Érzékelők okosotthonhoz

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kompatibilis alkalmazások
Tuya
(100)
Apple Siri
(17)
Samsung SmartThings
(49)
Xiaomi Home
(1)
Lidl Home
(8)
Szűrés

A SmartHome érzékelőket és érzékelőket úgy tervezték, hogy tudjanak csatlakozni a központi egységekhez, de önálló alkalmazásokból is elérhetőek legyenek. Ezek közé tartoznak például mozgásérzékelők, füst-, gáz- vagy CO-riasztók vagy az elárasztás érzékelők. Minden intelligens telefonokkal kommunikál, így folytonosan áttekintésed lehet az otthonodban előforduló váratlan eseményekről.

Tovább

Az intelligens otthon telepítése egyszerű

A különböző érzékelők és szenzorok telepítése felhasználóbarát és nem igényel semmilyen szerkezeti változtatásokat vagy bonyolult csatlakoztatásokat, mivel ezek a bővítő modulok vezeték nélküli kommunikációval működnek.

Vigyázni kell a kompatibilitásra

A bővítő modulok kiválasztásakor fontos, hogy figyelj az általuk használt kommunikációs protokollra.

  • Bizonyos tartozékoknak a központi egységhez kell kapcsolódniuk. Ilyenkor a megvásárolt modulnak ugyanazon kommunikációs protokollal kell rendelkeznie, mint például a ZigBee vagy a Z-Wave. Ellenkező esetben a két eszköz nem fog tudni kommunikálni egymással.
  • Egyes eszközök külön is működnek, például  Bluetooth vagy az Apple HomeKit segítségével, ezeket a gyártók által biztosított alkalmazással irányíthatod, a működéshez nincs szükségük központi egységre.

Olvasd el Hogy kezdj neki az intelligens otthon létrehozásának? című cikkünket, amiből megtudhatod, mi minden lehet Smart a háztartásban, milyenek a lehetőségek, hogyan lehet ezeket az eszközöket ellenőrizni, többek között azt is, hogy hogyan lehet a fűtési számlát csökkenteni az okos eszközök segítségével.

Érzékelők és riasztók az intelligens háztartásban a felhasználás módja szerint

Az érzékelőkből és a riasztókból nagyon sok féle termék van a piacon, így a jobb átláthatóság érdekében a következők szerint osztottuk fel őket.

  • Térbeli mozgásérzékelők
  • Mozgásérzékelők ablakokra vagy ajtókra történő szereléshez
  • Füst-, gáz- vagy szén-dioxid-riasztók
  • Rezgésérzékelők
  • Vízszint-érzékelők
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
532 termék
EVOLVEO WiFi EYE, intelligens mágneses PIR mozgásérzékelő
Mozgásérzékelő - kapcsolat: WiFi 2,4 GHz, zárt rendszer, Mozgás és Multifunkciós érzékelése, Tuya kompatibilis, kihasználhatóság - biztonsági rendszer - angol, cseh, német, szlovák és magyar nyelvű alkalmazás, tápegység: elemes, - mozgásérzékelő - smart life alkalmazás, wifi hálózat, emberi tevékenység riasztás, alacsony akkumulátorszint figyelmeztetés, mágneses telepítés, univerzális beállítás, automatizált jelenetek támogatása, hosszú akkumulátor-élettartam, akkumulátor: cr2, dc 3v, önálló egység
7 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: EVO23_021
XtendLan vezeték nélküli ajtó/ablak érzékelő IDA-CD101
Nyitásérzékelő - vezeték nélküli, ajtóra vagy ablakra szerelhető, 100 m hatótávolság, önállóan működő egység,
4 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: Xten_22_03
5,0
iGET SECURITY EP21 - vezeték nélküli mágneses érzékelő kapukhoz és vas ajtókhoz iGET M5-4G riasztóho
Detektor - mágneses érzékelő vas ajtók, ablakok és kapuk nyitásának érzékelésére az iGET SECURITY M5 riasztóhoz. Figyelmeztet, ha távozáskor elfelejted bezárni az ablakot/ajtót/kaput. Szabotázs elleni védelem, legmagasabb átviteli biztonsága 256 bit, nagyon hosszú, 5 éves akkumulátor-üzemidő, a riasztó folyamatosan figyeli az érzékelőnek aktivitását, jelét, az akkumulátor százalékos arányát és így tovább.
7 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: iGt21021
LifeSmart vízérzékelő
Vízszivárgás-érzékelő -, Apple HomeKit és Google Asszisztens kompatibilitás, csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz, működéséhez központi egység szükséges
8 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: CLLghTC005

Érzékelők okosotthonhoz

Érzékelők okosotthonhoz

A Érzékelők okosotthonhoz kategóriában összesen 532 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó érzékelők okosotthonhoz Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább érzékelők okosotthonhoz A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb érzékelők okosotthonhoz A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: érzékelők okosotthonhoz vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ