Shop roku Shop roku

Trimmelők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Pengék anyaga
Titán
(13)
Acél
(58)
Rozsdamentes acél
(39)
Grafit
(3)
Tartozék típusa
Bajuszra
(84)
Hajra
(56)
Testre
(50)
Fülszőrre
(48)
Orrszőrre
(59)
Min. vágási hosszúság
0 mm
3 mm
-
Max. vágási hosszúság
0,1 mm
45 mm
-
Típus
(17)
(120)

A trimmelő elengedhetetlen eszköz a nők és férfiak számára, akik jól akarnak kinézni és mindig ápoltak lenni. Mielőtt kiválasztod, gondolj különösen a kívánt tartozékok méretére, és figyelj más tulajdonságokra is, mint például az áramellátás vagy a pengék típusa. Mit kell tehát figyelembe vennie egy trimmelő gép kiválasztásakor?

Tovább

Melyik trimmelő a legalkalmasabb a számunkra?

A megfelelő trimmelő gép kiválasztásához számos kritérium létezik. Nézzük a legfontosabbakat.

Vágási hossz

A vágási hossz az egyik meghatározó paraméter egy trimmelő esetében. A hosszabbítók hossza 0 mm-től néhány tíz milliméterig terjed. Egy rimmelő borotva általában több cserélhető tartozékkal rendelkezik. Mindegyik a test különböző részeihez van tervezve. A leggyakoribbak a haj- és szakállvágók, a depilátorok, az orr- és fülszőrnyírók és a szemöldök formázók.

A trimmelők különböző tápegységekkel rendelkezhetnek

A trimmelő tápellátásának módja befolyásolja annak használhatóságát.

  • Az alaptípus a hálózatról táplált trimmelő. A készüléket egyszerűen csatlakoztatjuk az elektromos hálózathoz, és használjuk. Hátránya, hogy állandóan áramhoz kell csatlakoztatni, ami kevésbé praktikussá teszi.
  • Az elemmel működő trimmelő általában a legolcsóbb megoldás, de hátránya a gyakori elemcsere. Ha azonban ez nem zavar, a trimmelő gép kezelése nagyon kényelmes lesz.
  • A vezeték nélküli trimmelő a legsokoldalúbb. Egyszerűen csak feltöltöd a gépet, és aztán használhatod, ahogy akarod. Az akkumulátor élettartama általában nem nagy, de néhány trimmelő rendelkezik gyorstöltéssel.

i

Az akkumulátor élettartama a jobb gépek esetében általában 60 és 180 perc között mozog.

A pengék anyaga döntő fontosságú a trimmelő gép esetében.

A borotválkozás minőségét a trimmelők pengéinek anyaga határozza meg. Az acél pengék az olcsóbb, klasszikus megoldás. Nem ajánlott vízben mosni őket, mivel fennáll a rozsdásodás veszélye. Ezután következnek a rozsdamentes acél pengék. A legnagyobb előnyük a vízben moshatóság, egyébként hasonlóak az acélkésekhez. A titán pengék a legmagasabb minőségűek közé tartoznak.

A titánpengék még úgynevezett önélező pengék is. Az ilyen pengékkel ellátott gépekért felárat kell fizetni.

A férfiak és nők számára készült trimmelő különböző számú tartozékkal rendelkezik

Minden férfi és női trimmelőhöz bizonyos számú tartozék tartozik. Gondolj erre, ha szereted változtatni a szakáll- és hajvágások hosszát vagy stílusát. Ha körülbelül 11 tartozék van a csomagban, akkor a modell általában testszőrzet-trimmerként és a haj vágására is alkalmas.

A különleges funkciók a tökéletesebb trimmelő érdekében

Minden trimmelő gép rendelkezik bizonyos funkciókkal. Néhány a legérdekesebbek közül:

  • Mosható tartozékok, melyek esetében nem kell aggódni például a rozsdásodás miatt.
  • A vízálló hajvágót különösen nagyra fogod értékelni, mert könnyedén lemoshatod az egészet víz alatt.
  • A hosszbeállítás jelzi, hogy a fésű milyen mértékben mozog. Minél több, annál jobb.
  • A gyorstöltés kifizetődő, ha többször egymás után használod a vezeték nélküli hajvágót.
  • Érdekes funkció az önélező pengék. Nekik köszönhetően nem kell aggódnod amiatt, hogy a borotva életlen lesz.

i

Találkozott már a trimmer kifejezéssel, és még nem tudod, hogy mit jelent? Ez nem más, mint az angol kifejezés a bármilyen típusú hajvágóra.

Milyen testrészeken használható a trimmelő?

A különböző testrészeken lévő haj különböző textúrájú, és a trimmelő gép kialakításának ehhez a textúrához kell igazodnia.

  • Az orr- és fülszőrnyírókra jellemző, hogy az orr- és fülnyíró készülék formája megkönnyíti az ilyen nehezen hozzáférhető területek elérését. Lehet kapni kifejezetten az orr és a fülek számára tervezett trimmert, vagy cserélhető tartozékokat.
  • Létezik speciális szőrtrimmer is az intim területekhez. Használatuk során nem kell aggódnod a sérülésektől, és nagyon kellemes és fájdalommentes velük dolgozni.
  • Ha azt szeretnéd, hogy a szemöldököd mindig megfelelő formájú legyen, válaszd a szemöldökszőrtrimmert. A speciális tartozék biztosítja a jó minőségű hajvágást. Rendszeresen használhatod, hogy a szemöldököd mindig szép legyen.
  • Egy testszőrtrimmerrel különböző típusú szőrszálakat is tudnod kell borotválni, ezért fontos, hogy több különböző fejjel rendelkezzen, amelyeket a különböző testrészekhez használhatsz.
  • A szőrtelenítőket a lábak borotválására használják. Ezek nagyon különböznek a többi trimmertől, mivel a lábszőrzet sajátos szerkezetű. Minőségi borotválkozást kínálnak, és a lábakat széppé és simává varázsolják.

Női trimmelő vs. férfi trimmelő - számít egyáltalán?

A választás során győződj meg róla, hogy olyan trimmelő készülékre esik a választásod, amelyet valóban neked terveztek. Bár nem ez a legfontosabb paraméter, a gépek mégis különböznek egy kicsit, mert különböző típusú hajra tervezték őket. Ráadásul a női trimmelő modellek általában dizájnosabbak, mert a hölgyek számára a funkcionalitás mellett a megjelenés is fontos.

Ha a legjobb orrszőrnyírót keresed, próbáld meg elolvasni, mit mondanak vásárlóink, és talán megtalálod álmaid gépét.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Philips QP6541/15 OneBlade Pro 360 Szállításra kész > 5 db
Trimmelő - használható szakállra, testre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, vízálló, gyorstöltés, LED töltésjelző, vízálló, hossz beállítása és ergonomikus csúszásmentes markolat, 3 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,5 mm, max. vágási hosszúság 0,9 mm, akkumulátoros
21 990 Ft

2.
Philips Series 3000 MG3740/15 Szállításra kész > 5 db
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, önélező pengék és LED töltésjelző, 8 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,5 mm, max. vágási hosszúság 15 mm, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
16 190 Ft

3.
Philips OneBlade Pro 360 Face + Body QP6551/15 Szállításra kész > 5 db
Trimmelő - használható hajra és szakállra, testre, férfiak részére, funkciók: LED töltésjelző, vízálló, ergonomikus csúszásmentes markolat és multifunkciós, 4 kiegészítő, rozsdamentes acél pengék, min. vágási hosszúság 0,4 mm, max. vágási hosszúság 10 mm, nyomógombos vezérlés
41 990 Ft

Még több
120 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
Philips Multigroom Series 3000 MG3720/15
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, önélező pengék és multifunkciós, 7 kiegészítő, acél és rozsdamentes acél pengék, min. vágási hosszúság 0,5 mm, max. vágási hosszúság 9 mm, hálózati tápellátás, elemes
12 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIL0027
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,6 145×
Philips QP6541/15 OneBlade Pro 360
Trimmelő - használható szakállra, testre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, vízálló, gyorstöltés, LED töltésjelző, vízálló, hossz beállítása és ergonomikus csúszásmentes markolat, 3 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,5 mm, max. vágási hosszúság 0,9 mm, akkumulátoros
21 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZA3100
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Braun Series 3 MGK3421, 6in1 - Trimmelő
Típusok
4,6 47×
Braun Series 3 MGK3421, 6in1
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, intim területeken, fülszőrzetre, testre, szemöldökre, hátra, férfiak részére, funkciók: lemosható fej és nedves epilálás, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 21 mm, nyomógombos vezérlés
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAzs12
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,6 36×
Braun All-In-One Series 5 MGK5445, 10in1
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, intim területeken, fülszőrzetre, testre, szemöldökre, hátra, férfiak részére, funkciók: nedves epilálás és lemosható fej, acél pengék, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 21 mm, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
33 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAzs77
Braun All-In-One Series 7 MGK7491, 17in1 - Trimmelő
Típusok A kiszállítás
ingyenes
4,7 118×
Braun All-In-One Series 7 MGK7491, 17in1
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, intim területeken, fülszőrzetre, testre, szemöldökre, hátra, férfiak részére, funkciók: lemosható fej és nedves epilálás, 9 kiegészítő, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 21 mm, nyomógombos vezérlés
50 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAzs73
4,7 185×
Philips QP4631/65 OneBlade Alpha 360
Trimmelő - használható szakállra, intim területeken, testre, férfiak részére, funkciók: digitális kijelző, gyorstöltés és vízálló, 3 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 5 mm, hálózati tápellátás, elemes, nyomógombos vezérlés
28 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIzas58
4,6 223×
Philips Series 3000 MG3740/15
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, önélező pengék és LED töltésjelző, 8 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,5 mm, max. vágási hosszúság 15 mm, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
Szuper ár
16 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZA004
Braun Series 9 BT9441 - Trimmelő
A kiszállítás
ingyenes
4,7 26×
Braun Series 9 BT9441
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, intim területeken, fülszőrzetre, testre, szemöldökre, férfiak részére, funkciók: LED töltésjelző, nedves epilálás és lemosható fej, acél pengék, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 21 mm, akkumulátoros, forgógombos vezérlés
53 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAzs70
4,3 93×
Remington NE3850
Trimmelő - orr- és fülszőrzetre, vízálló, tartozékok száma 4 (vertikális és rotációs orr- és fülszőrzet nyíró feltét, függőleges fésű szemöldök nyírásához), tápellátás típusa: elemes, nyomógombos vezérlés
Szuper ár
4 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMIN204
Braun Series 3 MGK3441, 8in1 - Trimmelő
Típusok
4,6 47×
Braun Series 3 MGK3441, 8in1
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, intim területeken, fülszőrzetre, testre, szemöldökre, hátra, férfiak részére, funkciók: nedves epilálás és lemosható fej, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 21 mm, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
17 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAzs97
4,6
Braun Series 5 BT5440
Trimmelő - használható hajra és szakállra, intim területeken, testre, szemöldökre, hátra, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, lemosható fej és nedves epilálás, 4 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,5 mm, max. vágási hosszúság 20 mm, akkumulátoros, forgógombos vezérlés
30 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAzs112
4,7 16×
Philips Series 7000x MG7940/75, 15in1
Trimmelő - használható hajra és szakállra, testre, férfiak részére, funkciók: önélező pengék, gyorstöltés és vízálló, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,5 mm, max. vágási hosszúság 16 mm, akkumulátoros
32 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIzs64
5,0
Xiaomi Uniblade Trimmer
Trimmelő - használható szakállra, testre, hátra, uniszex, funkciók: leöblíthető fejek, hossz beállítása és lemosható fej, 2 kiegészítő, acél pengék, max. vágási hosszúság 5 mm, hálózati tápellátás, akkumulátoros, , nyomógombos vezérlés
11 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAse6
4,4 43×
Remington NE3870
Trimmelő - orrszőrzetre, alkalmas a barkó és a szakáll körvonalának formázására, vízálló, tartozékok száma 4 (vertikális orr- és fülszőrzet vágó, precíziós penge 5 állású vezetőfésűvel és vertikális fésű szemöldök nyírásához), minimális vágási hosszúság 1 mm, maximális vágási hosszúság 5 mm, üzemidő 220 min, tápellátás típusa: elem
Szuper ár
7 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMIN203
4,7 131×
Philips QP6551/30 OneBlade Pro 360 - arcra + testre
Trimmelő - használható szakállra, testre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, vízálló, digitális kijelző, gyorstöltés, LED töltésjelző, vízálló, hossz beállítása és ergonomikus csúszásmentes markolat, 3 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,4 mm, max. vágási hosszúság 10 mm, hálózati tápellátás, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
38 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZA193
Braun Series 3 BT3430 - Trimmelő
Típusok
4,6 11×
Braun Series 3 BT3430
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, intim területeken, testre, szemöldökre, hátra, férfiak részére, funkciók: nedves epilálás és lemosható fej, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 21 mm
18 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAzs31
4,6 32×
Philips Series 50001 MG5940/15, 12in1
Trimmelő - használható hajra és szakállra, testre, férfiak részére, funkciók: önélező pengék, gyorstöltés és vízálló, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,5 mm, max. vágási hosszúság 16 mm, akkumulátoros
24 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIzs33
4,4
Remington NE7000 T-Series Detail Kit
Trimmelő - használható szakállra, orrszőrzetre, fülszőrzetre, szemöldökre, uniszex, funkciók: vízálló és vízálló, 4 kiegészítő, titán pengék, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 5 mm, elemes, forgógombos vezérlés
10 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZA111
4,4 61×
Rowenta TN3011F0 Nose & Ear Specialist
Trimmelő - az orr- és fülszőrzetre, vízálló, nedves használatra, mosható, toldóelemek száma: 1, penge anyaga: acél és rozsdamentes acél, vágási beállítások száma: 1, üzemidő: 180 perc, tápellátás típusa: akkumulátor, gombos vezérlés, 15 év javíthatósági garancia
6 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWZA2188
3,9
Rowenta x KARL LAGERFELD TN911LF0 Trim & Style
Trimmelő - szakállra és hajra, sokoldalú, 12 az 1-ben, rozsdamentes acél pengék, akár 15 év élettartamú pengék, nagy sebességű motor, önélező pengék, 6 fésű feltét, min. vágási hosszúság: 0,5 mm, max. vágási hosszúság: 18 mm, 120 perc üzemidő, 90 perc töltési idő, LED akkumulátor-jelző, mosható tartozékok és pengék, gyorstöltés, hálózati és akkumulátoros tápellátás, Wet & Dry technológia - 100%-ban vízálló, dizájn: ikonikus Karl Lagerfeld, színe: fekete, 15 év javíthatósági garancia
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWZA480
4,1 38×
Remington BHT250 Delicates&Body Hair Trimmer
Trimmelő - használható hajra, testre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek és vízálló, 3 kiegészítő, acél és rozsdamentes acél pengék, min. vágási hosszúság 0,2 mm, max. vágási hosszúság 6 mm, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
11 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZT005
4,7 16×
Braun BS1000 mini testszőrnyíró
Trimmelő - használható intim területeken, testre, uniszex, funkciók: vízálló, 1 kiegészítő, elemes (a csomag része), forgógombos vezérlés
11 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAEP922
3,7 23×
KING C. GILLETTE Beard Trimmer
Trimmelő - használható hajra és szakállra, testre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek és hossz beállítása, 3 kiegészítő, rozsdamentes acél pengék, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 20 mm, hálózati tápellátás, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
11 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HOL484
4,3 20×
SENCOR SHP 6201RD
Trimmelő - használható hajra és szakállra, testre, férfiak részére, funkciók: LED töltésjelző és nagy sebességű motor, 6 kiegészítő, titán pengék, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 20 mm, hálózati tápellátás, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
10 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENZA739

Trimmelők

borotvákBraun borotvák a tökéletesen sima arcért és az egész test férfias trimmeléséhez A Braun borotvák és trimmelők tökéletes ápolást nyújtanak az arcod és a tested számára, számos formázási lehetőséget kínálva. Akár új vagy még a borotválkozás világában, akár kivételes szakáll- és hajápolásra vágysz, a Braun borotvákkal és trimmelőkkel mindig tökéletes...
Ha van egy olyan férfi szakállvágás, amiért a hölgyek rajonganak, az a páratlan borosta. A tökéletes elkészítéséhez szükséged lesz a Philips OneBlade Pro QP6650/61 szakállvágóra. Minden funkcióját kipróbáltuk. Hogyan sikerült?
A Rowenta három új nyírógép-sorozatot mutat be minden férfi szakállának és hajának tökéletes kezeléséhez. Fedezze fel, hogy mennyire egyszerű, gyors és pontos a használata, amely biztosítja a tökéletes megjelenésedet és aláhúzza a saját stílusodat. Válasszon az Easy, a...
cikkHogy lehet levágni a hajat és a szakállat - olyan frizurák, amelyeket otthon is el tudsz készíteni A megfelelő nyírógéppel és egy kis gyakorlással soha többé nem lesz szükséged fodrászra. Nem tudod, hogyan kell csinálni? Ebben a cikkben tanácsot adunk az otthoni hajvágáshoz és a szakáll ápolásához.
Kipróbáltuk a Rowenta Selectium Xpert 14 az 1-ben többfunkciós szakállvágót, amely számos eszközzel rendelkezik, amelyek a szakáll és a testszőrzet pontos kiigazítására, valamint hajvágásra is alkalmasak. Hogyan teljesített a tesztünk során?
Jó ha tudod, hogy a szakáll, sőt a borosta is egyfajta frizura, amit be kell lőni és ápolni kell. Ehhez nyújt ideális segítséget a Rowenta TN6000F4 Forever Sharp trimmelő. Összeszedtük minden fontos jellemzőjét, hogy kedvet kapj hozzá.
További cikkek

Trimmelők

A Trimmelők kategóriában összesen 120 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó trimmelők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább trimmelők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb trimmelők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: trimmelők vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ