Slevy s AP+ Slevy s AP+

Zene és tánc játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(107)
DLC tartalom
(9)
Platform
PC
(10)
PlayStation 5
(34)
PlayStation 4
(18)
Xbox Series X
(29)
Xbox Series S
(13)
Xbox One
(25)
Nintendo Switch
(39)
Licenc
Doboz
(91)
Letölthető
(25)
Kulcs
Steam
(4)
Xbox Live
(15)
PS Store
(3)
Origin
(3)
Uplay
(2)
Microsoft Store
(3)
Nintendo eShop
(7)
Műfaj
Akció
(21)
Sport
(13)
Szimulátor
(6)
Kaland
(1)
Versenyzős
(4)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(18)
PlayStation 5 optimalizálás
(12)
Szöveg
EN
(112)
DE
(76)
RU
(1)
FR
(4)
ES
(3)
IT
(3)
Zh
(1)
Szinkron
EN
(111)
DE
(54)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

A zene már az idők kezdete óta nem csak a filmek, hanem szinte minden játék elengedhetetlen része, mivel megadja a megfelelő hangulatot, és segít a játékosoknak beleélni magukat a játékba. A zene rajongói a táncos és zenés játékok különféle változatait részesítik előnyben, amelyekkel táncolhatnak, énekelhetnek, sportolhatnak vagy megtanulhatnak akár egy hangszeren is játszani. Tanácsot adunk, hogyan válaszd ki a zenés és táncos játékok közül a számodra legmegfelelőbbet.

Tovább

Zenés és táncos játékok – szórakozz a zene forgatagában

A zene mindig is része volt a játékoknak (számítógépen és konzolokon egyaránt), mivel egyedi atmoszférát teremt a történetekhez. Számos dallam vált már világhírűvé, amelyeket játékokból ismerhetünk. Ha nagy zene és ritmus rajongó vagy, próbáld ki a táncos és zenés játékok valamelyikét. Segítségükkel megtanulhatsz zongorázni, fejlesztheted tánc készségeidet vagy kipróbálhatod magad DJ-ként.

Mit várhatunk a táncos és a zenés játékok játszása során

Tudod, hogy mit kell érteni a zenés és táncos játékok alatt? Mind te, mind a gyermeked nagyszerűen fogtok szórakozni, ha kipróbáljátok ezeket a játékokat.

  • Zenés játékok: általában olyan játékok, amelyekben saját zenét alkothatsz, megtanulhatsz valamelyik hangszeren játszani, vagy például összemixelhetsz több dalrészletet, ezzel új művet alkotva.
  • Táncos játékok: igazán megdolgoztatnak, és biztosan nem fogsz unatkozni velük. Táncolhatsz a monitor/televízió előtt megjelenő mintára, törhetsz blokkokat egy adott dallamra vagy például edzhetsz és izmot építhetsz.

Zene és tánc játékok az eszközök típusa szerint

Minden eszközön egy kicsit más tánc és zene játékok játszhatóak. Amint megjelent a mozgásérzékelős technológia, a videójátékok hirtelen olyan tevékenységgé váltak, amelyekkel akár le is fogyhatsz, javíthatod fizikai állapotodat vagy csak táncolhatsz egy jót. Csak néhány egyszerű eszközre van szükség, mint például egy táncszőnyegre vagy különböző kontroller kiegészítőre.

Tánc és zene játékok PC-n

zene és tánc játékok PC-re nem annyira jellemzőek, mivel ezek a játékok inkább konzolokhoz passzolnak, azonban a legnépszerűbb zene játékok azok, amelyek gyorsan megtanítanak bármilyen hangszeren játszani. Végül is a zene minden játék része, a lövöldözős játékoktól kezdve a stratégiai játékokig.

Zene és tánc játékok Xbox-on

Legyen szó akár az Xbox Series zene és tánc játékok sokaságáról, vagy az Xbox ONE zenés játékok különféle címeiről, biztos lehetsz benne, hogy alaposan megizzadsz majd. Szerezhetsz egy táncszőnyeget és igazán belemerülhetsz a táncba, teniszezhetsz vagy golfozhatsz, esetleg megtanulhatsz egy hangszeren játszani. Szeretsz zenét keverni? Akkor nyugodtan válj DJ-vé.

Tánc és zene játékok PlayStation-re

A PlayStation 4 és a PlayStation 5 hasonló tánc és zene játékok címeit kínálja, mint az Xbox. Mi a plusz ennél a konzolnál? Vásárolhatsz például egy mikrofont, és sztárrá válhatsz, mivel a zene játékok kínálatában számos világhírű dal található. A klasszikus zenés és táncos játékok mellett találkozhatsz különféle ugrálós játékokkal és akadályokkal is, ahol a zene szól a háttérben.

Zenés és táncos játékok Nintendo Switch-en

A Nintendo Switch zenés és táncos játékok olyan játékok, amelyekkel javíthatod a fizikai állóképességedet és izmot építhetsz. Ezekben a játékokban olyan speciális zenei módokról van szó, amelyek ötvözik a gyakorlatokat és a zenés játékok valamelyikét. Játék közben kalóriát égethetsz, miközben remekül szórakozhatsz. Mit kívánhat még az ember, mint játék közben leadni pár kilót?


zene játékok PC-re
PC

tánc játékok Xboxon
Xbox

online zene játékok PlayStationen
PlayStation

a legjobb tánc játékok Nintendo Switch-re
Nintendo Switch

A zenés és táncos játékok letöltése is lehetséges

Ha nem szeretnél otthon több doboznyi játékot tartani, kipróbálhatod a táncos és zenés játékok letöltését. Az ilyen játékoknál általában egy játékaktiváló kulcsról van szó, amelyet a játék letöltésekor kell használni. Ez egy gyors módja annak, hogy bármikor más játékot játszhass. Mindig ellenőrizd, hogy a kiválasztott játék kompatibilis-e azzal a platformmal, amin játszani szeretnél.

i

Kíváncsi vagy más vásárlók véleményére, akik szintén kipróbálták a zenés vagy táncos játékok valamelyikét? A vélemények segítenek a döntésben.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
116 termék
The Sims 4: Star Wars - Journey to Batuu - Xbox One Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: szimulátor, gyerekeknek és party, eredeti játék szükséges a felhasználásához
8 790 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1625
Just Dance 2024: Ultimate Edition - Xbox Series X|S Digital
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja sport, party és testmozgás - Táncolj és ossz meg izgalmas pillanatokat egész évben minden idők első számú zenei videojáték platformján! A Just Dance 2024 Edition 40 dalt tartalmaz, a legújabb slágerektől a szeretett klasszikusokig.
34 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2188
Epic Chef - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja szimulátor és party
7 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005804
Who Wants To Be A Millionaire - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja logikai és party
8 660 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005779
Just Dance 2024: Deluxe Edition - Xbox Series X|S Digital
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja sport, party és testmozgás - Táncolj és ossz meg izgalmas pillanatokat egész évben minden idők első számú zenei videojáték platformján! A Just Dance 2024 Edition 40 dalt tartalmaz, a legújabb slágerektől a szeretett klasszikusokig.
27 590 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2187
Just Dance 2024: Standard Edition - Xbox Series X|S Digital
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja sport, party és testmozgás - Táncolj és ossz meg izgalmas pillanatokat egész évben minden idők első számú zenei videojáték platformján! A Just Dance 2024 Edition 40 dalt tartalmaz, a legújabb slágerektől a szeretett klasszikusokig.
24 590 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2186
Lets Sing 2023 Platinum Edition - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: party,
35 890 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2022
UNO Uplay - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Uplay kulcs, műfaja logikai és party
2 830 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005778
Monopoly Plus - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Uplay kulcs, műfaja party
4 320 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005755
KeyWe - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, műfaja logikai és party
800 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005749
5,0
The Sims 4: Star Wars - Journey to Batuu - PC DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Origin kulcs, műfaj: szimulátor, gyerekeknek és party, eredeti játék szükséges a felhasználásához
8 000 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005650
The Sims 4: Eco Lifestyle Origin
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Origin kulcs, műfaj: party, eredeti játék szükséges a felhasználásához
8 830 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005646
5,0
The Sims 4: Snowy Escape DLC Origin
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Origin kulcs, műfaj: party, eredeti játék szükséges a felhasználásához
15 440 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005647
Lets Sing 2022: Platinum Edition - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja gyerekeknek és party
37 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1912
Mortal Kombat 11: Aftermath - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és party, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges
16 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1507
Rocksmith+ (3 Month Subscription) - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat letöltőkulccsal, Xbox Live kulcs, műfaja party - 3 hónapos előfizetéses szolgáltatás, amely népszerű dalokon keresztül tanítja meg a játékosokat gitározni és basszusgitározni. A Rocksmith+ kompatibilis az akusztikus, elektromos és basszusgitárokkal, és kezdetben több ezer dalt fog tartalmazni, ami a jövőben néhány millió dalra fog emelkedni olyan műfajokból, mint a rock, a klasszikus zene, az indie, az alternatív zene, a hip-hop, a pop, ametál, a country, a latin zene, az R&B és a többi műfaj.
Előrendelési ár
16 590 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0107
Rocksmith+ (3 Month Subscription) - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (digitális, lemezmeghajtóval), dobozos változat letöltőkulccsal, PS Store kulcs, műfaja party - 3 hónapos előfizetéses szolgáltatás, amely népszerű dalokon keresztül tanítja meg a játékosokat gitározni és basszusgitározni. A Rocksmith+ kompatibilis az akusztikus, elektromos és basszusgitárokkal, és kezdetben több ezer dalt fog tartalmazni, amely a jövőben néhány millió dalra fog emelkedni olyan műfajokból, mint a rock, a klasszikus zene, az indie, az alternatív zene, a hip-hop, a pop, a metál, a country, a latin zene, az R&B és még sok más.
Előrendelési ár
16 590 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: MSX1176
Tip-Top Table Tennis Kit - Játék és kiegészítőcsomag Nintendo Switch-hez
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja sport, árkád és party - Tartalmaz 2 pingpongütőt, állítható hálót, pingponglabdát és a Tip Top Table Tennis for Switch digitális kódját. A Tip Top Table Tennis egy realisztikus pingpong élmény az egész család számára, számos izgalmas játékmóddal!
Előrendelési ár
12 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 21, 2024
Termékkód: NSW1015sp21
The Smurfs: Village Party - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland és party - Törpapa úgy döntött, hogy egy egyedülálló, játékokkal és versenyekkel teli partit szervez Aprajafalván, és megkért minden törpöt, hogy csatlakozzon az előkészületekhez, és segítsen felejthetetlen társasági eseményt varázsolni. De vigyázat! Hókuszpók máris értesült a buliról, és biztosan mindent megtesz, hogy elrontsa.
Előrendelési ár
15 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 6, 2024
Termékkód: PSV0649
The Smurfs: Village Party - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland és party - Törpapa úgy döntött, hogy egy egyedülálló, játékokkal és versenyekkel teli partit szervez Aprajafalván, és megkért minden törpöt, hogy csatlakozzon az előkészületekhez, és segítsen felejthetetlen társasági eseményt varázsolni. De vigyázat! Hókuszpók máris értesült a buliról, és biztosan mindent megtesz, hogy elrontsa.
Előrendelési ár
15 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 6, 2024
Termékkód: NSW1373
The Smurfs: Village Party - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja kaland és party - Törpapa úgy döntött, hogy egy egyedülálló, játékokkal és versenyekkel teli partit szervez Aprajafalván, és megkért minden törpöt, hogy csatlakozzon az előkészületekhez, és segítsen felejthetetlen társasági eseményt varázsolni. De vigyázat! Hókuszpók máris értesült a buliról, és biztosan mindent megtesz, hogy elrontsa.
Előrendelési ár
15 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 6, 2024
Termékkód: MSX1586
Survivor: Castaway Island - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party - Készülj fel az életbenmaradás egyedülálló próbatételére a Survivor: Castaway Island kalandjátékban, amely a világhírű valóságshow alapján készült. Ahhoz, hogy tovább maradj a versenyben, mint mindenki más, szükséged lesz a túlélő ösztönödre és stratégiai képességeidre, miközben gyorsan fel kell térképezned az ismeretlen, új környezetet.
12 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1278
4,8 16×
Just Dance 2022 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport, party és testmozgás, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Fogd a barátaidat és a családodat, mert itt az ideje, hogy felhangosítsd a hangerőt és elengedd magad! A Just Dance 2022 40 új dallal és világgal tér vissza. Csatlakozz a világszerte több mint 138 millió játékost számláló közösséghez, és táncolj a csúcsra!
7 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0085
4,7
Mario Golf: Super Rush - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és party - A hagyományos golf mellett a játék számos más játékmódot is kínál, mint például a Speed ​​​​Golf vagy a történet mód. Az intuitív mozgás és a hagyományos gombvezérlés más új funkciókkal kombinálva megkönnyíti a játékot.
Leárazás -5 %
17 890 Ft 18 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW798

Zene és tánc játékok

Zene és tánc játékok

A Zene és tánc játékok kategóriában összesen 116 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó zene és tánc játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább zene és tánc játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb zene és tánc játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: zene és tánc játékok vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ