Doručení zdarma Alza Dny květen

Xbox Series játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(1002)
DLC tartalom
(66)
Játékkredit
(71)
Platform
PC
(53)
PlayStation 5
(2)
PlayStation 4
(2)
Xbox Series X
(1136)
Xbox Series S
(720)
Xbox One
(893)
Play Anywhere
(5)
Licenc
Doboz
(414)
Letölthető
(728)
Kulcs
Xbox Live
(718)
Microsoft Store
(50)
Műfaj
Akció
(740)
Lövöldözős
(174)
RPG
(171)
Sport
(109)
Versenyzős
(97)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(501)
PlayStation 5 optimalizálás
(3)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(306)
Szöveg
CS
(124)
SK
(2)
EN
(1124)
DE
(949)
HU
(25)
RU
(126)
PL
(107)
FR
(187)
ES
(157)
IT
(156)
Zh
(6)
JP
(1)
Szinkron
CS
(5)
EN
(1121)
DE
(510)
RU
(38)
PL
(15)
FR
(98)
ES
(79)
IT
(77)
Zh
(1)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Xbox Series logo

Játssz az Xbox Series X konzolon új generációs játékokkal - amelyeket pont erre a konzolra terveztek. Ezekben a játékokban teljes mértékben kiélvezheted a grafikai kidolgozást, az új konzol által nyújtott teljesítményt, mindezt 4K felbontásban, 60 fps mellett, ray tracing technológiával. Melyik next-gen játékkal kezded?

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 142 termék
Way of the Hunter Hunting Season One - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat, műfaja szimulátor és lövöldözős - A Way of the Hunter hatalmas világa lehetővé teszi a számodra, hogy figyelemmel kísérj számos vadász történetet szerte a világban, elsajátítsd az etikus vadászat kihívásait, és megold az etikátlan viselkedés összetett eseteit. Szabadon is vadászhatsz és felfedezheted Észak-Amerika, Európa és Afrika lélegzetelállító tájait.
9 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0452
1,0
Call of Duty: Vanguard - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A világ évek óta szenved az eddigi legnagyobb és legvéresebb háború miatt, de a második világháború alakulása végre megváltozik. Most néhány kiválasztottnak kell felemelkednie, hogy elvégezze feladatát, és egyszer s mindenkorra megváltoztassa a háború arculatát.
18 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0114
Crysis Trilogy Remastered - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A Crysis Remastered Trilogy az összes egyjátékos kampányt tartalmazza a legendás belső nézőpontú shooter játékokból, a Crysis-ból, a Crysis 2-ből és a Crysis 3-ból, a mai hardverekre optimalizálva.
17 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0103
Dakar Desert Rally - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Dakar Desert Rally a bolygó legnagyobb Amaury Sport Organization rally versenyeinek hiteles sebességét és izgalmát hozza el, a világ vezető gyártóinak licencelt járműveinek teljes választékával, beleértve a motorokat, autókat, teherautókat, ATV-ket és SSV-ket is.
14 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0172b
Tekken 7 Legendary Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
14 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0149
Life is Strange: True Colors - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - Éld bele magad a Haven Springs városából származó Alex Chen szerepébe, aki régóta elnyomta képességét, amelyet inkább átoknak tart. Pszichés ereje - az empátia lehetővé teszi, hogy magába szívja és megtapasztalja mások erős érzelmeit.
15 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0036
Call of Cthulhu - PC DIGITAL
PC játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja RPG - Pszichológiai horror RPG, sötét hangulat, amelyben a történetet nagyban befolyásolja a játékos döntései.
23 590 Ft
Elérhetőség a készletben található tételek szerint
Termékkód: WG686nad
Wildshade: Unicorn Champions - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős és gyerekeknek - Haladj át a célvonalon egy unikornis hátán ülve! Az egész családnak szóló Wildshade: Unicorn Champions versenyjáték egy varázslatos és színes világba varázsol. Nyerd meg az összes bajnokságot, hogy elérhetővé váljanak a legértékesebb állatok, alakítsd őket álmaid bajnokává és válj a Wildshade fantasy világ legjobb versenyzőjévé.
11 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0426
Paw Patrol World - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Bújj kedvenc kiskutyusaid bőrébe, vezesd a járműveiket és akadályozd meg Humdinger polgármester szupergonosz káoszát. Élj át egy teljesen új történetet, és élvezd a televíziós sorozat ihlette küldetéseket.
12 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0399
Gigantosaurus: Dino Kart - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és party - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és party - Válj kedvenc dinoszauruszoddá, és száguldj Krétaciában egy olyan gokartbajnokságon, amely majdnem akkora, mint Gigantosaurus étvágya! A 15 pálya tele van elképesztő fejlesztésekkel és akadályokkal, segítséggel a fiatalabb játékosoknak, és akár 4 játékos is játszhat osztott képernyőn, így az egész család csatlakozhat az őskori versenyzéshez!
12 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0314
BRATZ: Flaunt Your Fashion - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és party - Kezd a szülővárosodban, Stilesville-ben, válaszd ki a karakteredet az eredeti Bratz csapatból – Yasmin, Cloe, Jade, vagy Sasha – és kövesd a legnagyobb sztorikat, vállalj el küldetéseket, hogy segíts az új barátoknak és játssz szórakoztató, szemtelenségekkel teli minijátékokkal!
12 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0279
L.O.L. Surprise! B.B.s BORN TO TRAVEL - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Az öt játszható város 30 jelenetével hamar felépítheted a saját L.O.L. Surprise! figura-, gyűjtőbaba- és matrica gyűjteményed. Mutogasd őket divatbemutatókon és zenei koncerteken, és működj együtt akár négy barátoddal a kooperatív többjátékos módban.
12 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0230
PGA Tour 2K23 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A játék Tiger Woods örökségét ünnepli azzal, hogy játszható profi játékosként és vezérigazgatóként mutatja be őt, aki tanácsokat ad a csapatnak. A vezető pályatervező is visszatér, és lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy megépítsék álmaik golfpályáit, és megosszák azokat a globális online közösséggel.
22 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO892
Destroy All Humans! 2 - Reprobed - Single Player - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Crypto újra itt van, és engedélye van szondák használatára. A földönkívüli betolakodó visszatért, és még őrültebb, mint valaha. Élvezd a swingelő 60-as éveket minden kémiájával és állj bosszút a KGB-n, amiért felrobbantotta az anyahajódat. Össze kell fognod a faj képviselőivel, amelyet az uralmad alá akartál hajtani.
10 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0353
Surviving the Aftermath: Day One Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és stratégiai - Maradj életben és boldogulj a posztapokaliptikus jövőben - az erőforrások szűkösek, de a lehetőség hívogat. Építs ki egy katasztrófáknak ellenálló, tökéletes kolóniát, védd meg a telepeseidet, és állítsd helyre a civilizációt egy elpusztult világban!
10 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO846
5,0
Resident Evil 3 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Resident Evil 3 videojátékban a S.T.A.R.S. alakulat tagja és egyben a sorozat legikonikusabb szereplője, Jill Valentine egy olyan városból próbál megmenekülni, amelyet elleptek az élőhalottak és egyéb rémisztő szörnyűségek. A Resident Evil 3 új aszimmetrikus 4vs1 Resident Evil Resistance online multiplayer móddal érkezik.
18 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO686
Trine 5: A Clockwork Conspiracy - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja logikai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Sétálj keresztül lélegzetelállító tájakon a Trine sorozat eddigi legmélyebb és vizuálisan leggazdagabb fejezetében, teljesen új karakterekkel és lenyűgöző történettel, amelynek kezdetén a hősök hírnevén folt esik, barátaik és családjaik veszélyben vannak, és a varázserejük a tét.
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0354
Trepang2 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Válj a legkeményebb rosszfiúvá a Trepang2 játékban - ebben a véres, akciódús belső nézetes lövöldözős videojátékban, amely a távoli jövőben játszódik. Térj ki az ellenség lövedékei elől, tedd pokollá az életüket és hagyd magad mögött a pusztítás nyomát ebben a durva és frenetikus lövöldözős játékban.
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0444
Overpass 2 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős - A játékban versenybe szállnak a járművezetők és az erős és hivatalosan licencelt terepjárók volánja mögé ülve igyekeznek rekordot dönteni az extrém pályákon.
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0408
Zombie Army 4: Dead War - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció - A zombi hordák visszatértek! Az 1940-es évek Európájában förtelmes okkult ellenségek, epikus fegyverek és új, felkavaró kampány vár 1-4 játékosra, amelyben az emberiség megmentéséért harcoltok.
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO696
Asterix & Obelix XXXL: The Ram From Hibernia - Limited Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Merülj el egy vadonatúj eredeti történetben mindeddig még sosem látott karakterekkel, játssz Asterix és Obelix szerepébe bújva és fedezd fel a felülről látható 3D-s világot helyi kooperatív módban akár négy játékos számára egy képernyőn.
15 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0282le
Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - a Tini nindzsa teknőcök sorozat 13 klasszikus játékának gyűjteménye.
12 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0201
DiRT 5 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: versenyzős és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Tegyél egy utazást a világ körül, és versenyezz több mint 70 egyedi útvonalon 10 különböző globális helyszínen, csodálatos környezetben, amelyet kiegészít az időjárást és a napszakok dinamikus változása. A versenyektől a befagyott New York-i East River-ig, a brazíliai Megváltó Krisztus szobor alatti útvonalon át a norvég sarki fényig.
8 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO727se
Trollhunters: Defenders of Arcadia - Xbox One, Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Indulj egy hősies és felejthetetlen utazásra Arcadia varázslatos világán át és állítsd meg a közelgő idő-apokalipszist.
10 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO736

Xbox Series játékok

Xbox Series játékok

A Xbox Series játékok kategóriában összesen 1142 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox Series játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább xbox Series játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox Series játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox Series játékok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ