Doručení zdarma Alza Dny květen

Xbox One

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés
Xbox One logo

A Microsoft 2013-ban dobta piacra új, Xbox One elnevezésű új konzolsorozatát, amely a kompromisszumok nélküli teljesítményt és a legmodernebb technológiát hozta el magával. 2013 már túl réginek tűnhet, ezért érdemes talán a sorozat két újabb tagját, az Xbox One S és Xbox One X konzolokat jobban kiemelni. Tudj meg többet ezekről a játékkonzolokról, tulajdonságaikról, a bennük rejlő lehetőségekről.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 681 termék
4,5
Tom Clancys The Division 2 - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Az akció-RPG orientált játék folytatása MMO elemekkel. A The Division nyitott világ nagyon gazdag és rengeteg lehetőséget kínál.
3 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO477
Fortnite: Transformers Pack - Xbox
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és árkád, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges - Gurulj ki, emelkedj fel vagy dudálj a Transformers csomaggal! A csomag tartalma: 3 skin, 3 Back Bling, 3 csákány, 2 emote és 1000 V-Buck!
18 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0438
Terminator: Resistance Complete Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A játékban egy lepusztult Los Angelesbe pillanthatsz be 31 évvel a leszámolás napja után, miközben Jacob Rivers folytatja véget nem érő harcát a Skynet ellen.
19 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0448
Animal Hospital - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja gyerekeknek - Irányíts állatkórházat és gondoskodj az imádni való pácienseidről ebben az állatbarátoknak készült videojátékban!
13 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0428
4,8 12×
Star Wars Battlefront II - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Az Erő bármelyik oldalának útját válaszd is, semmi sem állíthat meg sem a szárazföldön, sem a levegőben! Exkluzív Star Wars 8: Az utolsó jedik tartalmakkal.
6 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO2914
Elex II - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG, - Néhány évvel azután, hogy Jax legyőzte a hibridet, egy új fenyegetés száll alá az égből, felszabadítva a sötét Elex veszélyes erejét, és fenyegetve minden életet a bolygón. Jaxnek különleges küldetésre kell indulnia, hogy megvédje Magalan békéjét és saját családja biztonságát. A küldetés során meg kell győznie a frakciókat, hogy egyesüljenek a megszállók ellen.
5 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0082
1,0
PowerA MOGA XP7-X Plus - Bluetooth Controller for Mobile & Cloud Gaming
Kontroller - PC, Xbox Series X|S, Xbox One és Mobiltelefon platformhoz, kompatibilitás: Android, iOS, Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, integrált elemek, vibráció, analóg stick, egyéni gomb-hozzárendelés, fekete kivitel
41 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PowerAct39
Madden NFL 24 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A játékosok realisztikusabb mozgása, valamint az intelligensebb MI új eszközöket biztosít kidolgozott játékstratégiád magabiztos végrehajtására, hogy bármelyik ellenfelet le tudd győzni a Madden NFL 24 meccsein.
Leárazás
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0385
The Grinch: Christmas Adventures - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek
15 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0400
Lea One S blood
Matrica - az Xbox One S-re (1 db a játékkonzolra, 2 db az távirányítókra)
3 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SB805z9901
Tour de France 2018 - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, műfaja sport és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Élvezd a Le Tour de France 100%-os szenvedélyét, és nyerd meg a hőn áhított sárga trikót! Játssz a lélegzetelállító La Grande Boucle utak legjobb versenyzőiként: támadj, adj parancsokat a csapatodban versenyző tagoknak, válaszd ki a legjobb pályát, őrizd meg a kitartásodat, és hozz megfelelő döntéseket, amelyek a csapatodat elvezetik a csúcsra.
16 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO463
Lets Sing 2024 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja party - A Let’s Sing 2024 egy izgalmas új karaoke élményt hoz el közvetlenül a nappalidba. Emelkedj a sztárok világába a vadonatúj karrier módban és válassz a 20 listavezető sláger és az időtlen klasszikusok közül. Mindezek révén és a VIP Pass segítségével elérhető még több dalnak köszönhetően garantált, hogy a barátaiddal torkotok szakadtából fogtok énekelni. Itt az ideje, hogy ragyogj!
Leárazás
15 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0446
Chef Life: A Restaurant Simulator - Al Forno Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Hozd létre és vezesd álmaid éttermét! Étlap, bevásárlás, díszítés, személyzet, felszerelés, vendégek... és ne feledkezzünk meg az igazi főzésről sem! Ismerd meg egy vendéglős mindennapjait, és nyerj Michelin csillagot.
10 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0220
4,7
Titanfall 2 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Titanfall 2 új single-player kampányt kínál, amely a gép és az ember különleges kapcsolatát helyezi előtérbe, ugyanakkor természetesen lehetőséged van izgalmas multiplayer módban is játszani. Élvezd az új titánok megjelenését, a pilóták gazdag, továbbfejlesztett képességeit és a számos haladási és módosítási lehetőséget.
2 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO224
Unicorn Overlord - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Harcolj a sors ellen és vágj neki egy királyi kalandnak, hogy megbízható szövetségeseiddel az oldaladon visszaszerezd az uralmad. Az Unicorn Overlord a taktikai RPG-k időtlen műfaját kombinálja a világ felfedezéssel és innovatív harcrendszerrel, így megalkotva egy epikus fantasy élményt a Vanillaware ikonikus stílusában.
21 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0459
Garfield Lasagna Party - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja party, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Garfield, Odie, Arlene vagy Nermal szerepében vesd bele magad a versenybe egy jól kitalált partijáték keretében, amelynek győztesére egy kiadós adag finom lasagne vár.
12 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0289
Agatha Christie Murder on the Orient Express: Deluxe Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - A legendás vonatos utazás során Hercule Poirot, a neves magánnyomozó megpróbálja megoldani a vonaton elkövetett gyilkosságot, miközben különös karakterek veszik körül, akik mindegyike saját titkot rejteget, amelyekkel fényt deríthetne az elkövetett bűncselekmény motívumára.
18 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0416
Moving Out 2 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, gyerekeknek és party, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Térj vissza Packmore városába és kamatoztasd költöztető képességeid teljesen új és néhány a játékosok számára már ismerős és kedvenc dimenzióban. Nyújts segítséget a Smooth Moves költöztető vállalat lábra állásához és válj a bútorrendezés és -áthelyezés csúcsszakértőjévé.
Leárazás -29 %
10 190 Ft 14 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0413
Warhammer 40,000: Darktide - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Tisztítsd meg Tertium városát a vérszomjas ellenségek hordáitól egy brutális lövöldözős játékban, amely tele van adrenalinpumpáló akcióval.
20 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0225
Saints Row: The Third - Remastered - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: akció - teljes remaster feljavított grafikával és újratervezett környezettel, az összes kiegészítő csomagot tartalmazza - összesen több mint 30 DLC
Leárazás -25 %
4 890 Ft 6 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO726
Firefighting Simulator: The Squad - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Kapcsold be a tűzoltóautó szirénáját, ragadj meg egy tömlőt, és olts el valósághű tüzeket és ments életeket. Fedezz fel több mint 30 különböző helyszínt, amelyeket Észak-Amerika nyugati partja ihletett.
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0342
Session: Skate Sim - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - A Session Skate Sim játék a gördeszkázás aranykora, az 1990-es évek ihlette; lehetővé teszi az igazi gördeszkás kultúra megtapasztalását; nincs pontozás, csak te, a hely és a képzeleted!
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0219
Crysis Trilogy Remastered - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A Crysis Remastered Trilogy az összes egyjátékos kampányt tartalmazza a legendás belső nézőpontú shooter játékokból, a Crysis-ból, a Crysis 2-ből és a Crysis 3-ból, a mai hardverekre optimalizálva.
17 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0103
Dakar Desert Rally - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Dakar Desert Rally a bolygó legnagyobb Amaury Sport Organization rally versenyeinek hiteles sebességét és izgalmát hozza el, a világ vezető gyártóinak licencelt járműveinek teljes választékával, beleértve a motorokat, autókat, teherautókat, ATV-ket és SSV-ket is.
14 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0172b

Xbox One

Xbox One

A Xbox One kategóriában összesen 1680 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox One Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább xbox One A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox One A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox One vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ