Tabletek (táblagépek)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka/modellek
Kijelző mérete
7 "
14,6 "
- 17,78 cm 37,08 cm
RAM mérete
2 GB
16 GB
- 2048 MB 16384 MB
Tárhely kapacitás
32 GB
2048 GB
-
Vezeték nélküli technológiák
NFC
(53)
WiFi
(646)
Bluetooth
(625)
GPS
(311)
A-GPS
(77)
GLONASS
(140)
Akkumulátor kapacitása
28,6 mAh
33280 mAh
-
Funkciók
VoLTE/GSM
(33)
OTG
(172)
Képátvitel TV-re
(10)
Vonalkódolvasó
(8)
Gyorstöltés
(376)
Szűrés

A tabletek vagy táblagépek univerzális méretű eszközök, és az okostelefonok és a laptopok közötti átmenetet képviselik. Alkalmasak játékra, internetes szörfözésre, tartalomfogyasztásra és kreatív munkára is. Különböző méretű kijelzővel, operációs rendszerrel, kialakítással, felszereléssel és jellemzőkkel rendelkeznek.

Tovább

Mire figyeljünk egy tablet kiválasztásakor?

Egy táblagép kiválasztásakor, az első tényező, ami alapján döntünk a kijelző mérete, ebből következik a tablet ajánlott felhasználási területe és sok esetben a teljesítménye is. Nagyon fontos szempont a tablet belső memóriája is, mivel nem minden táblagép rendelkezik memóriakártya-foglalattal a bővítéshez.

Tablet kijelzőméret

Általánosságban megállapítható, hogy ahol a mobiltelefon képátlója végződik, ott kezdődik a tablet és ahol a táblagép végetér ott kezdődik a laptop. Vannak átfedések is az eszközök között, bizonyos felhasználási területre is más képátló az ideális.

7 és 8 colos kis tabletek

Rögtön a phabletek után következnek, a tabletek egyharmada tartozik ebbe a mérettartományba. Ebben a kategóriában nagyon népszerűek a gyerektabletek vagy az utazásra szánt, nagyon könnyű táblagépek, legismertebbek közé tartoznak az iPad Mini, Lenovo TAB vagy a Huawei MatePad modellek. Jellemző rájuk a kisebb tárhely és elsődleges felhasználási területük a tartalomfogyasztás és szociális média.

Gyerektablet
Nagyon népszerű Jégvarázs 8 colos tablet

9 és 10 colos tabletek

Míg a 9 colos tabletek rétegterméknek számítanak, a 10 col körüli kijelzőméret a leggyakoribb táblagép átmérő. Ez a mérettartomány tekinthető univerzálisnak egy tablet esetében, lehet rajta filmeket nézni, nem túl nagy és ormótlan, szóval könnyen szállítható, ha billentyűzetet kapcsolunk hozzá, akkor a tableten szövegeket írhatunk, táblázatokat szerkeszthetünk.

Nagy tabletek

Ebbe a csoportba tartoznak az igazi munka tabletek. Itt válik nagyon képlékennyé a határ táblagép és tablet PC között. A tablethez például Bluetooth kapcsolattal billentyűzetet csatlakoztathatunk, a különböző tablet operációs rendszerek is egyre több perifériát támogatnak, nem muszáj csak egy stylus-ra hagyatkozni. A nagy tableten áttekinthető az osztott kijelző és a grafikai munkálatok is könnyebbek.

Táblagép tárhely

Nagyon fontos tényező egy tablet esetében, annak fényében, hogy sok esetben a háttértár nem bővíthető. Gondolni kell arra, hogy az operációs rendszernek is kell hely, így tovább csökken a belső memória kapacitása az alkalmazások, adatok számára.

Tablet 8 GB tárhellyel

Manapság rendkívül ritka, csak a gyermek tabletek csoportjára jellemző. Az ilyen típusú táblagépek esetében szinte elengedhetetlen a memóriakártya-slot, amiról lejátszthatók a mesék és egyéb tartalmak. Alapkövetelmény egy helytakarékos operációs rendszer, ami leggyakrabban az Andoid Nougat.

Tablet 32 GB vagy 64 GB tárhellyel

A legtöbb tablet ebbe a halmazba tartozik, a legfontosabb gyártók gyakran nyúlnak ehhez a tárhelymennyiséghez, mivel alacsonyan lehet tartani a táblagép árát és nem lesz szűkös a belső memória sem. Általános használatra tökéletesen megfelel, de nem hátrány, ha van memóriakártya foglalat.

Tablet háttértár 256 GB felett

Ezen a szinten lepünk be a professzionális tabletek világába, az ár 200 000 Ft környékén indul. Kényelmesen lehet dolgozni igényes grafikus alkalmazásokkal, a nagy tárhely mindig nagy teljesítménnyel is párosul. Ebben az osztályban rengeteg Apple iPad táblagépet találunk, közülük is kiemelkedik az iPad Pro sorozat.

Tablet 1 TB tárhellyel
iPad Pro 1 TB háttértárral

Táblagép operációs rendszer szerint

Ha tartalomfogyasztáson kívül másra is szeretnénk használni a táblagépet, fontos szempont számunkra az operációs rendszer is, mivel ez meghatározza, hogy milyen alkalmazások lesznek számunkra elérhetőek.

Android tabletek

A táblagépek között fölényben vannak az Androidos tabletek. Az Android táblagépek általában a legolcsóbbak is, egy meglehetősen nyitott rendszerről van szó, a Google Play áruházban végtelen mennyiségű alkalmazás érhető el és használható. Így egy Androidos tablet könnyen testre szabható, azonban a nyitottságnak hátrányai is vannak, ami az alkalmazások és hardver összehangoltassanak a hiányában mutatkozhatnak meg.

iOS tabletek – iPad

Az Androiddal ellentétben az iOS zártabb rendszer, azonban az Apple nagyon ügyel a teljesítmény optimalizálására. Ezért fordulhat elő az, hogy bizonyos alkalmazások (például az Adobe csomag szoftverei) gördülékenyebben futnak egy iPad táblagépen, mint egy ugyanolyan teljesítményű Android tableten. Az iPadOS operációs rendszer 2019-es megjelenésével a desktop verzióból kerültek át frissítések, így például egy iPad Pro képes tökéletesen bármilyen laptopot helyettesíteni.

Windows tabletek

A Windows operációs rendszer a tablet PC gépekre jellemző, tipikus képviselőik a különböző Microsoft Surface termékek. Esetükben a billentyűzet vagy leválasztható, vagy nem is a csomagolás része, így aki Windows operációs rendszerhez szokott, nem kell nélkülöznie azt táblagép esetében sem. Hasonló kategóriába tartoznak az Asus tabletek, amelyek valójában átalakítható laptopok tablet üzemmóddal.

iOS és iPadOS Android Windows
stabil és megbízható
az alkalmazások széles köre áll rendelkezésre
az alkalmazások jó minőségűek
a frissítések a régebbi eszközökön is elérhetőek

csak az iPad-en érhető el
nem támogatja a memóriakártya használatát
nagy mértékben testre szabható
memóriakártyák támogatása
több százezer ingyenes alkalmazás

inkompatibilitási problémák
stabil és alacsony fogyasztású
olcsóbb táblagépeken is elérhető
könnyen kezelhető

kevesebb eszközön található meg
kevesebb és kevésbé hozzáférhető alkalmazások állnak rendelkezésre

Egyéb tablet paraméterek

A kijelző, tárhely és operációs rendszer hármasán kívül léteznek további fontos táblagép paraméterek is.

Táblagép rendszermemória

 • Tablet 1 GB-ig – általános, egyszerű használat (néhány egyszerű alkalmazás, alkalmi internethasználat).
 • Táblagép 1,5 GB RAM – az operációs rendszer zavartalan működése az interneten való könnyed szörfözéssel és egyszerű játékokkal.
 • Tablet 2 GB RAM – szörfözés az interneten és a játékok zökkenőmentesen. Egyidejűleg több futó alkalmazás esetén is.
 • Táblagép 3 GB RAM – akadásmentesen működik, több folyamat egyidejű futtatása esetén is.
 • Tablet 4 GB és felette – a tablet munka során is teljesen simán fut, még erőforrásigényes műveletek során is. A legigényesebb felhasználók számára.

Tablet váz

 • Műanyag – a műanyag tabletek olcsóbbak, de egy idő után elkezdhetnek nyikorogni és kevésbé jól bírják a mindennapi használatot.
 • Fém tablet – szilárd és robusztus konstrukció, különösen monolitikus kivitel esetén, amikor az akkumulátor nem kivehető.

Hasznos táblagép technológiák, tulajdonságok és funkciók

 • Irodai alkalmazások - lehetővé teszik az utazás közbeni, vagy a kanapé kényelméből való munkát.
 • 3G/LTE modem - lehetővé teszi az internethez való csatlakozást a WiFi hálózaton kívül is.
 • Ujjlenyomat-olvasó – gyorsan feloldja a táblagépet az ujjlenyomatod beolvasásával. tipikus példája az iPad esetében alkalmazott Touch ID.
 • Vízállóság – a vízálló tablet túléli a nedvességet vagy az esőt.
 • Bluetooth - vezeték nélküli technológia fülhallgatók, hangszórók, billentyűzet stb. csatlakoztatásához.
 • NFC – vezeték nélküli párosítás, például egygombos hangszórókkal.

Tablet kiegészítők

A táblagépek esetében hatványozottan fontosak a kiegészítők, ugyanis az érintőképernyőn kívül nem áll rendelkezésünkre egyéb beviteli eszköz, ezeket külön kell beszerezni.

Tablet billentyűzetek

Legnépszerűbbek a tokba integrált Bluetooth billentyűzetek, amelyek lehetnek utángyártott (Third-party) vagy gyári (például Apple Folio Case) tablet kiegészítők. Egyszerre funkcionálnak tartóként és beviteli eszközként is. Az Apple iPad esetében a Bluetooth kapcsolaton kívül, Smart Connector csatlakozón keresztül is tudunk perifériát használni.

Tablet érintőceruza

Az érintőképernyők ikonikus kiegészítője az érintőceruza, más néven stylus. Rajzoláshoz, grafikus munkákhoz legalkalmasabbak a nyomásérzékelős és dőlésszög érzékelős változatok. Ha tableten végzünk kreatív munkát, fontos az ergonomikus kialakítás és a rövid töltési idő.

Táblagép tokok

A tablet tok ellátja az eszköz védelmét, maga kijelzőt óvja a karcolásoktól és állványként is funkcionál. A szín- és anyaghasználat gyakorlatilag végtelen, azonban népszerűek az ütésálló és vízálló tokok is, így a tablet velünk lehet vízitúrák és kirándulások alatt, ahol egy laptop használata problémákba ütközik.

Billentyűzetes tablet tok
Billentyűzetes tablet tok

A billentyűzetes tablet tokok esetében fokozottan hasznos, ha akad egy fül az érintőceruzának is, így egy kompakt csomagban tudhatjuk az összes fontos kiegészítőt.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Tablet - 11" IPS kijelző, Qualcomm Snapdragon 870, 8 GB RAM, 256 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 13 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 8 Mpx szelfi kamera (f/2,2), USB-C, 33W gyors töltés, 8840 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
-6 %
149 990 Ft
139 990 Ft

2.
Tablet - 11" Full HD 1920 × 1200 TFT kijelző, Qualcomm SM6375 2,2 GHz, 8 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 5G, 4G/LTE és 3G, 8 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2), 5 Mpx szelfi kamera (f/2,2), Nano SIM, USB-C, 15W gyors töltés, 7040 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
131 990 Ft

3.
Tablet - 11" QHD 2360 × 1640 Liquid Retina kijelző, Apple M2 10-magos GPU, 8 GB RAM, 128 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 12 Mpx fő (hátsó) kamera (f/1,8), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), USB-C, iPadOS 17
299 990 Ft

Még több
646 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 181×
iPad 10.2 2021 64GB WiFi - asztroszürke
Tablet - 10,2" QHD 2160 × 1620 IPS kijelző, Apple A13 Bionic, 3 GB RAM, 64 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 8 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,4), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), Lightning csatlakozó, iPadOS
143 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL202s8a
Arany középút Kiváló ár/érték arány
iPad Pro 11 2022 128GB M2 - asztroszürke - Tablet
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 34×
iPad Pro 11 2022 128GB M2 - asztroszürke
Tablet - 11" QHD 2388 × 1668 IPS kijelző, Apple M2 10-magos GPU, 128 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 12 Mpx fő (hátsó) kamera, 12 Mpx szelfi kamera, USB-C, iPadOS
377 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL202t4a
Arany középút Kiváló ár/érték arány
iPad Air 11 2024 128GB WiFi M2 - Asztrofekete - Tablet Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
iPad Air 11 2024 128GB WiFi M2 - Asztrofekete
Tablet - 11" QHD 2360 × 1640 Liquid Retina kijelző, Apple M2 10-magos GPU, 8 GB RAM, 128 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 12 Mpx fő (hátsó) kamera (f/1,8), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), USB-C, iPadOS 17
299 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL226s4z1a
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
iPad Pro 13 2024 256GB M4 - asztrofekete - Tablet Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
iPad Pro 13 2024 256GB M4 - asztrofekete
Tablet - 13" QHD 2752 × 2064 Ultra Retina XDR kijelző, Apple M4 10-magos GPU-val, 8 GB RAM, 256 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 12 Mpx fő (hátsó) kamera (f/1,8), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), USB-C, 38,99 mAh akkumulátor kapacitás
649 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL225a6e
4,6 43×
Lenovo Tab M11 4GB + 128GB Luna Grey + Lenovo Active Stylus
Tablet - 11" 1920 × 1200 IPS kijelző, MediaTek Helio G88 2 GHz, 4 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 8 Mpx szelfi kamera, USB-C, 15W gyors töltés, 7040 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
73 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT210h9p47b
iPad Air 11 2024 128GB WiFi M2 - kék - Tablet
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
iPad Air 11 2024 128GB WiFi M2 - kék
Tablet - 11" QHD 2360 × 1640 Liquid Retina kijelző, Apple M2 10-magos GPU, 8 GB RAM, 128 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 12 Mpx fő (hátsó) kamera (f/1,8), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), USB-C, 28,93 mAh akkumulátor kapacitás, iPadOS 17
299 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL226s4z1d
4,9 14×
iPad 10.9 2022 256GB WiFi - ezüst
Tablet - 10,9" QHD 2360 × 1640 IPS kijelző, Apple A14 Bionic, 256 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 12 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,4), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), USB-C, iPadOS
240 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL202s9k
4,0
Xiaomi Redmi Pad SE 4 GB/128 GB Mint Green
Tablet - 11" Full HD 1920 × 1200 IPS kijelző, Qualcomm Snapdragon SDM680 2,4 GHz, 4 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 976,56 GB, WiFi, Bluetooth, 8 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2), 5 Mpx szelfi kamera (f/2,2), USB-C, 10W gyors töltés, 8000 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
64 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXITAB014b2
4,9 65×
iPad Air 2022 M1 64GB WiFi - asztroszürke
Tablet - 10,9" QHD 2360 × 1640 IPS kijelző, Apple M1 8 magos GPU-val, 8 GB RAM, 64 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 12 Mpx fő (hátsó) kamera (f/1,8), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), USB-C, 20W gyors töltés, iPadOS
260 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL202s4z1a
4,7 58×
iPad 10.9 2022 64GB WiFi - ezüst
Tablet - 10,9" QHD 2360 × 1640 IPS kijelző, Apple A14 Bionic, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 12 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,4), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), USB-C, iPadOS
179 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL202s9c
4,9 28×
iPad Air 2022 M1 64GB WiFi - csillagfény
Tablet - 10,9" QHD 2360 × 1640 IPS kijelző, Apple M1 8 magos GPU-val, 8 GB RAM, 64 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 12 Mpx fő (hátsó) kamera (f/1,8), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), USB-C, 20W gyors töltés, iPadOS
288 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL202s4z1e
5,0 13×
iPad 10.9 2022 64GB WiFi - sárga
Tablet - 10,9" QHD 2360 × 1640 IPS kijelző, Apple A14 Bionic, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 12 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,4), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), USB-C, iPadOS
170 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL202s9d
4,6 18×
HONOR Pad 8 6GB / 128GB - kék
Tablet - 12" Full HD 2000 × 1200 IPS kijelző, Qualcomm Snapdragon SDM680 2,4 GHz, 6 GB RAM, 128 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, OTG, 5 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 5 Mpx szelfi kamera (f/2,2), USB-C, 7250 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
89 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HNT111b1
iPad Pro 12.9 2022 256GB M2 - asztroszürke - Tablet
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 11×
iPad Pro 12.9 2022 256GB M2 - asztroszürke
Tablet - 12,9" QHD 2732 × 2048 IPS kijelző, Apple M2 10-magos GPU, 8 GB RAM, 256 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, NFC, 12 Mpx fő (hátsó) kamera (f/1,8), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), USB-C, 20W gyors töltés, iPadOS
559 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL203a6e
4,8 21×
OnePlus Pad 8GB/128GB zöld
Tablet - 11,61" QHD 2800 × 2000 IPS kijelző, MediaTek Dimensity 9000 3,05 GHz, 8 GB RAM, 128 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, GPS, 13 Mpx fő (hátsó) kamera, 8 Mpx szelfi kamera, USB-C, 67W gyors töltés, 9510 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
195 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ONEj001
iPad Air 2022 M1 256GB WiFi - csillagfény - Tablet Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 10×
iPad Air 2022 M1 256GB WiFi - csillagfény
Tablet - 10,9" QHD 2360 × 1640 IPS kijelző, Apple M1 8 magos GPU-val, 8 GB RAM, 256 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 12 Mpx fő (hátsó) kamera (f/1,8), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), USB-C, 20W gyors töltés, 28,6 mAh akkumulátor kapacitás, iPadOS
333 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL202s4z1o
3,5
Xiaomi Pad 6 6 GB/128 GB Gravity Gray
Tablet - 11" IPS kijelző, Qualcomm Snapdragon 870 3,2 GHz, 6 GB RAM, 128 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 13 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 8 Mpx szelfi kamera (f/2,2), USB-C, 33W gyors töltés, Android 13
Szuper ár
129 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXITAB013b1
4,9 12×
iPad 10.9 2022 64GB WiFi Cellular - ezüst
Tablet - 10,9" QHD 2360 × 1640 IPS kijelző, Apple A14 Bionic, 64 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 5G, 4G/LTE és 3G, 12 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,4), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), Nano SIM, USB-C, iPadOS
235 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL202s9g
5,0
Lenovo Tab M10 (3rd Gen) 2023 4GB + 64GB Storm Grey + Clear Case
Tablet - 10,1" Full HD 1920 × 1200 IPS kijelző, T610 1,8 GHz, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 128 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 5 Mpx szelfi kamera, USB-C, 5000 mAh akkumulátor kapacitás, Android 11
71 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT210h9o24pc
3,9 30×
Oscal Pad 60 3GB/64GB szürke
Tablet - 10,1" HD 1280 × 800 IPS kijelző, Rockchip 3326 1,5 GHz, 3 GB RAM, 64 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1000 GB, WiFi, Bluetooth, OTG, 5 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2), 2 Mpx szelfi kamera (f/2,8), USB-C, 6580 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
31 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OSCT001b1
4,9 82×
iPad 10.2 2021 64GB WiFi - ezüst
Tablet - 10,2" QHD 2160 × 1620 IPS kijelző, Apple A13 Bionic, 64 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 8 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,4), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), Lightning csatlakozó, iPadOS
Szuper ár
142 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL202s8b
4,8
HONOR Pad 9 Wifi 8GB/256GB szürke
Tablet - 12,1" QHD 2560 × 1600 TFT kijelző, Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 2 GHz, 8 GB RAM, 256 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 13 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2), 8 Mpx szelfi kamera (f/2,2), USB-C, 22,5W gyors töltés, 8300 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
144 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HNT116b1
iPad Air 2022 M1 256GB WiFi - asztroszürke - Tablet
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 14×
iPad Air 2022 M1 256GB WiFi - asztroszürke
Tablet - 10,9" QHD 2360 × 1640 IPS kijelző, Apple M1 8 magos GPU-val, 8 GB RAM, 256 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 12 Mpx fő (hátsó) kamera (f/1,8), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), USB-C, 20W gyors töltés, iPadOS
307 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL202s4z1k
5,0
Lenovo Tab P11 6GB + 128GB Storm Grey + PEN
Tablet - 11,5" Full HD 2000 × 1200 IPS kijelző, MediaTek Helio G99 2,2 GHz, 6 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, 13 Mpx fő (hátsó) kamera, 8 Mpx szelfi kamera, USB-C, 7500 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
129 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT226a1b6

Tabletek (táblagépek)

mobiltelefonokPiacra lép a Poco F6 és az F6 Pro. Néhány paraméter szinte csúcsminőségű A Xiaomi bemutatja a Poco család legújabb tagjait – a Poco F6 és a Poco F6 Pro készülékeket. Ezek az okostelefonok olyan ütőkártyákkal szállnak harcba, mint a modern dizájn, a teljesítmény és a fejlett funkciók. Vajon sikeresek lesznek a zsúfolt középkategóriában? Vagy...
A zászlóshajó okostelefonok esetében jelenleg a mesterséges intelligencia a jelige. Az Asus Zenfone 11 Ultra-ban is megtaláljuk, de ez a telefon azok közé a modellek közé tartozik, amelyek ezt nem hangsúlyozzák ki túlságosan. Emellett kétnapos akkumulátor-üzemidővel, 16...
Érkezik a Sony idei legmagasabb szintű modellje, a Sony Xperia 1 VI. A telefon szolid kameratrióval, nagy teljesítménnyel és egyéb zászlóshajós specifikációkkal nyűgözi le a vásárlók legszélesebb körét. Mit tud a Sony Xperia 1 VI? Mikor lesz kapható és mennyi az annyi?
mobiltelefonokHuawei Pura 70 (BEMUTATÓ): három merész fotómobil, az Ultra változat egy különleges lencsével nyűgöz le A Huawei rövid szünet után az új Huawei Pura 70 zászlóshajó sorozatával tér vissza hazánkba. Három modellt foglal magába - alap, Pro változat és Huawei Pura 70 Ultra. Kétségtelenül a kamera a legvonzóbb bennük, ugyanakkor az USA részéről jelenleg is zajló szankciók...
A Sony Xperia 1-es és 10-es modellek a frissítés részeként kapják meg a római VI-os megnevezést. Az Xperia 10 VI továbbfejlesztett belső tulajdonságokkal érkezik, hogy jól pozícionálja magát a középkategóriában. Az új felállásban azonban nincs egyetlen kiemelkedő darab...
Egy okostelefon sok hasznos funkcióval és extrával. Az Infinix Note 40 Pro nagy ambíciókkal rendelkezik, az abszolút meggyőző specifikációival és a dobozának gazdag tartalmával igyekszik magára vonni a figyelmet. Mit lehet tudni róla, és hogyan teljesített teszt ideje...
További cikkek Összes cikk

Tabletek (táblagépek)

A tabletgépek napjainkban a számítástechnikai ipar gyorsan fejlődő területei. Tökéletesen illeszkednek a modern életstílushoz, ahol szükséges a folyamatos kapcsolattartás a virtuális világgal. A táblagépek ideális eszközök jónéhány kategóriába, ahol a legjobbat nyújtják. Felejtsd el az egyszerűen hordozható, de kisebb teljesítményű netbookokat. Felejtsd el a drága, ultrabookokat. Lépj be a könnyen hordozható készülékek csodálatos világába, ahol a gyors operációs rendszerek az érintésvezérléshez lettek kialakítva.

Napjaink tabletgép trendje

Kínálatunkban Android táblagépeket, Windows tabokat és iOS operációs rendszerű tableteket (iPad) is megtalálsz. Azok, akik telefon funkciókat is szeretnének használni, a tablet és az okostelefonok hibridjeiből, a phablet kategóriából választhatnak.

Alza.hu tablet mindenkinek

Széles kínálatunkban mindenki egyszerűen megtalálhatja azt, amire vágyik. Hogyan válassz tabletet? Először azt kell átgondolnod, mire is fogod elsődlegesen használni, mi az optimális képátló számodra és nem utolsósorban, milyen operációs rendszert szeretnél használni. A megfelelő tablet kiszűrésére használd az egyszerű paraméter választó rendszerünket, amivel pont azokat a kritériumokat tudod megadni, amelyeket a legfontosabbnak tartasz. Kezdd is el, a megfelelő készülék csak rád vár!

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó tabletek (táblagépek) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább tabletek (táblagépek) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb tabletek (táblagépek) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: tabletek (táblagépek) vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ