0% splátky Siguro 0% splátky Siguro

Manikűr eszközök

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Női
(8)
Uniszex
(34)
Gyerek
(24)
Szűrés

A körmök megjelenése és egészsége a testápolás lényeges része. A megfelelő manikűr nemcsak a kéz megjelenését javítja, hanem hozzájárul a körmök és a bőr egészségének megőrzéséhez is. Akár körömszakértő vagy, akár otthoni használatra keresel minőségi eszközöket, a megfelelő manikűr eszközök kulcsfontosságúak. Olvass tovább, és tudj meg többet a manikűr kellékek kiválasztásáról.

Tovább

Milyen manikűr eszközök alkalmasak otthoni használatra?

Az alapvető manikűr eszközök minden háztartásban megtalálhatók, és a nők, férfiak és gyermekek körömápolásában egyaránt használhatók. Nem nélkülözheted az ollót, a körömcsipeszt és a körömreszelőt, de más eszközökkel is bővítheted az eszköztáradat. A választásnál fontos, hogy a kivitelezés minőségére és a manikűr kellékek használatára összpontosíts.

i

A manikűr szerszámok egyenként vagy készletben is megvásárolhatók. A manikűr készletek könnyen tárolhatók, utazáshoz is alkalmasak, és minden alapvető eszközt tartalmaznak. Méretük és a benne lévő manikűr kellékek száma változó.

A körömvágó olló minden manikűr nélkülözhetetlen eleme

A körömvágó olló nélkülözhetetlen eszköz mindazok számára, akik körmeiket tökéletes állapotban szeretnék tartani. A jó minőségű körömvágó ollónak élesnek kell lennie, hogy tiszta és pontos vágást biztosítson a köröm töredezése nélkül. Különböző típusú modellek állnak rendelkezésre a klasszikusoktól a könnyebb formázást lehetővé tevő ívelt modellekig. Az olló kiválasztásakor vedd figyelembe a termék méretét és a markolat formáját a kényelmes fogás érdekében, valamint válaszd a manikűr stílusához legjobban illő típust.

Csak körömvágó ollót használj manikűr során. Ezek speciális formázó és pengékkel rendelkeznek. Ha más típusú ollót használsz, fennáll a köröm sérülésének veszélye.

A minőségi manikűr nem nélkülözheti a körömcsipeszt

A körömcsipesz a körömágybőr precíz megmunkálásához és a köröm körüli elhalt bőr eltávolításához alkalmas. A körömcsipeszeknek éles és precíz hegyekkel kell rendelkezniük, amelyek lehetővé teszik a részletes munkát anélkül, hogy megsérülne a környező bőr. Különböző méretben és formában kaphatók - egyesek a kéz körmökhöz, mások kifejezetten a lábkörmök kezeléséhez vannak kialakítva. Fontos, hogy rendszeresen tisztítsd és sterilizáld ezeket a manikűr eszközöket, hogy mindig biztonságos és higiénikus legyen a használatuk.

Manikűr körömolló
Körömolló

Manikűr
Körömcsipesz

Manikűr körömreszelő
Körömreszelő

Az elektromos körömreszelőket mindenki értékelni fogja, akinek fontos a manikűr

Az elektromos körömreszelők és -csiszolók különösen azon nők számára ideálisak, akik teljes manikűr végzésére vágynak otthonuk kényelmében. Gyorsabb és hatékonyabb módját kínálják a körmök kezelésének, cserélhető fejjel rendelkeznek a különböző típusú használathoz a durva formázástól a finom polírozásig, és sebességük állítható. Az elektromos körömreszelő kiválasztásakor vedd figyelembe annak teljesítményét, az akkumulátor élettartamát és a rendelkezésre álló tartozékok sokféleségét.

i

Az elektromos körömreszelőket gyakran professzionális manikűr készítéséhez tervezik. Ebben az esetben válassz hosszabb élettartamú és nagyobb teljesítményű modelleket.

Reszelők és polírozók a végső körömformázáshoz

A körömreszelők elengedhetetlenek a manikűr befejezéséhez, sima és fényes megjelenést kölcsönözve a körmöknek. A reszelők különböző szemcseméretekben kaphatók, a durvától a gyors formázáshoz a finomig a részletes munkához. A lakkok egészséges fényt kölcsönöznek körmeidnek, és segítenek kisimítani a felületet. A reszelők és polírozók kiválasztásakor vedd figyelembe, hogy milyen anyagból készültek, valamint hogy milyen gyakran lesznek használatban ezek a manikűr eszközök.

Baba manikűr a kicsiknek

A baba manikűr olyan speciális manikűr eszközök használatát igényli, amelyek biztonságosak és kíméletesek a gyermekek bőréhez és körmeihez. Kínálatunkban találhatsz kerek hegyű és kisebb méretű ollót vagy reszelőt, amelyek ideálisak a gyermekek kezén végzett finom munkához. Ezen manikűr kellékek kiválasztásánál keress olyan termékeket, amelyeket kifejezetten gyermekek számára terveztek, és rendelkeznek a szükséges biztonsági funkciókkal. A gyermek manikűr eszközök gyakran vonzó dizájnt is kínálnak, amely tetszeni fog a kicsiknek.

Minőségi manikűr készlet
Elektromos körömreszelő

Manikűr készlet
Manikűr készlet

Gyermek manikűr készlet
Gyermek manikűr

Honnan ismerhető fel a jó manikűr? A készlet és az egyes eszközök kivitelezésükben eltérhetnek egymástól

A minőségi manikűr sok éven át szolgál majd, ezért amikor kiválasztod, figyelj a minőségére.

  • A manikűr készletekben található ollónak, hajvágó ollónak és egyéb eszközöknek kiváló minőségű rozsdamentes acélból kell készülniük. Ezek sokáig élesek maradnak, nem rozsdásodnak és könnyen tisztán tarthatók.
  • A reszelők és polírozók többféle anyagból készülnek, az üveg, zafír és kerámia változatok a legmegbízhatóbbak közé tartoznak.
  • Ha manikűr készletet választasz, a tok kivitelezésének minőségére is érdemes odafigyelni. A gyártók általában műbőrből készítik, és cipzárral látják el.

Fontos, hogy a manikűr eszközök mindig tiszták legyenek

A manikűr eszközöket tisztán kell tartani a sérülések és körömkárosodások megelőzése, valamint az egyes szerszámok élettartamának meghosszabbítása érdekében. A baktériumok eltávolításához és a fertőzések terjedésének megelőzéséhez elengedhetetlen a manikűr kellékek rendszeres sterilizálása és tisztítása. Minden használat után alaposan tisztítsd és fertőtlenítsd eszközeidet. Emellett a körmök körüli bőrnek is tisztának kell lennie a manikűr elvégzése közben.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
173 termék
5,0
REER körömolló, gyermek, biztonsági
Gyerek körömvágó olló - lekerekített végek, ergonomikus alakítás, BPA, PVC és ftalátok nélkül, védőtok mellékelve, anyaga rozsdamentes acél és műanyag, fehér-szürke színben, hossza 7 cm
1 590 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY4683
REER Gyermek olló „Solingen“
Gyerek körömvágó olló - lekerekített heggyel
6 290 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY14458
REER Körömápoló szett 2 db
Manikűr szett - 2 eszköz, eszközök anyaga acél, tok színe fehér és szürke
2 290 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY3529
PFEILRING SOLINGEN Luxus utazó manikűr szett 11193
Manikűr szett - 3 eszköz, eszközök anyaga nikkel, tok színe barna, tok anyaga bőr
11 490 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSMA0303
REER Premium Care baba olló
Gyerek körömvágó olló - lekerekített és rövid heggyel
9 490 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY14456
Nuvita Manikűr babáknak - English Rose - Manikűr szett Típusok
Nuvita Manikűr babáknak - English Rose
Manikűr szett - 6 eszköz, eszközök anyaga műanyag, tok színe rózsaszín, tok anyaga textil, tok méretei 10 × 170 × 120 mm (H×Sz×Mé)
3 290 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABYls41
4,5 53×
Beurer MP 62
Manikűr szett - 10 zafír betéttel, több sebesség, jobb és bal forgási irány, LED világítás
28 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BEU155a
KDS Profi 13 cm, rozsdamentes acél
Körömvágó olló - manikűrhöz és pedikűrhöz, megvastagodott körömre és sérült körmökre, lakk felület, anyaga rozsdamentes acél (INOX), hosszúság 130 mm
Leárazás -8 %
10 590 Ft 11 490 Ft
1 db
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KDSnzk11
Nuvita Kozmetikai szett babáknak - Sage Green - Kozmetikai szett Típusok
Nuvita Kozmetikai szett babáknak - Sage Green
Kozmetikai szett - kézitáskával, tartalma: lekerekített hegyű olló, körömcsipesz, reszelő, tiszta gyapjú sörtékkel rendelkező hajkefe, nyálkaelszívó
8 890 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABYls40
5,0
Premium Line 6 részes manikűr szett PL 214M Made in Solingen
Manikűr szett - 6 eszköz, eszközök anyaga nikkelezett acél, tok színe kék, tok anyaga bőr, motívummal
12 190 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSMA0202
4,7 19×
NIVEA, kozmetikai
Adventi naptár - összmennyiség: 980 ml, a készlet tartalma: Creme Soft ápoló krémszappan, Lemongrass & Oil ápoló krémszappan, Creme Soft ápoló tusfürdő, Volume & Strength ápoló hajsampon, tápláló testkrém, frissítő testkrém, Body Milk tápláló testápoló, hidratáló kézkrém olívaolajjal, kézvédő krém méhviasszal, Original ápoló ajakbalzsam, Strawberry Shine ápoló ajakbalzsam, Black & White Invisible Clear izzadásgátló spray, Pearl & Beauty golyós izzadásgátló, nyugtató micellás víz, Bye Bye Dry Skin tápláló mézes maszk, Hydra Skin Effect 10 perces hidratáló textilmaszk, Rose Touch kétfázisú szemsminklemosó, körömreszelő, hajcsat, hajgumi, szerencsehozó karkötő, névkártya ajándékokra, zsebtükör, habkő a bőrkeményedések eltávolítására - 699,58 Ft/db
16 790 Ft
1 csomag
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VBAL8680
Victorinox Swiss Card Lite áttetsző fekete - Multitool
Típusok
4,7 79×
Victorinox Swiss Card Lite áttetsző fekete
Multitool - kártya, 13 funkció, eszköz hossza 8,2 cm, tömege 26 g
Leárazás -5 %
13 580 Ft 14 290 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAY1026c
Victorinox Swiss Card Lite áttetsző piros - Multitool
Típusok
4,7 79×
Victorinox Swiss Card Lite áttetsző piros
Multitool - kártya, 13 funkció, eszköz hossza 8,2 cm, tömege 26 g
Leárazás -5 %
13 580 Ft 14 290 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAY1026
Premium Line 5 részes manikűr szett PL 162MO Made in Solingen - Manikűr szett Típusok
4,0
Premium Line 5 részes manikűr szett PL 162MO Made in Solingen
Manikűr szett - 5 eszköz, eszközök anyaga nikkel, tok színe kék, tok anyaga velúr
14 790 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSMA0287
Premium Line 6 részes manikűr szett PL 126SB Made in Solingen - Manikűr szett Típusok
5,0
Premium Line 6 részes manikűr szett PL 126SB Made in Solingen
Manikűr szett - 6 eszköz, eszközök anyaga nikkel, tok színe arany, tok anyaga velúr
12 290 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSMA0292
4,7
Premium Line 6 részes manikűr szett PL 216FR Made in Solingen
Manikűr szett - 6 eszköz, eszközök anyaga acél, tok színe ezüst, tok anyaga velúr
18 390 Ft
1 db
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSMA0227
PFEILRING SOLINGEN Luxus utazó manikűr szett 1112100 Made in Solingen - Manikűr szett Típusok
4,7 12×
PFEILRING SOLINGEN Luxus utazó manikűr szett 1112100 Made in Solingen
Manikűr szett - 3 eszköz, eszközök anyaga rozsdamentes acél (INOX), tok színe kék, tok anyaga bőr
12 190 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSMA0260
4,5 14×
Orvosi szett C2N
Baba kezdőcsomag - 9 alapvető eszközt tartalmaz, szépen elrendezve, egy praktikus táskában
12 490 Ft
1 db
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FOB278
4,2 10×
TITANIA férfi körömvágó olló
Körömvágó olló - manikűrhöz, lakk felület, anyaga rozsdamentes acél (INOX), hosszúság 95 mm
2 290 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPO750
Premium Line 5 részes manikűr szett PL 111FP Made in Solingen - Manikűr szett
Típusok
3,8
Premium Line 5 részes manikűr szett PL 111FP Made in Solingen
Manikűr szett - 5 eszköz, eszközök anyaga acél, többszínű tok, tok anyaga bőr, motívummal
Leárazás -25 %
9 590 Ft 12 790 Ft
1 db
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSMA0222
Premium Line PL 191MK Manikűr szett, 8 db Made in Solingen - Manikűr szett Típusok
5,0
Premium Line PL 191MK Manikűr szett, 8 db Made in Solingen
Manikűr szett - 8 eszköz, eszközök anyaga nikkelezett acél, tok színe sötétkék, tok anyaga bőr, motívummal
16 990 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSMA0233
Premium Line Utazó manikűr szett PL 891 Kék kroko Made in Solingen - Manikűr szett
Típusok
4,8 12×
Premium Line Utazó manikűr szett PL 891 Kék kroko Made in Solingen
Manikűr szett - 3 eszköz, eszközök anyaga nikkelezett acél, tok színe kék, tok anyaga bőr, motívummal
Leárazás -11 %
5 590 Ft 6 290 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSMA0155
4,8 22×
INTER-VION körömcsipesz
Körömcsipesz - manikűrhöz és pedikűrhöz, fényes kivitel, anyaga rozsdamentes acél (INOX)
Leárazás -20 %
790 Ft 990 Ft
1 db
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSMA0281
4,5
KISS GREENTEA MULTI PURPOSE FILE 180/240/400/600
Körömreszelő - erősség 180/240, műkörömhöz és természetes körmökhöz, banán forma, lila, kék és narancssárga kivitel
890 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE2075

Manikűr eszközök

Manikűr eszközök

A Manikűr eszközök kategóriában összesen 173 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó manikűr eszközök Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább manikűr eszközök A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb manikűr eszközök A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: manikűr eszközök vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ