AlzaBoxy Q1 0% splátky Siguro

Lassú főzők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Űrtartalom
2 l
7,5 l
-
Teljesítményfelvétel
145 W
1800 W
-
Lábas anyaga
Zománcozott
(1)
Rozsdamentes acél
(18)
Kerámia
(18)
Teflon
(6)
Alumínium
(10)
Funkciók
Hőmérséklet megtartása
(53)
Időzítő
(44)
Kivehető edény
(44)
Kijelző
(40)
Mosogatógépben mosható
(33)
Szűrés

A lassú főző egyre nagyobb népszerűségnek örvend, mivel minden erőfeszítés nélkül egészséges és ízletes ételeket lehet vele főzni. Megspórolják az egyébként főzéssel töltött időt, és gazdaságilag is életképesek. Hogyan válasszuk ki a megfelelő slow cooker készüléket?

Tovább

Milyen előnyökkel rendelkezik a lassú főző?

A lassú főző a konyha szívesen látott kiegészítője. Csak tedd bele a hozzávalókat, és magától elkészíti az ízletes ételt, így időt és energiát takaríthatsz meg. Így a főzésnél kellemesebb tevékenységekre is fordíthatod az idődet. Az egyszerű működésnek és az előre beállított programoknak köszönhetően bárki főzhet a slow cooker segítségével, ezért is válik egyre népszerűbbé a lassú főző.

  • Az időmegtakarítás felbecsülhetetlen értékű a mai rohanó időkben. Csak tedd bele a hozzávalókat, a lassú főző elintézi a többit.
  • Könnyen kezelhető a kijelző- és gombrendszernek köszönhetően.
  • Alacsony energiafogyasztás - a lassú főzők alacsony wattfogyasztással rendelkeznek, így a bennük való főzéssel energiaköltséget takaríthatsz meg.
  • A speciális programok megkönnyítik a különböző ételek elkészítését. Csak válaszd ki és nem kell semmi mást beállítanod.
  • Az egészséges ételek könnyen elkészíthetők. Az alacsonyabb hőmérsékletnek köszönhetően a lassú főzők nem pusztítják el az összetevők vitaminjait és tápanyagait.

Slow cooker és annak működése

A lassú tűzhelyek egyszerű elven működnek. Egyszerűen csak tedd be az apróra vágott hozzávalókat, és válaszd ki a kívánt programot. A beépített elektronikának köszönhetően a lassú főző magától gondoskodik az ételkészítésről. Maga a főzés ezután 4 és 10 óra között zajlik.

Kíváncsi, hogyan működnek a lassú főzők? Olvasd el cikkünket Mi az a lassú főző.

Mi alapján történjen a lassú főzők kiválasztása?

A lassú főzők egyre elterjedtebbek, és nehéz lehet eligazodni a kínálatban. A választás során összpontosíts azokra a paraméterekre, amelyek közvetlenül befolyásolják a készülék működését és működtetését. Milyen műszaki paraméterekkel rendelkezik a slow cooker, és mi könnyítené meg a választást?

  • A teljesítmény általában 250 W körül van. A lassú főzőben való főzés a hosszabb folyamat ellenére is gazdaságos.
  • A lassú főzők térfogatát az étkezők számának figyelembevételével válassza ki. Kaphatóak 2-6 literes modellek.
  • Az anyag, amelyből a slow cooker készül, biztosítja a készülék tartósságát, és kiegészíti az általános kialakítást.
  • A slow cooker funkciói jelentősen befolyásolják a készülék működését. Például a beépített programoknak köszönhetően a slow cooker teljesen magától gondoskodik bizonyos ételek elkészítéséről.
  • A készülék vezérlése lehet kézi vagy digitális, ahol a kijelzőn ellenőrizhetők a beállított értékek és egyéb főzési adatok, például a hátralévő idő.

Miből áll egy slow cooker?

A slow cooker három alapvető részből áll. Mivel elektromos készülékről van szó, hálózati csatlakozót is tartalmaz.

  • Az elektromos alsó főző biztosítja a víz felmelegedését és a beállított hőmérséklet fenntartását. Egy időzítőhöz csatlakoztatott termosztát is tartozik hozzá.
  • A belső agyagedény általában kivehető. Így például hűtőszekrénybe vagy mikrohullámú sütőbe tehető. Gyakran mosogatógépben is elmosható.
  • A fogantyúval ellátott fémtartály alkotja a külső védőburkot. A lassú tűzhely általában rozsdamentes acélból készül, amelyet gyakran színre festenek.

i

A vákuumcsomagolt ételeket főző Szuvidáló gépek egészséges és szaftos ételeket is készíthetünk. Tekintse meg kínálatunkat.

5 tartozék, amivel a slow cooker kötelező tartozékká válik

A modern lassú főzők egy sor olyan funkcióval rendelkeznek, amelyek még egyszerűbbé teszik a használatukat. Ugyanakkor időt takaríthatnak meg, és kiváló eredményeket biztosítanak a kulináris törekvésekhez.

  1. Az időzítő gondoskodik arról, hogy a slow cooker egy beállított idő után kikapcsoljon. Ez megakadályozza, hogy az étel túlsüljön.
  2. A késleltetett indítás lehetővé teszi, hogy időzítsük a főzést. A slow cooker magától elkészíti az ételt, például amikor hazaérkezik a munkából vagy egy utazásból.
  3. Hőmérséklet tartás egy létfontosságú funkció, amely biztosítja, hogy az étel mindig az ideális hőmérsékleten készüljön el, hogy megőrizze a szükséges tápanyagokat és vitaminokat.
  4. A kijelző leegyszerűsíti a kezelést. A slow cooker például megmutatja a hátralévő főzési időt vagy a beállított főzési paramétereket.
  5. Az előre beállított programok gondoskodnak kedvenc ételeid teljesen automatikus elkészítéséről. A slow cooker egy sor programot tartalmaz.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
63 termék
4,5
MAXXO Sous vide cooker SV06
Lassúfőző - 6 l-es űrtartalom, anyaga: rozsdamentes acél, funkciók: kijelző és hőmérséklet szabályozás, 1200 W teljesítmény
63 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: MAXEH721
1,4
CONCEPT CK7000 2in1
Multifunkciós főzőedény - 1500 W teljesítményfelvétel, 6 l űrtartalom, 16 program, forrólevegős termék, főzés nyomás alatt, időzítés, melegen tartás, termosztát, túlmelegedés elleni védelem, kijelző, automatikus kikapcsolás, pároló kosár, hőmérséklet-szabályozás, késleltetett indítás, hidegzónák és automatikus programok
52 490 Ft
Használt raktáron
Termékkód: CONMH331
5,0
Salente Ario II
Multifunkciós főzőedény - 1500 W teljesítmény, 6 l-es űrtartalom, főzés nyomás alatt és lassú főzés, hőmérséklet szabályozás, dupla főzés, automatikus programok és szárítás
77 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SALmhr78
4,7
TESLA SlowCook S800 Deluxe
Lassúfőző - 5,6 l-es űrtartalom, anyaga: teflon, funkciók: mosogatógépben mosható, időzítő, hőmérséklet megtartása, termosztát, túlmelegedés elleni védelem, kijelző, auto kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás, kivehető edény, késleltetett indítás és automatikus programok, 250 W teljesítmény
33 290 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: TESPH601
5,0
Salente Ario II
Multifunkciós főzőedény - 1500 W teljesítmény, 6 l-es űrtartalom, főzés nyomás alatt és lassú főzés, hőmérséklet szabályozás, dupla főzés, automatikus programok és szárítás
73 790 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SALmhr78
4,5
MAXXO Sous vide cooker SV06
Lassúfőző - 6 l-es űrtartalom, anyaga: rozsdamentes acél, funkciók: kijelző és hőmérséklet szabályozás, 1200 W teljesítmény
60 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: MAXEH721
4,5
CrockPot CSC111X 3,5 l
Lassúfőző - 3,5 l-es űrtartalom, anyaga: alumínium, funkciók: mosogatógépben mosható, időzítő, hőmérséklet megtartása és kijelző, 210 W teljesítmény
39 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: CROph26
Ariete Vintage 2904/05 - kék - Multifunkciós főzőedény
Típusok
5,0
Ariete Vintage 2904/05 - kék
Multifunkciós főzőedény - 700 W teljesítmény, 3 l-es űrtartalom, 5 program, gőzölés, sütés és lassú főzés, hőmérséklet megtartása, pároló kosár és kivehető edény
24 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ARIMH485
Ariete Vintage 2904/04 - zöld - Multifunkciós főzőedény Típusok
5,0
Ariete Vintage 2904/04 - zöld
Multifunkciós főzőedény - 700 W teljesítmény, 3 l-es űrtartalom, 5 program, gőzölés, sütés és lassú főzés, hőmérséklet megtartása, pároló kosár és kivehető edény
25 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ARIMH478
4,3
TESLA MultiCook MC600 Pro + kiterjesztett 3 éves garancia
Multifunkciós főzőedény - 5,6 l-es űrtartalom, mosogatógépben mosható, időzítő, hőmérséklet megtartása, termosztát, kijelző, auto kikapcsolás, zöldségpároló, hőmérséklet szabályozás, kivehető edény és késleltetett indítás
Leárazás -30 %
51 890 Ft 74 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESMH387
DOMO DO42708PP
Multifunkciós főzőedény - 1005 W teljesítmény, 6 l-es űrtartalom, hőmérséklet megtartása, kijelző és automatikus programok
52 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DOMmf93
ETA Largo 2138 90000
Lassúfőző - 6 l-es űrtartalom, funkciók: időzítő, hőmérséklet megtartása és hőmérséklet szabályozás,
49 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük 5 db
Várható 2024. 05. 06.
Termékkód: ETApoh36
5,0
SENCOR SPR 3600WH Multifunkciós kukta
Kukta - térfogat: 5,5 l, biztonsági zár: egy kezes, 1 szelep, anyaga: teflon, 1000 W teljesítmény, időzítő, hőmérséklet megtartása, termosztát, túlmelegedés elleni védelem, kijelző, auto kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás, kivehető edény, késleltetett indítás és automatikus programok
48 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SENTH192
Russell Hobbs 25570-56 Lassúfőző 2 l
Lassúfőző - 2 l-es űrtartalom, anyaga: rozsdamentes acél, funkciók: hőmérséklet megtartása, hőmérséklet szabályozás és kivehető edény, 145 W teljesítmény
14 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: RUHMH279
4,8
TESLA SlowCook S350
Lassúfőző - 3,5 l űrtartalom, akár 4 személy számára, egyszerű használat, 2 főzési hőmérséklet, az elkészített étel melegen tartása, a belső kerámia edény sütőben is használható akár 200°C-ig, edzett üvegfedő, csúszásgátló gumilábak, a tapadásmentes felület könnyű tisztítást biztosít, az eltávolítható alkatrészek mosogatógépben moshatók, 200 W teljesítményfelvétel
14 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: TESpmh63

Lassú főzők

A Lassú főzők kategóriában összesen 63 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó lassú főzők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább lassú főzők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb lassú főzők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: lassú főzők vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ