvegfólia telefonra és a készülék márkája

Válassz mindig a készülék típusának és márkájának megfelelő telefon üvegfólia terméket. Csak így érhetsz el a 100%-os kompatibilitást és funkcionalitást, így a telefon üvegfólia biztosan nem lesz kisebb vagy nagyobb, mint maga a kijelző.

AlzaGuard iPhone edzett üveg

Ha kompromisszumok nélküli minőséget és 100%-os védelmet keresel mobiltelefonod számára, nézd meg az AlzaGuard üvegfólia kategóriánkat, ahol rendkívül tartós japán Asahi üvegből készült termékeket kínálunk.

Általában milyen vastagságban kapható üvegfólia telefonra?

A vastagság a következő fontos paraméter, mely tulajdonképpen a telefon üvegfólia kulcsfontosságú tulajdonsága. Az edzett üvegfólia általában vastagabb, mint a hagyományos fólia, többnyire 0,25 és 0,4 mm között mozog.

i

Az üvegfólia telefonra helyezése hozzáad a telefon méretéhez és súlyához. Ha a lehető legkompaktabb megoldást keresed, válasszd a lehető legvékonyabb változatot.

Üvegfólia telefonra – milyen alakja lehet?

A telefon üvegfólia a kijelző alakjától függően változó. A 2D és 2,5D változatok laposak, nem lekerekített képernyőkhöz lettek tervezve – ilyenekkel találkozhatunk az okostelefonok kezdete óta. A modern, ívelt kijelzőkhöz a képernyő görbéit követő 3D üvegfólia a legjobb választás.

  • A 2D üvegfólia minden oldala egyenes. Csakúgy, mint a 2,5D, a nem ívelt kijelzőkhöz készült.
  • A 2,5D üvegfólia abban különbözik a 2D-től, hogy lekerekített élekkel rendelkezik. Az ujjbegy így nem érintkezik éles szélekkel.
  • A 3D üvegfólia követi az ívelt kijelző formáját. Ilyen például a OnePlus 8 Pro.
Edzett üveg típusok

A 2D, 2,5D és 3D üvegfólia formájának vizualizációja a képernyőn. A 2D és 2,5D üvegfóliákat elsősorban sík képernyőkhöz tervezték. Használhatók azonban ívelt képernyőkhöz is, de nem fedik le teljes mértékben a kijelző ívelt részeit úgy, mint a 3D üvegfólia.

Edzett üvegfólia telefonra oleofób bevonattal

Egyes üvegfóliák oleofób, más szóval zsírtaszító, réteggel rendelkeznek. Ez egy speciális bevonat, amely megakadályozza a nemkívánatos zsírosodást, ezáltal megkönnyíti a képernyővédő karbantartását. Az oleofób bevonat taszítja a zsírt, ami a gyakorlatban annyit jelent, hogy az ujjak kevésbé tapadnak a készülék képernyőjéhez.

A telefon üvegfólia általában nem az egyetlen része a csomagnak

A csomagban található edzett üvegfólia a legtöbb esetben olyan kiegészítőkkel együtt érkezik, amelyek megkönnyítik az üvegfólia telefonra felrakás/felhelyezés módszerét. A csomag többnyire tartalmaz nedves törlőkendőt, poreltávolító matricát és spatulát is.

  • A műanyag spatula az üvegfólia képernyőhöz simítására szolgál, így megszabadulhatsz a légbuborékoktól.
  • A törlőkendő a por és egyéb szennyeződések eltávolítására használható - az üvegfólia telefonra történő felhelyezése előtt.
  • A poreltávolító matrica abban az esetben bizonyul hasznosnak, ha egy kis részecske por kerül a telefon üvegfólia alá.
  • A védőfólia folyadék egy gélszerű massza, amely szárítás után kitölti a széleket az üvegfólia alatt.

Hogyan kell az üvegfóliát a mobiltelefon kijelzőjére applikálni?

Már megvetted a telefon üvegfóliát, de nem tudod mi a következő lépés? A "Hogyan ragasszuk fel a fóliát vagy az üveget a mobilunkra?" című cikkünkből mindent megtudhatsz az eljárás pontos menetéről. Az alábbiakban felsorolt egyszerű lépések pedig minden készülék esetében jól működnek, legyen szó Apple, Huawei, vagy bármilyen más márkájú mobiltelefonról.

    Üvegfólia telefonra felrakás/felhelyezés

  1. A mellékelt nedves törlőkendővel alaposan zsírtalanítsd és tisztítsd meg a kijelző teljes felületét.
  2. Ezt követően szárítsd meg a kijelzőt egy száraz mikroszálas kendővel.
  3. Távolítsd el a védőfóliát, majd helyezd rá az üvegfóliát a telefon kijelzőjére.
  4. Finoman nyomkodd rá az üvegfóliát a kijelzőre. Az ujjaiddal, egy kendővel vagy a mellékelt spatula segítségével préseld ki alóla a légbuborékokat.
  5. Ha kisebb buborékok maradnak is az üveg alatt, 1-2 napon belül el kell tűnniük.

Telefon üvegfólia leszedése

Ha az üvegfólia az élettartama végéhez ért, ki kell cserélni. Ebben az esetben az új üvegfólia mellett hajszárítóra és fogpiszkálóra vagy hitelkártyára is szükséged lesz. Először a hajszárítóval óvatosan melegítsd fel az régi üvegfóliát, hogy fellazuljon a megkeményedett ragasztó. Ezután helyezd még óvatosabban a hitelkártyát, a körmödet vagy a fogpiszkálót az üvegfólia és a kijelző közé, majd fokozatosan távolítsd el.

Ha a mobiltelefon hátlapján lévő vagy a lencsét szeretnéd megóvni, akkor látogass el a kamera védő fóliák kategóriánkra.

Üvegfólia telefonra ár

Üvegfólia telefonra sokféle változatban kapható, ennek megfelelően az árak is széles skálán mozognak. Természetesen a különböző tulajdonságok hatással vannak a termékárakra is, létezik például: matt üvegfólia, kék fény szűrős üvegfólia, UV üvegfólia, antibakteriális üvegfólia stb. A legolcsóbbak 6-7 száz forintnál kezdődnek, az átlagárak nagyjából 4 ezer forint körül mozognak, de a legdrágább telefon üvegfóliák ára elérheti a több tízezer forintot is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Üvegfólia - Apple iPhone 13 és iPhone 13 Pro üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, case friendly kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, teljes felületű ragasztás, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
2 890 Ft

2.
Üvegfólia rendeltetése Apple iPhone 14, iPhone 13 és iPhone 13 Pro, 2.5D ívelés, 9H keménység, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
7 390 Ft

3.
Üvegfólia rendeltetése Apple iPhone 15 Pro Max, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és 2 db a csomagban
9 490 Ft

Még több
3 182 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,5 371×
AlzaGuard Case Friendly Glass Protector iPhone 13 / 13 Pro / 14 2.5D üvegfólia
Üvegfólia - Apple iPhone 13 és iPhone 13 Pro üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, case friendly kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, teljes felületű ragasztás, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Szuper ár
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGC0316
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
3,8 56×
FIXED Samsung Galaxy A52/ A52 5G/ A52s üvegfólia - átlátszó
Üvegfólia rendeltetése SAMSUNG Galaxy A52/A52 5G/A52s, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,33 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
3 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP899vg144
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,9 186×
Spigen tR EZ Fit 2 Pack Transparency iPhone 13 Pro/ 13/ 14 üvegfólia
Üvegfólia rendeltetése Apple iPhone 14, iPhone 13 és iPhone 13 Pro, 2.5D ívelés, 9H keménység, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
7 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP061a102
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,1 20×
Spigen Glass tR EZ Fit 2 Pack FC Black iPhone 15 Pro üvegfólia
Üvegfólia rendeltetése Apple iPhone 15 Pro, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és 2 db a csomagban
11 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP063a29
4,7 66×
Spigen Glass tR EZ Fit 2 Pack Transparency iPhone 15 Pro Max üvegfólia
Üvegfólia rendeltetése Apple iPhone 15 Pro Max, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és 2 db a csomagban
9 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP063a34
4,3 50×
Spigen Glass tR EZ Fit 2 Pack Transparency iPhone 15 Pro üvegfólia
Üvegfólia rendeltetése Apple iPhone 15 Pro, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és 2 db a csomagban
9 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP063a33
4,8 32×
Spigen Glass Align Master Clear 2 Pack Samsung Galaxy A54 5G üvegfólia
Üvegfólia rendeltetése SAMSUNG Galaxy A54 5G, 2.5D ívelés, 9H keménység, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
6 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP063a3
4,8 95×
Spigen Glass EZ Fit 2 Pack Samsung Galaxy S23 üvegfólia
Üvegfólia rendeltetése SAMSUNG Galaxy S23, 2.5D ívelés, 9H keménység, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
9 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP061a183
4,7 107×
Spigen tR Align Master 2 Pack FC Black iPhone 14/ 13 Pro/ 13 üvegfólia
Üvegfólia rendeltetése Apple iPhone 14, iPhone 13 és iPhone 13 Pro, 2.5D ívelés, 9H keménység, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
9 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP061a99
4,0 10×
Spigen Glass tR EZ Fit 2 Pack Transparency iPhone 15 üvegfólia
Üvegfólia rendeltetése Apple iPhone 15, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és 2 db a csomagban
9 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP063a31
4,6 23×
Spigen Glass AlignMaster 2 Pack Clear Google Pixel 7 üvegfólia
Üvegfólia rendeltetése Google Pixel 7, 2.5D ívelés, 9H keménység, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
5 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP061a170
3,3
Spigen Glass tR EZ Fit (Privacy) 2 Pack Transparency iPhone 15 Pro
Üvegfólia rendeltetése Apple iPhone 15 Pro, 2.5D ívelés, 9H keménység, privát szűrő és fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és 2 db a csomagban
13 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP063a25
3,7 57×
AlzaGuard Case Friendly Glass Protector iPhone 15 2.5D üvegfólia
Üvegfólia - Apple iPhone 15 üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, case friendly kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, teljes felületű ragasztás, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Szuper ár
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGC0369
4,6 89×
AlzaGuard Case Friendly Glass Protector Samsung Galaxy A14 5G 2.5D üvegfólia
Üvegfólia - SAMSUNG Galaxy A14 és Galaxy A14 5G üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, case friendly kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, teljes felületű ragasztás, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Szuper ár
2 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGC0342
3,8
AlzaGuard Elite Ultra Clear Glass iPhone 15 Pro Max 3D üvegfólia
Üvegfólia - Apple iPhone 15 Pro Max üvegfólia, japán Asahi üvegből, 3D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,4 mm üvegvastagsággal, teljes felületű ragasztás, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Szuper ár
4 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGEC10
4,2 32×
AlzaGuard FullCover iPhone 15 2.5D üvegfólia
Üvegfólia - Apple iPhone 15 üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, teljes felületű ragasztás, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Szuper ár
4 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGB0135
3,5
Tempered Glass Protector Samsung Galaxy S24 Ultra üvegfólia + kamera védő fólia - Case Friendly
Üvegfólia rendeltetése SAMSUNG Galaxy S24 Ultra, 2.5D ívelés, 9H keménység, kamera védő, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
9 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TGPd1336
4,0 21×
Spigen Glass tR AlignMaster 2 Pack FC Black iPhone 15 üvegfólia
Üvegfólia rendeltetése Apple iPhone 15, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és 2 db a csomagban
Leárazás -9 %
9 490 Ft 10 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP063a19
4,1
Spigen Glass tR AlignMaster 2 Pack FC Black iPhone 15 Pro üvegfólia
Üvegfólia rendeltetése Apple iPhone 15 Pro, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és 2 db a csomagban
10 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP063a21
4,5 77×
Spigen Glas.tR AlignMaster 2 Pack Samsung Galaxy S21 FE 5G üvegfólia
Üvegfólia rendeltetése SAMSUNG Galaxy S21 FE 5G, 2.5D ívelés, 9H keménység, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
5 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP061a132
4,3 275×
AlzaGuard Case Friendly Glass Protector iPhone 11 / XR 2.5D üvegfólia
Üvegfólia - Apple iPhone 11 és iPhone XR üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, case friendly kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, teljes felületű ragasztás, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Szuper ár
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGC0111
4,5
Spigen Glass tR EZ Fit HD Transparency 2 Pack Samsung Galaxy S24+ üvegfólia
Üvegfólia rendeltetése SAMSUNG Galaxy S24+, 2.5D ívelés, 9H keménység, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és 2 db a csomagban
13 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP063a54
4,3 227×
AlzaGuard FullCover Glass Protector iPhone 7 / 8 / SE 2020 / SE 2022 2.5D üvegfólia
Üvegfólia - Apple iPhone 7, iPhone 8, iPhone SE (2020) és iPhone SE (2022) üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, teljes felületű ragasztás, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Szuper ár
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGB0003
4,4 151×
AlzaGuard Case Friendly Glass Protector iPhone 13 Mini 2.5D üvegfólia
Üvegfólia - Apple iPhone 13 mini üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, case friendly kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, teljes felületű ragasztás, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Szuper ár
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGC0230

Üvegfólia telefonra

HonorA verseny egyre kiélezettebb. A Honor Magic6 Pro megérkezett a magyar piacra. Honor Magic6 és Honor Magic 6 Pro jogosan dicsekedhet a legjobb tulajdonságaival, hiszen az erős versenyben ők képviselik a kínai gyártót. A hatalmas és fényes kijelző, valamint a magas teljesítmény és a sok megapixeles kamerák lesznek azok, amik felkeltik a figyelmet.
Az Asus bemutatta új zászlóshajó okostelefonját, az Asus Zenfone 11 Ultra-t. Kissé rendhagyó módon nem a Zenfone 10 utódja, hanem egy új testvérmodell, nagyobb testtel, nagyobb teljesítménnyel, egyszóval mindennel, amivel egy rendes zászlóshajónak rendelkeznie kell....
A kínai Vivo bemutatta új zászlóshajóját, a Vivo X100 sorozatot, amely egy alapmodellt és egy Pro változatot tartalmaz. Minket a párosból a második, a Vivo X100 Pro fog érdekelni, mivel nálunk ez a változat kerül a polcokra. Az újdonság a MediaTek műhelyek jelenleg...
mobiltelefonokEgy feltörekvő középosztálybeli sztár? A Samsung Galaxy A55 5G prémium dizájnt és 4 nm-es chipsetet kínál A dél-koreai Samsung bemutatta legújabb képviselőjét, amellyel a középkategóriás kínálatát igyekszik erősíteni. A Samsung Galaxy A55 népszerű helyet foglal el a márka 2024-es portfóliójában. Új dizájnt kínál alumínium kerettel, 4 nm-es Samsung Exynos chipsetet és...
A mesterséges intelligenciáról egyre többet beszélnek, és nem véletlenül. A technológia egyre inkább elérhetővé válik, és életünk minden területét áthatja. Míg a ChatGPT úttörő szerepet játszik a generatív mesterséges intelligencia terén a mobileszközökben, addig a...
Korábban a telefonban lévő kamera marginális kérdésnek számított, manapság azonban gyakran a kiválasztás fő szempontja. Összeállítottunk számodra egy áttekintést, amelyben három árkategóriába rendezve találhatod a legjobb fotómobilokat, valamint néhány rövid tanácsot is...
További cikkek Összes cikk

Üvegfólia telefonra

A Üvegfólia telefonra kategóriában összesen 3182 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó üvegfólia telefonra Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább üvegfólia telefonra A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb üvegfólia telefonra A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: üvegfólia telefonra vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ