Mega Árparádé - Játékok műfaj szerint

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Márkák
Nintendo
(1)
Ubisoft
(19)
WARNER BROS
(10)
Típus
Játék
(161)
Játékkredit
(1)
Platform
PC
(16)
PlayStation 5
(59)
PlayStation 4
(30)
Xbox Series X
(54)
Xbox One
(28)
Nintendo Switch
(23)
Licenc
Doboz
(161)
Letölthető
(1)
Kulcs
Steam
(1)
PS Store
(1)
Origin
(3)
Microsoft Store
(1)
Nintendo eShop
(2)
Műfaj
Akció
(99)
RPG
(26)
Árkád
(25)
Szimulátor
(21)
Gyerekeknek
(17)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(37)
PlayStation 5 optimalizálás
(36)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(3)
Szöveg
CS
(12)
EN
(162)
DE
(118)
HU
(5)
RU
(7)
PL
(8)
FR
(10)
ES
(8)
IT
(8)
Zh
(1)
Szinkron
EN
(161)
DE
(93)
RU
(2)
PL
(1)
FR
(9)
ES
(7)
IT
(7)
JP
(2)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Mega Árparádé

🔥 Itt a Mega árparádé! Válogass a csúcsajánlatok közül! 👍

  • A Kampány időtartama: Az akció 2024. 06. 03. 00:01 órától 2024. 06. 17. 23:59 óráig érvényes.(„Kampány”).
  • A Kampányban aktuálisan elérhető termékek listáját ezen a honlapon, alább találod („Termékek”).
  • A Kampányban a Termék kedvezményes áron történő megvásárlása akkor valósul meg, ha a Vásárló megrendelését az Alza visszaigazolja és a Vásárló a Termék árát kifizeti (a Terméknek a kosárba történő elhelyezése nem minősül a Termék megvásárlásának). Amennyiben a Vásárló az utánvétes kifizetést választotta, elegendő a rendelést leadnia az Alza számára, a kedvezményre azonban csak az utánvét kifizetése esetén jogosult.
  • Az Alza fenntartja magának a jogot, hogy egyes Termékek esetében korlátozza, hogy egy vásárló hány darabot vehet meg azokból a Kampány során. Az előbb említett korlátozás esetén az Alza rendszere automatikusan meggátolja, hogy a vásárló több Terméket helyezzen a kosarába a Kampány ideje alatt mint a megengedett vásárlási mennyiség.
  • Néhány termék rendelkezésre álló készletei  Csehország, Szlovákia, Ausztria, Magyarország és más az Alza által ellátott országok fogyasztói között kerülnek elosztásra.
  • Az Alza a Kampányt mint kiskereskedő elsődlegesen természetes személy fogyasztók igényeinek kiszolgálására szervezi. Annak érdekében, hogy minél többeteket tudjuk kiszolgálni, fenntartjuk a jogot hogy a viszonteladási szándékkal történő, nagy mennyiségű vásárlásokat visszautasítsuk, viszonteladóknak ne adjuk el a Kedvezménnyel kínált Termékeket.
  • A Termékekre kínált kedvezmény a Kampány időtartamára korlátozódik vagy a készlet erejéig tart. Az Alza fenntartja a jogot, hogy a Kampány időtartama alatt a kedvezménnyel kínált Termékek körét megváltoztassa.
Tovább
  • A Kampány általános szerződési feltételeit itt találod, , melyben az Alza által a Kampány során nyújtott kedvezményes árakkal kapcsolatban bővebb információt találsz, ezért kérlek ezt a dokumentumot is olvasd el figyelmesen.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
162 termék
4,8 34×
Assassins Creed Mirage: Launch Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Élvezd Basim, a ravasz utcai tolvaj történetét, akinek félelmetes látomásai vannak, és aki a 9. századi Bagdad nyüzsgő utcáin kutat válaszok után. A Rejtőzködők nevű titkos ősi szervezet révén halálos orgyilkos mesterré válik, és olyan módon változtatja meg a sorsát, ahogyan azt soha nem gondolta volna.
Leárazás -6 %
10 790 Ft 11 490 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0347
4,9
Forza Motorsport - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - Merülj el a vezetésben több mint 500 valódi autóban, 20 világhírű pályán, köztük a rajongók által kedvelt helyszíneken és több pálya elrendezésében, amelyek mindegyike dinamikus napszakokat kínál az időjárással és egyedi vezetési körülményekkel kombinálva.
Leárazás -37 %
9 990 Ft 15 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0222
4,3 15×
EA Sports FC 24
PC játék - dobozos változat, Origin kulcs, műfaja sport, szimulátor és árkád - Az EA SPORTS FC™ 24 a The World’s Game új korszaka: Több mint 19 000 leszerződött játékosával, 700 csapatával és 30 ligájával az EA SPORTS FC 24 páratlan hitelességet hoz a pályára.
Leárazás -22 %
11 390 Ft 14 790 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1421
3,8
Just Dance 2024 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja sport, party és testmozgás - Táncolj és ossz meg izgalmas pillanatokat egész évben minden idők első számú zenei videojáték platformján! A Just Dance 2024 Edition 40 dalt tartalmaz, a legújabb slágerektől a szeretett klasszikusokig.
Leárazás -6 %
10 790 Ft 11 490 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1230
4,6 11×
Everybody 1-2 Switch - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és party - Minden egyes találkozás lehetőség a remek szórakozásra! Alkossatok csoportokat, és versenyezzetek számtalan furcsa és csodálatos minijátékban, ahol a léggömböktől kezdve a földönkívülieken át mindent megtalálsz! Ezekben a játékokban a Joy-Con kontrolleredet vagy az okoseszközödet* vicces és különös módokon kell használnod, hogy pontokat szerezz csapatod számára. A hagyományoknak megfelelően itt is a legtöbb pontot gyűjtő csapaté lesz a dicsőség!
Leárazás -24 %
4 390 Ft 5 790 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1229
4,7
EA Sports PGA Tour - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és szimulátor
Leárazás -53 %
12 090 Ft 25 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0397
4,8
Prince of Persia: The Lost Crown - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Vágj neki a perzsa világ mitológiai világába ültetett stílusos és izgalmas platformjátéknak, amelyben manipulálhatod az idő és a tér határait. Bújj Sargon szerepébe és fejlődj kardforgató csodagyerekből egy rendkívüli legendává, akivel akrobatikus harcokat hajthatsz végre és új időerőket és egyedülálló szuperképességeket oldhatsz fel.
Leárazás -6 %
10 790 Ft 11 490 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0465
5,0
Skull and Bones Special Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Lépj be a Skull and Bones játék veszedelmes paradicsomába, amelyet az Indiai-óceán ihletett a kalózkodás aranykora idején, és küzdj meg a túlerővel, hogy kitaszítottból hírhedt kalózzá válj. Készíts különféle egyedi hajókat, hogy túlélhess, boldogulhass és uralkodhass egy hatalmas világban, amely minden idényben új kihívásokkal és funkciókkal gazdagodik. A Special Edition az alapjátékot és a "Bloody Bones' Legacy" kiegészítő küldetést tartalmazza. PlayStation fiókot és PlayStation®Plus előfizetést igényel (külön megvásárolható). Állandó internetkapcsolat és Ubisoft fiók szükséges.
Leárazás -7 %
11 990 Ft 12 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0275
4,8
WRC Generations - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - 2022-ben a WRC bajnokság a hibrid korszakba lép. A rally világa számára ez egy olyan forradalmat jelent, amely jelentős hatással van a teljesítményre, az alkalmazott stratégiákra, és alkalmazkodásra kényszeríti a versenyzőket és a csapatokat. A játékmenet szempontjából új mechanikák léptek játékba, amelyek a hibrid motorok igényeit képviselik. A gyorsasági szakaszok megnyeréséhez gondosan kell kezelned az akkumulátort a motortérkép testreszabása alapján.
Leárazás -11 %
10 490 Ft 11 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0249
5,0
Avatar: Frontiers of Pandora: Limited Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Téged, a na'vikat, elraboltak az RDA nevű emberi militarista vállalat által, és az ő céljaik szolgálatába állítottak. Tizenöt évvel később kiszabadultatok, de idegenekként találtátok magatokat szülőhelyeteken. Kapcsolódjatok vissza elveszett örökségetekhez, és fedezzétek fel, mit is jelent valójában na'vinak lenni.
Leárazás -5 %
14 690 Ft 15 490 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0071
4,3
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A hadjárat a rekordsikeres Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatása, amelyben Price százados és a 141-es akciócsoport szembeszáll Vlagyimir Makarovval, az ultranacionalista háborús bűnössel, aki ki akarja terjeszteni hatalmát az egész világra. A C.O.D.E. kiadás tartalma: "Direct Action Pack" bónusz kód 3× Call of Duty Endowment (C.O.D.E) tárgy aktiválásához - Calling Card, Animated Emblem és Weapon Sticker.
Leárazás -9 %
28 790 Ft 31 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0427
4,7 10×
Assassins Creed Mirage: Launch Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Élvezd Basim, a ravasz utcai tolvaj történetét, akinek félelmetes látomásai vannak, és aki a 9. századi Bagdad nyüzsgő utcáin válaszok után kutat. A Hidden Ones névre keresztelt titokzatos ősi szervezet révén halálos orgyilkos mesterré válik, és olyan módon változtatja meg a sorsát, ahogyan azt soha nem is gondolta volna.
Leárazás -6 %
10 790 Ft 11 490 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0298
4,4
Just Dance 2024 - Xbox Series X|S
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, Microsoft Store kulcs, műfaja sport, party és testmozgás - Táncolj és ossz meg izgalmas pillanatokat egész évben minden idők első számú zenei videojáték platformján! A Just Dance 2024 Edition 40 dalt tartalmaz, a legújabb slágerektől a szeretett klasszikusokig.
Leárazás -6 %
10 790 Ft 11 490 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0379
4,7 21×
Dead Space - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Teljesen újratervezett játékra számíts, amely még magával ragadóbb játékélményt nyújt, beleértve a lélegzetelállító vizuális hűséget, a hangulatos hangzást és a játékmenetet érintő fejlesztéseket. Ugyanakkor ez a remake hű marad az eredeti játék kísérteties látásmódjához.
Leárazás -8 %
15 490 Ft 16 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0127
5,0
Diablo IV - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Lilith, a gyűlölet lánya visszatér - a Diablo IV Sanctuary világa hatalmas és tele van kalandos lehetőségekkel. A Diablo III: A Reaper of Souls óta évtizedek teltek el, és Lilith, a gyűlölet lánya elhatározta, hogy visszaszerzi a Sanctuary-t.
Leárazás -9 %
18 790 Ft 20 790 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO680
5,0
Cyberpunk 2077 Ultimate Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció, RPG és lövöldözős - A Cyberpunk 2077 nyílt világú akció-szerepjáték. Night Cityben, a hatalom, csillogás és testmódosítások megalopoliszában V, a törvényen kívüli zsoldos szerepében nyomozol egy egyedi implantátum után, amely a halhatatlanság kulcsa. Meghozott döntéseid és kialakított kapcsolataid formálják a történetet és a világot magad körül. Itt legendák születnek. A tiéd miről mesél majd?
Leárazás -9 %
17 790 Ft 19 590 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0465hu
Just Dance 2024 - PS5
Konzol játék - PS5 (digitális, lemezmeghajtóval), dobozos változat letöltőkulccsal, PS Store kulcs, műfaja party és testmozgás - Táncolj és ossz meg izgalmas pillanatokat egész évben minden idők első számú zenei videojáték platformján! A Just Dance 2024 Edition 40 dalt tartalmaz, a legújabb slágerektől a szeretett klasszikusokig.
Leárazás -6 %
10 790 Ft 11 490 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0464
2,3
WRC Generations - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - 2022-ben a WRC bajnokság a hibrid korszakba lép. A rally világa számára ez egy olyan forradalmat jelent, amely jelentős hatással van a teljesítményre, az alkalmazott stratégiákra, és alkalmazkodásra kényszeríti a versenyzőket és a csapatokat. A játékmenetet tekintve új mechanikák kerültek a játékba, amelyek a hibrid motorok igényeit képviselik. A különleges szakaszok megnyeréséhez gondosan kell kezelned az akkumulátort a motortérkép testreszabása alapján.
Leárazás -29 %
7 690 Ft 10 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1326
5,0
UFC 5 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és sport - Az EA SPORTS UFC 5 a Frostbite engine támogatásával a verekedős játékok következő generációját képviseli. A páratlan grafikai fejlesztésektől kezdve a teljesen új sérülés- és orvosi szünetrendszerekig, amelyek igazán hitelesen befolyásolják a játékmenetet. Ez a játék a lehető legvalósághűbb.
Leárazás -8 %
9 090 Ft 9 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0442
Monopoly Madness - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja party, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Fedezd fel újra a MONOPOLY-t, amit szeretsz, olyan formában, ahogy még soha eddig nem láttad. A rövidebb körökben más játékosok ellen versenyzel Monopoly Town kaotikus utcáin, nyersanyagokat gyűjtve, ingatlanokat vásárolva és fejlesztve, ellenfeleiddel szórakozva és a trükkjeik elől kitérve, hogy megnyerd a gazdagságért folytatott versenyt. Ez őrület!
Leárazás -40 %
2 890 Ft 4 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0144
Outcast: A New Beginning: Adelpha Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - PS5 (mechanikával), dobozos változat, műfaj: akció
Leárazás -9 %
71 890 Ft 79 790 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0161ae
Nickelodeon All-Star Brawl 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és party - A Nickelodeon All-Star Brawl 2 lehetővé teszi, hogy megküzdj a Nickelodeon harcosok eddigi legnagyobb és legjobb csoportjával, köztük olyan vadonatúj vagy felújított karakterekkel, mint Spongyabob Kockanadrág, a Nindzsa Teknőcök, a Team Octopus, Jimmy Neutron és mások.
Leárazás -6 %
13 290 Ft 14 190 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1287
Suicide Squad: Kill the Justice League: Deluxe Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - A történet a Harley Quinn, Deadshot, Boomerang kapitány és King Shark alkotta Suicide Squadot követi, akiknek egy félelmetes küldetésre kell vállalkozniuk, hogy megmentsék a Földet, és megöljék az The Justice League legjobb DC-hőseit.
Leárazás -19 %
18 890 Ft 23 590 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0003de
4,7 13×
Star Wars Jedi Survivor
PC játék - dobozos változat, Origin kulcs, műfaja akció - A Star Wars Jedi Survivor a Fallen Order sorozat első részének folytatása. Cal Kestis történetének folytatása öt évvel az első Star Wars Jedi Fallen Order után játszódik. Találkozunk az összes ismerős szereplővel, beleértve a cuki droidot, BD-1-et is.
Leárazás -26 %
16 290 Ft 22 290 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1365

Mega Árparádé - Játékok műfaj szerint

P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ