Fej- és fülhallgató kábelek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Adat
(26)
Audio
(601)
Videó
(46)
Tápegység
(5)
Antenna
(2)
Hálózati
(2)
Típus
Csatlakozó kábel
(492)
Kábel hosszabbító
(74)
Átalakító
(28)
Elosztó/kapcsoló
(2)
Extender
(2)
Elosztó
(5)
Szín
Fehér
(24)
Fekete
(492)
Piros
(12)
Kék
(66)
Narancssárga
(2)
Ezüst
(31)
Szürke
(49)
Többszínű
(7)
Zöld
(15)
Arany
(2)
Kábel hosszúsága
0,1 m
15 m
-
Szűrés

A fejhallgató kábelek és audio átalakítók különösen hasznosak a hang továbbításához nagyobb távolságokra, mint amit a fejhallgató eredeti kábele általában lehetővé tesz. Emellett lehetővé teszik a különböző típusú csatlakozást igénylő eszközök közötti kommunikációt is. Milyen fejhallgató kábel típusok közül választhatsz? Az alábbi írásból kiderül.

Tovább

A fejhallgató kábelek a rendeltetésük szerint különböztethetőek meg

A hosszabbító fejhallgató kábel különböző felhasználási módokkal rendelkezhet. A klasszikus jack csatlakozó mellett egyes audiokomponensek más típusú csatlakozókat is használnak. Például a gamer fejhallgatóknál vagy a TV hangszóróknál találkozhatsz Cinch vagy USB csatlakozókkal is. Emellett audiocsatlakozóval ellátott táp- vagy hálózati kábeleket is találhatsz a kínálatban.

  1. Adat reduktor: lehetővé teszi az USB porton segítségével történő csatlakozást az audioeszközön keresztül. Külső hangkártyák esetében is használható.
  2. Audio kábelek: meghosszabbítják a fejhallgató hatótávolságát.
  3. Videó reduktorok: a VGA, Cinch vagy HDMI csatlakozókhoz audioporttal is rendelkeznek.
  4. Táp kábelek: az áramellátást biztosítják.
  5. Hálózati reduktorok: lehetővé teszik a csatlakozást az otthoni hálózathoz.

Melyik fejhallgató kábel típust válasszuk?

Egy hosszabb mikrofonos fejhallgató kábel kéne, netán egy bizonyos típusú reduktorra van szükséged, esetleg egy elosztót keresel a barátaiddal való zenehallgatáshoz? Akkor a legjobb helyen jársz, kínálatunkban mindenki megtalálja a számára megfelelő kábelt.

A fejhallgató kábelek különböző speciális jellemzőkkel rendelkezhetnek

Az azonos kétoldalas fejhallgató kábel két, azonos interfészt igénylő eszköz csatlakoztatására szolgál. Az árnyékolt kábel védett az átvitt jel elektromos zajok általi zavarása ellen. A tiszta rézzel ellentétben az aranyozott csatlakozók nem korrodálódnak a levegőn, így megőrzik prémium minőségüket.

i

A hangszerkábeleket leginkább a hangmérnökök és a zenészek használják. Az árnyékolás, a prémium minőségű anyagok és a kivitelezés megőrzi a hangszínt a hangminőség feláldozása nélkül.

Mikor jobb egy fejhallgató kábel ívelt véggel és mikor jobb ha fonott?

A hajlított végű fejhallgató kábel nem hajlik annyira a nyakánál, ezért alkalmasabb, ha a kábelt oldalirányban, például egy fal mentén szeretnéd elvezetni. Egy jó minőségű fonott kábel növeli a kábel általános ellenállását a sérülésekkel szemben, és jobban is néz ki.

A fejhallgató kábelek általában kétféle végződéssel rendelkeznek: vagy egy dugóval, azaz férfi csatlakozóval, vagy egy aljzattal, más néven női csatlakozóval.

A fejhallgató kábel legyen elegendő hosszúságú, de ne túl hosszú

A hosszabbító fejhallgató kábel legyen elég hosszú, ugyanakkor ne vásárolj feleslegesen hosszút. Egy hosszabb, keresztbe nyúló kábel általában jobban útban van és hajlamosabb a sérülésre. Egy olyan fejhallgató kábel, amely szükség szerint megnyúlik, megoldást jelenthet, ha sokat mozogsz az íróasztalod körül.

Milyen hosszú lehet egy fejhallgató kábel? Az ilyen kábelek hossza elérheti a 15 m-t. Néhány fejhallgató átalakító azonban akár néhány centiméteres is lehet.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
601 termék

Fej- és fülhallgató kábelek

Fej- és fülhallgató kábelek

A Fej- és fülhallgató kábelek kategóriában összesen 601 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fej- és fülhallgató kábelek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fej- és fülhallgató kábelek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fej- és fülhallgató kábelek vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ