Smeg kenyérpirítók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Pirítós szeletek száma
2
(11)
4
(4)
Szelet
(1)
Funkció
Pirítás szabályozása
(10)
Ismételt melegítési funkció
(1)
Kiolvasztás
(15)
Azonnali befejezés gomb
(11)
Biztosíték a kenyér elakadása ellen
(10)
Szín
Bézs
(2)
Fehér
(1)
Fekete
(2)
Piros
(2)
Krémszínű
(2)
Kék
(1)
Inox
(2)
Rózsaszín
(1)
Ezüst
(10)
Zöld
(2)
Szűrés

A Smeg kenyérpirító egyszerű és praktikus eszköz, amellyel pirítóst készíthetsz, és pékárukat melegíthetsz. A háztartási kisgépeket gyártó olasz cég által kínált termékek biztosan lenyűgöznek majd különleges kinézetüknek és teljesítményüknek köszönhetően. Olvass tovább, és ismerd meg a különböző Smeg kenyérpirító típusokat.

Tovább

A megfelelő Smeg kenyérpirító kiválasztása

A Smeg kenyérpirító használata gyors, hatékony és kényelmes módja a kívül ropogós, belül puha, tökéletesen pirított kenyér elkészítésének. A kínálatunkban elérhető Smeg kenyérpirító modellek széles választékában könnyen megtalálod az igényeidnek, preferenciáidnak és stílusodnak leginkább megfelelő kenyérpirító készüléket. Lássuk, milyen paraméterekre érdemes figyelni a kiválasztás során.

  • Méret és Kapacitás: Először is, gondoljuk át, hány szelet pirítóst szeretnénk egyszerre készíteni. Egy Smeg kenyérpirító különböző méretben és kapacitással érhető el, például kétszeletes vagy négyszeletes változatokban.
  • Stílus és Szín: A Smeg kenyérpirító modellek híresek elegáns és retro dizájnjukról. Válasszuk ki a számunkra leginkább tetsző színt és stílust, hogy illeszkedjen konyhánk kialakításához.
  • Funkciók és Beállítások: Fontos, hogy olyan kenyérpirítót válasszunk, amely megfelel igényeinknek. A Smeg kenyérpirító eszközök számos funkciót kínálnak, például, melegítő funkciót, és akár bagett sütési lehetőséget is. Vegyük figyelembe, hogy milyen típusú kenyereket vagy más pékárut szoktunk pirítani, és válasszunk ennek megfelelő beállításokkal rendelkező kenyérpirítót.
  • Biztonság: Ellenőrizzük, hogy a Smeg kenyérpirítók rendelkeznek-e biztonsági funkciókkal, például túlmelegedés elleni védelemmel vagy automatikus kikapcsolással, amikor a pirítás befejeződik.
  • Teljesítmény: A kínálatunkban található Smeg kenyérpirító modellek különböző teljesítményűek lehetnek. Ez az érték általában 540 W és 1800 W között változik.
  • Anyag: A Smeg kenyérpirító termékek rozsdamentes acélból készülnek. Ezek a gépek elegáns megjelenésüknek köszönhetően nemcsak hasznos eszközei, hanem díszei is lehetnek a konyhádnak.

A Smeg kenyérpirító alapfunkciói

A Smeg kenyérpirító modellek rendelkeznek olyan alapvető tulajdonságokkal, amelyek fontosak lehetnek a kiválasztás során.

  • A pirítás szabályozása lehetővé teszi az átsütés mértékének beállítását.
  • Az azonnali befejezés gomb rögtön megszakítja a megkezdett folyamatot.
  • A kiolvasztás funkció segítségével kiolvasztható a fagyott pékáru.

i

Egyes Smeg kenyérpirító modellek különféle tartozékokkal együtt kaphatók. Ilyenek például a kivehető morzsatálca vagy a péksütemény melegítő.

Smeg kenyérpirító speciális funkciókkal

A hagyományos tulajdonságok mellett a Smeg kenyérpirító készülékek speciális funkciókkal is rendelkezhetnek. Lássuk, melyek ezek.

  • A LED fényjelzés a sütés befejezésekor jelez.
  • A magas kiemelés jobban kiemeli a pirítósokat a kenyérpirítóból, mint általában, így megkönnyíti a kivételüket.
  • Az automatikus kikapcsolás funkciónak köszönhetően a készülék a melegítést követően magától kikapcsol, megakadályozva a baleseteket.
  • A melegszendvics készítés funkció lehetővé teszi, hogy a pirítósokon kívül ízletes melegszendvicseket is készíthess.
  • A biztosíték a kenyér elakadása ellen egy olyan funkció, amelynek köszönhetően a kenyér sosem szorul be a gépbe.

Egy Smeg kenyérpirító a konyhád ékköve

A Smeg kenyérpirító nem csupán konyhai eszköz, hanem stílus és minőség is egyben. Ezek a készülékek nemcsak finom pirítósokat készítenek, hanem a konyhánk ékességei is. Ha a mindennapi élet apró dolgaiban is a minőséget és a stílust keresed, akkor a Smeg kenyérpirító tökéletes választás lehet a konyhádban. Bármilyen színben vagy stílusban választod is, a Smeg kenyérpirító minden bizonnyal feldobja a reggeleidet és az otthonodat is.

Szereted, ha a konyhai eszközeid illenek egymáshoz? Választhatsz háztartási kisgép szettet is, amelyben a Smeg kenyérpirító mellett egy vízforralót is találsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
27 termék
SMEG 50's Retro Style 1,7l pasztell zöld vízforraló + SMEG 50's Retro Style 2 kenyérpirító - Szett Típusok
SMEG 50's Retro Style 1,7l pasztell zöld vízforraló + SMEG 50's Retro Style 2 kenyérpirító
Szett - Vízforraló - retro dizájn, rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, ezüst és zöld kivitel, 2400 W energiafogyasztás, forgótalp, háttérvilágítású kapcsoló és rejtett spirál, automatikus fedélnyílás, automatikus kikapcsolás, víz nélküli működés elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, vízszint jelző és hangjelzés, eltávolítható szűrő; Kenyérpirító - 2 pirítóhely, szabályozott pirítás, kiolvasztás, azonnali befejezés gomb, biztosíték a kenyér elakadása ellen, automatikus kikapcsolás, magas kiemelés, fényjelzés és melegszendvics készítő, kivehető morzsatálca és péksütemény melegítő, teljesítményfelvétele 950 W, anyaga rozsdamentes acél, ezüst és zöld kivitel
135 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMERK975bun
SMEG 50's Retro Style 1,7l vízforraló LED kijelző pasztell zöld + SMEG 50's Retro Style 2x2 kenyérpirító pasztell zöld 950W
Szett - Vízforraló - hőmérséklet beállítás, retro dizájn, rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, ezüst és zöld kivitel, 2400 W energiafogyasztás, LED világítás, forgótalp és rejtett spirál, eltávolítható szűrő; Kenyérpirító - 2 pirítóhely, szabályozott pirítás, kiolvasztás, azonnali befejezés gomb, biztosíték a kenyér elakadása ellen, automatikus kikapcsolás, magas kiemelés, fényjelzés és melegszendvics készítő, kivehető morzsatálca és péksütemény melegítő, teljesítményfelvétele 950 W, anyaga rozsdamentes acél, ezüst és zöld kivitel
149 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMERK514bun
SMEG 50's Retro Style vízforraló 1,7 l LED kijelző rózsaszín + SMEG 50's Retro Sty kenyérpirító
Szett - Vízforraló - hőmérséklet szabályzóval, retro dizájn, rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, rózsaszín és ezüst kivitel, 2400 W teljesítmény, LED világítás, forgótalp és rejtett spirál, automatikus fedélnyitás, automatikus kikapcsolás, túlmelegedés és üresjárat elleni védelem, hangjelzés, hőmérséklet-tartás, vízhőmérséklet és vízszintjelző, eltávolítható szűrő; Kenyérpirító - 2 pirítóhely, szabályozott pirítás, kiolvasztás, azonnali befejezés gomb, védelem kenyér elakadása ellen, automatikus kikapcsolás, magas kiemelés, fényjelzés és melegszendvics készítő, kivehető morzsatálca és péksütemény melegítő, teljesítmény 950 W, anyaga rozsdamentes acél, rózsaszín és ezüst kivitel
149 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMERK606bun
12
 

Smeg kenyérpirítók

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kenyérpirítók Smeg Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kenyérpirítók Smeg
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ