AP+ nový vizuál Shop roku

Sony Xperia E4 (E2105) Fekete

Termékkatalógus
Sony Xperia E4 (E2105) Fekete
4,7 129 értékelés
Mobiltelefon -5.0" IPS540x960 IPS processzor MediaTek MT6582 Quad Core 1,3 GHz-es, RAM 1 GB, belső memória 8GB MicroSD 32GB-ig, 5 megapixeles hátsó kamera LED vaku + 2 megapixeles elülső, A-GPS, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1, 3G, FM rádió, Micro USB, 2300mAh akkumulátor, Android 4.4
31 910 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 12 hónap Kód:  SOM0315c2b Termékszám:  1293-0245 Gyártó honlapja:
Sony Xperia E4 (E2105) Fekete 31 910 Ft Használt raktáron

Sony Xperia E4 (E2105) Fekete

Sony Xperia E4 (E2105) Fekete egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával. Bár a terméket már használták, azonnal és teljes körűen használható. A termékre felezett időtartamú garanciát vállalunk. Részletes információt itt kaphatsz.

Szuper móka egy pár fillérért

A Sony Xperia E4 egy modern telefon, amely nem csak kiemelkedő teljesítményt, hanem a tökéletes kivitelt is kínál, és mindezt rendkívül kedvező áron. A Sony Xperia E4 mobiltelefon tartalmazza az okostelefonok összes előnyét. Az operációs rendszer 1 GB nagyságú memóriájának köszönhetően a háttérben több alkalmazás futtatására is van lehetőség. Könnyen elolvashatja rajta a legfrissebb híreket, elintézheti személyes e-mailjeit vagy állandó kapcsolatban lehet barátaival a chat, vagy a szociális hálók segítségével. Mindezt megteheti egy nagy, 5 "-os, IPS technológiával ellátott, karcálló display segítségével.

Szórakozzon út közben is

 Mindenhol szórakozhat a beépített Wi-Fi-nek köszönhetően. Nézzen filmet, videókat a YouTube-on, és ne habozzon belépni az online szórakozás és applikációk világába. A mobiltelefont Android 4.4 Kitkat rendszerrel látták el. Ez lehetővé teszi a Google Play Áruházban lévő összes alkalmazás és játék feltöltését a telefonra. Emellett az Android jól áttekinthető és könnyen kezelhető. Ezért csak Öntől függ, mit szeretne telefonjába. 

 

Nagy teljesítmény 

Az áttekinthető, 5 "-os kijelző segítségével  a telefon kezelése játék. A qHD felbontás jó színábrázolást és pontos vezérlést biztosít. A készülék belsejében egy nagy teljesítményű, négymagos processzor található, ami mindig mindent kiad magából. Ilyen módon nem akadozik még a legigényesebb feladatok teljesítése közben sem. A Sony Xperia E4 egy GPS  navigációval és egy 3,5 mm-es jack dugóval is el van látva. Az akkumulátor 2300 mAh kapacitásának köszönhetően nyugodtan nézhet videókat, játszhat és böngészheti az internetet sokkal hosszabb ideig.

 

Ragadjon meg minden pillanatot

A fontos pillanatok rögzítéséhez a telefon  5 megapixeles felbontású kamerával van felszerelve, amelyik mindig éles képeket készít és digitális FHD kameraként is működik. A kommunikációt barátaival és családjával bárhol a világon, egy 2 Mpx felbontású elülső kamera könnyíti meg. Az adatok tárolására szolgál a 8GB-os belső memória, amely egy Micro SDHC memóriakártyával akár 32 GB méretűre bővíthető (nem tartozék).

Paraméterek

Összehasonlít

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Mélység
10,5 mm Kész!
Súly
144 g Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Maximum memóriakártya kapacitás
32 GB Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
1,3 GHz (1 300 MHz) Kész!

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G) Kész!
Elsődleges SIM kártya típusa
Micro SIM Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók
Jack (3.5mm), Micro USB Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 4.4 KitKat Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Xperia E4 (E2105) Fekete
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ