AlzaBoxy Q1 0% splátky Siguro

Lightning kábelek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Adat
(221)
Audio
(10)
Tápegység
(18)
Kábel hosszúsága
0,15 m
3 m
-
Szín
Antracitszürke
(4)
Fehér
(53)
Fekete
(85)
Piros
(22)
Lila
(4)
Kék
(2)
Narancssárga
(2)
Rózsaszín
(2)
Ezüst
(20)
Szürke
(29)
Zöld
(4)
Arany
(12)
Sárga
(5)
Szűrés

A Lightning kábel az Apple mobil eszközök töltésére és más eszközökhöz történő csatlakoztatására szolgál. Szeretnéd a legjobb kábellel tölteni a készüléket vagy továbbítani a fényképeket, de nem tudod, hogyan válassz? Hadd segítsünk.

Tovább

Mi az a Lightning kábel?

A Lightning kábel használatát a Lightning csatlakozó teszi szükségessé, amelyet 2012-ben vezetett be az Apple, mégpedig az iPhone 5 készüléken. A korábbi 30 tűs csatlakozót váltotta fel. Lightning csatlakozó található az iPhone, iPad és iPod készülékeken. A Lightning kábel ezeknek az eszközöknek nélkülözhetetlen kiegészítője, hiszen a töltés mellett a más eszközökhöz történő csatlakoztatás is ennek segítségével valósul meg.

i

A Lightning csatlakozó fülhallgató csatlakoztatására is szolgálhat, hiszen létezik Apple EarPods Lightning csatlakozóval.

A Lightning kábel felépítése

Az Apple Lightning kábel 8 tűs és szimmetrikus, ami azt jelenti, hogy megfordítható, két irányból is csatlakoztatható az eszközhöz, így például az iPhone töltőkábel csatlakoztatásakor nem kell keresgélni, melyik a csatlakozó alja vagy teteje.

Lightning kábel előnyök hátrányok

Az Apple Lightning kábel több, mint 10 éve van jelen a piacon, ez idő alatt minden előnyére, hátrányára fény derült, ezek közül szedtünk össze néhányat.

Előnyök

  • Szimmetrikus, könnyen csatlakoztatható
  • Keskeny csatlakozó, vékony készülékekhez is használható
  • Az Apple termékeken széles körben használatos

Hátrányok

  • Csak Apple termékekhez használható
  • Adatátvitel és töltési sebességében elmarad az USB-C-től

Vajon meddig tart még a Lightning kábel története?

Az Európai Unió régóta tervezi az elektronikai eszközökre egységes töltő bevezetését, mégpedig az USB-C személyében. Az a terv, hogy 2024 őszére minden gyártónak erre az egységes rendszerre kell átállnia, így az Apple termékeken is USB-C kerülhet a Lightning csatlakozó helyére. Ezzel egyidejűleg az új Apple telefonokhoz sem kell majd speciális iPhone töltőkábel. A korábbi termékeknél azonban továbbra is szükséges lehet a régi Lightning kábel pótlása, ezért ennek a gyártása teljes mértékben nem fog megszűnni a csatlakozó kivezetésével.

i

A Lightning csatlakozó kivezetésének első lépése lehet, hogy az újabb iPad modellek már USB-C csatlakozóval rendelkeznek.

Mire való a Lightning kábel?

A megfelelő adatkábelt keresed? Az iPhone és más Apple termékek csak a Lightning kábel használatát támogatják. Nézzük meg, mi mindenre használható az Apple Lightning kábel.

  • Az AirPods, az AirPods Pro, az iPad, az iPad Touch vagy az iPhone kábel elsősorban ezek töltésére használatos.
  • A Lightning kábel segítségével a fényképeket is importálhatod a készülékről számítógépre vagy Mac számítógépre.
  • Az USB-C hálózati adapterekkel kombinálva az iPhone töltőkábel jelentősen rövidebb idő alatt szolgáltatja az áramot.
  • Az iPhone kábel olyan Apple kiegészítők töltésére is használható, mint például a Magic Trackpad.

i

Biztosan jól fog jönni az iPhone töltőkábel mellé egy iPhone USB-C töltő. Ne feledd, hogy az iPhone 12 gyors töltéséhez legalább 20 W-os adapterre lesz szükséged.

USB C Lightning kábel

Talán nem is tudod, mennyire fontos az USB C Lightning kábel az iPhone számára. Gyorsabb adatátvitelre képes, mint egy klasszikus USB 2.0 csatlakozóval rendelkező iPhone kábel, és különösen alkalmas az Apple termékek felhasználói számára. Az USB-C csatlakozó segítségével csatlakoztathatod a kábelt az eredeti Apple adapterhez, amely a készüléket a hálózatról látja el a szükséges energiával.

Lightning kábel USB-A 2.0-val

Az USB iPhone kábel főként akkor fog jó szolgálatot tenni, ha a készüléket számítógéphez vagy laptophoz szeretnéd csatlakoztatni, és fényképeket szeretnél importálni a telefonról. Töltési funkcióval is rendelkezik ez a kábel is, de ehhez olyan adaptert kell használni, amely USB 2.0-hoz igazított bemenettel rendelkezik. Szerencsére ilyen adaptert könnyű találni.

Usb C Lightning kábel
USB C Lightning kábel

iPhone Lightning kábel
USB-A 2.0 Lightning kábel

iPhone töltőkábel átalakító

A Lightning átalakító hasznos lehet az iPhone-hoz vagy más Apple eszközökhöz, ha fel kell töltened a készüléket, de nincs kéznél az eredeti iPhone töltőkábel. Az átalakító gondoskodik arról, hogy az adapter megfelelően csatlakozzon a készülékhez. Emellett kínálunk Jack átalakítót is, amelynek köszönhetően vezetékes fejhallgatót csatlakoztathatsz a telefonhoz.

iPhone töltőkábel átalakító

Lightning átalakító - Lightning az egyik oldalon, 3,5 mm-es jack a másikon.

i

A kínálatunkban található fonott kábelek ellenállóbbak a hajlításból stb. eredő normál igénybevétellel szemben.

AlzaPower Lightning kábel

Az AlzaPower termékcsalád különösen fontosnak tartja a minőséget, a kompatibilitást és a környezetbarát szemléletet. Ezek mind jellemzők az AlzaPower Lightning kábel kínálatának összes darabjára, néhány kiemelkedő tulajdonságra szeretnénk még felhívni a figyelmed.

  • MFi minősített Lightning kábel - 100% kompatibilitás, hivatalosan is jóváhagyták az Apple készülékek használatához
  • Hosszú élettartam - akár 10 000 hajlítás
  • Ellenálló csatlakozó - akár 10 000 csatlakoztatással is megbirkózik
  • A csatlakozó mögötti, nagy igénybevételnek kitett rész meg van erősítve, akár 8000 hajlítást is kibír
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
221 termék
4,4
Vention USB to Lightning MFi Cable 2m White
Adatkábel - 2m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-A (USB 2.0) 480 Mbit/s átviteli sebességgel + 1× lightning (USB 2.0), maximális áram 2,4 A, egyenes végződés
3 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: VENTf289
2,4
Swissten 3in1 Adatkábel, textil, MFi 1,2 m, ezüst
Adatkábel - 1,2m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-A (USB 2.0) 480 Mbit/s átviteli sebességgel + 1× micro USB-A (USB 2.0) 480 Mbit/s átviteli sebességgel + 1× USB-C (USB 2.0) 480 Mbit/s átviteli sebességgel + 1× lightning, maximális áram 3 A, MFI tanúsítvány, fémház, árnyékolt kábel, kábelszorító, gyors töltés és sync & Charge támogatás, egyenes végződés, ballisztikus nylonfonat
5 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SWISSH17
LINQ USB-C to Lightning PRO Cable, Mfi Certified 2m - Space Grey
Adatkábel - 2m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-C (USB 3.2 Gen 2) 10 Gbit/s átviteli sebességgel + 1× lightning, MFI tanúsítvány, fémház, egyenes végződés, ballisztikus nylonfonat
12 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: LINQb21
5,0
Tactical Fat Man Cable USB-C/Lightning, 1 m, szürke
Tápkábel - csatlakozó kábel, hosszúság 1 m, male csatlakozó 1× USB-C, 1× lightningakár 3000 mA
4 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: TACTm12
5,0
Apple Lightning to USB-C Cable 1m
Adatkábel - tartalék tápkábel az Apple Airpods Pro 2019 készülékhez, Lightning USB-C-re, 1 m hosszú
6 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: JA940i3d4
 

Lightning kábelek

Lightning kábelek

A Lightning kábelek kategóriában összesen 221 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó lightning kábelek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább lightning kábelek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb lightning kábelek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: lightning kábelek vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ