Niceboy ION SmartKettle

Termékkatalógus
Niceboy ION SmartKettle
4,8 21 értékelés
Vízforraló - hőmérséklet szabályozás, rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, fehér kivitel, 1850 W energiafogyasztás, forgótalp, háttérvilágítású kapcsoló, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus be- és kikapcsolás, időzítés, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem, hangjelzés, hőmérséklet megtartása, beépített szűrő
28 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  NICRK291 Termékszám:  smart-kettle Gyártó honlapja:

Akciós szettek

32 180 Ft
Szett megvásárlása

Niceboy ION SmartKettle

A vízforraló ma már minden háztartás elkülöníthetetlen része. A kitűnő minőségű Niceboy elektromos vízforraló 1,7 l űrtartalmat és könnyű használatot biztosít. Előállításához minőségi anyagok kerültek felhasználásra, például rozsdamentes acél (inox). Nemcsak a megjelenése elegáns, de egyúttal könnyen tisztítható, nem tartalmaz káros anyagokat, illetve használatakor nem kell tartani nem kívánt szagok vagy ízek kialakulásától, függetlenül a használat gyakoriságától. A rozsdamentes kialakítás a stílus és a funkcionalitás gyöngyszeme, és minden konyha fényét tovább növeli. A hasznos Niceboy gyorsforraló energiafelhasználása 1850 W. A célszerű beépített szűrő felfogja a szennyeződéseket vagy az esetleges vízkőlerakódást, amikor a vizet a csészébe öntöd. A megnyerő klasszikus stílust fehér megjelenés hangsúlyozza ki. Az elegáns és megbízható Niceboy gyorsforraló megannyi hasznos funkciót és tulajdonságot kínál.

Vízforraló Niceboy ION SmartKettle Képernyő
Vízforraló Niceboy ION SmartKettle Jellemzők/technológia

A kitűnő minőségű Niceboy ION SmartKettle vízforraló fő jellemzői

  • A modern Niceboy elektromos vízforraló könnyű és gyors kezelhetőséget biztosít
  • Befogadóképessége: 1,7 l
  • Előállításához minőségi anyagok kerültek felhasználásra, például rozsdamentes acél (inox)
  • A praktikus Niceboy elektromos vízforraló teljesítménye: 1850 W
  • Az eszköz része a praktikus beépített szűrő
  • Klasszikus dizájn
  • Fehér kivitelű vízforraló
  • Használata nemcsak gyors, de kényelmes is a forgótalpnak és a kábeltároló rekesznek köszönhetően
  • A fűtőspirál a gyorsforraló aljában helyezkedik el
  • Hasznos funkciói közé tartozik a hőmérséklet szabályozás
  • Hangjelzés figyelmeztet a forralás befejezésére
  • A beállított hőmérsékletet a víz felmelegítése után is megtartja
  • A készülék üzemi állapotát LED fény mutatja
  • Nem hiányzik az időzítő funkció sem

Egy abszolút biztonságos elektromos vízforraló

A vízforraló kanna olyan fontos biztonsági funkciókkal rendelkezik, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor. A fűtőspirál a vízforraló aljában helyezkedik el, ami megvédi a vízkőlerakódástól.

Vízforraló Niceboy ION SmartKettle Oldalnézet
Vízforraló Niceboy ION SmartKettle Lifestyle

A hosszú élettartam és megbízhatóság jegyében vízforraló

Eme Niceboy vízforraló nem csak a minőségi anyagokkal büszkélkedhet, amelyekből készült, hanem főként a forgótalppal és kábeltároló rekesszel, amelyek a készülék praktikusságát növelik. A gyorsforraló bármilyen irányból a talpára helyezhető. Praktikus funkciói közé tartozik a hőmérséklet szabályozás, amely kedvenc italaid készítésekor jó szolgálatot tesz. Nem jön rosszul a hangjelzés funkció sem, amely a forralás befejeződését jelzi. Ha megtörténik, hogy elfelejted a vizet, nem lesz muszáj újonnan felmelegíteni. Vízmelegítés után a hőmérsékletet a vízforraló a beállított értéken tartja. Bekapcsoláskor LED háttérvilágítás aktiválódik, amely mutatja, hogy az elektromos vízforraló üzemben van. Az időzítő is hasznos funkció, amellyel könnyen kiválasztható az időpont, amikor a víz melegítését el akarod kezdeni.

Paraméterek

Összehasonlít
Anyag
Rozsdamentes acél (inox) Kész!
Űrtartalom
1,7 l Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Automatikus bekapcsolás, Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Hangjelzés Kész!
Energiafelhasználás
1 850 W Kész!

Anyag

Anyag
Rozsdamentes acél (inox) Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
1,7 l Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Automatikus bekapcsolás, Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Hangjelzés Kész!
Energiafelhasználás
1 850 W Kész!
Szűrő típusa
Beépített Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.
» Szeretnéd szabályozni a teád hőmérsékletét? Válassz hőfokszabályzós vízforralóink egyikéből, amelyeket kiváló ár-érték arányban vásárolhatsz meg.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Niceboy ION SmartKettle Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Niceboy ION SmartKettle. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Niceboy ION SmartKettle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Niceboy ION SmartKettle.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ