HUAWEI P7 Pink

Termékkatalógus
HUAWEI P7 Pink
4,8 84 értékelés
Mobiltelefon - 5" 1920x1080, processzor Hisilicon Kirin 910T Quad Core 1.8GHz, RAM 2GB, belső memória 16GB, microSD akár 64 GB, kamera 13Mpx LED vaku, NFC, 3G, Micro USB, Android 4.4
72 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához

HUAWEI P7 Pink

HUAWEI P7 Pink egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.

telefon funkciók

 
Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
HUAWEI P7 Pink

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 
Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
HUAWEI P7 Pink

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

Telefon tömege: 124 g

Úhlopříčka displeje

5,0

kijelző átlója

Typ operačního systému

Android 4.4.2 Kitkat-

az operációs rendszer típusa

Výdrž akkumulátor

2500 mAh

akkumulátor

microsite

MicroSim

SIM-kártya típusa

Rozměry

139,8 x 68,8 x 6,5 mm

telefon méretei

Vnitřní paměť

16 GB

belső memória

Typ kamerau

13 Mpx

kamera

Připojení

LTE

leggyorsabb internet

SD karta

MicroSD

memóriakártya-nyílás

Váha

124 g

készülék tömege

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Tökéletes feldolgozás (kép illusztráció és feldolgozása színes telefon nem felel meg a böngészett modell).

Tökéletes kidolgozás (A kép csak illusztráció, a valódi modellszín nem kell, hogy megfeleljen az éppen böngészett modellnek).

Huawei P7 - a tökéletességig csiszolták

Ismerd meg a tökéletes okostelefont. A Huawei P7 csúcsminőségű felszereltséggel, precíz dizájnnal és szünetmentes kapcsolattal rendelkezik.

A Huawei P7 mobiltelefon elegáns hátsó üveg lapja hét réteggel rendelkezik, amit nagyon finom mintázat egészít ki. Ennek köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kézbe, és kiváló vizuális hatást ér el.


Ultravékony kialakítás

Már az első látásra is fel fog tűnni, hogy a Huawei P7 milyen hihetetlenül vékony. A 6,5 mm-es vastagságának ellenére kitűnően felszerelt, így nem hiányozhat a négy magos processzor és a 2 GB rendszermemória. Felejtsd el a kompromisszumokat.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Neuvěřitelně tenký (fotografie je ilustrační a barvené zpracování telefonu nemusí odpovídat právě prohlíženému modelu).

Hihetetlenül vékony (A kép csak illusztráció, a valódi modellszín nem kell, hogy megfeleljen az éppen böngészett modellnek).


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Zaoblené tělo telefonu (fotografie je ilustrační a barvené zpracování telefonu nemusí odpovídat právě prohlíženému modelu).

Lekerekített test  (A kép csak illusztráció, a valódi modellszín nem kell, hogy megfeleljen az éppen böngészett modellnek).

Vízcsepp alakú kompakt test

A telefon alsó szegélyei üvegfelületen szétfolyó vízcsepp alakot öltenek. Ennek köszönhetően egy tökéletesen lekerekített test jött létre, ami hibátlanul illeszkedik a kézbe.


Lenyűgöző képek

Minden fontos pillanatot könnyedén rögzíthetsz az 5 tagú IPS f/2,0 lencsével és a BSI szenzorral. Utóbbit nagy teljesítményű fényképezőgépekhez fejlesztették ki, így a tökéletes képek biztosítva vannak. A fényképezőgép 13 Mpx felbontással rendelkezik, és 1080p videófelvételt tesz lehetővé (720p felbontású lejátszással).

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Technologicky vyspělý objektiv (fotografie je ilustrační a barvené zpracování telefonu nemusí odpovídat právě prohlíženému modelu).

Technológiailag fejlett lencsék (A kép csak illusztráció, a valódi modellszín nem kell, hogy megfeleljen az éppen böngészett modellnek).


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Pochlubte se skvělými selfie (fotografie je ilustrační a barvené zpracování telefonu nemusí odpovídat právě prohlíženému modelu).

Készíts kiváló szelfiket (A kép csak illusztráció, a valódi modellszín nem kell, hogy megfeleljen az éppen böngészett modellnek).

Kitűnő szelfik

Az előlapi fényképezőgép 8 Mpx felbontással rendelkezik, így szelfiket egy teljesen új szintre emeli. Az innovatív panoráma szelfi móddal nemcsak magadat, hanem minden fontos körülötted levő helyet rögzíthetsz.


Professzionális fotózás minden helyzetben

A gyenge fényviszonyok között az infravörös Blue Glass filter (hátsó és előlapi kamerán egyaránt)  gondoskodik a kiváló képekről.

Az ultragyors, 1,2 másodperces fényképkészítési idővel és a hihetetlenül gyors lejátszással azonnal megtekintheted a képeidet. Elég a hangerőgomb kétszeri lenyomása.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Zvěčněte svou noc (fotografie je ilustrační a barvené zpracování telefonu nemusí odpovídat právě prohlíženému modelu).

Ragadd meg az estét (A kép csak illusztráció, a valódi modellszín nem kell, hogy megfeleljen az éppen böngészett modellnek).


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Přepínání sítí a dvě antény (fotografie je ilustrační a barvené zpracování telefonu nemusí odpovídat právě prohlíženému modelu).

Hálózatok közötti váltás és két antenna (A kép csak illusztráció, a valódi modellszín nem kell, hogy megfeleljen az éppen böngészett modellnek).

Jobb csatlakoztatás

Ha gyorsan szeretnél adatokat letölteni, akkor használd a villámgyors 4G LTE hálózatot. Ha viszont takarékoskodni szeretnél az akkumulátor szinttel, akkor használd a 3G stabil hálózatot. Lehetőséged van az automatikus hálózatválasztásra is.

A telefon két antennával rendelkezik ( a telefon két oldalán), amelyek maximalizálják a jel vételét, olyan helyeken, ahol a többi eszközök képtelenek erre.


Energiatakarékos mód

Válaszd ki a három takarékos üzemmód egyikét - Normál, Intelligens és Ultra – az szerint, hogy mennyi ideig szeretnéd használni az eszközödet. Ennek köszönhetően akár 24 órás készenléti üzemmódot is nyerhetsz 10 %-os töltöttségi szint mellett.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Vždy na příjmu (fotografie je ilustrační a barvené zpracování telefonu nemusí odpovídat právě prohlíženému modelu).

Mindig elérhető (A kép csak illusztráció, a valódi modellszín nem kell, hogy megfeleljen az éppen böngészett modellnek).


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Účinné chlazení (fotografie je ilustrační a barvené zpracování telefonu nemusí odpovídat právě prohlíženému modelu).

Hatékony hűtés (A kép csak illusztráció, a valódi modellszín nem kell, hogy megfeleljen az éppen böngészett modellnek).

Hűtés termikus géllel

A telefon a hűtéshez termikus gélt használ, amely hatékonyan hűti le a processzort. Ez kimagaslóan csökkenti az energiaveszteséget, és hozzájárul a telefon hűtéséhez, amikor az éppen összetett alkalmazásokat futtat.


 
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HUAWEI P7 Pink
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ