SYOSS MEN Power&Strength 3 × 440 ml

Termékkatalógus
SYOSS MEN Power&Strength 3 × 440 ml
Férfi sampon - normál hajra, mélytisztító, összetevők: keratinos - 1 386,36 Ft/1 l
Kód:  VLS005s Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SYOSS MEN Power&Strength 3 × 440 ml


 Šampon Syoss Men šampon POWER & STRENGTH

A Men Power & Strength sampont kifejezetten a normál férfi haj napi mosására tervezték. A gazdag, olajmentes formula gyorsan és kíméletesen eltávolítja a szennyeződéseket, az elhalt hámsejteket és a zsírt a hajról és a fejbőrről. A sampon hatékonyan erősíti a hajat, dúsítja és hosszú ideig frissen tartja. Vigyázz a hajadra és annak tökéletes megjelenésére, hogy frizurád szalonképes legyen!

Nemcsak a nők, hanem a férfiak is szeretnek vigyázni a megjelenésükre, és a borotválkozás és a vonzó testillat mellett a hajuknak is frissnek és illatosnak kell lennie. A Men Power & Strength sampon tisztítja a hajat és selymesen puhává varázsolja. A gazdag formula hidratálja, táplálja és védi a fejbőrt a külső káros hatásoktól. A fejbőrt megnyugtatja, a hajat pedig frissé, puhává és természetesen fényessé teszi. Kényeztesd magad minden nap gyönyörű hajjal!

Haj típus:
Normális férfi haj.

Használat:
Vidd fel nedves hajra és óvatosan habosítsd fel. Ha szükséges, ismételd meg az alkalmazást még egyszer. Mosás után alaposan öblítsd le a hajad.


Összetevők:
Voda, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Hydrolyzed Keratin, Nymphaea Alba Root Extract, Panthenol, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Sodium Chloride, Disodium Cocoamphodiacetate, Cocamide MEA, Glycol Distearate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Laureth-4, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Polyquaternium-10, Hexyl Cinnamal, Glycerin, Sorbitol, Hexyl Salicylate, Benzyl Salicylate, Linalool, Formic Acid, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Mica, CI 77891



Paraméterek

Rendeltetés
Férfi Kész!
Összetétel jellemző
Keratinos Kész!
Sampon típusa
Folyékony (klasszikus) Kész!
Hatás
Mélytisztítás Kész!
Haj típusa
Normál Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Férfi Kész!

Összetétel

Összetétel jellemző
Keratinos Kész!

Sampon típusa

Sampon típusa
Folyékony (klasszikus) Kész!

Hatás

Hatás
Mélytisztítás Kész!

Haj típusa

Haj típusa
Normál Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
1 320 ml Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SYOSS MEN Power&Strength 3 × 440 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SYOSS MEN Power & Strength 3 × 440 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SYOSS MEN Power & Strength 3× 440 ml.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ