GPS navigációk

A GPS navigáció a klasszikus papír térképet helyettesíti az út során. Lehetővé teszi az út megtervezését, a hozzávetőleges utazási idő vagy a pontos távolság kiszámítását, vagy figyelmeztetések beállítását sebességmérő kamerák és esetleges lezárások esetén. A választáskor számos fontos jellemzőt kell figyelembe venni. Melyek ezek?

Tovább

A GPS navigációs előnyei és hátrányai

A hagyományos papír térképhez képest a GPS navigáció számos előnnyel, ám hátránnyal is rendelkezik.

 • Frissített térkép.
 • Utazási idő kiszámítása.
 • Hangutasítások.
 • Figyelmeztetés túlzott sebesség esetén.
 • Széles választék a járműveknek megfelelően.
 • Vámhatóságok, torlódások, útjavítások áttekintése.
 • Magas beszerzési ár.
 • Időről időre frissíteni kell.
 • Vezetékes csatlakozást vagy feltöltött akkumulátort igényel.

Gyakran jársz a természetben útjelzők nélkül és mindig szükséged lenne egy térképre? A navigációs rendszer nem biztos, hogy az egész útra elegendő akkumulátor-kapacitással rendelkezik. Ilyen esetben a hagyományos térképek nagy segítséget jelentenek.

Miért legyen GPS navigációnk az okostelefonok korában?

A mai okostelefonok már annyira multifunkciósak, hogy a GPS navigációs funkciókat is képesek kezelni. Fő gyengepontjuk, azonban, hogy ehhez Internet-kapcsolatra vagy nagy mennyiségű adat letöltésére van szükségük. A telefon folyamatos használata egy hosszú úton túlmelegedéshez és az akkumulátor károsodásához vezethet. Erre a célra építik be a GPS navigációs rendszereket.

i

Az útvonaltervezést a telefontartó és a mobilalkalmazás is tudja kezelni. A telefonos navigáció, azonban, folyamatos Internet-kapcsolatot igényel, amely gyorsabban meríti az akkumulátort.

Hogyan osztható fel a GPS navigáció a járművek alapján?

Általában a személyautók, motorok és tehergépjárművek GPS rendszereit különböztetjük meg. Mindegyik típusnak megvannak a sajátos jellemzői, amelyek az adott környezetben történő egyszerű és problémamentes használathoz szükségesek.

GPS navigáció autóhoz

Az autós navigációs eszközök a praktikumot és az elegáns megjelenést ötvözik. Az olyan funkciókra összpontosítanak, mint az érdekes helyek megjelenítése, a parkolási asszisztens és a multimédia böngésző, amelyek fontosak az autótulajdonosok számára.

GPS navigáció kamionokhoz

kamionos navigációk kifejezetten kamionsofőrök számára készültek. Fontos funkciókkal bírnak a sofőr számára és segítséget nyújtanak a megfelelő szélességű és minőségű út megtalálásában. A kamionos GPS navigációs rendszerek nagyobb kijelzővel büszkélkedhetnek, amelyek képátlója elérheti a 6 vagy több hüvelyket is.

kiegészítők kínálatában tokokat és tartókat is találhatsz a GPS navigációd számára.

GPS navigáció motorokhoz

motoros navigációk a szabadtéri körülményekhez vannak igazítva, és gyors adatleolvasást garantálnak a kijelzőről. Ezért védelmet élveznek az esővel szemben, egyes modellek pedig napellenzővel is el vannak látva. A prémium motoros GPS navigációs rendszerek Bluetooth-on keresztül közvetlenül a sisakba is továbbíthatják a hangokat.

GPS navigáció kerékpárhoz

kerékpáros navigációkat az alkalmi túrázók és a profi kerékpárosok fogják értékelni, akik napi szinten tekernek. Hasonlóak a motoros változathoz, ám könnyebbek, hogy ne befolyásolják túlzottan a kerék kormányzását. A kerékpáros GPS alkalmazások a kisebb kijelzőben is eltérnek, amely kevesebb információt kínál, gyakran színes látvány nélkül.

GPS navigáció turistáknak

A turisztikai GPS navigáció elsősorban a távoli területeket bejáró gyalogosok számára készült, ahol nem egyszerű telefonos jelet találni. Rendkívül ellenálló eszköz magas kapacitású akkumulátorral, kisebb kijelzővel és alacsony súllyal. A turisztikai GPS navigációt általában magasságmérővel és iránytűvel látják el.

GPS navigációk extra funkciókkal

A kiegészítő funkciókkal ellátott GPS navigációk rádióval vagy kamerával is rendelkeznek.

Autós GPS navigációk menetrögzítő kamerával

Az autós navigációk menetrögzítő kamerával a hagyományos autós navigációt egy kamerával egészítik ki, amely rögzíti az utat, és baleset esetén felhasználhatod a felvételeket. Az ilyen típusú autós navigációt úgy kell elhelyezned, hogy megfelelően rögzíthesse a képet.

Autós rádió GPS navigációval

Az autórádiók GPS navigációval közvetlenül a műszerfalhoz vannak csatlakoztatva. Méretük általában 2 DIN, azaz két autós rádió, és a rádió mellett CD-k, DVD-k és USB pendrive tartalmát is le tudják játszani. Ideális megoldás bárki számára, aki a GPS navigáció és a rádió modern kombinációját keresi.

i

Beépített autós navigáció – még mindig módi?

A beépített autós navigáció már hosszú ideje népszerű és fontos berendezés. Általában a műszerfalon helyezik el az autó legyártása során, vagy külön beszerezhető, például, egy beépített rádióval egy szettben. Manapság a beépített GPS navigáció már egy drágább megoldásnak számít, amely szükségtelen sok helyet foglal el az autóban.

Milyen térképeket tartalmaz a navigáció?

A GPS navigáció kiválasztásának fontos jellemzője a lefedettsége és a térképek frissítése.

GPS navigációs lefedettség, avagy hová tervezel menni?

A térképek és lefedettségük jelentik bármely autós GPS navigáció alapját. Alaposan gondold át, hogy csak Magyarország területén használnád a rendszert, vagy külföldre is tervezel vele utazni. Minden egyes GPS navigációhoz tartozik egy előre telepített térképcsomag. A legjobb autós navigáció az, amelyik minden szükséges térképet magában foglal a vásárlástól kezdve.

 • Az alap modellek általában csak Magyarország térképét tartalmazzák.
 • Később is vásárolhatsz csomagokat, vagy egy bizonyos ország térképeit is beszerezheted.
 • A drágább autós navigációk Közép- és Kelet-Európa térképeit, és még sok mást is magukban foglalnak.

Fedezz fel új útvonalakat a frissített GPS navigációval

A térképfrissítések szintén szorosan kapcsolódnak az útvonaltervezéshez. Nincs annál rosszabb, mint hogy egy elavult GPS egy már nem használt autópályára tereljen. Számos gyártó kínál ingyenes frissítéseket a készülék élettartamára vagy a vásárlástól számított meghatározott időtartamra. Alternatív megoldásként a frissített térképeket meg is vásárolhatod a GPS navigációdhoz.

Autós GPS navigáció frissítés ingyen? Lehetséges – néhány gyártó élettartam frissítéssel kínálja a GPS navigációk térképeit.

GPS navigáció – mire figyeljünk a választáskor?

GPS navigáció választásakor az alábbi jellemzőkre érdemes összepontosítanunk.

Mennyi ideig bírja a GPS navigáció egy töltéssel?

Egy átlagos autós vagy kamionos GPS navigációnál nem kell aggódnod az akkumulátor kapacitása miatt, hiszen az út során folyamatos az energiaellátás. Ezért ez a paraméter a kerékpárosok számára fontos, akik útközben nem tudják tölteni GPS rendszerüket. Akár 6 órás üzemidejű navigációt is választhatsz, így a kapacitást az útvonalaidhoz igazíthatod.

A GPS navigáció kijelzőjének mérete

Az autós GPS rendszer általában 3,5 hüvelykes, tehát 9 cm-nél kisebb képátlóval rendelkezik. A kényelmes használat és áttekintés érdekében érdemes 4-5 hüvelyk körüli átlóval bíró navigációt választani, de akár 9 hüvelykeset is beszerezhetsz, ha annyira nagy az autód műszerfala és a navigáció nem akadályozza a kilátást.

i

Egy bizonyos márkát kedvelsz? A TomTom, Garmin, Mio és Navitel navigációk népszerűek.

A GPS navigáció nyelvi lokalizációja

A GPS navigáció különféle nyelvi lokalizációkkal érkezik. A leggyakoribb és felületi nyelvek a magyar, az angol és a német. Válassz olyan GPS navigációt, amelyet érteni fogsz.

Hány térképet bír el egy GPS navigáció?

A belső tárhely jellemzője megmutatja, hogy hány térképet és érdekes helyszínt képes a GPS navigáció tárolni. Modelltől függően akár 16 GB adatról is lehet szó, de több térkép vagy akár zene tárolása érdekében a tárhely SD kártya használatával tovább bővíthető. Ezért azt ajánljuk, hogy a GPS navigációt a térképeid és a szükséges fájljaid mennyisége alapján válaszd meg.

A GPS navigáció RDS-TMC segítségével figyeli az aktuális forgalmi és időjárási helyzetet

Az RDS-TMC vevővel ellátott autós GPS navigációk időben felismerik a forgalmi problémákat és megfelelő tájékoztatást nyújtanak róluk. A sofőrnek ezért a szolgáltatásért nem kell extra költséget fizetnie.

Az Internet-kapcsolat kiszélesíti a GPS navigáció használatának lehetőségeit

Az Internet-kapcsolattal rendelkező GPS navigáció nagyban megkönnyíti az utadat. Ennek a funkciónak köszönhetően mindig aktuális információkkal fogsz rendelkezni a forgalommal kapcsolatban. A Wi-Fi hálózathoz történő csatlakozás lehetővé teszi a térképet számítógép nélküli frissítését, vagy akár az okostelefonon megtervezett útvonal továbbítását a GPS navigációba.

A GPS navigáció hasznos tulajdonságai és funkciói

Egy autós navigáció számos funkcióval és jellemzővel rendelkezhet, amely még élvezetesebbé teszi az utazást.

 • A parkolási asszisztens segít parkolóhelyet találni a rendeltetési helyen.
 • A multimédiás böngésző lehetővé teszi fényképek megtekintését és a zenelejátszást.
 • A Live szolgáltatások az RDS-TMC vevőn keresztül ingyenesen továbbítják a legfrissebb forgalmi információkat.
 • A sávtartó asszisztens segít időben besorolni a megfelelő sávba.
 • Az érdekes helyszínek támogatása megmutatja a közelben található benzinkutakat, parkolókat, érdekes helyeket stb.
 • A tükröződésmentes kijelző megakadályozza a kellemetlen vakítást és kiváló láthatóságot biztosít.
 • A kereszteződések fotorealisztikus előnézete megkönnyíti a tájékozódást a kereszteződés grafikus ábrázolásának köszönhetően.
 • Az Eko útvonal funkció az üzemanyag-megtakarítás és a környezetre gyakorolt negatív hatások csökkentése alapján tervezi meg az útvonalat.
 • Az autós navigáció kijelzőjén a sebességkorlátozás jelzés a szakasz maximális sebességkorlátját mutatja. Ha túlléped, hangjelzéssel figyelmeztet.

i

Kedvezményes autós navigációt keresel? Kínálatunkban izgalmas darabokkal találkozhatsz

Nem szeretnél szükségtelenül sokat költeni egy olyan alapfelszereltségre, mint az autós navigáció? Kínálatunkban kedvezményes áron találhatsz modelleket garanciával.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
GPS navigáció - 6"-os kijelző, 800 × 480 pixeles felbontás, Bluetooth és WiFi, 1 óra üzemidő, Micro SD (max. 32 GB), 16 GB belső memória, hangvezérlés, cseh Köztársaság + Európa térképe, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, radaradatbázis, 3D-s épületek, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés beépített SIM kártyával, felhasználói felület nyelve magyar
162 390 Ft

2.
TomTom GO EXPERT 7" Szállításra kész > 5 db
GPS navigáció - 7"-os kijelző, 1280 × 800 pixeles felbontás, Bluetooth és WiFi, 2 óra üzemidő, 32 GB belső memória, hangvezérlés, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés, felhasználói felület nyelve magyar
186 290 Ft

3.
TomTom GO CLASSIC 6“ Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest Zugló átvevőhelyen
GPS navigáció - autós, 6"-os kijelző, 800 × 480 pixeles felbontás, Bluetooth és WiFi, 1 óra üzemidő, Micro SD (max. 32768 MB), 16 GB belső memória, cseh Köztársaság + Európa térképe, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, radaradatbázis, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés mobiltelefonon keresztül, felhasználói felület nyelve magyar
58 890 Ft

Még több
55 termék
Classic Kategória
TomTom GO CLASSIC 6“
GPS navigáció - autós, 6"-os kijelző, 800 × 480 pixeles felbontás, Bluetooth és WiFi, 1 óra üzemidő, Micro SD (max. 32768 MB), 16 GB belső memória, cseh Köztársaság + Európa térképe, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, radaradatbázis, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés mobiltelefonon keresztül, felhasználói felület nyelve magyar

58 890 Ft áfa nélkül 46 370 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PP585u40
Arany középút
TomTom GO 6250 Professional EU LIFETIME térképek
GPS navigáció - 6"-os kijelző, 800 × 480 pixeles felbontás, Bluetooth és WiFi, 1 óra üzemidő, Micro SD (max. 32 GB), 16 GB belső memória, hangvezérlés, cseh Köztársaság + Európa térképe, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, radaradatbázis, 3D-s épületek, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés beépített SIM kártyával, felhasználói felület nyelve magyar

162 390 Ft áfa nélkül 127 870 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PP599g
Premium Kategória
TomTom GO EXPERT 7"
GPS navigáció - 7"-os kijelző, 1280 × 800 pixeles felbontás, Bluetooth és WiFi, 2 óra üzemidő, 32 GB belső memória, hangvezérlés, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés, felhasználói felület nyelve magyar

186 290 Ft áfa nélkül 146 690 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PP585u43
MIO Pilot 15 LM
GPS navigáció - autós, 5"-os kijelző, 480 × 272 pixeles felbontás, Micro SD, 128 MB belső memória, cseh Köztársaság + Európa térképe, sávváltás, radaradatbázis, öko útvonal, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés számítógépen keresztül

27 190 Ft áfa nélkül 21 410 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PP302u5c6
Navitel MS400 Lifetime
GPS navigáció - autós, 5"-os kijelző, 480 × 272 pixeles felbontás, 2 óra üzemidő, Micro SD (max. 32 GB), cseh Köztársaság + Európa térképe, radaradatbázis, öko útvonal, 3D-s épületek, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés számítógépen keresztül, felhasználói felület nyelve magyar

16 290 Ft áfa nélkül 12 830 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PP7110q
TomTom GO Basic 5" Europe LIFETIME térképek
GPS navigáció - autós, 5"-os kijelző, 480 × 272 pixeles felbontás, Bluetooth és WiFi, 1 óra üzemidő, Micro SD (max. 32 GB), 16 GB belső memória, cseh Köztársaság + Európa térképe, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, radaradatbázis, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés mobiltelefonon keresztül

57 590 Ft áfa nélkül 45 350 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PP585u28
TomTom GO Discover 7“
GPS navigáció - autós, 7"-os kijelző, 1280 × 800 pixeles felbontás, Bluetooth és WiFi, 2 óra üzemidő, cseh Köztársaság + Európa térképe, parkolási asszisztens (parkolóhely keresés), sávváltás, radaradatbázis, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés mobiltelefonon keresztül, felhasználói felület nyelve magyar

110 890 Ft áfa nélkül 87 310 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PP585u38
NAVITEL T505 PRO
GPS navigáció - autós, 7"-os kijelző, 1024 × 600 pixeles felbontás, Bluetooth, WiFi, Zenelejátszó, Videólejátszó és Beépített kamera, 8,5 óra üzemidő, Micro SD (max. 32 GB), 16 GB belső memória, cseh Köztársaság + Európa térképe, sávváltás, QuickGPSfix (gyorsfókuszos GPS), radaradatbázis, öko útvonal, koordináták, 3D-s épületek, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés mobiltelefonon keresztül, felhasználói felület nyelve magyar

35 290 Ft áfa nélkül 27 790 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PP7111a
NAVITEL E700 Lifetime
GPS navigáció - autós, 7"-os kijelző, 800 × 480 pixeles felbontás, FM és Zenelejátszó, Micro SDHC (max. 32 GB), cseh Köztársaság + Európa térképe, sávváltás, radaradatbázis, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés számítógépen keresztül, felhasználói felület nyelve magyar

33 490 Ft áfa nélkül 26 370 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PP700b
NAVITEL E707 Magnetic
GPS navigáció - autós, 7"-os kijelző, 800 × 480 pixeles felbontás, Micro SDHC (max. 32 GB), 8 GB belső memória, cseh Köztársaság + Európa térképe, sávváltás, radaradatbázis, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés, felhasználói felület nyelve magyar

35 190 Ft áfa nélkül 27 710 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PP7110d
TomTom Start 62 Europe
GPS navigáció - autós, 6"-os kijelző, 800 × 480 pixeles felbontás, 1 óra üzemidő, Micro SD, 8 GB belső memória, cseh Köztársaság + Európa térképe, sávváltás, radaradatbázis, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés számítógépen keresztül

54 890 Ft áfa nélkül 43 220 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PP585v4
TomTom Start 42 Europe LIFETIME térképek
GPS navigáció - autós, 4,3"-os kijelző, 480 × 272 pixeles felbontás, 1 óra üzemidő, Micro SD, 8 GB belső memória, cseh Köztársaság + Európa térképe, sávváltás, radaradatbázis, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés számítógépen keresztül, felhasználói felület nyelve magyar

34 690 Ft áfa nélkül 27 310 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PP585s243
Garmin Camper 890 MT-D
GPS navigáció - autós, 0,80"-os kijelző, 1280 × 800 pixeles felbontás, Bluetooth és WiFi, 2 óra üzemidő, Micro SD (max. 32 MB), 16 MB belső memória, hangvezérlés, parkolási asszisztens (parkolóhely keresés), sávváltás, 3D-s épületek, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés számítógépen keresztül, felhasználói felület nyelve magyar

200 490 Ft áfa nélkül 157 870 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 15:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SKG021ca10
TomTom GO EXPERT 6"
GPS navigáció - 6"-os kijelző, 1280 × 800 pixeles felbontás, Bluetooth és WiFi, 2 óra üzemidő, 32 GB belső memória, hangvezérlés, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés, felhasználói felület nyelve magyar

167 090 Ft áfa nélkül 131 570 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PP585u44
BLAUPUNKT San Diego 530 World
Autórádió - CD és DVD meghajtóval, 4×45 W, 2 DIN, hangszínszabályzó, FM/AM tuner, RDS, SD-kártya slot, USB, Bluetooth, GPS, támogatott formátum(ok): MP3, WMA, MPEG és Xvid, távirányító

101 690 Ft áfa nélkül 80 070 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PZ957q
TomTom GO Basic 6" Europe LIFETIME térképek
GPS navigáció - autós, 6"-os kijelző, 800 × 420 pixeles felbontás, Bluetooth és WiFi, 1 óra üzemidő, Micro SD (max. 32 GB), 16 GB belső memória, cseh Köztársaság + Európa térképe, parkolási asszisztens (parkolóhely keresés), RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, radaradatbázis, koordináták, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés mobiltelefonon keresztül

64 790 Ft áfa nélkül 51 020 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PP585u29
TomTom GO CLASSIC 5“
GPS navigáció - autós, 5"-os kijelző, 480 × 272 pixeles felbontás, Bluetooth és WiFi, 1 óra üzemidő, Micro SD (max. 32768 MB), 16 GB belső memória, cseh Köztársaság + Európa térképe, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, radaradatbázis, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés mobiltelefonon keresztül, felhasználói felület nyelve magyar

52 390 Ft áfa nélkül 41 250 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PP585u39
NAVITEL G550 Moto GPS Lifetime
GPS navigáció - motoros, 4,3"-os kijelző, 480 × 272 pixeles felbontás, Bluetooth, FM és Zenelejátszó, Micro SD (max. 32 GB), 8 GB belső memória, cseh Köztársaság + Európa térképe, radaradatbázis, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés számítógépen keresztül, felhasználói felület nyelve magyar

47 690 Ft áfa nélkül 37 550 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PP7110c
NAVITEL E200 TMC
GPS navigáció - autós, 5"-os kijelző, 480 × 272 pixeles felbontás, Micro SD (max. 32 GB), 8 GB belső memória, RDS TMC (forgalmi információk), radaradatbázis, érintőképernyő, felhasználói felület nyelve magyar

28 990 Ft áfa nélkül 22 830 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PP71002
Garmin dezl LGV800 MT-D
GPS navigáció - autós, 7,99"-os kijelző, 1280 × 800 pixeles felbontás, Bluetooth és WiFi, 2 óra üzemidő, Micro SD (max. 32 MB), 16 MB belső memória, hangvezérlés, parkolási asszisztens (parkolóhely keresés), sávváltás, 3D-s épületek, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés számítógépen keresztül, felhasználói felület nyelve magyar

253 790 Ft áfa nélkül 199 830 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SKG021ca2
Garmin Tread
GPS navigáció - motoros, 5,5"-os kijelző, 1280 × 720 pixeles felbontás, Bluetooth, 6 óra üzemidő, Micro SD (max. 256 GB), 32 GB belső memória, cseh Köztársaság + Európa térképe, élettartam térképfrissítés mobiltelefonon keresztül, felhasználói felület nyelve magyar

242 790 Ft áfa nélkül 191 170 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: SKG021ca11
Garmin dezl LGV700 MT-D
GPS navigáció - autós, 6,97"-os kijelző, 1024 × 600 pixeles felbontás, Bluetooth és WiFi, 2 óra üzemidő, Micro SD (max. 32 MB), 16 MB belső memória, hangvezérlés, parkolási asszisztens (parkolóhely keresés), sávváltás, 3D-s épületek, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés számítógépen keresztül, felhasználói felület nyelve magyar

154 990 Ft áfa nélkül 122 040 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SKG021ca1
Garmin Zumo XT MT-S
GPS navigáció - motoros, 5,47"-os kijelző, 1280 × 720 pixeles felbontás, Bluetooth, WiFi és Zenelejátszó, 6 óra üzemidő, Micro SD (max. 32 GB), 32 GB belső memória, sávváltás, radaradatbázis, öko útvonal, koordináták, 3D-s épületek, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés mobiltelefonon keresztül, felhasználói felület nyelve magyar

182 790 Ft áfa nélkül 143 930 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SKG021b90c
TomTom GO Discover 6“
GPS navigáció - autós, 6"-os kijelző, 1280 × 720 pixeles felbontás, Bluetooth és WiFi, 0,8 óra üzemidő, cseh Köztársaság + Európa térképe, parkolási asszisztens (parkolóhely keresés), sávváltás, radaradatbázis, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés mobiltelefonon keresztül, felhasználói felület nyelve magyar

108 890 Ft áfa nélkül 85 740 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PP585u37

GPS navigációk

cikkMi az a MirrorLink? A MirrorLink egy rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a telefonodat az autód kijelzőjéhez csatlakoztasd...
A cseh NAVITEL gyártó kettős menetrögzítő kamerája vigyáz rád - elölről és hátulról egyaránt. Korszerű...

GPS navigációk

A GPS navigációk kategóriában összesen 55 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó GPS navigációk Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább GPS navigációk A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb GPS navigációk A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: GPS navigációk vélemények

Azonnal elérhető termékek gyors kiszállítással

Kedvezőbb árú termékek és prémium szolgáltatások cégek számára

Felbontott, újszerű és használt termékek

Ajándékutalványok minden alkalomra


27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB25
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ