Sencor elektromos fogkefék

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Szónikus
(27)
Szájzuhany
(4)
Rendeltetés
Felnőtteknek
(22)
Gyerekeknek
(7)
Funkciók
Interaktív kijelző
(1)
Fejek száma a csomagban
1 db
5 db
-
Szűrés
Sencor elektromos fogkefék

Sencor elektromos fogkefék: az egészséges fogakért és fogínyért

A Sencor szónikus fogkefe tökéletes eszköz a mindennapi szájhigiéniához. A szónikus tisztítás hatékonyabban távolítja el a lepedékeket, mint a hagyományos fogkefe. A Sencor szónikus fogkefe percenként több tízezer mozdulattal hatol be a nehezen hozzáférhető területekre is, és hatékonyan pusztítja el a baktériumokat, ugyanakkor a lehető legkíméletesebben ápolja a fogakat és a fogínyt egyaránt. Nemcsak nagyszerű eredményeket garantál, hanem színkivitelével, kialakításával és megfizethető árával is kitűnik. Többféle minőségben kapható, amelyek mindegyike számos funkciót kínál a friss érzet eléréséhez a szájban.

Sencor elektromos fogkefék

Sencor SOC 1 sorozatú fogkefe – egyszerű, de hatékony

A Sencor elektromos fogkefe egyszerű formatervezésével tűnik ki, és három pasztellszínű – piros, kék és szürke – árnyalatban kapható. Egyetlen gomb ismételt megnyomásával akár 10 sebesség- és keménységi módot is kínál. Rendkívül alacsony energiafogyasztása révén akár 45 napos akkumulátor-üzemidőt is garantál, rendszeres napi tisztítás mellett. Az ergonomikusan kialakított fogantyúnak köszönhetően a Sencor fogkefe használata nagyon kényelmes, és még az idősebb gyermekek számára is alkalmas, akiknek már nincsenek tejfogaik.


A Sencor SOC 2 szónikus fogkefe extra felszereltséget kínál

Az előző sorozathoz képest a Sencor SOC 2 szónikus fogkefe öt tisztító és regeneráló programmal rendelkezik, amelyek együttesen a fogápolás széleskörű lehetőségeit teremtik meg. Egyetlen gombbal működtethető, amellyel a programok be- és kikapcsolhatók valamint könnyedén átállíthatók. A fényjelzésnek köszönhetően áttekinthetően kijelzi a kiválasztott sebességet és keménységi módot. A 2-es sorozatú Sencor szónikus fogkefe modern, lágy színekben kapható, újratölthető tokkal együtt például utazáshoz .

Sencor szónikus fogkefék

Sencor szónikus fogkefe

A Sencor SOC 3 szónikus fogkefe UV sterilizátorral is rendelkezik

A Sencor csúcsmodell szónikus fogkefe maximális felhasználói kényelmet és modern formatervezést kínál. A csúcssebessége eléri a 48 000 mozdulatot percenként, ami rendkívül hatékony lepedékeltávolítást és tökéletesen kezelt fogakat biztosít. A Sencor SOC 3 sorozatú elektromos fogkefe speciális tokban kapható, ahol a fogkefe nemcsak feltöltődik, hanem az UV-stabilizátornak köszönhetően hatékonyan megszabadul minden vírustól és baktériumtól egyaránt.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
51 termék
SENCOR SOX 107 pótfej
Pótfej - típus: szónikus, 2 darab a csomagban - 2 895 Ft/1 db
5 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SENNH356
5,0
SENCOR SOX 103 pótfej SOC 42x
Elektromos fogkefe fej - SENCOR SOC 4x fogkefe fej, típus: szónikus, 2 darab a csomagban - 2 295 Ft/1 db
4 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SENNH625
4,1 22×
SENCOR SOI 2201RS szájzuhany
Elektromos szájzuhany - szájcenter, alkalmas hídra, koronára és fogszabályzóra, fúvóka típusa szabvány, fogszabályzós és nyelvre, 4 fúvóka a csomagban, tartály térfogata 600 ml, időzítő, egységes sugár és masszázs üzemmód, 1400 percenkénti impulzus, maximális víznyomás 7,58 bar, hálózati tápellátás, töltőállvány a csomag része
14 090 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SENUS268
123
 

Sencor elektromos fogkefék

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó elektromos fogkefék Sencor Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább elektromos fogkefék Sencor
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ