Gyurmák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Modellező gyurma
(137)
Kinetikus homok
(2)
Kiegészítők
(6)
Téma
Élelmiszerek
(11)
Fogorvos
(1)
Állatorvos
(1)
Fodrász
(3)
Ékszerek
(3)
Alsó korhatár
1 éves kortól
15 éves kortól
-
Szűrés

A gyurmák ideális anyagok a gyermekek és felnőttek kreativitásának és finommotoros készségeinek fejlesztésére. Ezek a könnyen formázható anyagok különféle tárgyak és figurák létrehozását teszik lehetővé, serkentik a képzeletet és végtelen lehetőségeket kínálnak a művészi kifejezésre. Számos variáció és kreatív gyurma készlet áll rendelkezésedre. Melyik a legjobb gyurma a gyerekeknek? Olvass tovább, örömmel segítünk a választásban.

Tovább

Gyurmák gyerekeknek és felnőtteknek órákra szóló szórakozást nyújtanak

A gyurma egy puha, könnyen formázható anyag, amelyet elsősorban a gyermekek kreativitására terveztek, de tizenévesek és felnőttek számára is használható művészeti és oktatási tevékenységekben. Ez az anyag ösztönözi a finommotoros készségek, a kreativitás és a képzelőerő fejlődését. A gyurma sokféle dolog létrehozását teszi lehetővé, az egyszerű formáktól az összetett modellekig. A színek széles skálájának és a színek keverésének lehetőségének köszönhetően végtelen lehetőségeket kínál a művészi kifejezésre.

  • A gyurmák nagyszerű eszközök az önkifejezéshez.
  • A gyurmázás olyan tevékenység, amely már a legkisebbek számára is alkalmas 1 éves kortól.
  • A gyurmák minden korosztály számára szórakoztatóak.
  • A gyurmázás remek szórakozás és kikapcsolódás.

i

Modelin vagy gyurma?

Mi a különbség a modelin és a gyurma között? Alapvetően semmi. A gyurma egy konkrét márkanév, a modelin pedig a gyurma általános megnevezése. Tulajdonságai, keménysége és összetétele típusától és gyártójától függően változhat. Mindkét elnevezés erre a szórakoztató, lágy anyagra kialakult és humanizálódott, és hasonló gyakorisággal használják. Ennek a szórakoztató puha anyagnak mindkét neve ismertté és népszerűvé vált, és hasonló gyakorisággal használják.

Milyen tulajdonságokkal rendelkeznek a gyurmák? Ez mindig az adott típustól függ

A gyurmák típustól függően különböző tulajdonságokat kínálnak. Általában a klasszikus gyurma puha, könnyen formázható, nem szennyeződik, nem színezi el a kezet és nem keményedik meg. Egyes típusok különleges tulajdonságokkal is rendelkezhetnek, például világítanak a sötétben, illatanyagot tartalmaznak, csillognak, és egyes gyurmafajták még pattoghatnak is. Sok gyurma készlet tematikus, a népszerű választások között szerepelnek állatok, ékszerek vagy különböző foglalkozások. Ez a cucc sok színben kapható a még nagyobb szórakozás érdekében.

Milyen a modellező gyurma összetétele? A kicsiknek szánt gyurmák biztonsága elsődleges

A gyermekeknek szánt gyurmák különböző összetevőkkel rendelkezhetnek, amelyeket gyakran az egyes gyártók szabadalmaztatnak. Ezek az összetevők között lehet gipsz, vazelin, lanolin és különböző színezékek. A legkisebbeknek szánt gyurmák általában víz, liszt, só és természetes színezékek keverékét tartalmazzák. Bár a pontos összetétel márkánként változhat, az ajánlott életkor megadásával a gyártó vállalja, hogy a gyurmák nem károsak az adott korosztály számára.

  • Az 1 éves kortól ajánlott gyurma könnyen formázható, nem ragad és nem hagy nyomokat. Ezek a készletek általában egyszerű feladatokat is kínálnak a gyermekek számára, amelyeket a gyurmázás segítségével végezhetnek el. Bár a gyurma nem mérgező, mindig gondosan figyeld gyermekedet játék közben, nehogy lenyelje vagy belélegezze.
  • A gyurma készlet 2 éves kortól ideális a kisgyermekek motoros készségeinek edzésére. A csomagban általában többféle színt találsz, hogy gyermeked megtanulja felismerni, és néhány gyurma készlet egyszerű formázó segédeszközöket is tartalmaz a még nagyobb szórakozás érdekében.
  • A gyurma készlet óvodásoknak általában többféle színű gyurmát, valamint kreatív segédeszközöket tartalmaz, amelyek gyakran tematikus.

A gyurma anyagösszetétele gyártótól függően változik. Míg a gyermekeknek szánt gyurma puha és könnyen formázható, addig az idősebbek számára a gyurma tömörebb, keményebb, hogy jobban megtartsa a formáját, vagy hogy sütőben is süthető legyen.

A Play-Doh gyurmák szórakoztató alkotást kínálnak kreatív készletekben

A Play–Doh nem színezi el a kezeket, nem szárad ki és nem hagy koszt maga után. Műanyag pohárban tárolva nem mérgező, nem irritál és nem okoz allergiás reakciót. A Play-Doh gyurma számos tematikus és kreatív készletben kapható. A fogorvos vagy a pék gyurma készlet segítségével például játékos módon ismerkedhetnek meg a gyerekek a különböző szakmákkal, míg a szórakoztató főzőkészletek a konyhában zajló dolgokkal ismertetik meg a gyerekeket. A színek nem keverednek egymással, így könnyen visszatehetők a poharakba.

i

Gyurmázás a mesék körében

A meséket kedvelő gyerekek számára ott van a Mancs őrjárat vagy a Peppa malac. Ezek a népszerű gyerekmeséket feldolgozó készletek lehetőséget nyújtanak a kicsiknek, hogy kedvenc karaktereiken keresztül megalkossák saját történetüket.

Nyomás alatt érzed magad? Az intelligens gyurmák javítanak a hangulatodon

Az intelligens gyurma segít a stressz vagy a feszültség oldásában. Szabadon formázható és alakítható, pattog, mint egy labda, és szakad, mint a papír, nyújtható, mint a rágógumi, vagy egyszerűen csak összetörhető, mint egy pohár. Vannak olyan intelligens gyurmafajták is, amelyek színt váltanak vagy világítanak a sötétben. Az intelligens gyurmák szilikonalapúak, így sosem száradnak ki, és nem ragadnak, mint a hagyományos gyurmák.


Fogorvos témájú gyurmák
Play-Doh Drill 'n' fill

intelligens gyurmák
Intelligens gyurma

3D gyurmák
3D gyurma

A Hey Clay gyurmák kis modellezőkké teszik a gyerekeidet

A Hey Clay gyurmák lehetőséget nyújtanak arra, hogy igazán varázslatos dolgokat alkossanak. A gyermekeidnek lehetőségük lesz mindenféle állatot, autót vagy szörnyet alkotni ebből a gyurmából. A gyerekek inspirálódhatnak a készletből, vagy használhatják a saját fantáziájukat. Ezek a gyurmák általában 3 éves kortól ajánlottak, de néhányat a téma nehézségétől függően idősebb gyermekek számára is ajánlanak.

A gyurmák készítése otthoni körülmények között is lehetséges. Az alap a só, liszt, olaj, víz és ételfesték. Bár ez az anyag nem rendelkezik a közönséges gyurma tulajdonságaival, a gyerekek is élvezni fogják az elkészítését.

Kinetikus homok - egy kicsit más, mint a gyurma

A kinetikus homok nem egy klasszikus gyurma, de mégis nagyon könnyű vele alkotni. Környezetbarát, nem ragad, nem mérgező és olyan érzés, mintha folyékony lenne. Adj lehetőséget a kicsiknek, hogy a tél közepén is játszhassanak a homokozóban. A kinetikus homokból várakat építhetnek, vagy használhatják az előre elkészített készleteket. Mindent aztán nagyon könnyen el lehet takarítani vagy vízzel kimosni.

Szeretsz tartós dolgokat létrehozni? Akkor a Fimo gyurma tökéletes lesz a számodra

A FIMO gyurma nagyon népszerű a tapasztaltabbak körében, és gyakran használják ékszerek vagy díszek készítéséhez. Az alkotást a sütőben ki lehet sütni. A sütés által megszerzett tartósságának köszönhetően tovább lehet megmunkálni (csiszolni, festeni, polírozni, lakkozni). A Fimo sokféle színben kapható, amelyek különböző árnyalatokban keverhetők. A klasszikus fehér szín azonban teret enged a termék későbbi színezésére.

  • A Professional gyurmák masszája a gyurma lágyabb változatát kínálják, amely könnyebben modellezhető. Komolyabb termékekhez alkalmas, és 15 éves kortól használható.
  • A puha Fimo gyurmák könnyedén kezelhetők, és gyakran fehér színben is kaphatók az egyszerű későbbi feldolgozás érdekében. 12 éves kortól ajánlottak.
  • A Fimo Effect gyurmák speciális keverékeket tartalmaznak, amelyek égetéskor különböző hatásokat eredményeznek, például világítanak a sötétben.

i

Milyen kiszerelésben kaphatóak a gyurmák? A gyurma készlet gyakran tartalmaz gyurmát és kiegészítőket is

A gyurma különböző méretű csomagokban kapható. Míg a kinetikus homok 1400 g-os kiszerelésben kapható, addig egy kis csomag modellezőgyurma csak körülbelül 40 g-ot nyom. Attól is függ, hogy csak a gyurma vagy egy teljes készletet veszel-e a kiegészítőkkel együtt, amelyek általában különböző formázók, kivágók, hengerek vagy simítók formájában érkeznek.

Eleged van a hagyományos gyurmák használatából? Próbáld ki a 3D gyurmák

A 3D tollak és tervező készlet nem tartalmaz hagyományos gyurmákat. Inkább egyfajta 3D-s építőkészletről van szó, amelyben a gyerekek az egyes anyagdarabokat egy adott formává rakják össze. Ezek a készletek akár 1000 darab kész gyurmát is tartalmaznak, így valóban nagyszerű lehetőségük van arra, hogy kifejezzék kreativitásukat és érdekes alkotásokat hozzanak létre. Emellett a gyerekek gyakorolhatják a finommotorikus készségeiket és a térbeli képzelő erejüket. A gyerekek 4 éves kortól szeretni fogják ezt az anyagot.

Szeretnél sok szórakozást kevés pénzért? Az olcsó gyurmák oldal pont megfelelő lesz számodra.

Hogyan tárolandók a gyurmák helyesen?

Bár a modern gyurmák nem száradnak ki annyira, fontos, hogy minden használat után gondosan tárold. Tárold légmentesen záródó edényekben, például cipzárral záródó műanyag zacskókban vagy újra zárható műanyag edényekben. Ez segít megőrizni a gyurmák nedvességét, és megakadályozza a kiszáradást. Hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől és hőforrástól távol tárold.

i

Kíváncsi vagy, hogy melyik a legjobb gyurma? A gyurmák vélemények és tesztek alapján megtudhatod, hogy melyik gyurma az ideális számodra.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Gyurma - puha, könnyen formázható, nem színez, nem szárad ki és interaktív, kék színben, tömege 80 g
3 990 Ft

2.
Play-Doh Nagy Csomag 20db Raktáron > 10 db
Gyurma - puha, könnyen formázható, nem színez, nem piszkol és nem szárad ki, többszínű, ajánlott 2 éves kortól, 20 darabos csomag
8 690 Ft

3.
Gyurma - puha, könnyen formázható és süthető, fehér, fekete, piros, lila, barna, kék, narancssárga, rózsaszín, világosszürke, türkizkék, zöld és sárga színben, ajánlott 12 éves kortól, tömege 25 g, 12 darabos csomag
több darab vásárlása esetén 3 550 Ft-tól

Még több
147 termék
5,0 11×
Play-Doh Tésztakészítő
Gyurma - téma élelmiszerek, fonott kalács a csomag része, többszínű, ajánlott 3 éves kortól, tömege 280 g
10 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz22610
4,7 36×
Play-Doh Drill 'n' fill
Gyurma - puha és könnyen formázható, téma fogorvos, formázó a csomag része, fehér, piros, ezüst, zöld és arany színben, ajánlott 3 éves kortól, 6 darabos csomag
8 990 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz15901
5,0 38×
Play-Doh Nagy Csomag 20db
Gyurma - puha, könnyen formázható, nem színez, nem piszkol és nem szárad ki, többszínű, ajánlott 2 éves kortól, 20 darabos csomag
8 690 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif11626
4,2 24×
Play-Doh őrült fodrászat
Gyurma - puha, könnyen formázható, nem színez, nem piszkol és nem szárad ki, téma fodrász, formázó a csomag része, többszínű, ajánlott 3 éves kortól
Leárazás -9 %
7 090 Ft 7 790 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz15902
4,9
Play-Doh Béka szett a legkisebbeknek
Gyurma - puha, könnyen formázható, nem színez, nem piszkol, mosható, visszazárható csomagolás, nem ragad, nem toxikus és hipoallergén, téma állatok, formázó és forma a csomag része, többszínű, ajánlott 3 éves kortól, tömege 113 g- 1 db a csomagban
Leárazás -29 %
4 390 Ft 6 190 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06624
5,0
Fimo Soft Colour Pack süthető gyurma készlet - 24 szín, Basic Colours
Gyurma - puha, könnyen formázható, süthető és nem toxikus, ajánlott 8 éves kortól, tömege 600 g, 24 darabos csomag
7 200 Ft -tól
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif14141
4,7
FIMO 8101 air basic 1000 g fehér
Gyurma - puha, könnyen formázható és mosható, fehér színben, tömege 1000 g, 1 darabos csomag
2 390 Ft -tól
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz20923
4,8 12×
Play-Doh Kávézó
Gyurma - puha, könnyen formázható, nem színez, nem piszkol és nem szárad ki, fonott kalács és formázó a csomag része, többszínű, ajánlott 3 éves kortól
17 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz36110
5,0
Play-Doh Kis szakács Készlet a legkisebbeknek
Gyurma - visszazárható csomagolás és nem ragad, téma élelmiszerek, fonott kalács, forma, tábla, prés és vágó a csomag része, fehér, piros, narancssárga, zöld és sárga színben, ajánlott 3 éves kortól, tömege 255 g
6 590 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2218
5,0 10×
FIMO Soft, 454g - fehér
Gyurma - puha, könnyen formázható és süthető, fehér színben, ajánlott 12 éves kortól, tömege 454 g, 1 darabos csomag
4 350 Ft -tól
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz20966
4,7
Intelligens gyurma - Jégcsap, csillogó, világító
Gyurma - puha, könnyen formázható, világító, nem szárad ki és interaktív, kék színben, ajánlott 4 éves kortól, tömege 80 g, 1 darabos csomag
3 990 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif7102
4,8 22×
Intelligens gyurma - Kaméleon, színváltó
Gyurma - puha, könnyen formázható, hőérzékeny, nem szárad ki és interaktív, zöld színben, ajánlott 4 éves kortól, tömege 80 g, 1 darabos csomag
4 090 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZI003c
4,6 13×
Intelligens gyurma - Szuper láva, csillámló
Gyurma - puha, könnyen formázható, nem szárad ki és interaktív, narancssárga és arany színben, ajánlott 4 éves kortól, tömege 80 g, 1 darabos csomag
3 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZI007b
4,7 10×
Intelligens gyurma - Folyékony gyémánt, átlátszó
Gyurma - puha, könnyen formázható, nem szárad ki és interaktív átlátszó, ajánlott 4 éves kortól, tömege 80 g, 1 darabos csomag
4 090 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZI008
4,6
Intelligens gyurma - Piros, alapszín
Gyurma - puha, világító, pattogó, nem színez, nem szárad ki, interaktív, nem ragad és nem toxikus, piros színben, tömege 80 g
2 990 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZI006
4,8
Intelligens gyurma - Galaxis, csillámló
Gyurma - puha, könnyen formázható, világító, pattogó, nem színez, nem szárad ki, interaktív, nem ragad és nem toxikus, ezüst és szürke színben, tömege 80 g
3 790 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZI207
4,8 10×
Play-Doh Peppa malac
Gyurma - puha és könnyen formázható, téma állatok, henger és formázó a csomag része, fehér, fekete, piros, barna, narancssárga, rózsaszín, zöld és sárga színben, ajánlott 3 éves kortól
7 590 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz15900
KORES gyurma, 10 x 20g - Gyurma
Típusok
4,6
KORES gyurma, 10 x 20g
Gyurma - könnyen formálható, nem színez, lemosható és nem mérgező, iskolásoknak és óvodásoknak, 10 szín, 20 g-os kiszerelésben - Ár több darab vásárlása esetén 78,80 Ft/db
790 Ft -tól
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRS143a
1,0
Teddies pattogó gyurma
Gyurma - pattogó, többszínű, ajánlott 3 éves kortól - 1 db a csomagban, az egyes termékváltozatok közül nem lehetséges választani
770 Ft -tól
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls446
5,0
Play-Doh Kukásautó 2in1
Gyurma - nem színez, nem piszkol és nem szárad ki, többszínű, ajánlott 3 éves kortól, tömege 227 g
Leárazás -15 %
8 320 Ft 9 790 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz36109
5,0
Intelligens gyurma - Időutazás, világító, színváltó
Gyurma - puha, könnyen formázható, nem színez, nem szárad ki és interaktív, kék színben, tömege 80 g
3 990 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZI208
4,9 62×
Play-Doh - tégelyes csomag
Gyurma - puha, könnyen formázható, nem színez, nem piszkol és nem szárad ki, ajánlott 2 éves kortól - 4 db a csomagban, az egyes termékváltozatok közül nem lehetséges választani
2 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAa6929
Intelligens gyurma - Dinoszaurusz hányás - Gyurma Típusok
3,8
Intelligens gyurma - Dinoszaurusz hányás
Gyurma - puha, könnyen formázható, világító, pattogó, nem színez, nem szárad ki, interaktív, nem ragad és nem toxikus, narancssárga színben, ajánlott 4 éves kortól, tömege 80 g
3 790 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc02562
Fimo Soft Colour Pack süthető gyurma készlet - 12 szín, Basic Colours - Gyurma
Típusok
4,9 14×
Fimo Soft Colour Pack süthető gyurma készlet - 12 szín, Basic Colours
Gyurma - puha, könnyen formázható és süthető, fehér, fekete, piros, lila, barna, kék, narancssárga, rózsaszín, világosszürke, türkizkék, zöld és sárga színben, ajánlott 12 éves kortól, tömege 25 g, 12 darabos csomag
3 550 Ft -tól
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif14140

Gyurmák

ajándékok a gyerekeknekLépj be a végtelen szórakozás világába a Play-Doh gyurmakészlet segítségével Azon gondolkodsz, hogyan szórakoztathatod gyermekedet értelmes módon, és egyúttal fejlesztheted a kreativitását? Akkor a figyelmedet nem kerülheti el a Play-Doh gyurmakészlet. Ez nem csak egy közönséges modellező játék, amely néhány percig szórakoztatja a gyerekeket, és...

Gyurmák

A Gyurmák kategóriában összesen 147 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gyurmák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gyurmák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gyurmák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gyurmák vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ