Akvizice ApF HU 0% splátky Siguro

Latte kávéfőző és cappuccino kávéfőző

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Automata
(116)
Kapszulás
(58)
Karos
(85)
Kivitel
Szabadon álló
(258)
Beépíthető
(1)
Ital típusa
Espresso
(257)
Tejes kávéitalok
(248)
Jeges kávé
(56)
Filteres kávé
(21)
Cold Brew
(2)
Általános funkciók
Automatikus kikapcsolás
(210)
Forró víz funkció
(177)
Ital készítése egy gombnyomással
(168)
Két csésze készítése egyszerre
(167)
Kedvenc italok beállítása
(106)
Általános felszereltség
Integrált tömörítő állomás
(19)
Víztartály
(221)
Nyomásmérő/manométer
(22)
Beépített kávédaráló
(133)
Kijelző
(106)
Felhasználói felület
Érintőképernyő
(84)
Érintésmentes kijelző
(31)
Érintős vezérlőpanel ikonokkal
(64)
Manuális gombok
(141)
Tejadagolás módja
Gőzfúvóka
(120)
Tejrendszer
(95)
Tejestömlő
(37)
Kiegészítő tejhabosító
(24)
Tejes megoldás nélkül
(14)
Szűrés

A tejeskávé- és latte kávéfőző lehetővé teszi a tökéletes kávé elkészítését otthonodban. Ezek a gépek több összetevőből állnak, amelyek együttesen működnek, így habos kávét készíthetsz velük. Lássuk, hogyan érdemes kiválasztani a megfelelő cappucino kávéfőző gépet.

Tovább

Latte kávéfőző és cappuccino gép - varázslat minden csészében

A latte kávéfőző és cappucino gép az ízek és aromák kincsesbányái. Az egész a kávébab finom porrá őrlésével kezdődik, majd a forró víz nyomás alatt kivonja az esszenciát az őrölt kávéból, végül a gőzfúvóka segítségével tökéletesen felvert tejhab készül. Egy hagyományos kávéfőző segítségével a cappuccino és latte italok széles választékát is elkészítheted, de élvezheted a frissítő jeges kávét vagy egy finom kapszulás kávét is.

i

Mi a különbség egy kávéfőző latte vagy capuccino készítésére való típusai között?

Bár a latte és a capuccino hasonlónak tűnhet, van néhány alapvető különbség a két kávétípus között. A latte sima és krémes, a tetején finom habréteggel, míg a cappuccino egyenletes eloszlásban tartalmaz eszpresszót, forró tejet és tejhabot.

Kapszulás kávéfőző latte és cappucino készítéséhez - gyorsaság és egyszerűség egyben

A kapszulás latte kávéfőző és cappucino kávéfőző alkalmas azok számára, akik egyszerű, elegáns és hatékony kávéfőzőket keresnek. Egyszerűen helyezd be a készülékbe a kapszulát, nyomd meg a gombot, és engedd, hogy a kávéfőző minden munkát elvégezzen helyetted. Akár a reggeli rohanásról van szó, akár csak nyugodtan szeretnél élvezni egy csésze kávét, a kapszulás latte kávéfőző tökéletes eredményt kínál pillanatok alatt.

Az automata latte kávéfőző és cappucino gép típusok a legmodernebb technológiával rendelkeznek

Az automata latte kávéfőző és cappucino gép a kávétechnológia csúcsa, amely ötvözi a pontosságot, a rugalmasságot és az egyszerűséget. Ezek a gépek a funkciók és beállítások széles skáláját kínálják, így a kávédat teljesen a preferenciáidhoz igazíthatod. Ha különböző kávéfajtákat szeretnél kipróbálni, egy automata latte kávégép és cappuccino kávégép verhetetlen élményt nyújt.

A karos kávéfőző latte és cappucino készítéséhez gőzfúvókával is rendelkezik, amely örömet okoz a kávé szerelmeseinek.

A gőzfúvós karos latte kávéfőző az eszpresszó elkészítésének hagyományos és hiteles módszerét képviselik. A kézi karral és a nyomás pontos szabályozásával a saját igényeid szerint készítheted el a kávét. Ha autentikus élményre vágysz, és szereted, ha az elkészítés minden lépését magad irányíthatod, ezek a gépek ideális választásnak bizonyulnak.

 delonghi kávéfőző latte
Kapszulás latte kávéfőző

kávéfőző latte
Automatikus cappucino gép

latte kávéfőző
Karos kávéfőző

Akár a merészebb színekkel és vonalakkal rendelkező retró stílust kedveled, akár klasszikus, minimalista latte kávéfőző modellt keresel, nálunk megtalálod a megfelelő darabot. Ez a cappuccino gép és latte kávéfőző nemcsak teljesítményben és funkcionalitásban jeleskedik, hanem konyhád stílusos kiegészítőjévé is válik.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő cappuccino kávéfőző és latte kávéfőző gépeket?

A cappuccino gép és latte kávéfőző kiválasztásakor fontos, hogy a műszaki paraméterekre, valamint a funkciók és a felszereltségre is odafigyelj. Ez azért van így, mert ezek közül néhány funkció nagyban befolyásolhatja a kávéélményt. Lássuk, milyen műszaki tulajdonságokra kell figyelni a választás során.

  • A tápellátás kulcsfontosságú. A nagyobb teljesítmény általában azt jelenti, hogy a gép gyorsabban felmelegszik, és képes állandó hőmérsékletet fenntartani több csésze egymás utáni elkészítéséhez.
  • A gőznyomás befolyásolhatja az eszpresszó minőségét. Az ideális főzési nyomás általában 9 és 15 bar között van. A magasabb értékek lehetővé teszik az ízek és aromák jobb extrakcióját a kávébabokból.
  • A víztartály kapacitása is fontos. Elég nagynak kell lennie ahhoz, hogy több csésze kávé elkészítését is lehetővé tegye, anélkül, hogy állandó újratöltésre lenne szükség. Egy átlagos háztartás számára a 0,5-2 literes kapacitás ideális.

Latte kávéfőző és cappuccino kávéfőző olyan funkciókkal, amelyek garantáltan elvarázsolnak

Minden latte kávéfőző és cappucino gép különböző funkciókkal rendelkezik, amelyekre érdemes odafigyelned a választáskor, mivel ezek sokkal élvezetesebbé tehetik a napi kávézási rituálékat. Sok modell számos olyan funkciót kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy a kávé elkészítését pontosan az igényeidhez igazíthasd.

  • Két csésze egyidejű elkészítése - ideális megoldás a kávé gyors felszolgálásához két személy részére.
  • A kedvenc italok beállítása lehetővé teszi, hogy elmentsd kedvenc kávéitalaid beállításait, így egyetlen gombnyomással élvezheted a tökéletes kávét.
  • Az automatikus kikapcsolás egy biztonsági funkció, amely egy bizonyos ideig tartó inaktivitás után automatikusan kikapcsolja a kávéfőzőt.
  • A szabályozható hőmérséklet lehetővé teszi a hőmérséklet tetszés szerinti beállítását.
  • A tisztítás szükségének jelzése segít, hogy a latte kávéfőző kiváló állapotban maradjon, és figyelmeztet, ha eljött a tisztítás ideje.
  • Az energiatakarékos üzemmód segít csökkenteni az energiafogyasztást, amikor a latte kávéfőző nincs használatban.

i

A latte kávéfőző és cappucino gép megbízható felszereltséggel rendelkezik

A latte kávéfőző és cappucino kávéfőző modellek a berendezések széles skáláját kínálják. Bizonyos elemek nagyban befolyásolhatják a kávéélményt, és megkönnyíthetik a kávékészítést. Az alapfelszereltséghez tartozik a habosítóállomás, a víztartály, a nyomásmérő, a tejhabosító és a kijelző.

Milyen okos funkciókat kínálhat egy latte kávéfőző és cappucino gép?

Manapság már szinte minden kávéfőző latte és cappucino készítésére olyan okos funkciókat kínál, amelyek nagyban növelik a kávéfőzés kényelmét és élvezetét. Melyikkel találkozhatsz ezek közül a leggyakrabban?

  • A távirányító lehetővé teszi, hogy otthonod különböző helyeiről kényelmesen beállíthasd és elkészíthesd a kávédat.
  • A mobil applikáció számos hasznos funkciót kínál, többek között a kedvenc italok beállításának lehetőségét.
  • A hibadiagnosztika figyelmeztet, ha újratöltésre, tisztításra van szükség, vagy egyéb műszaki problémák jelennek meg.
  • A Wi-Fi/Bluetooth kompatibilitás lehetővé teszi a kávéfőző egyszerű csatlakoztatását és vezérlését bármely eszközről, valamint az okos otthon rendszerébe való integrálását.

Szeretnéd tudni, melyik a legjobb latte kávéfőző és cappucino gép? Vásárlóink véleménye segíthet a döntésben.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
259 termék
4,7 37×
De'Longhi ECP 31.21
Karos kávéfőző - otthonra, 1100 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, 1,1 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, víztartály, gőzfúvóka, csészemelegítés, manuális gombok, mérete 30,5 × 18,5 × 24 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4 kg
44 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAV4084o
4,0
SENCOR SES 1720WH Espresso
Karos kávéfőző - otthonra, 1050 W teljesítmény, 20 bar nyomás, anyaga műanyag, 1,5 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, két csésze készítése egyszerre, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, mérete 37 × 20,5 cm (Ma×Sz), tömege 3,2 kg
32 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENpkk49
KRUPS EA891110 Evidence White tejtartállyal - Automata kávéfőző Típusok
4,6 59×
KRUPS EA891110 Evidence White tejtartállyal
Automata kávéfőző - egyszerű tisztítás, sűrű tejhab egyetlen gombnyomásra, fém kúpos kávédaráló, egyszerre két csésze készítése, forró víz, cappuccino és latte funkció, italméret és kávémennyiség beállítása, 3 kávéhőmérséklet beállítása, kijelző, automatikus kikapcsolás, időzítő, csepegtető rendszer, vízkőmentesítő rendszer, energiatakarékos üzemmód és öntisztító rendszer, állítható magasságú kávékivezető, a víztartály kapacitása 2,3 l, a daráló tartályának mérete 260 g, 3 őrlési finomsági szint, teljesítménye 1450 W, szélessége 24 cm, magassága 36,3 cm, mélysége 37,2 cm, tömege 8,4 kg, francia gyártmány, 15 év javíthatósági garancia
219 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUAK160
De'Longhi La Specialista Prestigio EC 9355.BM - Karos kávéfőző A kiszállítás
ingyenes
4,6 15×
De'Longhi La Specialista Prestigio EC 9355.BM
Karos kávéfőző - otthonra, retro, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, 2 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, nyomásmérő/manometer, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód és állítható vízkeménység, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 44,5 × 38 × 37 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 13,5 kg
344 430 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELPK959
KRUPS EA872B10 Intuition Preference Antracit - Automata kávéfőző Típusok
4,8 105×
KRUPS EA872B10 Intuition Preference Antracit
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, fém kúpos kávédaráló, Smart Slide érintésvezérelt kijelző, szabályozható fényjelző, tej rendszer, két csésze készítése egyidejűleg, forró víz funkció, az ital méretének és a kávé mennyiségének beállítása, 3 kávé hőmérséklet beállítás, csepegtető rendszer, időzítő, vízkőmentesítő rendszer, öntisztító rendszer, automatikus kikapcsolás, szabályozható kávékiöntés magasság, a víztartály térfogata 3 l, a daráló tartály térfogata 250 g, 5 őrlési durvaság fokozat, 1450 W teljesítmény, 24 cm szélesség, 36,5 cm magasság, 40 cm mélység, 8,2 kg tömeg, a tejtartályt nem tartalmazza, francia gyártmány, 15 év javíthatósági garancia
269 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUAK541
De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS - Automata kávéfőző A kiszállítás
ingyenes
4,8 11×
De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 380 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, víztartály kapacitása 2 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, De'Longhi Coffee Link kompatibilis, mérete 36,1 × 26 × 46,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 12,3 kg
601 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DLES014
BOSCH TAS16B5 Tassimo Finesse kék - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,5 14×
BOSCH TAS16B5 Tassimo Finesse kék
Kapszulás kávéfőző - Tassimo kapszulákhoz, otthonra, 1400 W teljesítmény, 3,3 bar nyomás, 0,7 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, mérete 36,6 × 15,7 × 26,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,2 kg, kék kivitel
25 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOSKK811
KRUPS EA877D10 Intuition Experience+ tejtartállyal - Automata kávéfőző Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 52×
KRUPS EA877D10 Intuition Experience+ tejtartállyal
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, forró és jeges italok készítése, 21 kávérecept, csendes működés, fém kúpos kávédaráló, Smart Slide érintőképernyő, állítható fényjelzés, személyre szabott profilok mentése, tejrendszer, tejes italok készítése egyetlen érintéssel, egyszerre két csésze elkészítése, melegvíz funkció, az ital méretének és a kávé mennyiségének beállítása, 3 kávéhőmérséklet-beállítás, csepegtető rendszer, időzítő, vízkőmentesítő rendszer, öntisztító rendszer, automatikus kikapcsolás, állítható magasságú kávékivezető, víztartály kapacitása 3 l, darálótartály mérete 250 g, az őrlési durvaság fokozatainak száma 5, teljesítmény 1550 W, 0,6 l űrtartalmú tejtartály, szélesség 28 cm, magasság 40 cm, mélység 44 cm, tömege 9,2 kg, francia gyártmány, 15 év javíthatósági garancia
319 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUAK294
4,8 40×
KRUPS EA894T10 Evidence Plus Titan tejtartállyal
Automata kávéfőző - egyszerű tisztítás, sűrű tejhab egyetlen gombnyomásra, fém kúpos kávédaráló, egyszerre két csésze készítése, forró víz, cappuccino és latte funkció, italméret és kávémennyiség beállítása, 3 kávéhőmérséklet beállítása, kijelző, automatikus kikapcsolás, időzítő, csepegtető rendszer, vízkőmentesítő rendszer, energiatakarékos üzemmód és öntisztító rendszer, állítható magasságú kávékivezető, a víztartály kapacitása 2,3 l, a daráló tartályának mérete 260 g, 3 őrlési finomsági szint, teljesítménye 1450 W, szélessége 24 cm, magassága 36,3 cm, mélysége 37,2 cm, tömege 8,4 kg, francia gyártmány, 15 év javíthatósági garancia
259 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUEP431
5,0
Philips Series 2300 LatteGo EP2334/10
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, otthonra, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, kijelző, víztartály, tejrendszer, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 43,3 × 24,6 × 37,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8 kg
199 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHLatk91HU
De'Longhi Icona Vintage ECOV 311.BG - Karos kávéfőző Típusok
4,3 51×
De'Longhi Icona Vintage ECOV 311.BG
Karos kávéfőző - otthonra, retro, 1100 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, 1,4 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, integrált tömörítő kar/állomás, víztartály, gőzfúvóka, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, mérete 31,5 × 25,5 × 29 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,1 kg
56 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV4084f3
NESPRESSO De'Longhi Citiz&Milk Limousine Black EN267.BAE - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,9 32×
NESPRESSO De'Longhi Citiz&Milk Limousine Black EN267.BAE
Kapszulás kávéfőző - beépített tejhabosító, 19 bar nyomás, 7 különböző ajándék Nespresso kapszulát tartalmaz, automatikus és programozható kávémennyiségű Espresso és Lungo (2 méretben), Cappuccino készítés, Latte Macchiato, hideg/meleg tejhab, meleg tej, dönthető csepegtető rács, 1 l-es víztartály, gyors felmelegítés 25 másodperc alatt, automatikus kikapcsolás mód 9 perc inaktivitás után, fekete
83 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV301a10
Melitta CI Touch Ezüst - Automata kávéfőző Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Melitta CI Touch Ezüst
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 500 g, otthonra, 1400 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, víztartály, tejestömlő, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és automatikus öblítés, állítható kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 38,7 × 25,5 × 41,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 11,56 kg
314 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SOLOOM972
Sage SES881BSS - Karos kávéfőző Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Sage SES881BSS
Karos kávéfőző - otthonra, 1700 W teljesítmény, 9 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, 2 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, kijelző, víztartály, kávédaráló, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és vízszűrőcsere ellenőrzés, tej hőmérséklet beállítása, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, érintőkijelző, manuális gombok, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 33,1 × 33 × 41,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 10,3 kg
511 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAGpkk28
4,6 43×
De'Longhi EC 850M
Karos kávéfőző - otthonra, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 1 l-es víztartály, két csésze készítése egyszerre, víztartály, fűtőlap, tejrendszer, gőzfúvóka, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 30,6 × 27,5 × 32 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 6,6 kg
110 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN3344i
Krups EA876D10 Intuition Experience - Automata kávéfőző Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 52×
Krups EA876D10 Intuition Experience
Automata kávéfőző - 15 bar nyomással, 17 kávérecept, csendes működés, fém kónikus kávédaráló, Smart Slide érintőkijelző, állítható fényjelzés, személyre szabott profilok mentése, tejrendszer, tejitalok készítése egyetlen érintéssel, két csésze elkészítése egyszerre, forró víz funkció, italméret és kávémennyiség beállítása, 3 kávéhőmérséklet-beállítás, csepegtető rendszer, időzítő, vízkőmentesítő rendszer, öntisztító rendszer, automatikus kikapcsolás, állítható magasságú kávékifolyó, víztartály térfogata 3 l, daráló tartály mérete 250 g, 5 választható őrlési finomság, 1550 W teljesítmény, 28 cm széles, 40 cm magas, 44 cm mély, tömege 9,2 kg, francia gyártmány, 15 év javíthatósági garancia
309 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUAK117
KRUPS EA895N10 Evidence One Meteor Grey - Automata kávéfőző Típusok
4,9 80×
KRUPS EA895N10 Evidence One Meteor Grey
Automata kávéfőző - egyszerű tisztítás, sűrű tejhab egyetlen gombnyomásra, fém kúpos kávédaráló, egyszerre két csésze készítése, forró víz, cappuccino és latte funkció, italméret és kávémennyiség beállítása, 3 kávéhőmérséklet beállítása, kijelző, automatikus kikapcsolás, időzítő, csepegtető rendszer, vízkőmentesítő rendszer, energiatakarékos üzemmód és öntisztító rendszer, állítható magasságú kávékivezető, a víztartály kapacitása 2,3 l, a daráló tartályának mérete 260 g, 5 őrlési finomsági szint, teljesítménye 1450 W, szélessége 24 cm, magassága 37,2 cm, mélysége 37,2 cm, tömege 8,712 kg, francia gyártmány, 15 év javíthatósági garancia
239 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUAK805
De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS - Automata kávéfőző A kiszállítás
ingyenes
5,0
De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 380 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, víztartály kapacitása 2 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, De'Longhi Coffee Link kompatibilis, mérete 36,1 × 26 × 46,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 11,4 kg
549 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: DLES006
De'Longhi La Specialista Arte EC 9155.MB - Karos kávéfőző Típusok A kiszállítás
ingyenes
4,7 22×
De'Longhi La Specialista Arte EC 9155.MB
Karos kávéfőző - otthonra, 1400 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, 2,5 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, nyomásmérő/manometer, kávédaráló, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 39,9 × 28,5 × 36,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 10 kg
169 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELPK921
KRUPS EA875U10 Intuition Preference+ Grey tejtartállyal - Automata kávéfőző Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 105×
KRUPS EA875U10 Intuition Preference+ Grey tejtartállyal
Automata kávéfőző - 15 bar nyomással, fém kúpos kávédarálóval, Smart Slide érintőképernyővel, állítható fényjelzéssel, tejrendszer, egyszerre két csésze, forróvíz funkció, italméret és kávémennyiség beállítása, 3 kávéhőmérséklet-beállítás, csepegtető rendszer, időzítő, vízkőmentesítési rendszer, öntisztító rendszer, automatikus kikapcsolás, állítható magasságú kávékivezető, víztartály kapacitása 3 l, őrlő tartály mérete 250 g, őrlési fokozatok száma 5, teljesítmény 1450 W, tejtartály 0,6 l, szélesség 24 cm, magasság 36,5 cm, mélység 40 cm, súly 8,2 kg, francia gyártmány, 15 év javíthatósági garancia
299 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUAK558
4,5 17×
Tchibo Esperto Latte
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 300 g, otthonra, 1470 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 1,1 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, gőzfúvóka, kiegészítő tejhabverő, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és automatikus öblítés, csésze megvilágítása és állítható magasságú kifolyónyílás, állítható italméret, kávé és tej arány, mérete 31,5 × 18 × 40 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8,34 kg
111 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TCHAK423
Melitta CI Touch, fekete - Automata kávéfőző Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Melitta CI Touch, fekete
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 500 g, otthonra, 1400 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, víztartály, tejestömlő, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és automatikus öblítés, állítható kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 38,7 × 25,5 × 41,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 11,56 kg
314 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SOLOOM973
3,8 23×
SENCOR SES 1710BK Espresso
Karos kávéfőző - otthonra, 1140 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, 1,5 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, víztartály, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, csészemelegítés, manuális gombok, állítható italméret, mérete 33 × 29 × 32 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4 kg
29 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENES001
Nivona NICR 795 - Automata kávéfőző Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Nivona NICR 795
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra és irodába, 1455 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 2,2 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 34 × 24 × 46 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
359 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NIVAK954

Latte kávéfőző és cappuccino kávéfőző

Latte kávéfőző és cappuccino kávéfőző

A Latte kávéfőző és cappuccino kávéfőző kategóriában összesen 259 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó latte kávéfőző és cappuccino kávéfőző A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb latte kávéfőző és cappuccino kávéfőző A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: latte kávéfőző és cappuccino kávéfőző vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ