Jabra Evolve 80 MS Stereo USB-C

Termékkatalógus
Jabra Evolve 80 MS Stereo USB-C
5 1 értékelés
Fej-/fülhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, USB-C, PC konzolhoz, 1,2 m-es kábel
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  JQ445sa1 Termékszám:  7899-823-189
Jabra Evolve 80 MS Stereo USB-C 132 990 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Akciós szettek

136 780 Ft
Szett megvásárlása

Jabra Evolve 80 MS Stereo USB-C

Jabra Evolve 80 MS Stereo USB-C egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.


Jabra Evolve 80 MS Stereo a legjobb professzionális sztereó fejhallgató, melyet kifejezetten azok számára terveztek, akik mindennapi munkájukhoz kiváló minőségű internetes kommunikációt igényelnek. A Jabra ezért ügyel arra, hogy minden termék a lehető legjobb anyagokból készüljön, kiváló hangminőséget biztosítva, amely egy új szintre emeli a kommunikációt. A zaj és egyéb kedvezőtlen hatások hatékony megszüntetésével csak arra koncentrálhatsz, ami valóban fontos, és teljesen elmerülhetsz a folyamatban lévő üzleti vagy személyes kommunikációban.


Luxusní mikrofon s eliminací hluku

Partner a hatékony beszélgetéshez

A fejlett Jabra Evolve 80 minden irányban úgy lett kialakítva, hogy jobb DSP jelfeldolgozást biztosítson, köszönhetően a hangszórók optimalizált hangátvitelének. A termék büszkesége, a mikrofon zajszűrője, amellyel hatékonyan kiküszöbölhetjük a zajokat, amelyet a VOIP alkalmazások okoznak, vagy a környezetünkben történnek. Ennek eredménye, hogy az alkalmazottak képesek lesznek teljes mértékben a feladatukra koncentrálni, ami igazán fontos - hogy kommunikáljanak az ügyfelekkel és az üzleti partnerekkel. A rugalmas mikrofonkar segítségével minden felhasználó igényei szerint állíthatja be a fejhallgatót, ezzel tovább növelve a munkavégzés hatékonyságát.

Zbavte se všech nežádoucích vlivů

Verhetetlen zajcsökkentés

Zárd ki a zajos környezet minden zavaró hatását. A speciálisan kialakított műbőr fülpárnáknak köszönhetően az összes nem kívánt magas frekvenciájú hangot kiszűri, ráadásul ha az aktív zajcsökkentő gombot egyszer  lenyomod, akkor eltávolítja a környezet által okozott alacsony frekvenciájú zajt. A fejlett modell érdekes jellemzője a hallgató funkció, amely lehetővé teszi a környezet hallgatását anélkül, hogy a fülhallgatót el kellene távolítani. Miután meghallgattad, amit kellett, csak meg kell nyomnod a gombot, és a következő lépésben már tárgyalhatsz tovább kollégáiddal.

Koncentrálj

A tökéletes illeszkedésű irodai fejhallgató egy egyedülálló és különleges lámpával (Busy Light) felszerelt, amely tájékoztatja a kollégáidat arról, ha épp elkezdtél egy hívást az ügyféllel, majd arról is ha újra a rendelkezésükre állsz és feltehetik a kérdéseiket. A Jabra Intelligent Call Transfer szolgáltatással elegendő a 3,5 mm-es csatlakozót leválasztani és az okostelefonhoz csatlakoztatni, és a hívás folytatható. Ideális, ha gyorsan meg kell változtatni a tartózkodási helyet. A Jabra Direct ezután gondoskodik a híváskezelésről az UC-vel, a következő generációs IP-telefonokkal, ami lehetővé teszi, hogy hívást kezdeményezz az asztalon kívül is.

Speciální indikátor činnosti uživatele

Maradj rugalmas

A Jabra Evolve 80 MS Stereo nem csak az első osztályú hangminőséggel, hanem egy egyedülálló vezérlővel rendelkezik, amely könnyű hozzáférést biztosít a gyakran használt funkciókhoz, például a hangerő-szabályozáshoz, vagy a némításhoz. Ezen kívül, közvetlenül fogadhatod és befejezheted a hívásokat, ezáltal növelve a munkavégzés rugalmasságát és hatékonyságát. Jobban tudsz majd koncentrálni a beszélgetés tényleges tartalmára, hiszen nem kell foglalkoznod a technikai körülményekkel. A 3,5 mm-es jack-nek köszönhetően más eszközökhöz is csatlakoztathatod, mint például egy okostelefon vagy tablet - amely ismét növeli a munka rugalmasságát.

Ovládání na dosah ruky

Certifikováno pro byznys

Microsoft Lync-re optimalizált

A Jabra 80 MS Stereo teljes mértékben optimalizált a Microsoft Lync programcsomaghoz, így tapasztalt rendszergazdaként a kezedben lesz az irányítás. Természetesen ez a termék is egy teljes értékű Skype for Business tanúsítvánnyal rendelkezik a professzionális szegmensben, így egyszerűen hívhatsz bárkit mobiltelefonon vagy online. Plug & Play funkcióval - azaz csak csatlakoztasd - és máris teljesen működőképes.

A Jabra Evolve 80 Stereo legfontosabb jellemzői

  • Hang alapú kommunikációra optimalizált
  • Hi-Fi / Wideband funkcióval rendelkező hangszórók a reális hangvisszaadáshoz
  • Digitális DSP audio jelfeldolgozás
  • Műbőr párna a kényelmes viseletért
  • Egyszerű USB-C kapcsolat
  • 3,5 mm-es csatlakozó a csatlakozás rugalmasságához
  • Praktikus vezérlőegység a hívások fogadásához és a hangerő szabályozásához
  • A Microsoft Lync és a Skype for Business tanúsítvány az egyszerű kezeléshez
  • Zajcsökkentővel ellátott mikrofon, így a hangsúly a hívásra irányul
  • PeakStop funkció a hívások minőségének kiegyenlítésére és az egyes hívásokhoz



Paraméterek

Összehasonlít
Kialakítás
Fülre illeszkedő (on-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
USB-C Kész!
Kábel hossza
1,2 m Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Fülre illeszkedő (on-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
USB-C Kész!
Kábel hossza
1,2 m Kész!
Kábelvezetés
Egyoldalú Kész!
Levehető kábel
Nem Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Zajcsökkentés
Aktív (ANC) Kész!
További tulajdonságok
Tok a csomagban Kész!
Tanúsítvány
MS Skype Kész!

Szín

Szín
Fekete, Piros Kész!

Tömeg

Tömeg
646 g Kész!

Platform

Platform
PC Kész!

Háttérvilágítás

Háttérvilágítás
Egyszínű Kész!

Fejhallgatók típusa

Fejhallgatók száma
2 (stereo) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Jabra Evolve 80 MS Stereo USB-C
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ