AP+ nový vizuál Slevy s AP+

Hőszivattyús szárítógépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiaosztály
A+++ (-50%)
(1)
A+++ (-10%)
(1)
A+++
(26)
A++
(24)
A+
(2)
Töltetkapacitás
7 kg
10 kg
-
Mélység
46,5 cm
66,5 cm
-
Szárítógép funkciói
Hőszivattyú
(55)
Késleltetett indítás
(51)
Kijelző
(51)
Gyorsprogram
(42)
Lefolyóhoz csatlakoztatható
(35)
Szűrés

A hőszivattyús szárítógépek  a hideg levegős fűtés elvén működnek, amelyet már nem kell kivezetni a készülékből. Milyen előnyei vannak egy hőszivattyús szárítógépnek, milyen textíliákat képes megszárítani, és milyen kiegészítők könnyíthetik meg a munkádat? Tekintsd meg tanácsainkat!

Tovább

Kondenzációs vagy hőszivattyús szárítógép?

A hőszivattyús szárítógép működése - a hagyományos kondenzációs szárítógéppel ellentétben - meglehetősen gazdaságos. A dobba fújt levegő alacsonyabb hőmérsékletének köszönhetően ráadásul a kényes textíliák kíméletesebb szárítását is lehetővé teszi. Hátránya azonban a nagyobb kezdeti beruházás. Megemlíthetjük még a légkivezetéses szárítógépet is, amely a működés közben termelt hőt a környezetébe engedte, ám ez a technológia már a múlté.

Az A+++ besorolású hőszivattyús szárítógép akár 50%-os energiamegtakarítást biztosít.

A hőszivattyús szárítógép működése

A hőszivattyús szárítógép hőszivattyúval hűti le a levegőt, amely több forrásból - a szárítógépkamra forró levegőjéből, annak környezetéből és egy elektromos aljzatból - merít energiát. Ennek eredményeként alacsonyabb az áramfogyasztás, így a hőszivattyús szárítógép ideális gyakori használatra.

A hőszivattyús szárítógép kíméletes a ruhaneműhöz

A dobba fújt levegő alacsonyabb hőmérséklete miatt a ruhanemű nem károsodik, ezért a hőszivattyús szárítógép kíméletesebb a ruhákhoz is. Ezenkívül biztonságosan szárítja a selymet, a pamutot és más finom szöveteket. Ennek ellenére mindig olvasd el a textilcímkéket, és csak az erre a célra tervezett ruhákat tedd a szárítógépbe.

!

Ne használj textilöblítőt olyan ruhanemű mosásakor, amelyet szárítógéppel kívánsz szárítani.

hőszivattyús szárítógép

Milyen egyéb funkciókat kínál a hőszivattyús szárítógép?

A speciális szövetekre és anyagokra vonatkozó programok mellett a hőszivattyús szárítógép speciális felszerelésekkel és funkciókkal is rendelkezhet, amelyek még kíméletesebbé tehetik a ruhák szárítását.

  1. A TwinAir a gyorsabb szárítás érdekében használható program.
  2. A méhsejt dob maximális puhaságot és kíméletességet biztosít.
  3. Az OptiSense a kíméletesebb szárításhoz, például kényes ruhaneműkhöz való program.
  4. Az érzékelős szárítás megméri a ruhanemű maradék nedvességét, és ennek megfelelően határozza meg a szárítás hosszát és hőmérsékletét.
  5. A gőzprogramok lassítják a ruhák kopását. A gőzszárítógép frissíti, kisimítja a ruhákat, és eltávolítja a szagokat.

A hőszivattyús szárítógép tesztek és vélemények oldalunkon tájékozódhatsz más vásárlók tapasztalatairól.

Keskeny hőszivattyús szárítógép

Ha nem túl nagy a lakásod, és helytakarékos megoldáson gondolkodsz, akkor számodra a keskeny hőszivattyús szárítógép az ideális választás. Egy kb. 48 cm mélységű géppel akár 10 cm helyet is megtakaríthatsz. Hátránya, hogy a keskeny hőszivattyús szárítógép kisebb kapacitású, és kisebb belőlük a kínálat.

Nézd meg, mit kínálnak a hagyományos kondenzációs szárítógépek.

Tartozékok hőszivattyús szárítógéphez

Kellemesebbé teheted a hőszivattyús szárítógép használatát az alábbi választható kiegészítőknek köszönhetően.

  • A szárítógép illatosítók harmonikusan illatosítják és sokáig frissen tartják a ruhaneműt.
  • A szárítólabdák lágyítják a ruhaneműt és lerövidítik a szárítási időt. Ez időt és energiát takarít meg.
  • Az összeépítő keretek lehetővé teszik a szárítógép biztonságos felszerelését egy legalább 55 cm mélységű mosógép tetejére.

Böngéssz a szárítógép tartozékok teljes választékában, ahol találhatsz például a kondenzvíz elvezetésére szolgáló készletet - ez közvetlenül a szennyvízbe vagy a mosdóba engedi le a vizet.

i

Ha költségtakarékosabb megoldásokra vadászol, mindenképp keresd fel hőszivattyús szárítógép akció és hőszivattyús szárítógép outlet oldalainkat is, ahol alkalmanként jelentős kedvezményeket is kifoghatsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
55 termék
4,0
SAMSUNG DV80CGC2B0ABLE
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A+++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, zajszint 65 dB becsült éves energiafogyasztás 176 kWh, lefolyóhoz csatlakoztatható, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer, választható ajtónyitási irány, mobil vezérlés, program allergiásoknak és gyerekzár, Wi-Fi csatlakozás, SmartThings kompatibilis, távirányítás, fogyasztás figyelés és mobilalkalmazás, mérete 8,5 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 48 kg, kondenzvíz tartály és lefolyó csatlakozó készlet a csomag része
Leárazás -16 %
243 890 Ft 289 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 05. 24.
Termékkód: SASU032
4,3 17×
Siguro SGR-TD-H721W Profi Dry
Szárítógép - kondenzációs hőszivattyúval, szabadon álló, A++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, maximális mosott ruhamennyiség 7 kg, 15 program, zajszint 65 dB, becsült éves energiafogyasztás 211 kWh, kijelző, késleltetett indítás, gyorsprogram, összecsomósodás elleni rendszer, gyermekbiztonsági zár, hangjelzés, belső világítás, méretek 84,5 × 59,6 × 52,5 cm (Ma × Szé × Mé), súly 42 kg, tápkábel hossza 1,6 m, kivezető tömlő készlet nem tartozék, 3 év garancia, 12 év garancia a motorra
Szuper ár
162 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 05. 31.
Termékkód: SGR_TD_H721W
SAMSUNG AirDresser DF60A8500CG/E2 - Szárítógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
SAMSUNG AirDresser DF60A8500CG/E2
Szárítógép - gőzölős, szabadonálló, öntisztuló kondenzátor, gőzprogram, hőszivattyú és mobil vezérlés, mérete 185 × 44,5 × 63,2 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 85 kg
663 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük 2 db
Várható 2024. 07. 25.
Termékkód: SASU023
BOSCH WQB245B0BY Serie 8 - Szárítógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
BOSCH WQB245B0BY Serie 8
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A+++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, zajszint 61 dB, becsült éves energiafogyasztás 193 kWh, lefolyóhoz csatlakoztatható, öntisztuló kondenzátor, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer és mobil vezérlés, mérete 84,2 × 59,8 × 61,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 54,7 kg, kondenzvíz tartály és lefolyó csatlakozó készlet a csomag része
345 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: BOSU039
3,9
WHIRLPOOL FFT M22 9X2B EE
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, zajszint 64 dB, becsült éves energiafogyasztás 258 kWh, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram és mosási program végét jelző hangjelzés, mérete 84,9 × 59,5 × 64,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 44 kg, kondenzvíz tartály és lefolyó csatlakozó készlet a csomag része
Szuper ár
167 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: WHSU006
1,0
HOOVER NDPEH10A2TCBEXSS
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 10 kg szárítási kapacitás, zajszint 66 dB, becsült éves energiafogyasztás 282 kWh, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző és mobil vezérlés, Wi-Fi és Bluetooth csatlakozás, távirányítás és hangvezérlés, mérete 85 × 59,6 × 58,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 41,7 kg, kondenzvíz tartály és lefolyó csatlakozó készlet a csomag része
198 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: HOOSU030
CANDY ROE H8A3TCEX-S
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A+++ energiaosztály, A szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, zajszint 69 dB, becsült éves energiafogyasztás 177 kWh, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram és mobil vezérlés, Wi-Fi és Bluetooth csatlakozás, Simply-Fi kompatibilis, távirányítás, mérete 85 × 60 × 58,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 43,2 kg, lefolyó csatlakozó készlet nem a csomag része
210 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: CANSU043

Hőszivattyús szárítógépek

A Hőszivattyús szárítógépek kategóriában összesen 55 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hőszivattyús szárítógépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hőszivattyús szárítógépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hőszivattyús szárítógépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hőszivattyús szárítógépek vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ