ApF HU Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Fejhallgatók és fülhallgatók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Kialakítás
Fület befedő (over-ear)
(693)
Fülre illeszkedő (on-ear)
(565)
Hallójárati (in-ear)
(853)
Hallójárathoz illeszkedő (earbuds)
(220)
Fülkampókkal
(71)
Csontrezgéses
(67)
Handsfree modul
(16)
Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack
(898)
Bluetooth
(1609)
USB Type-A
(231)
6,3mm Jack
(86)
USB-C
(122)
Funkciók
Szín
Bézs
(51)
Fehér
(450)
Fekete
(1372)
Piros
(79)
Lila
(55)
Barna
(21)
Terepmintás
(5)
Kék
(251)
Narancssárga
(21)
Rózsaszín
(128)
Ezüst
(58)
Szürke
(122)
Zöld
(81)
Arany
(25)
Sárga
(28)
Átlátszó
(3)

A fülhallgatók különösen a felépítésben, a kivitelezésben, a zenei reprodukció minőségében és a felszereltségben térhetnek el. Minden attól függhet, mire fogod a legtöbbet használni. Kínálatunkban otthoni használatra, a szabadba és sportoláshoz is találhatsz fülhallgatókat. Segítünk, hogy a legmegfelelőbbet válaszhasd ki.

Tovább

Fejhallgatók otthoni használatra

Az otthoni fejhallgatók finom kialakításúak – lágy, párnázott fejpántjuk van a hosszú ideig tartó használathoz, teljesen körbe ölelik a fülcsatornát.

Fejhallgatók számítógépekhez

A számítógépekhez való fejhallgatók mikrofonos vagy mikrofon nélküli változatban is elérhetőek és a használati céljuk szerint az alábbi kategóriákba sorolhatók:

  • Az általános használatra és multimédiás tartalmakhoz tervezett számítógépes fejhallgatók ideálisak munkához és szórakozáshoz is.
  • A gamer fejhallgatók számítógéphez és játékkonzolhoz is használhatók. Általában gaming dizájn, mélyebb basszus és minőségi mikrofon jellemzi őket.
  • Az irodai fejhallgatók általában mikrofonnal felszereltek, és sztereó vagy mono – egy füles – kivitelben is elérhetőek.

i

Vezetékes és vezeték nélküli fejhallgató mikrofonnal

A mikrofonnal ellátott vezetékes fejhallgatók nagyszerűen teljesítenek PC-hez vagy játék platformhoz való csatlakoztatás esetén, ilyen például az Xbox vagy a PlayStation. Ha útközben veszed fel a telefont, szerezz be inkább egy vezeték nélküli változatot. A mikrofon kialakítása lehet beépített, kábellal szerelt, összecsukható vagy kihúzható.

Tv-fejhallgatók

A Tv-fejhallgatók elérhetőek vezetékes és vezeték nélküli kivitelben is. Kiváló minőségű hangzást és zárt felépítést kínálnak. De mikrofon nem található rajtuk.

  • A vezetékes Tv-fejhallgatók a leggyakrabban 3,5 mm-es vagy 6,3mm-es jack dugóval csatlakoztathatóak. A választásnál ügyelj arra, hogy a kábel hossza megfelelő legyen.
  • A vezeték nélküli Tv-fejhallgatók a legyakrabban rádiófrekvenciásak – a jeladóállomás a fejhallgató feltöltését és tárolását is szolgálja, és a kábellel csatlakozik a televízióhoz. Így kommunikál a fejhallgatóval vezeték nélkül.

Hi-fi fejhallgatók

A Hi-fi fejhallgatók mindazok számára ajánlottak, akik értékelik a legmagasabb színvonalú zenei teljesítményt, legyen az akár mély basszus, akár tökéletesen hangolt magasság. Precíziós kialakításúak és kiváló minőségű anyagokból készültek.

Léteznek Hi-fi fülhallgatók is, amelyek prémium zenei élményt kínálnak utazás közben. Ha már utazásról van szó mindenképpen meg kell említeni a praktikus mobil- és tablet- fejhallgatókat. Akár hosszú utazás áll előtted, akár úgy szeretnél pihenni, hogy mások nem zavarnak, ezek a modellek remek választásnak bizonyulnak.

Fülhallgatóval az utcán

Kültéri zenehallgatáshoz a kompakt méretű fülhallgatók a legmegfelelőbbek, amelyek könnyen elrakhatóak, de mindig kéznél vannak. A forgalmas városban történő minőségibb zenehallgatáshoz zajcsökkentős fülhallgatót ajánlunk.

Fejhallgatóval az utcán

A fejhallgatók a fülre és a fül köré illeszkednek. Egy pánttal biztosítják a kényelmet és a fix rögzítést a fejen. Az összecsukható konstrukciónak köszönhetően hátizsákban vagy retikülben is elférnek.

  • Az utcai fejhallgatók jobban izolálják a környező zajokat és masszívabbak – mindkét fület betakarják.
  • A utcai fülhallgatók puha párnázattal rendelkeznek, amik kevésbé nyomják meg a fület, így csökkentik a sérülések előfordulását.

Fülhallgatók

A fülhallgatók mag vagy dugó alakú kivitelben kaphatóak. Praktikus méreteiknek köszönhetően elférnek a zsebben is, így mindig vihetsz magaddal zenét.

  • A mag alakú fülhallgatók lazán helyezkednek el a fülbe, így zenehallgatáskor a környezetedet is hallod.
  • A dugós fülhallgatók a hallójáratba helyezhetőek és kizárják a környezeti zajokat.

Sport fejhallgató aktív egyéneknek

A sport fej/fülhallgatók leggyakrabban dugós kivitelben, vagy fül mögötti csíptetővel rendelkeznek. Ezáltal jobban illeszkednek a fülbe, és megakadályozzák, hogy kiessenek. Ezek a fejhallgatók általában ellenállnak a nedvességnek, a pornak, az UV-sugaraknak vagy a leejtésnek. Egyes modellek rendelkeznek mikrofonnal, ennek köszönhetően a hívásfogadás és a hangsegítség is megoldható.

  • A csontrezgéses fülhallgatók teljesen vezeték nélküliek, nagyon könnyűek és elegánsak. Ezeket nem a fülbe, hanem az arccsontra helyezik, ahonnan a hang közvetlenül a fülbe jut. Továbbra is érzékeli a környezeti hangokat, és elkerülheti a fülében lévő izzadást is.
  • A fülkampós fülhallgatók közül választhatunk dugós vagy mag alakú között. Általában könnyűek, kompaktak és nagyon jól tartanak. Ha nagyobb mozgásszabadságot szeretnél, válassz a praktikusabb True Wireless vezeték nélküli fülhallgatók.

Az IP minősítés a fejhallgató esetében az idegen testek, különösen víz behatolásával szembeni ellenállását jelzi. Az értékek IPX2-től IPX8-ig terjednek, a legalacsonyabbtól a legmagasabb védelemig.

Vezeték nélküli fejhallgatók

Vezeték nélküli fejhallgatók otthoni, utcai vagy sportolás közbeni zenehallgatásra való kivitelben is készülnek – elegendő csak a fenti kategóriákból választani. Két fő vezeték nélküli technológiájú fejhallgató van:

  1. Bluetooth fejhallgatók – sokoldalúak, lehetővé teszik a telefonokhoz, táblagépekhez és laptopokhoz való kapcsolódást. Hátrányuk a korlátozott, kb. 10 m-es hatótávolság.
  2. Rádiófrekvenciás fejhallgatók – leginkább Tv-khez, esetleg asztali számítógépekhez használatosak. Egy jelátviteli és töltőállomás is tartozik hozzájuk, amely állványként is működik. A hatótávolság elérheti a 100 m-t is.

i

A True Wireless fejhallgatónak nem rendelkezik kábellel

A True Wireless fülhallgatók egyáltalán nem rendelkeznek kábelekkel - még a feltöltésükhöz sem. Minden alkatrész (akkumulátor és mikrofon) a fejhallgató belsejében van elhelyezve. Érintésvezérlés alapján működnek, és egy praktikus és hordozható tokban vannak feltöltve.

A vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatók előnyei és hátrányai

Vezetékes fejhallgatók

  • Jó hangminőség.
  • Nem áll fenn hirtelen kisülés veszélye.
  • Nem szükséges rendszeresen tölteni.
  • Szélesebb kompatibilitás.
  • Korlátozott kábeltávolság.
  • A kábel megzavarhatja a számítógépes játékot vagy munkát.

Vezeték nélküli fejhallgatók

  • Szinte korlátlan mozgásszabadság zenehallgatás közben.
  • A zavaró kábelek hiánya.
  • Lenyűgöző megjelenés viselés közben.
  • Ideális futáshoz és sportoláshoz.
  • A fülhallgatót időnként fel kell tölteni.
  • A hangminőség alacsonyabb lehet.
  • Korlátozottabb kompatibilitás.

Minőségi fejhallgatók gyermekek és tinédzserek számára

A gyermekeknek szánt fejhallgatókat leggyakrabban a fej fölé és a fülekre tervezik. Nem felnőtteknek vannak méretezve, hanem inkább a gyermekek kisebb fejméretéhez igazodnak, hogy kényelmesek legyenek. A hangot nagyobb érzékenységgel és kisebb hangtartományban játsszák, így nem kell aggódnod, hogy a kicsik hallása bármilyen módon károsodik.

Fejhallgató tartozékok, amelyek jól jöhetnek

fejhallgató tartozékok a tokok és borítók, praktikus állványok és párnák/szivacsok széles választékát kínálja. Emellett olyan erősítőket, hangkártyákat és kábeleket is találsz amelyeket a saját igényeidhez igazíthatsz.

A fejhallgatók kompatibilitásának áttekintése

Ha egy fejhallgatót csatlakoztatsz egy adott készülékhez, akkor mindkét eszköznek ugyanolyan típusú kapcsolatot kell támogatnia – a táblázatban megadott adatok ezért csak tájékoztató jellegűek.

Fejhallgató-csatlakozás típusa Asztali számítógép Laptop Okostelefon Tablet MP3 lejátszó Televízió
3,5mm jack
USB
Bluetooth
Rádiófrekvenciás (¹)
Lightning iPhone (²) iPad (³) iPod (⁴)

¹ Attól függ, milyen csatlakozóval van felszerelve az adóállomás – a leggyakoribb az USB, a 3,5 mm-es vagy 6,3mm-es jack csatlakozó.
² iPhone 5 és újabb.
³ iPad 4 és újabb.
⁴ 7. generációs iPod Nano és újabb, 5. generációs iPod Touch és újabb.

A nagyon népszerű fejhallgatókat USB-C csatlakozóval is megtalálod.

Felépítés

A fejhallgatóknál háromféle felépítést különböztetünk meg, mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai.

  1. A zárt szinte nem engedi ki a hangot a fejhallgatóból, csillapítja a környezeti zajokat.
  2. A nyitott valósághűbb zenei élményt biztosít (kevesebbet torzít), kiengedi a hangot a fejhallgatóból, nem csillapítja a környezeti zajokat.
  3. A félig zárt a kompromisszum a nyitott és a zárt fejhallgató között, részben kiengedi a hangot a fejhallgatóból, részben csillapítja a környező zajokat.

Hasznos funkciók és tulajdonságok

  • Hangerőszabályzó – mindig kézre áll magán a fejhallgatón vagy a kábelen.
  • Zajcsökkentés – a nemkívánatos zaj kiszűrése zenelejásztás közben.
  • A környezeti zaj visszaszorítása – a környező hangok és zajok nem jutnak be a füledbe.
  • Összecsukható kialakítás – a fejhallgatók egyszerű és gyakori hordozásához.
  • Forgatható hangszóró – a kényelmes, egy füles zenehallgatáshoz (különösen a DJ-k fogják értékelni).
  • Térbeli 7.1 hangzás – hallani fogod, honnan érkezik az adott hang, amelyet elsősorban a számítógépes játékosok értékelnek.
  • AptX és AAC – ezek a kodekek a Bluetooth fejhallgatóknál kiváló hangminőséget garantálnak, amelyek így megközelítik a vezetékes fejhallgatók szintjét.
  • NFC – ez a technológia megkönnyíti a Bluetooth fejhallgatók csatlakoztatását a lejátszókhoz – elegendő egymáshoz közelíteni őket.

i

Nem tudod, hogyan válaszd ki a legjobb fejhallgatót?

Nem tudod, hogyan válaszd ki a legjobb fejhallgatót? Ha több modell közül kell választanod, és nem tudod, hogyan találd meg a legjobb fejhallgatót, hadd segítsünk neked. Nézze meg a most legkelendőbb modelleket. Ha további információra van szüksége, összeállítottunk egy praktikus útmutatót a fejhallgató kiválasztásához: Hogyan válasszunk fejhallgatót.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Apple AirPods (2. generáció) Szállításra kész > 5 db
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, 24 óra akkumulátor üzemidő (5 óra+19 óra)
49 090 Ft

2.
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IP54 tanúsítvány, 30 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+24 óra)
103 190 Ft

3.
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 30 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+24 óra)
-4 %
74 990 Ft
71 990 Ft

Még több
2 488 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,4 771×
APW Fülhallgató fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonnal, fülbe, True Wireless, 20Hz-20kHz frekvenciatartomány, A2DP támogatása, 4 óra akkumulátor üzemidő (tokkal akár 15 óra), EasyPairing, Bluetooth 5.0, hangasszisztens támogatása, 98dB/mW érzékenység, 16 Oh impedancia, 6mm-es hangszóró, súly 4g
Szuper ár
7 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWBTE040
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
JBL Tune 520BT fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,7 197×
JBL Tune 520BT fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, PC konzolhoz, A2DP, AVRCP és HFP kodek támogatás, hangsegéd, Multipoint, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 102 dB/mW érzékenység, 30 Ohm impedancia, 33 mm-es hangszóró, 57 óra akkumulátor üzemidő
24 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ092q1a9d05
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,5 60×
SteelSeries Arctis 7+ fekete
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, rádiófrekvenciás, USB-A, USB-C, kompatibilitás PC, PlayStation 4, PlayStation 5 és Nintendo Switch, játék mód, hangerőszabályzós, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 98 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró,
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXS23a1
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,9 247×
Apple AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IP54 tanúsítvány, 30 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+24 óra)
103 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA940i4bms
Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Típusok
4,6 192×
Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonnal, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt konstrukció, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0 AAC, LDAC és SBC támogatás, aktív zajszűrő (ANC), hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 4-40000 Hz frekvenciatartomány, 30 mm-es meghajtó, 40 órás akkumulátor-üzemidő
121 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RO972j0d1
4,0
QCY T20
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, A2DP, AAC, AVRCP, HFP, HSP és SBC kodek támogatás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 102 dB/mW érzékenység, 35 Ohm impedancia, 13 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor üzemidő (5,5 óra+14,5 óra)
13 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: QCY190t20
4,8 1755×
Apple AirPods (2. generáció)
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, 24 óra akkumulátor üzemidő (5 óra+19 óra)
Szuper ár
49 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA940i1a
4,6 281×
Apple AirPods (3. generáció) Lightning töltőtokkal
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 30 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+24 óra)
Leárazás -4 %
71 990 Ft 74 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA940i3d0
4,1 15×
SteelSeries Arctis Pro Wireless
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth, USB-A, PC, PlayStation 4 és Xbox One konzolhoz, játék mód, Hi-Res audio, 10-40000 Hz frekvenciatartomány, 102 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 10 óra akkumulátor üzemidő
Szuper ár
92 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MX043o24
Xiaomi Redmi Buds 4 Lite fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,2 137×
Xiaomi Redmi Buds 4 Lite fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, Ambient sound, hívásfogadás, IP54 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 16 Ohm impedancia, 10 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor üzemidő (5 óra+20 óra)
Szuper ár
8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAhe40
4,7 337×
Apple AirPods (3. generáció) MagSafe töltőtokkal
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, IPX4 tanúsítvány, 30 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+24 óra)
84 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA940i3d
Razer Barracuda X - Black - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,6 42×
Razer Barracuda X - Black
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, rációfrekvenciás kapcsolat, PC konzolhoz, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 96 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 50 óra akkumulátor üzemidő
Szuper ár
40 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MR090d8
Marshall Major IV BT Fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,8 329×
Marshall Major IV BT Fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 99 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, levehető 1,5 m-es kábel, 80 óra akkumulátor üzemidő
42 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MRS010y8
JBL Wave Beam fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,4 164×
JBL Wave Beam fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, Ambient sound, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 100 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 8 mm-es hangszóró, 32 óra akkumulátor üzemidő (8 óra+24 óra)
32 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ092q1c3b
Apple AirPods Max Space Grey - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,7 115×
Apple AirPods Max Space Grey
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, 7.1-es térhangzás, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 40 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor üzemidő
232 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA940i5
JBL Wave Flex fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,4 71×
JBL Wave Flex fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, Ambient sound, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 105 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 12 mm-es hangszóró, 32 óra akkumulátor üzemidő (8 óra+24 óra)
32 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ092q1c6b
Sony Hi-Res WH-1000XM4, fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,7 321×
Sony Hi-Res WH-1000XM4, fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, PC konzolhoz, AAC, LDAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, NFC, számok közötti váltás, hívásfogadás, sony Headphones Connect, 4-40000 Hz frekvenciatartomány, 40 mm-es hangszóró, 38 óra akkumulátor üzemidő
100 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RO972j0b1
JBL Tune 720BT fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,6 89×
JBL Tune 720BT fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.3, PC konzolhoz, A2DP, AVRCP és HFP kodek támogatás, hangsegéd, Multipoint, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 101 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, levehető 1,2 m-es kábel, 76 óra akkumulátor üzemidő
32 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ092q1i6
Soundpeats Air3 Black - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,3 73×
Soundpeats Air3 Black
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), félig zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, aptX és SBC kodek támogatás, játék mód, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPx5 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 115 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 14,2 mm-es hangszóró, 15 óra akkumulátor üzemidő (5 óra+10 óra)
15 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SOUND002f1
3,3
Samsung Galaxy Buds2 Pro Gray
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, Ambient sound, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPx7 tanúsítvány - vízálló és izzadságálló, 29 óra akkumulátor üzemidő
54 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAAW0010f1h
4,4 63×
ASUS ROG CETRA TRUE WIRELESS
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, PC konzolhoz, játék mód, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 38 dB/mW érzékenység, 10 mm-es hangszóró, 27 óra akkumulátor üzemidő
Szuper ár
31 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NM362a9a
JBL Wave Beam fehér - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,4 164×
JBL Wave Beam fehér
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, Ambient sound, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 100 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 8 mm-es hangszóró, 32 óra akkumulátor üzemidő (8 óra+24 óra)
32 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ092q1c3d
4,3
JBL Vibe 100TWS fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), félig zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, IPX2 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 105,5 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 8 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor üzemidő (5 óra+15 óra)
14 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ092q100
4,7 319×
PlayStation 5 Pulse Explore Wireless Earbuds
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, hallójárati (in-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Bluetooth dongle, PC és PlayStation 5 konzolhoz, 7.1-es térhangzás
89 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX005PEX

Fejhallgatók és fülhallgatók

CES 2018A 2024-es CES legjobbjai Lezajlott a technológiarajongók ünnepe, a CES 2024, amelyet az Egyesült Államokban, Las Vegasban tartottak meg. Idén is számos vezető gyártó vett rajta részt, hogy bemutassa technológiai újdonságait. Az idei év fő trendje a mesterséges intelligencia integrálása az...
Melyek a legjobb fejhallgatók és fülhallgatók 2023-ban? Megnéztük a különböző kategóriák legjobb modelljeit, többek között gamer, True Wireless, Hi-Fi és más kategóriákban. Továbbá ismertetjük a fej- és fülhallgatók terén jelenleg megfigyelhető trendeket is.
A Dolby Vision a Dolby HDR-szabványok egyike, amely támogatja a 12 bites színmélységet. Nagyobb fényerő mellett gazdagabb színeket kínál a lehető legjobb tévénézési élmény érdekében. Az OLED és az LCD tévék egyaránt rendelkezhetnek ezzel a technológiával.
4K tvDirect LED: Mi az és hogyan működik? A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
Korábban a fejhallgató vagy fülhallgató csatlakoztatására egyetlen egyszerű csatlakozó szolgált. Az utóbbi években a vezeték nélküli fülhallgatók nagy szabadságot hoztak magukkal, csatlakoztatásuk azonban kissé trükkös lehet. Cikkünkben tanácsokkal látunk el arra...
A Beats márka már sokszor bizonyította, hogy minőségi termékeket készít, most pedig bemutatta új True Wireless fülhallgatóját - a Beats Studio Buds+-t. Már első ránézésre is lenyűgöző, de természetesen a belső tulajdonságai sem álltak meg a fejlődésben.
További cikkek Összes cikk

Fejhallgatók és fülhallgatók

A megfelelő fejhallgató kiválasztása nem mindig könnyű. Először is fontos tudni, hogy mire fogod használni. Otthoni zenehallgatáshoz a kényelmes és robusztus fejhallgatók tökéletesek. A könnyebb modellek alkalmasabbak, ha útban az iskolába vagy a munkahelyre, esetleg sportolás közben szeretnél zenét hallgatni. A vezeték nélküli fejhallgatók abszolút mozgásszabadságot biztosítanak. A másokkal történő kommunikációt a headsetek vagy a mikrofonnal rendelkező fejhallgatók biztosítják.

Mire kell figyelni a fejhallgató kiválasztásakor? Fókuszálj azon modellekre, amelyeknek a legszélesebb frekvenciatartományuk van (az emberi fül 20 Hz és 20 kHz közötti hangokat hall). Egy másik fontos paraméter a torzítás szintje; százalékban kifejezve, és a lehető legalacsonyabbnak kell lennie. A fejhallgató-csatlakozók szabványosak; 6,3, 3,5 és 2,5 mm méretűek.

Tipp: Tudtad, hogy a fejhallgatók képesek térhatású hangokat reprodukálni és kiváltani a mélynyomót? Így anélkül élvezheted a nagyszerű filmeket és játékokat, hogy megzavarnád a szomszédokat vagy a körülötted lévőket.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fejhallgatók és fülhallgatók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fejhallgatók és fülhallgatók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fejhallgatók és fülhallgatók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fejhallgatók és fülhallgatók vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ