30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Hi-Fi fejhallgatók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kialakítás
Fület befedő (over-ear)
(72)
Fülre illeszkedő (on-ear)
(11)
Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack
(79)
Bluetooth
(7)
6,3mm Jack
(70)
Funkciók
Ambient sound
(2)
Hi-Res audio
(17)
Hangsegéd
(4)
Számok közötti váltás
(7)
Hívásfogadás
(7)
Hangerőszabályzás
(10)
Szín
Fehér
(1)
Fekete
(72)
Lila
(2)
Barna
(4)
Kék
(2)
Narancssárga
(1)
Rózsaszín
(1)
Ezüst
(8)
Szürke
(14)
Arany
(2)
Szűrés

A HIFI fejhallgató kiválóan alkalmas minden zenei műfaj és stílus kiváló minőségű zenei reprodukciójára. A prémium hangzás mellett prémium minőségű a kivitelezés és az anyaghasználat egyaránt. A HIFI fejhallgató széles frekvenciatartományának és nagy érzékenységének köszönhetően nagyszerű hangzást reprodukál. Tanácsot adunk neked, hogyan válaszd ki a legjobb modellt. Olvass tovább.

Tovább

A HIFI fejhallgató a zene szerelmeseinek készült

Tökéletes hangzás és prémium minőség - ezt garantálja a HIFI fejhallgató. Leggyakrabban a fej fölé és a fül köré tervezik őket, így maximális kényelmet és rengeteg funkciót biztosít a kellemes otthoni és stúdióhallgatáshoz. A HIFI fejhallgató készüléket lemezlovasok és zenészek is használják felvételek készítésekor. Nézd meg az alábbiakban az alapvető kategóriákat.

A Hi-Fi ("High Fidelity") fejhallgató már évtizedek óta a piac prémium kategóriás termékei közé tartozik. Technikai feldolgozása lehetővé teszi, hogy más modellekhez képest igazán gazdag, részletes és tiszta hangzást adjon vissza.

Stúdió fejhallgatók alkalmi és képzett hallgatók számára egyaránt

A stúdió fejhallgatók nem csak a hangmérnökök és zenészek között népszerűek, hanem minden alkalmi zenehallgató között is, aki igazán magas minőségű zenei élményre vágyik. Előnyük a nagy frekvenciatartomány, amely lehetővé teszi a basszus, a közép- és a magas hangok hű és kiegyensúlyozott reprodukcióját. Válassz nyitott vagy zárt stúdiófejhallgatót.

A klubok zenei alkotói értékelni fogják a DJ-knek szánt minőségi fejhallgatókat

A DJ fejhallgatók minden igényes követelménynek megfelelnek, ha hangos klubokban vagy szabadtéri fesztiválokon zenélnek. Ezek többnyire zárt fejhallgatók, amelyek jól elszigetelik a környezeti hangokat, és segítenek abban, hogy csak a kimenet minőségére koncentrálhasson. A DJ-fejhallgatók jól jönnek a forgatható fülkagylókkal és a levehető audiokábellel.

i

HIFI fejhallgató - hasznos funkciók, műszaki megoldások és jellemzők

A DJ-knek szánt HIFI fejhallgató forgatható fülkagylóval, levehető kábellel és egyoldalú kábelvezetéssel kell, hogy rendelkezzen a maximális kényelem érdekében, amikor mozgásban van. Hasznosak az olyan funkciók is, mint a Hi-Res audio a még jobb hangátvitelért és a stúdiófejhallgatók által használt ANC (aktív zajszűrés).

A fülmonitor felváltja a fülhallgatót

A fülmonitor nagyszerűen működik a fejhallgató alternatívájaként énekesek és zeneszerzők számára a koncerteken. De Hi-Fi in-ear fejhallgatóként is használhatja őket passzív zenehallgatáshoz. Minőségük és áruk nagyban különbözik. Ezeknek a fejhallgatóknak a fülhallgatói speciális formával rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy csak egy meghatározott arányú hangokat hallgasson.

Stúdió HI-FI fejhallgató
Stúdió fejhallgató

DJ fejhallgató
DJ fejhallgató

Fülmonitor
Fülmonitor

Melyek a legjobb HIFI fejhallgató kiválasztásának paraméterei?

A HIFI fejhallgató, legyen szó akár a felvételek hibátlan ellenőrzésére szolgáló stúdiófejhallgatóról, akár DJ-fejhallgatóról, a lehető legjobb hangátvitelt kell biztosítania. A paraméterek, amelyekre leginkább figyelned kell, a frekvenciatartomány, az érzékenység és az impedancia. A HIFI fejhallgató kialakítását, különleges tulajdonságait, csatlakozótípusát és dizájnját is meg kell vizsgálnod.

  • A frekvenciatartomány (Hz) – a feltételezés az, hogy minél nagyobb tartományt képes reprodukálni a Hi-Fi fejhallgató, annál jobban is fog szólni. Az alsó határ a basszus reprodukcióról, míg a felső határ a magas hangok reprodukciójáról árulkodik.
  • A HIFI fejhallgató érzékenysége (dB) azt határozza meg, hogy mennyire érzékenyek a forrásból érkező jel fogadására és az akusztikai teljesítmény leadására. A magasabb érzékenység mindig jobb a hangvisszaadás szempontjából, ami nagyobb hangerőt is jelent.
  • Az impedancia (Ohm) a fejhallgató elektromos ellenállása. Megmutatja, hogy a fejhallgató hogyan jön ki a csatlakoztatott eszközzel. Az alacsonyabb impedanciájú HIFI fejhallgató hangosabban, viszont nagyobb torzítással szólal meg.

A vezetékes HIFI fejhallgató még mindig a legjobbak közé tartozik

A vezetékes HIFI fejhallgató még mindig a legjobb minőségűek közé tartozik. Csatlakoztatható 3,5 mm-es vagy 6,3 mm-es jack-csatlakozón keresztül, vagy kivehető kábelen keresztül leválasztható. Ha szükséges, a fejhallgatót erősítővel is beszerezheted, amely a fejhallgató és fülhallgató tartozékok. A vezeték nélküli HIFI fejhallgató manapság nagyszerű átvitelt biztosít, de még mindig tapasztalható némi hangromlás. Ez a lejátszott fájlok minőségétől és a fejhallgató és a forráseszköz közötti kodek-kompatibilitástól függ.

A leggyakrabban támogatott kodek az aptX, amely jól működik az Android operációs rendszerrel. Az SBC nagyon egyszerű, de a legalacsonyabb átviteli minőséggel működik. Az AAC viszont tökéletesen illeszkedik az Apple készülékekhez.

Hi-Fi fejhallgató - a dizájn igazán számít

A HIFI fejhallgató jellemzője a fej fölötti kialakítás, amely az egész fülterületet körülöleli, ugyanakkor találkozhatsz olyan modellekkel is, amelyek csak a fülre korlátozódnak. Ebből a tényből következik a leggyakoribb kialakításuk is, amely inkább zárt, mint nyitott, amit leginkább a DJ-k értékelnek. Mindegyik kialakításnak megvannak az előnyei és hátrányai, nézd meg magad.

  • A nyitott HIFI fejhallgató kényelmes és kevésbé torzít. Azonban nem szigeteli el a környezeti hangokat, és nem játszik bele a térbe.
  • A zárt kialakítás tökéletesen elszigeteli a hangot a környezettől és a környezet felé. Hátránya az esetleges csészehatás.
  • A félig zárt HIFI fejhallgató aztán kompromisszumos megoldásként praktikus középutat jelentenek a kialakításokban.

i

A legjobb HIFI fejhallgató után kutatsz? Mi tanácsot adunk, hogyan tedd ezt

Inspirálódj, és nézd meg a legjobb HIFI fejhallgató modelleket, amelyek most trendik. További információra van szükséged? A Milyen fejhallgatót vegyek? című cikkünk segít eligazodni a fejhallgatók között.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
83 termék
3,8
RODE NTH-100
Fej-/fülhallgató - fülre, fülre illeszkedő (on-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, 6,3 mm Jack, 5-35000 Hz frekvenciatartomány, 110 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, levehető 2,4 m-es kábel
46 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: ROD069a
5,0
SUPERLUX HD681 EVO
Fej-/fülhallgató - fülre, fület befedő (over-ear), félig zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, 6,3 mm Jack, 10-30000 Hz frekvenciatartomány, 98 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 6,3 mm-es hangszóró, 2,5 m-es kábel
13 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SPL001h
5,0
beyerdynamic DT 880 600Ohm
Fej-/fülhallgató - fülre, fület befedő (over-ear), félig zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, 6,3 mm Jack, 5-35000 Hz frekvenciatartomány, 96 dB/mW érzékenység, 600 Ohm impedancia, 3 m-es kábel
67 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: BEY355d6
3,5
RELOOP RH-2500
Gamer fejhallgató - vezetékes fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, 6,3 mm Jack, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 118 dB/mW érzékenység, 36 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 1,05 m -es kábel
15 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: RLP004a
5,0
beyerdynamic Amiron home
Fej-/fülhallgató - fülre, fület befedő (over-ear), nyitott kialakítás, 3,5 mm Jack, 6,3 mm Jack, 5-40000 Hz frekvenciatartomány, 250 Ohm impedancia, levehető 3 m-es kábel
199 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: BEY332j4
5,0
Sendy Audio Aiva
Fej-/fülhallgató - fülre, fület befedő (over-ear), nyitott kialakítás, 3,5 mm Jack, 20-40000 Hz frekvenciatartomány, 96 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 97 mm-es hangszóró, levehető 1,5 m-es kábel
238 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SNDa05
Sivga Luan černá - Fej-/fülhallgató Típusok
Sivga Luan černá
Fej-/fülhallgató - fülre, fület befedő (over-ear), passzív zajcsökkentés, nyitott kialakítás, 3,5 mm Jack, 6,3 mm Jack, FLAC kodek támogatás, Hi-Res audio, 20-40000 Hz frekvenciatartomány, 100 dB/mW érzékenység, 38 Ohm impedancia, 50 mm-es hangszóró, levehető 1,6 m-es kábel
133 090 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SVGa03b
Sivga Luan hnědá - Fej-/fülhallgató Típusok
Sivga Luan hnědá
Fej-/fülhallgató - fülre, fület befedő (over-ear), passzív zajcsökkentés, nyitott kialakítás, 3,5 mm Jack, 6,3 mm Jack, FLAC kodek támogatás, Hi-Res audio, 20-40000 Hz frekvenciatartomány, 100 dB/mW érzékenység, 38 Ohm impedancia, 50 mm-es hangszóró, levehető 1,6 m-es kábel
133 090 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SVGa03a
Sendy Audio Apollo
Fej-/fülhallgató - fülre, fület befedő (over-ear), nyitott kialakítás, 3,5 mm Jack, 20-40000 Hz frekvenciatartomány, 95 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 68 mm-es hangszóró, levehető 2 m-es kábel
207 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SNDa10
3,9
JLAB JBuddies Studio Kids Wireless Grey/Purple
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - gyerekek számára, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 85 dB/mW érzékenység, 40 mm-es hangszóró, levehető 1 m-es kábel, 24 óra akkumulátor üzemidő
12 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: J0LAB9f
4,7 11×
MAONO AU-MH601
Fej-/fülhallgató - fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, 6,3 mm Jack, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 116 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 50 mm-es hangszóró, levehető 3 m-es kábel
14 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: MNO001a

Hi-Fi fejhallgatók

Hi-Fi fejhallgatók

A Hi-Fi fejhallgatók kategóriában összesen 83 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hi-Fi fejhallgatók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hi-Fi fejhallgatók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hi-Fi fejhallgatók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hi-Fi fejhallgatók vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ