Slevy s AP+ Alzaboxy

Zene és tánc játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(107)
DLC tartalom
(9)
Platform
PC
(10)
PlayStation 5
(34)
PlayStation 4
(18)
Xbox Series X
(29)
Xbox Series S
(13)
Xbox One
(25)
Nintendo Switch
(39)
Licenc
Doboz
(91)
Letölthető
(25)
Kulcs
Steam
(4)
Xbox Live
(15)
PS Store
(3)
Origin
(3)
Uplay
(2)
Microsoft Store
(3)
Nintendo eShop
(7)
Műfaj
Akció
(21)
Sport
(13)
Szimulátor
(6)
Kaland
(1)
Versenyzős
(4)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(18)
PlayStation 5 optimalizálás
(12)
Szöveg
EN
(112)
DE
(76)
RU
(1)
FR
(4)
ES
(3)
IT
(3)
Zh
(1)
Szinkron
EN
(111)
DE
(54)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

A zene már az idők kezdete óta nem csak a filmek, hanem szinte minden játék elengedhetetlen része, mivel megadja a megfelelő hangulatot, és segít a játékosoknak beleélni magukat a játékba. A zene rajongói a táncos és zenés játékok különféle változatait részesítik előnyben, amelyekkel táncolhatnak, énekelhetnek, sportolhatnak vagy megtanulhatnak akár egy hangszeren is játszani. Tanácsot adunk, hogyan válaszd ki a zenés és táncos játékok közül a számodra legmegfelelőbbet.

Tovább

Zenés és táncos játékok – szórakozz a zene forgatagában

A zene mindig is része volt a játékoknak (számítógépen és konzolokon egyaránt), mivel egyedi atmoszférát teremt a történetekhez. Számos dallam vált már világhírűvé, amelyeket játékokból ismerhetünk. Ha nagy zene és ritmus rajongó vagy, próbáld ki a táncos és zenés játékok valamelyikét. Segítségükkel megtanulhatsz zongorázni, fejlesztheted tánc készségeidet vagy kipróbálhatod magad DJ-ként.

Mit várhatunk a táncos és a zenés játékok játszása során

Tudod, hogy mit kell érteni a zenés és táncos játékok alatt? Mind te, mind a gyermeked nagyszerűen fogtok szórakozni, ha kipróbáljátok ezeket a játékokat.

  • Zenés játékok: általában olyan játékok, amelyekben saját zenét alkothatsz, megtanulhatsz valamelyik hangszeren játszani, vagy például összemixelhetsz több dalrészletet, ezzel új művet alkotva.
  • Táncos játékok: igazán megdolgoztatnak, és biztosan nem fogsz unatkozni velük. Táncolhatsz a monitor/televízió előtt megjelenő mintára, törhetsz blokkokat egy adott dallamra vagy például edzhetsz és izmot építhetsz.

Zene és tánc játékok az eszközök típusa szerint

Minden eszközön egy kicsit más tánc és zene játékok játszhatóak. Amint megjelent a mozgásérzékelős technológia, a videójátékok hirtelen olyan tevékenységgé váltak, amelyekkel akár le is fogyhatsz, javíthatod fizikai állapotodat vagy csak táncolhatsz egy jót. Csak néhány egyszerű eszközre van szükség, mint például egy táncszőnyegre vagy különböző kontroller kiegészítőre.

Tánc és zene játékok PC-n

zene és tánc játékok PC-re nem annyira jellemzőek, mivel ezek a játékok inkább konzolokhoz passzolnak, azonban a legnépszerűbb zene játékok azok, amelyek gyorsan megtanítanak bármilyen hangszeren játszani. Végül is a zene minden játék része, a lövöldözős játékoktól kezdve a stratégiai játékokig.

Zene és tánc játékok Xbox-on

Legyen szó akár az Xbox Series zene és tánc játékok sokaságáról, vagy az Xbox ONE zenés játékok különféle címeiről, biztos lehetsz benne, hogy alaposan megizzadsz majd. Szerezhetsz egy táncszőnyeget és igazán belemerülhetsz a táncba, teniszezhetsz vagy golfozhatsz, esetleg megtanulhatsz egy hangszeren játszani. Szeretsz zenét keverni? Akkor nyugodtan válj DJ-vé.

Tánc és zene játékok PlayStation-re

A PlayStation 4 és a PlayStation 5 hasonló tánc és zene játékok címeit kínálja, mint az Xbox. Mi a plusz ennél a konzolnál? Vásárolhatsz például egy mikrofont, és sztárrá válhatsz, mivel a zene játékok kínálatában számos világhírű dal található. A klasszikus zenés és táncos játékok mellett találkozhatsz különféle ugrálós játékokkal és akadályokkal is, ahol a zene szól a háttérben.

Zenés és táncos játékok Nintendo Switch-en

A Nintendo Switch zenés és táncos játékok olyan játékok, amelyekkel javíthatod a fizikai állóképességedet és izmot építhetsz. Ezekben a játékokban olyan speciális zenei módokról van szó, amelyek ötvözik a gyakorlatokat és a zenés játékok valamelyikét. Játék közben kalóriát égethetsz, miközben remekül szórakozhatsz. Mit kívánhat még az ember, mint játék közben leadni pár kilót?


zene játékok PC-re
PC

tánc játékok Xboxon
Xbox

online zene játékok PlayStationen
PlayStation

a legjobb tánc játékok Nintendo Switch-re
Nintendo Switch

A zenés és táncos játékok letöltése is lehetséges

Ha nem szeretnél otthon több doboznyi játékot tartani, kipróbálhatod a táncos és zenés játékok letöltését. Az ilyen játékoknál általában egy játékaktiváló kulcsról van szó, amelyet a játék letöltésekor kell használni. Ez egy gyors módja annak, hogy bármikor más játékot játszhass. Mindig ellenőrizd, hogy a kiválasztott játék kompatibilis-e azzal a platformmal, amin játszani szeretnél.

i

Kíváncsi vagy más vásárlók véleményére, akik szintén kipróbálták a zenés vagy táncos játékok valamelyikét? A vélemények segítenek a döntésben.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
116 termék
4,0
Garfield Lasagna Party - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja party - Garfield, Odie, Arlene vagy Nermal szerepében vesd bele magad a versenybe egy jól kisütött partijáték keretén belül, amelynek győztesére egy kiadós adag finom lasagne vár.
12 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0340
Moving Out 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, gyerekeknek és party - Térj vissza Packmore városába és kamatoztasd költöztető képességeid teljesen új és néhány a játékosok számára már ismerős és kedvenc dimenzióban. Nyújts segítséget a Smooth Moves költöztető vállalat lábra állásához és válj a bútorrendezés és -áthelyezés csúcsszakértőjévé.
12 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1264
5,0
Instant Sports All-Stars - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party és testmozgás - Fedezd fel Amerikát 8 sportág és tevékenység által... Baseball, amerikai futball, jégkorong, kosárlabda, lövészet és labdarúgás.
7 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1033
Just Dance 2024 - PS5
Konzol játék - PS5 (digitális, lemezmeghajtóval), dobozos változat letöltőkulccsal, PS Store kulcs, műfaja party és testmozgás - Táncolj és ossz meg izgalmas pillanatokat egész évben minden idők első számú zenei videojáték platformján! A Just Dance 2024 Edition 40 dalt tartalmaz, a legújabb slágerektől a szeretett klasszikusokig.
11 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0464
5,0
Fort Boyard - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció, árkád, kaland és party - Teljesítsd be gyermekkori álmodat, lépd át a legendás Boyard erőd küszöbét, győzd le magad, és lépj át sikeresen minden buktatóján! Nézz szembe Fouras atya kihívásaival több mint tíz tudományágban, kombinálva az akció- és társasjátékok elemeit. Csak egy kis türelemre, ügyességre és kitartásra van szükség ahhoz, hogy elérhető közelségbe kerüljön az aranyérmék.
5 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW778
Lets Sing 2024 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party - A Let’s Sing 2024 egy izgalmas új karaoke élményt hoz el közvetlenül a nappalidba. Emelkedj a sztárok világába a vadonatúj karrier módban és válassz a 20 listavezető sláger és az időtlen klasszikusok közül. Mindezek révén és a VIP Pass segítségével elérhető még több dalnak köszönhetően garantált, hogy a barátaiddal torkotok szakadtából fogtok énekelni. Itt az ideje, hogy ragyogj!
14 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1302
Garfield Lasagna Party - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party - Garfield, Odie, Arlene vagy Nermal szerepében vesd bele magad a versenybe egy jól kisütött partijáték keretén belül, amelynek győztesére egy kiadós adag finom lasagne vár.
9 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1129
Lets Sing 2024 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja party - A Let’s Sing 2024 egy izgalmas új karaoke élményt hoz el közvetlenül a nappalidba. Emelkedj a sztárok világába a vadonatúj karrier módban és válassz a 20 listavezető sláger és az időtlen klasszikusok közül. Mindezek révén és a VIP Pass segítségével elérhető még több dalnak köszönhetően garantált, hogy a barátaiddal torkotok szakadtából fogtok énekelni. Itt az ideje, hogy ragyogj!
Leárazás -20 %
12 490 Ft 15 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1551
Human Fall Flat: Dream Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád, logikai és party - Szórakoztató, komolytalan fizikai platformjáték lebegő álombéli tájak világába ültetve, amelyet egyedül, felosztott képernyős helyi kooperatív módban 2 játékos vagy online akár 8 játékos játszhatja együtt, így még több nevetésben lesz részed!
11 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1226
Human Fall Flat: Dream Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád, logikai és party, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Szórakoztató, komolytalan fizikai platformjáték lebegő álombéli tájak világába ültetve, amelyet egyedül, felosztott képernyős helyi kooperatív módban 2 játékos vagy online akár 8 játékos játszhatja együtt, így még több nevetésben lesz részed!
11 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1485
Arcade Game Zone - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és party Az Arcade Game Zone a játéktermek és szórakoztató központok legjobbjait hozza el a konzolokra. Ez a változatos gyűjtemény összesen negyven minijátékot kínál, köztük harminc híres játéktermi gépek klasszikus videojátékainak hű másolatát, valamint tíz népszerű társasjátékot, például dartsot, asztali focit, biliárdot és bowlingot
Leárazás -20 %
10 190 Ft 12 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1339
Arcade Game Zone - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád és party - Az Arcade Game Zone a játéktermek és szórakoztató központok legjobbjait hozza el a konzolokra. Ez a változatos gyűjtemény összesen negyven minijátékot kínál, köztük harminc híres játéktermi gépek klasszikus videojátékainak hű másolatát, valamint tíz népszerű társasjátékot, például dartsot, asztali focit, biliárdot és bowlingot
Leárazás -13 %
10 990 Ft 12 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0615
Nickelodeon All-Star Brawl 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád és party, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Nickelodeon All-Star Brawl 2 lehetővé teszi, hogy megküzdj a Nickelodeon harcosok eddigi legnagyobb és legjobb csoportjával, köztük olyan vadonatúj vagy felújított karakterekkel, mint Spongyabob Kockanadrág, a Nindzsa Teknőcök, a Team Octopus, Jimmy Neutron és mások.
Leárazás -25 %
14 290 Ft 19 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1536
FUN! FUN! Animal Park - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja party - Tapasztald meg az igazi vadont és a sok mókát egy szokatlan állatkertben, tele szórakoztató mini-játékokkal egy vagy két játékos számára. Csatlakozz egy pár aranyos bábvezetőhöz egy kiránduláson a parkban, ahol olyan állatok élnek, amelyek alig várják, hogy a harminc izgalmas minijáték egyikét játsszák veletek.
3 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW895
5,0
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga - Deluxe Edition - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció, gyerekeknek és party
28 590 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1933
4,0
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció, gyerekeknek és party
24 090 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1932
3,0
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció, gyerekeknek és party - Az alaptrilógia mind a kilenc filmjét tartalmazza, beleértve a nyolcadik és a megjelenés előtt álló kilencedik epizódot is, amelyek még nem jelentek meg LEGO játék formájában.
18 520 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005636
5,0
Fitness Boxing 2: Musical Journey - Nintendo Switch Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Nintendo Switch, elektronikus licenc, műfaj: sport és party, eredeti játék szükséges a felhasználásához - Kelj fel a kanapéról, és mozogj a szórakoztató, boksz stílusú gyakorlatokkal az ismert slágerek ritmusára. Ismerkedj meg a bokszolással, miközben fokozatosan feloldod a jól ismert 20 sláger instrumentális változatát. Ragadd meg a Joy-Con kontrollereket, és végezz ütéseket és guggolásokat egy sor olyan gyakorlatban, amely az egész testedet igénybe veszi. Nintendo Switch Lite konzollal való használat esetén egy Joy-Con kontroller-készletre van szükség (külön megvásárolható).
2 180 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005575
16 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1724c
2,0
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Deluxe Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció, gyerekeknek és party - Az alaptrilógia mind a kilenc filmjét tartalmazza, beleértve a nyolcadik és a megjelenés előtt álló kilencedik epizódot is, amelyek még nem jelentek meg LEGO játék formájában.
22 230 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005637
9 790 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1724b
2 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1724a
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga - Character Collection - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció, gyerekeknek és party,
5 890 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1934
Uno Ultimate - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja logikai és party, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
8 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1747

Zene és tánc játékok

Zene és tánc játékok

A Zene és tánc játékok kategóriában összesen 116 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó zene és tánc játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább zene és tánc játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb zene és tánc játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: zene és tánc játékok vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ