Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Óvszerek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Bordázott
(18)
Extra vékony
(22)
Színes
(2)
Klasszikus
(19)
Megerősített
(8)
Síkosítás
Általános
(49)
Fokozott
(18)
Víz alapú
(1)
Stimuláló (melegítő, bizsergető)
(9)
Anyag
Latex
(75)
Latexmentes
(3)
Csomagban
Egyfajta óvszerek
(76)
Többféle gumióvszer mix
(2)
Darabszám
3 db
54 db
-
Szűrés

Óvszerek széles választéka áll rendelkezésedre a nem kívánt terhesség és a nemi úton terjedő betegségek elleni védelemre. Manapság a színek, anyagok, illatok és minták széles skálájából választhatsz. A megfelelő óvszer kiválasztása nemcsak 97%-os védelmet nyújt, hanem jelentősen befolyásolhatja a szexuális élményedet is. Olvass tovább, hogy megtudj mindent, amit az óvszerek használatáról tudnod.

Tovább

Mi alapján ajánlott az óvszer kiválasztása?

A gumióvszer kiválasztása a méret, az anyag és a kialakítás alapján történjen. Nem annyira szükséges márka szerint választanod, mivel az EU-ban forgalmazott óvszerek mindegyike nagyon szigorú biztonsági előírásoknak kell, hogy megfeleljen. Tehát a webáruházunkban található gumióvszer mindegyike megfelel az előírásoknak, és nem kell aggódnod az alacsonyabb hatékonyság vagy más szerencsétlen következmények miatt. Nézzük meg együtt az egyes paramétereket.

Óvszer mérete

Megfelelő méretű óvszer kiválasztása fontos szerepet játszik az védelemben és a kényelemben. A legtöbb férfi számára (majdnem 90%-nak) megfelel az általános méretű óvszer, amelynek hossza kb. 17 cm, szélessége pedig 52-56 mm között van. Azonban léteznek speciálisan keskenyebb vagy extra nagy méretű óvszerek is, amelyek a pénisz konkrét hosszúsága és átmérője szerint készülnek. Így az óvszer kiválasztása annak függvényében történjen, hogy az anyatermészet hogyan áldott meg téged.

Durex Invisible óvszer
Óvszer klasszikus méretben

Durex Invisible óvszer XL
Óvszer XL méretben

i

Milyen anyagokból készülnek leggyakrabban az óvszerek?

A gumióvszer leggyakrabban latexből készül, amelynek hasznos tulajdonsága a szilárdság, a rugalmasság és a tartósság. Létezik úgynevezett latexmentes gumióvszer is, amely az allergiások számára is alkalmas, és anyaguk nagyobb kényelmet és érzékenységet biztosít.

Mi a helyzet a gumióvszer vastagságával?

Az extra vékony és vékony óvszer különlegességnek számít, mivel nagyobb intenzitást és élvezetet ígér. Ezeknél azonban nagyobb a szakadás veszélye, ezért inkább a gyengéd szeretkezésekhez alkalmas. Ezzel szemben a prémium latexből készült extra vastag gumióvszer extra erős és tartós, így minden helyzetben nagyfokú védelmet nyújt. Válassz tehát óvszert a preferenciáid alapján.

Az óvszer és egyéb paraméterei

Az óvszer nem csak a méretről, az anyagról és a vastagságról szól. További fontos paraméter például a síkosítás, az illat és az óvszer felülete. Ezek a jellemzők nagyban befolyásolhatják a szexuális élményt. Növelheti a kényelmet, a biztonságot, de akár egy kis szórakozást is hozzáadhat az együttléthez. Nézzük meg tehát most közelebbről az egyes paramétereket.

  • sikosítás megkönnyíti és kényelmesebbé teszi a használatot. Néhány óvszer még extra síkosítást is kínál a még nagyobb kényelem érdekében. Előnye, hogy nem kell extra sikosítót vásárolnod.
  • Az illatok és különböző ízek biztosan feldobják a szerelmi pillanatokat. Különösen kedveltek az orális szex során.
  • A felületén különböző latex kiemelkedések lehetnek, rovátkák és csíkok, amelyek aktívan stimulálják a női nemi szervet a közösülés során. Különösen alkalmas a klasszikus szerelmi aktus változatosabbá tételére és más stimulációs segédeszközök pótlására.
Pepino epres óvszer

Az óvszerek többféle ízben kaphatók.

Ha változatosságra vágysz, próbáld ki a speciális óvszerek valamelyikét, például azokat, amelyek kellemesen melegszenek, hűtenek, foszforeszkálnak, vagy anatómiailag tökéletesen illeszkednek. Minden attól függ, hogy melyik óvszer felel meg az igényeidnek és vágyaidnak, és hogy a kedvesednek is megfelel-e.

Hogyan kell felhelyzeni az óvszert?

Az óvszer helyes felhelyezése elengedhetetlen a maximális védelem biztosítása érdekében a közösülés során. A helytelen használat sérüléshez vagy szakadáshoz vezethet, ami csökkenti az általános hatékonyságát. Ezért kövesd az alábbi lépéseket a megfelelő óvszerfelhelyezés biztosítása érdekében.

  1. Ellenőrizd a lejárati dátumot, hogy a csomagolás nem sérült-e, majd óvatosan, az ujjaiddal nyisd ki.
  2. Győződj meg róla, hogy az óvszer a megfelelő oldallal felfelé van, és óvatosan csípd össze az óvszer hegyénél lévő részt, hogy ne maradjon benne levegő.
  3. Helyezd az óvszert a péniszed hegyére, és tekerd le teljesen.
  4. A jobb élmény érdekében kend be az óvszer külső oldalát megfelelő síkosítóval.
  5. Az aktus végeztével óvatosan húzd le az óvszert, tekerd be például egy zsebkendőbe, és dobd a szemétbe.

i

Mit mondanak vásárlóink véleménye az óvszer használatáról?

Olykor jó, ha mások véleménye alapján választod ki az óvszer fajtáját. Így elkerülheted, hogy új és új változatokat próbálgass hiába, és rájöjj, hogy nem feltétlenül mindegyik felel meg neked. Nézd meg tehát elégedett ügyfeleink véleményét. Biztosan segítenek a számodra megfelelő óvszer kiválasztásában.

Női óvszer - egy érdekes alternatíva

A női gumióvszer a hagyományos férfi gumióvszer alternatívája. Hasonló védelmet nyújt a nem kívánt terhesség és a szexuális úton terjedő betegségek ellen. Ez egy rugalmas poliuretán vagy nitril óvszer két gyűrűvel. A belső tartja az óvszert a hüvelyben, a külső pedig kívülről. Alkalmazása némi gyakorlatot igényel, de lehetővé teszi, hogy a nő nagyobb kontrollt gyakoroljon a védekezés felett.

Elfelejtetted az óvszer vásárlását, és úgy érzed, hogy ma valami történhet? Ne aggódj! A nagyobb városokban gyakran van óvszer automata. Valószínűleg egy kicsit többet kell fizetned, de mit meg nem tennél a saját és a partnered biztonságáért.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
78 termék
4,6 92×
DUREX Pleasuremax 3 db
Óvszer - bordázott, latex, fokozott síkosító, méretek 56 × 195 mm (Sz×H), 3 darab a csomagban - Ár több darab vásárlása esetén 392,77 Ft/db
1 180 Ft -tól
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KND167
DUREX Mutual Pleasure 3× 16 db - Óvszer Típusok
4,7 56×
DUREX Mutual Pleasure 3× 16 db
Óvszer - bordázott, latex, stimuláló síkosítás - melegítés, bizsergetés, méretek 56 × 195 mm (Sz×H), fal vastagsága 0,08 mm, 48 darab a csomagban - 331,04 Ft/ks
15 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KND173
4,6 34×
DUREX Tickle Me 12 db
Óvszer - bordázott, latex, általános síkosító, méretek 53 × 19,5 mm (Sz×H), fal vastagsága 0,075 mm, 12 darab a csomagban - Ár több darab vásárlása esetén 273,75 Ft/db
3 290 Ft -tól
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KND005
PEPINO Safe Plus - 12db - Óvszer Típusok
5,0
PEPINO Safe Plus - 12db
Óvszer - megerősített, latex, fokozott síkosító, méretek 53 × 190 mm (Sz×H), fal vastagsága 0,1 mm, 12 darab a csomagban - 234,72 Ft/ks
2 820 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KND193
4,3
PEPINO Classic - 3db
Óvszer - klasszikus, latex, általános síkosító, méretek 53 × 190 mm (Sz×H), fal vastagsága 0,06 mm, 3 darab a csomagban - 296,67 Ft/ks
890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KND185
PEPINO Long Action - 12db - Óvszer Típusok
5,0
PEPINO Long Action - 12db
Óvszer - klasszikus, latex, stimuláló síkosítás - melegítés, bizsergetés, méretek 53 × 190 mm (Sz×H), fal vastagsága 0,06 mm, 12 darab a csomagban - 249,17 Ft/ks
2 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KND195

Óvszerek

A Óvszerek kategóriában összesen 78 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó óvszerek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább óvszerek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb óvszerek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: óvszerek vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ