Alzaboxy Q1 Slevy s AP+

Játékok műfaj szerint

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Márkák
Típus
Játék
(3741)
DLC tartalom
(612)
Játékkredit
(132)
Platform
PC
(1856)
Xbox Series X
(1141)
Xbox One
(1096)
PlayStation 5
(849)
Xbox Series S
(721)
Licenc
Doboz
(1911)
Letölthető
(2639)
Kulcs
Steam
(1532)
Xbox Live
(895)
Nintendo eShop
(80)
Microsoft Store
(68)
Origin
(65)
Műfaj
Akció
(2593)
RPG
(730)
Stratégiai
(594)
Szimulátor
(540)
Árkád
(441)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(505)
PlayStation 5 optimalizálás
(417)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(495)
Szöveg
CS
(461)
SK
(9)
EN
(4496)
DE
(3187)
HU
(127)
RU
(902)
UK
(9)
PL
(679)
FR
(1384)
ES
(1209)
IT
(1176)
RO
(3)
Zh
(294)
KR
(18)
JP
(25)
Szinkron
CS
(34)
SK
(5)
EN
(4247)
DE
(1652)
HU
(15)
RU
(207)
UK
(5)
PL
(121)
FR
(528)
ES
(429)
IT
(419)
RO
(1)
HR
(1)
SL
(1)
VI
(1)
Zh
(53)
KR
(10)
JP
(26)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Imádod a videojátékokat, de eleged van abból, hogy folyton ugyanazzal a műfajjal töltöd az idődet? Akkor csatlakozz hozzánk, nézzük meg, milyen más műfajok között válogathatsz. Lövöldözős akciójátékok, versenyzős vagy stratégiai - mindent megtalálsz, ami csak képzeletedet felizgatja. De sort kerítünk néhány kevésbé ismert műfajra is, például a Battle Royale, a MOBA játékok és a sokak által kedvelt erotikus játékokra is. Szeretnél többet megtudni?

Tovább

Fedezz fel számtalan szórakoztató műfajt!

Mivel világszerte az akció-, az RPG- és a sportjátékokat játsszák a legtöbben, más műfajok kissé háttérbe szorulhatnak. A játékvilág azonban messze nem korlátozódik a három legtöbbet játszott játékműfajra. Rengeteg mást is kínál, a gyors tempójú versenyjátékoktól kezdve a bonyolult stratégiai játékokon át a csintalan erotikus játékokig. Fedezd fel velünk a klasszikus műfajokat.

  • Az akció játékok vagy más néven FPS (first person shooter) játékok leggyakrabban lövöldözős, verekedős és ugrálós játékok, amelyekben te és a karaktered egy izgalmas és akciódús történeten keresztül próbáljátok végigküzdeni magatokat a győztes befejezésig.
  • A kalandjátékok bonyolult és fordulatokkal teli történeteket kínálnak, amelyekben megannyi titok és megoldásra váró rejtély nehezíti utadat.
  • Az RPG játékok (role-playing, azaz szerepjátszós játékok) lenyűgözően gazdag és kidolgozott játékvilágokba varázsolnak el, amelyeket az általad játszott hős szemén keresztül fedezhetsz fel.
  • A sport játékok és a versenyzős játékok segítségével egy top focista, hokis vagy autóversenyző bőrébe bújhatsz.
  • A stratégiai játékok, és a logikai játékok nagyszerűek, ha az agyadat akarod tornáztatni és változatos stratégiákat kidolgozni ellenfeleid legyőzésére.
  • A szimulátor játékok a teherautók, a vasút vagy a repülőgépek rajongói számára ellenállhatatlanok. E játékoknak köszönhetően legalább a virtuális világban sofőrré, mozdonyvezetővé vagy pilótává válhatsz annak minden szépségével és nehézségével.
  • Az árkád játékok, tehát a játéktermi stílusú videójátékok már a 20. század elején nagy népszerűségnek örvendtek a játéktermekben. De ma már a megfigyelőképességedet és a kitartásodat is próbára teszik.
  • A zene és tánc játékokat a konzol érzékelőinek köszönhetően a saját testeddel irányíthatod.
  • A gyermekek szánt videójátékok kerülik az erőszakot és a vulgaritást, így még a legkisebbek is élvezni fogják őket.

De ez még nem minden! Próbálj ki nem hagyományos műfajokat

A klasszikus, bevált műfajok mellett léteznek kevésbé ismert vagy igazán különleges játéktípusok is, amelyeket szintén érdemes megemlíteni. Hallottál már az utóbbi évek slágeréről, az ún. "Battle Royale"-ról? Vagy volt már olyan, hogy izgalmas szórakozást kerestél az interneten, és eszedbe jutottak az erotikus játékok? Nem vagy egyedül.

Battle Royale online játékok - mutasd meg, hogy te vagy a legjobb

A Battle Royale játékokban egyszerű a feladatod: maradj életben, amíg csak tudsz, lehetőleg utolsóként. A játék zsugorodó arénájában egy halom ellenféllel kell szembenézned, akiket taktikával, ravaszsággal és pontos lövöldözéssel kell legyőznöd. A leghíresebb Battle Royale online játékok közé tartozik az Apex Legends, a PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) és a legendás Fortnite. Az online téren kívül is felvértezheted magad Fortnite cuccokkal vagy játékfigurákkal lepheted meg a haverokat.

Az első Battle Royale meglepetés lesz számodra!

Talán meglepő, de az első Battle Royale játék a Minecraft volt. A multiplayer módban lehetőség volt olyan szerverekhez csatlakozni, amelyeken ún. "survival games", tehát túlélő játékok zajlottak. Ezek alapvetően azonosak voltak a mai Battle Royale játékokkal.

i

Érdekelnek a Battle Royale játékok? Olyan nagyszerű játékokat kaphatsz meg ingyen, mint az Apex Legends vagy a Fortnite. Szintén free to play a "Warzone" elnevezésű Call of Duty Battle Royale játék, amely csúcsminőségű grafikát kínál.

Fortnite Battle Royal

Képernyőkép az egyik leghíresebb Battle Royale játékból - Fortnite.

MOBA játékok – A legjobb csapat győz

A MOBA (azaz multiplayer online battle arena) játékok műfajában az a feladatod, hogy legyőzd az ellenfeleidet a harci arénában. Sokféle harci egység és bajnok áll rendelkezésedre, amelyek közül szabadon választhatsz. A legnépszerűbb MOBA-játékok közé tartozik Pc-n a League of Legends és a DOTA 2, amelyek az eSport-mérkőzéseken is helyet kaptak. A legjobb MOBA játékok közé tartozik mobilon a Clash Royale.

Tower Defense – Verd vissza az ellenséges hordák hullámait

A Tower Defense játékok komoly kihívást jelentenek, amelyben meg kell védened a váradat, a mágikus kapuidat vagy a bázisaidat az ellenséges hordák ellen. Különböző típusú fegyvereket, védelmi mechanizmusokat, csapdákat és csapatokat állíthatsz a védelmi vonalaidba. A legtöbbet játszott Tower Defense játékok sorába tartozik a Kingdom Rush és a Plants vs. Zombies.

i

A Tower Defense játékok manapság nagyon népszerűek, különösen mobileszközökön. Sokan játsszák őket, a kicsiktől a felnőttekig, hogy elűzzék unalmukat a napi iskolába vagy munkába járás során.

Retró játékok - ébreszd fel magadban a nosztalgia szellemét

Ha szereted a nosztalgiát és a 8 bites grafikát, akkor a retró játékok pont neked valók. A DOS-on indult legjobb retró játékok közé tartoznak az olyan akciójátékok, mint a Wolfenstein 3D, a Doom, a Quake, az olyan stratégiai játékok, mint az UFO: Enemy Unknown, és a játékgépekből ismert kedvenc, a Pacman.

i

A kazettás retró játékokat felváltották a retró konzolok

Manapság már csak bolhapiacon vagy apróhirdetések által tudsz kazettás retró játékokat vásárolni, és amúgy sem lehet velük sokat kezdeni. Mégis, ma is élvezhetjük ugyanazokat a játékokat, amelyeket évtizedekkel ezelőtt imádtunk. Tekintsd meg retró játékkonzolok kínálatunkat, amelyek közül néhány modern TV-hez is csatlakoztatható.

Erotikus játékok - pajzánkodás a virtuális világban

Ha nem szokványos, de izgató játékokat keresel, akkor vesd magad az erotikus és szexjátékok világába, amelyek különleges szórakozást kínálnak. A legtöbb ilyen játék online érhető el, akár többjátékos módban is, így találkozhatsz más játékosokkal, akik hasonló izgalomra vágynak. Ne feledd, hogy az erotikus játékok csak 18 éves kortól játszhatók.

Minden műfajból találsz játékokat az összes platformra, legyen az PC, Xbox ONE, PS4, Xbox Series, PS5 vagy Nintendo Switch.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
4 554 termék
WRC 9 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős - A WRC 9 ott folytatódik, ahol az előző epizód véget ért, és több tartalom- és játékmódot hoz a rajongóknak. Összesen 100 szakaszon fogsz haladni 14 országra osztva.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0030
Spacebase Startopia - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai - A játék az eredeti építési stratégiára, és a valós idejű összecsapásokra épül.
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX887
Space Hulk Tactics - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - a Space Hulk: Tactics egy taktikai játék, ahol véres csatákban veszel részt. Kiválaszthatod melyik oldalon akarsz harcolni - az Space Marines oldalán vagy a halálos génorzók oldalán. A játék alapjait a népszerű Warhammer 40.000 társasjáték szabályai adják, gyűjthető kártyákkal is befolyásolhatjuk a játékmenetet. A kártyák új lehetőségeket adnak a csapat testreszabására a csata előtt, és lehetővé teszik a képességek felhasználását és befolyásolják a csatát.
12 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX497
Outcast - Second Contact
PC játék - dobozos változat, Steam kulcs, műfaja akció - futurisztikus akciójáték egy sokszínű nyitott világban
19 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG683
Middle-earth: Shadow of War Gold Edition - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Gold Edition tartalma: Golden War doboz, két Nemesis kiegészítő (Slaughter Tribe; Outlaw Tribe), két story kiegészítő (The Blade of Galadriel; Desolation of Mordor). A játékban az eredeti történetet követve Talionnak és Celebrimbornak át kell törnie az ellenséges vonalakat, hogy létrehozzák a hadsereget, amely képes lehet legyőzni a Sötét Nagyurat, Sauront.
19 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO0175C1
The Town of Light
PC játék - dobozos változat, Steam kulcs, műfaja kaland - tudományos kutatásokon és valódi eseményeken alapuló játék, amely a Volterra Pszichiátriai Intézet hátborzongató jelenébe és múltjába enged bepillantást
Szuper ár
5 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG672
TransOcean 2 - Rivals
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai
4 080 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG572
PS4 - LEGO Méretek Starter Pack
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció, gyerekeknek és party
58 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX248
Xbox 360 - Kung Fu Panda: Legendary Showdown of Legends
Konzol játék - Xbox 360, dobozos változat, műfaja akció
15 440 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MX643
Mirror's Edge Catalyst
PC játék - dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció
7 690 Ft 8 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG508
Zombie Army Trilogy - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, elektronikus licenc, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Zombie Army trilógia egy külső nézetes lövöldözős játék, amely a második világháborúban játszódik. 1945, Berlin. A szövetségesektől elszenvedett vereséggel szembenézve Hitler egy utolsó szörnyű kísérletet tesz: élőhalott szuperkatonák légiója fenyegeti egész Európát. Játék 1-4 játékos számára.
15 310 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO141c
Star Trek: Resurgence - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - Bújj Jara Rydek és Carter Diaz szerepébe, akik az USS Resolute legénység tagjai. Az ő feladatuk, hogy különböző földönkívüli frakciók között békét közvetítsenek. Miközben igyekszel gátat vetni a háborúnak egy sokkal nagyobb veszélyt fedezel fel: egy több évezredes és hatalmas erőt, amely azzal fenyeget, hogy elnyeli az egész galaxist.
11 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0439
PowerWash Simulator - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - A nagy nyomású víz nyugtató hangjára elsodródnak a gondjaid. Építsd ki saját autómosó vállalkozásodat, oldj fel új gépeket, fejlesztéseket és egyéb funkciókat - mindezt az abból fakadó egyszerű elégedettséggel, hogy mindent ragyogóan fényesre mostál.
8 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1225
Peppa Pig: World Adventures - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja gyerekeknek - Merülj el egy még nagyobb világba Peppa Malackával, és élvezd az egész családnak szóló mesét! New York City hívogat - akárcsak Párizs, London, és induljon el egy álomra és egy világkörüli útra. Te és Peppa kipróbálhatjátok a pizzakészítést Olaszországban, sétálhattok a Hollywood Boulevardon és még sok másban.
13 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0322
Ghostbusters: Spirits Unleashed - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Ghostbusters: Spirits Unleashed egy szórakoztató többjátékos videojáték. Játssz a szellemirtók vagy a szellemek szerepébe bújva.
12 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1385
Baja: Edge of Control HD
PC játék - dobozos változat, Steam kulcs, műfaja versenyzős - a sikeres, 2008-as off-road játék remastered verziója
8 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG682
Urban Empire
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - megjelenés: 2017. január 20.
4 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG659
Last Train Home - Steam Digital
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja stratégiai - Indulj el egy kétségbeesett küldetésre egy háború sújtotta, végtelen pusztaságon keresztül. Célod, hogy páncélvonattal hazajuttasd a csehszlovák katonákat, de az előtted álló út tele van veszélyekkel.
15 890 Ft
Letölthető
Termékkód: WG1417d1

Játékok műfaj szerint

Játékok műfaj szerint

A Játékok műfaj szerint kategóriában összesen 4554 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó játékok műfaj szerint A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb játékok műfaj szerint A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: játékok műfaj szerint vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ