Shop roku Akvizice ApF HU

Sony Xperia XZ Premium Rosso

Termékkatalógus
Sony Xperia XZ Premium Rosso
4,7 28 értékelés
Mobiltelefon - 5.5" IPS 3840x2160, Qualcomm Snapdragon 835 Octa Core 64 bites processzor, RAM 4 GB, 64 GB belső memória, MicroSDXC 256 GB, 19 megapixeles kamera, GPS, NFC, 4G/LTE, Dual SIM, kártyafüggetlen, USB-C, Android 7.0
183 050 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 12 hónap Kód:  SOM0741a1d Termékszám:  1310-8497 Gyártó honlapja:
Sony Xperia XZ Premium Rosso 183 050 Ft Használt raktáron

Sony Xperia XZ Premium Rosso

Sony Xperia XZ Premium Rosso egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával. Bár a terméket már használták, azonnal és teljes körűen használható. A termékre felezett időtartamú garanciát vállalunk. Részletes információt itt kaphatsz.

VIDEOLEJÁTSZÁS

Hogyan válasszuk ki a kamerás telefon

Hogyan válasszuk ki a kamerás telefon

A telefon funkciói

156 mm

Sony Xperia XZ Premium Rosso

77 mm

Sony Xperia XZ Premium Rosso

7,9 mm

A telefon tömege: 195 g

Úhlopříčka displeje

5.5"

Képátló

Typ operačního systému

Google Android 7.0 Nugát

Az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

3230 mAh

Az akkumulátor kapacitása

MicroSim

nano SIM

SIM-kártya típusa

Rozměry

77 × 156 × 7,9 mm-es

A telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

64 gigabájt

Belső memória

Typ kamerau

19 MP + 13 MP

Kamera

Připojení

4G LTE

Leggyorsabb internet

SD karta

microSDXC (legfeljebb 256)

Memóriakártya-nyílás

Váha

195 g

A kézibeszélő tömege



Az Xperia XZ Premium a Sony új zászlóshajója. Az egyedülálló tiszta vonalak és az elbűvölő üvegfelületek lebilincselik majd a készülék jövőbeni tulajdonosait. A csúcsminőségű okostelefon egyesíti magában az elegáns megjelenést, az ergonomikus és karcsú kialakítást és az innovatív technológiát. Az IP68 tanúsítványnak köszönhetően ellenáll az esőnek, a ráfröccsenő víznek vagy a pornak, és extrém körülmények között is mindig készen áll a használatra. A telefon ellenállóképességét növeli a Gorilla Glass 5 védőüveg, amely nem csak a kijelzőt, hanem a készülék hátlapját is borítja. - Ez az Xperia XZ Premium.  Mindenre készen áll.


A Sony Xperia XZ Premium Rosso főbb jellemzői

  • 19 megapixeles Motion Eye kamera és szuper lassított videófelvétel
  • 5,5" 4K HDR kijelző
  • Vízálló kialakítás - IP68 tanúsítvány
  • Qualcomm® Snapdragon 835 processzor
  • Gorilla Glass 5 védőüveg a telefon elő- és hátlapján is
  • Google Android 7.0 Nugát
  • USB-C csatlakozó

Lenyűgöző kijelző

A Sony Xperia XZ Premium az első okostelefon a világon, amely 4K HDR kijelzője által kivételes színeket és kontrasztot biztosít. A hagyományos kijelzőkkel összehasonlítva a különbség első pillantásra szembetűnő. A technológia, amelyet a Bravia televízióknál is alkalmaznak, élénk, intenzív és fényes képeket eredményez. A kijelző egyedülálló Triluminos technológiának köszönhetően a színskála mintegy 138%-át jeleníti meg a normál kijelzőkhöz képest. 


Tökéletes kép

Az X-Reality biztosítja, hogy az egész kép tökéletesen nézzen ki. Kitölti a hiányzó pixeleket, csökkenti a zajt és javítja a képminőséget, így a kisebb felbontású tartalom is remekül néz ki.



Motion Eye kamera

Kompakt fényképezőgép? Arra már nincs is szükség. Az új Motion Eye kamera funkció révén a szuper lassított videofelvétel és a prediktív rögzítés mindent megörökít, még azt is, ami az emberi szem számára láthatatlan. A kivételes képminőség és mozgásérzékelés garantálja a leggyorsabb és legokosabb képfeldolgozást. Nagyszerű eredményekre számíthatsz, még gyenge fényviszonyok vagy háttérvilágítás esetén is. A kompakt fényképezőgépet nyugodtan a fiókban hagyhatod.


Tökéletes fókusz

A prediktív hibrid autófókusznak köszönhetően tökéletes, elmosódásmentes, tiszta akciófelvételeket készíthetsz. A zársebesség-szabályozásnak köszönhetően a tárgyakat illetve személyeket természetes valójukban mutatja meg, a manuális élességállításnak köszönhetően pedig tovább bővül az alkotói szabadság.


Sony Xperia XZ Premium

Alacsony zajszint

Az új Exmor RS képérzékelő 5-szörös képbeolvasásra képes a mozgó témák élesebb fotózása érdekében.

Sony Xperia XZ Premium

Sony G lens objektív

Az újratervezett G Lens objektív pontos részletességgel örökíti meg a részleteket és a textúrát, így fokozott optikai tisztaságot biztosít a kép minden pontján.

Sony Xperia XZ Premium

Képfeldolgozás

Az elismert BIONZ intelligens képfeldolgozót a SONY továbbfejlesztette, így még pontosabb mozgásérzékelésre és gyorsabb képfeldolgozásra képes.


Azonnali megosztás

A 13 megapixeles elülső kamera és az 1/3,06”-os, gyenge fényviszonyokat is jól kezelő fényérzékelő, valamint a 22 mm-es, széles látószögű objektív elegendő fényt biztosít a képek készítéséhez.

A Movie Creator átalakítja a fájlokat a megfelelő formátumba, így fotóidból és videóidból azonnal megosztható filmet képes készíteni.



A processzor, amely nem ismer határokat

Az Xperia XZ Premium minden műveletet a vadonatúj Qualcomm Snapdragon 835 processzor segítségével hajt végre. A készülék gigabites osztályú csatlakozást biztosító X16 modemet tartalmaz, és lenyűgöző grafikus élményt nyújt. Éppen ezért az abszolút legjobb processzorok közé tartozik. Az Universal Flash Storage-nak köszönhetően az adatok beolvasása akár háromszor gyorsabb is lehet, mint a hagyományos memóriák esetében. Élvezd a villámgyors internetezést, a folyamatos játékot, a videóközvetítéseket és a páratlan multitaskingot.


Modern USB-C

Ha nem elegendő a 64 GB belső memória, könnyen bővítenheted, amelynek mérete akár 256 GB is lehet. A készülék USB-C csatlakozóval büszkélkedik, amely 10-szer gyorsabb adatátvitelre képes, mint az USB 2.0, és az átviteli sebesség akár 5 Gb/s is lehet. Emellett az USB-C reverzibilis, azaz kétoldalas, így a csatlakozó mindig jó irányban áll.



Igazi zenerajongóknak tervezve

  A Hi-Res Audio gondoskodik a tökéletes hangzásról, mintha koncerten lennél. Az Xperia XZ Premium digitális zajszűrő (DNC) technológiát alkalmaz, amely a környezeti zajok 98%-át csökkenti. Az S-Force Front Surround a természetes háromdimenziós hangtér érzetét kelti - a két elülső hangszóró virtuális térhatású hangzást biztosít.


VTP Technology

Az automatikus fejhallgató optimalizálás (AHO) elemzi a fejhallgató típusát és megfelelő hangzást biztosít. A VTP - Virtual Phone Technology a fejhallgatóban térhatású hangot hoz létre. Válaszd ki kedvenc üzemmódodat és hallgasd a gazdag, élethű hangzást, mintha 5.1 csatornás hangrendszerrel szerelt helyiségben lennél.


Sony Xperia XZ Premium

Alkalmazkodik hozzád

A Sony Xperia XZ Premium a legapróbb részletekre is odafigyel amikor a készüléket használod. Minél inkább felismeri szokásodaid, annál jobban alkalmazkodik hozzád, így válik a használata egyszerűbbé és kényelmesebbé.

Sony Xperia XZ Premium

Intelligens Stamina

Ez az egyedi funkció figyeli, hogyan használod az akkumulátort a nap folyamán. Képes pontosan felmérni, meddig tart az akkumulátor töltése. Abban az esetben, ha hirtelen lemerülne, javasoljuk a STAMINA üzemmód bekapcsolását, amely csökkenti az energiafogyasztást és meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát.


Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
5,5" Kész!
Kijelző felbontása
3840 × 2160 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
5,5" Kész!
Kijelző felbontása
3840 × 2160 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
19 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
13 Mpx Kész!

Funkciók

Tulajdonságok
Gyorstöltés, Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén, Jelző dióda, Rádió, OTG Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
156 mm Kész!
Szélesség
77 mm Kész!
Mélység
7,9 mm Kész!
Súly
191 g Kész!
Szín
Piros Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
1 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
19 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/2 Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!
DxOMark pontszám (fő kamera)
83 Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
3 230 mAh Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
4 GB Kész!
Belső memória
64 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
256 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,45 GHz (2 450 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 835 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 540 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G), HSCSD (2G) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Xperia XZ Premium Rosso
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ