Shop roku AlzaBoxy Q1

EU Samsung Galaxy S7 edge ezüst

Termékkatalógus
EU Samsung Galaxy S7 edge ezüst
Mobiltelefon - 5.5" Quad HD Super AMOLED 2560x1440, Samsung Exynos 8890 Octa Core 64bit processzor, 4GB RAM, 32GB belső memória, akár 200GB MicroSDXC, 12Mpx F/1.7 + 5Mpx F/1.7 kamera, optikai stabilizáció, GPS, NFC, 3G/LTE, microUSB, OTG, vezeték nélküli töltés, ujjlenyomat-olvasó, Nano SIM, IP68 vízálló, 3600mAh akkumulátor, gyorstöltés, Android 6.0 (SM-G935)
Kód:  SAMO0161dEU Termékszám:  SM-G935FZSAETL_ Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

EU Samsung Galaxy S7 edge ezüst

telefon funkciók

150,9 mm

Samsung Galaxy S7 edge stříbrný

72,6 mm-es

Samsung Galaxy S7 edge stříbrný

7,7 mm

Telefon súlya: 157 g

Úhlopříčka displeje

5.5 "

kijelző

Typ operačního systému

Android 6.0

az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

3600 mAh

az akkumulátor 

MicroSim

NanoSim

SIM-kártya típusától

Rozměry

72,6 x 150,9 x 7,7 mm

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

32 gigabájt

belső memória

Typ kamerau

12 MP

kamera

Připojení

LTE

leggyorsabb internet

SD karta

microSD

memóriakártya-nyílás

Váha

157 g

súly 


Samsung Galaxy S7 változtassa meg a telefonokhoz való hozzáállását

Ez a mobiltelefon (Samsung Galaxy S7) teljesen megváltoztatja a tapasztalatokat és emlékeket, amiket eddig a telefonokkal kapcsolatban szerzett. Mi lebontjuk a határokat a telefon használatával kapcsolatban. Ez a legjobb dolog a világon, amivé egy mobiltelefon válhat.



Galaxy S7

Teljesítjük az Ön elvárásait, és hogy olyan funkciók legyenek elérhetőek az Ön számára, amit csak akar. Egyensúlyba kerül a design és a funkcionalitás. Bele van építve minden olyan tulajdonság és lehetőség, amelyet még egy okostelefonban sem látott, de hamarosan ezek nélkül nem lesz képes élni. Bemutatjuk ezt az okostelefont, a Samsung Galaxy S7-t.


tervezés

tervezés

Tervezésekor nem kötöttünk kompromisszumokat. Az eredmény egy tökéletes egyensúlya lett a designnak és a funkcionalitásnak, amely a fejlett funkciókkal egy rendkívül elegáns kinézetet eredményezett.

kamera

kamera

Az élet, a valódi élet különböző fényviszonyok között zajlik, és egy kamerának képesnek kell lennie arra, hogy fotózzon, anélkül, hogy gondolkodjon azon, van-e elég fény. Az m-Corn Samsung Galaxy S7 képes erre.

Hry

Hry

A mobil játékok egy teljesen új szintre kerülnek, egy fokkal meghaladja az összes játék elvárásait, mert a Samsung Galaxy S7 fel van szerelve egy speciális gaming centerrel és bónusz funkciókkal, mint például a felvétel készítése a játék közben.

hardver

hardver

A nagy teljesítményű processzorok a mobiltelefonban simán,  gyorsan és megbízhatóan dolgoznak. Az adatok mentésére pedig akár egy plusz microSD kártyát is behelyezhet. És bár a telefont egy nagyobb kapacitású akkumulátor működteti, a gyorstöltés mégsem okoz gondot.



céltudatos tervezés

Mivel tudjuk, hogy a Samsung Galaxy S7 sok ideig kell, hogy folyamatosan fusson a felhasználók elvárásai alapján, ezért szenteltünk rá rendkívüli erőfeszítéseket, hogy egy egyedi és funkcionális designt hozzunk létre.


tökéletes anyagok

A meghosszabbított, lekerekített képernyő strapabíró anyagból készült. Az egyedire tervezett 3D formával, elértük, hogy az ív kövesse a pontosan ívelt 3D szemüveg ívét, ami egy szintben van a fémötvözettel. Így létrehoztunk egy egyedülállóan sima és kemény testet a telefonnak.


kényelmes fogást biztosít

Dupla ívelt hátával a telefon teljesen passzol a kézbe. A teljes design a természet vonalait követi, vékonysága úgy van kialakítva, hogy a telefon mindig kényelmesen tartható legyen.



Top ellenállóság

Ne féljen, ha nedves felületre teszi le a telefont. Ön továbbra is használhatja azt, akár azt követően is, hogy az vízbe esik. Játszhat vele a medence mellett,  készíthet egy fotót önmagáról a tengerparton, és hívhat egy taxit az esőben. A Samsung Galaxy S7 IP68-as tanúsítvánnyal rendelkezik.



Alkalmazkodik az extrém fényviszonyokhoz

Számos pillanat van az életünkben, amikor nincs elég fény a tökéletes fotóhoz. A Samsung Galaxy S7 okostelefonokkal nincs többé ilyen probléma. A lencse javított rekesze F1.7-es és nagyobb pixeles is: 1,4 mikronos képérzékelő rögzít, így sokkal több fényt képes befogadni a lencse, hogy a kapott fotó éles és részletes legyen.


Dual Pixel

Dual Pixel

Ez az első olyan okostelefon, amely minden képpontot két képből rak össze. Két fotólencsét tartalmaz egy helyett, ami azt jelenti, hogy Dual Pixel érzékelő  a normál DSLR érzékkelőkkel szemben a lehető leggyorsabban és legpontosabban tud fókuszálni, akárcsak az emberi szem.

forradalmi fókusz

forradalmi fókuszálás

Minden egyes pixel Dual Sensor érzékelővel kerül be a Samsung Galaxy S7 képeibe. Ezáltal ez egy hihetetlenül gyors és megbízható autofókuszt eredményez, amely rögzíti, még a legváratlanabb mozgásokat is, akár gyenge fényviszonyok mellett is.


Mozgás a panorámaképen

A Samsung Galaxy S7 mobiltelefon az első, amely el képes kapni a mozgásokat a panorámaképek készítésekor. Noha a láthatár folyton mozog, a telefon mégis tisztán kapcsolja össze az ultra-éles képeket. Átélheti a pillanatot újra, meg újra, csak mozgassa a Samsung Galaxy S7 képernyőjét.


Válassza ki a legjobb képet

Három, kettő, egy, csíz! Az élményfotóval ragadjon meg akár három másodpercet, mielőtt megnyomja az exponáló gombot. Az előző 3 másodperc képeit is úgy örökíti meg, mint egy statikus képet.


tökéletes önarcképek

 fejlesztések

Ha bekapcsolja a reflektort a szép arcok funkcióval, akkor kijelölheti az arc egyes részeit, attól függően, hogy mit akar megvilágítani rajtuk. Az intenzitás és a fény iránya állítható, így különböző hatásokat érhet el.

villámszelfi

A megfelelő megvilágítással hozzon létre lenyűgöző különbségeket. Különösen szelfikészítés során. A Samsung Galaxy S7 a teljes kijelzős sAMOLEDet is használhatja a szelfihez, amely egyenletesen világítja meg arcát a sötétben.



A legjobb játékok

Még a legigényesebb játékok is fullgrafikával futnak a Samsung Galaxy S7-en. Emellett lényegesen alacsonyabb késleltetési időt és jelentősen alacsonyabb akkumulátor terhelést is jelent ez. Még az igazán forró játékhelyzetekben sem melegszik fel a telefon olyan könnyen, így nyugodtan koncentrálhat a játékra. És mivel a Samsung Galaxy S7 az első okostelefon, amely támogatja a Vulkán API-t, élvezheti a drámai hatást.


abszolút áttekintés

Ez egy igazi játékközpont. A Samsung Galaxy S7-en az összes játék egy helyen elérhető, és az új frissítések automatikusan letöltődnek. Mielőtt elkezd játszani, akkor elnémítja és elrejti a figyelmeztetéseket, és beállítja a játék beállításait az akkumulátor kímélése érdekében.

egyedi jellemzők

Ezzel a remek funkcióval teheti a játékélményt jobbá, mint valaha. Többek között rögzítheti a játékot. Ha a játékban páratlanul sikeres, akkor biztosan szeretné megosztani az interneten a többi felhasználóval is.



lélegzetelállító teljesítmény

Egy új egyedi CPU, egy erős GPU és a 4GB RAM egy igazán erős kombináció. Játék közben a video streaming is működik - miközben maga a játéék működése is gyors és sima. A telefon továbbra is működni fog.

CPU

Akár 30% -kal gyorsabb, mint elődje

GPU

Akár 64% -kal gyorsabb, mint elődje

4 GB RAM

Növekedés a 3 GB RAM-al szemben.


bővíthető memória

Támogatja a microSD-t, így növelheti a memória kapacitását, ha szükséges. Hosszú ideig így nem kell törölni a fájlokat, fotókat vagy videókat.


Nagy kapacitású akkumulátor, vezeték nélküli töltés

hosszabb élettartam

A Samsung Galaxy S7 a hosszabb akkumulátorélettartammal lehetővé teszi, hogy nézhesse kedvenc TV-műsorait és zenét hallgasson órákon át. Egyedi CPU és GPU-val továbbfejlesztve annak érdekében, hogy kihasználja az akkumulátor teljes potenciálját.

gyors töltés

Még nagyobb töltőkapacitással használja a gyorstöltést, hogy minél hamarabb újra használhassa telefonját.

vezeték nélküli töltés

Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy feltöltse a telefont. Csak fektesse a töltőre a telefont, és máris elkezdi tölteni. Most, hogy ez a technológia még nem elterjedt, a Samsung Galaxy S7 fenomenálisan felülmúlja a többi telefont a piacon.


Bónusz tartalom ingyen

Kizárólag a Samsung Galaxy S7 vásárlásával ingyenes cseh fejlesztésű alkalmazásokat kaphat

  • Reflex - 6 hónapos előfizetés el. ingyenes kiadás
  • Lightning - 6 hónapos előfizetés el. ingyenes kiadás
  • Flash for women - 6 hónapos előfizetés el. ingyenes kiadás
  • Diary Sport - 6 hónapos előfizetés el. ingyenes kiadás
  • OK! Magazin - 6 hónapos előfizetés el. ingyenes kiadás
  • YouRadio - prémium változat 2 hónap ingyen

és más kiválasztott külföldi alkalmazások

  • Onedrive - 100 GB felhő tárhely ingyen 2 évig
  • Kindle for Samsung - egy könyv minden hónapban ingyen
  • SimCity BuildIt - Starter Pack játék ingyenes
  • Star Wars: Galaxy of Heroes - egy csomag egység és extrák a játékhoz ingyen

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EU Samsung Galaxy S7 edge ezüst
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ