Xbox Series játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(1005)
DLC tartalom
(65)
Játékkredit
(71)
Platform
PC
(55)
PlayStation 5
(2)
PlayStation 4
(1)
Xbox Series X
(1137)
Xbox Series S
(720)
Xbox One
(895)
Play Anywhere
(5)
Licenc
Doboz
(415)
Letölthető
(729)
Kulcs
Xbox Live
(718)
Microsoft Store
(51)
Műfaj
Akció
(735)
Lövöldözős
(175)
RPG
(170)
Sport
(109)
Versenyzős
(100)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(501)
PlayStation 5 optimalizálás
(4)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(305)
Szöveg
CS
(124)
SK
(2)
EN
(1126)
DE
(948)
HU
(25)
RU
(125)
PL
(107)
FR
(186)
ES
(158)
IT
(157)
Zh
(6)
JP
(1)
Szinkron
CS
(5)
EN
(1124)
DE
(510)
RU
(38)
PL
(15)
FR
(99)
ES
(80)
IT
(78)
Zh
(1)
JP
(1)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Xbox Series logo

Játssz az Xbox Series X konzolon új generációs játékokkal - amelyeket pont erre a konzolra terveztek. Ezekben a játékokban teljes mértékben kiélvezheted a grafikai kidolgozást, az új konzol által nyújtott teljesítményt, mindezt 4K felbontásban, 60 fps mellett, ray tracing technológiával. Melyik next-gen játékkal kezded?

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 144 termék
Animal Hospital - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja gyerekeknek - Irányíts állatkórházat és gondoskodj az imádni való pácienseidről ebben az állatbarátoknak készült videojátékban!
13 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0428
4,3 10×
Need for Speed - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Állandó internet-hozzáférést igényel.
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO106a
Daymare: 1994 Sandcastle - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Könyörtelen, halálos ellenségek, hardcore akció játékmechanizmusok, környezeti fejtörők, vérfagyasztó zene, óvatos felderítés és kiadós adag, koncentrált horror kombinációja vár rád.
16 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0363
Street Fighter 6 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció
16 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0312
Elex II - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG, - Néhány évvel azután, hogy Jax legyőzte a hibridet, egy új fenyegetés száll alá az égből, felszabadítva a sötét Elex veszélyes erejét, és fenyegetve minden életet a bolygón. Jaxnek különleges küldetésre kell indulnia, hogy megvédje Magalan békéjét és saját családja biztonságát. A küldetés során meg kell győznie a frakciókat, hogy egyesüljenek a megszállók ellen.
5 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0082
Fortnite: Transformers Pack - Xbox
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és árkád, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges - Gurulj ki, emelkedj fel vagy dudálj a Transformers csomaggal! A csomag tartalma: 3 skin, 3 Back Bling, 3 csákány, 2 emote és 1000 V-Buck!
13 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0438
The Grinch: Christmas Adventures - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek
15 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0400
Alan Wake Remastered - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - A díjnyertes, filmszerű akcióthrillerben Alan Wake az író, aki a kreatív ihlet hiányától szenved, kétségbeesett keresésbe kezd eltűnt felesége, Alice után. Útközben rátalál egy horrortörténet lapjaira, amelyet a jelek szerint ő maga írt, bár nem emlékszik rá, és a közeledő sötétséggel való küzdelem során kockára teszi a valóságérzékét. És a rémtörténete kezd valóra válni...
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0125
4,5
Tom Clancys The Division 2 - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Az akció-RPG orientált játék folytatása MMO elemekkel. A The Division nyitott világ nagyon gazdag és rengeteg lehetőséget kínál.
3 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO477
Madden NFL 24 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A játékosok realisztikusabb mozgása, valamint az intelligensebb MI új eszközöket biztosít kidolgozott játékstratégiád magabiztos végrehajtására, hogy bármelyik ellenfelet le tudd győzni a Madden NFL 24 meccsein.
Szuper ár
8 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0385
System Shock - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A System Shock egy teljesen új átdolgozása az 1994-es, eredeti, úttörő játéknak, de az immár ikonikus játékmenetet egy teljesen új HD vizuális köntösbe öltöztették, korszerűvé tették az irányítást, feljavították az interfészt, és teljesen új hangokat és zenét adtak hozzá. Még az eredeti szinkronszínészt is meghívták, aki az egyik legikonikusabb rosszfiú, SHODAN hangját adta. Légy tanúja a valaha készült egyik legjobb és legnagyobb hatású játék újjászületésének.
14 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0498
WWE 2K23 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció
28 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0331
Under The Waves - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Narrációs kalandjáték, melynek témája a gyász elsöprő ereje. Az Északi-tenger mélyén, egy techno-futurisztikus, az 1970-es években játszódó filmben Stan, a hivatásos búvár küzd, hogy túljusson egy nagy veszteségen, s új jövőbe kezdjen.
14 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0273
War Hospital - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai - Kezelj rettenetes háborús sérüléseket egy hadikórház parancsnokaként. Hozz létre egy létesítményt a gyógyításukra, miközben a tüzérségi gránátok fülsiketítően közel robbannak. Használj valódi első világháborús felszereléseket és kísérd figyelemmel, hogyan fejlődnek eszközeid és módszereid. Döntéseid hosszantartó hatással lesznek.
Leárazás -50 %
5 740 Ft 11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0429
Ad Infinitum - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Véget fog valaha érni a háború rémálma? Vajon eljön az a nap, amikor az elméd megnyugvásra lel? Az Ad Infinitum játékban egy német katona szerepében játszol, akit az első világháború borzalmai kísértenek. Miközben elméd a családi otthonod emlékei és a frontvonali lövészárkok között kalandozik, igyekszel megtörni a szenvedés véget nem érő ciklusát.
14 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0382
Garfield Lasagna Party - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja party, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Garfield, Odie, Arlene vagy Nermal szerepében vesd bele magad a versenybe egy jól kitalált partijáték keretében, amelynek győztesére egy kiadós adag finom lasagne vár.
12 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0289
Chef Life: A Restaurant Simulator - Al Forno Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Hozd létre és vezesd álmaid éttermét! Étlap, bevásárlás, díszítés, személyzet, felszerelés, vendégek... és ne feledkezzünk meg az igazi főzésről sem! Ismerd meg egy vendéglős mindennapjait, és nyerj Michelin csillagot.
10 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0220
4,7
Titanfall 2 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Titanfall 2 új single-player kampányt kínál, amely a gép és az ember különleges kapcsolatát helyezi előtérbe, ugyanakkor természetesen lehetőséged van izgalmas multiplayer módban is játszani. Élvezd az új titánok megjelenését, a pilóták gazdag, továbbfejlesztett képességeit és a számos haladási és módosítási lehetőséget.
2 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO224
Unicorn Overlord - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Harcolj a sors ellen és vágj neki egy királyi kalandnak, hogy megbízható szövetségeseiddel az oldaladon visszaszerezd az uralmad. Az Unicorn Overlord a taktikai RPG-k időtlen műfaját kombinálja a világ felfedezéssel és innovatív harcrendszerrel, így megalkotva egy epikus fantasy élményt a Vanillaware ikonikus stílusában.
21 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0459
The Invincible - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0398
Agatha Christie Murder on the Orient Express: Deluxe Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - A legendás vonatos utazás során Hercule Poirot, a neves magánnyomozó megpróbálja megoldani a vonaton elkövetett gyilkosságot, miközben különös karakterek veszik körül, akik mindegyike saját titkot rejteget, amelyekkel fényt deríthetne az elkövetett bűncselekmény motívumára.
18 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0416
Session: Skate Sim - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - A Session Skate Sim játék a gördeszkázás aranykora, az 1990-es évek ihlette; lehetővé teszi az igazi gördeszkás kultúra megtapasztalását; nincs pontozás, csak te, a hely és a képzeleted!
8 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0219
Firefighting Simulator: The Squad - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Kapcsold be a tűzoltóautó szirénáját, ragadj meg egy tömlőt, és olts el valósághű tüzeket és ments életeket. Fedezz fel több mint 30 különböző helyszínt, amelyeket Észak-Amerika nyugati partja ihletett.
6 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0342
Way of the Hunter Hunting Season One - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat, műfaja szimulátor és lövöldözős - A Way of the Hunter hatalmas világa lehetővé teszi a számodra, hogy figyelemmel kísérj számos vadász történetet szerte a világban, elsajátítsd az etikus vadászat kihívásait, és megold az etikátlan viselkedés összetett eseteit. Szabadon is vadászhatsz és felfedezheted Észak-Amerika, Európa és Afrika lélegzetelállító tájait.
9 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0452

Xbox Series játékok

Xbox Series játékok

A Xbox Series játékok kategóriában összesen 1144 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox Series játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább xbox Series játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox Series játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox Series játékok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ