30 dnů na vrácení Shop roku

Infinix Note 30 5G 8 GB/128 GB kék

Termékkatalógus
Infinix Note 30 5G 8 GB/128 GB kék
4,3 3 értékelés
Mobiltelefon - 6,78"-es IPS kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Dimensity 6080 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,75) fő kamera, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP53 vízálló, gyorstöltés 45W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Szín
Belső memória
Kód:  INFI1013b1 Termékszám:  X6711IB

Infinix Note 30 5G 8 GB/128 GB kék

Ez a modern Infinix Note 30 5G okostelefon része a smarttelefonok táborának érintőképernyővel. Lehetővé teszi az internet használatát, illetve képek és videók rögzítését. 2 objektívvel rendelkező kamera segítségével, ezenkívül különféle praktikus alkalmazások vagy játékok használatára is ideális. Az okostelefon 6,78" -es képernyővel van ellátva, melyet örömmel fogadnak a nagy telefonok rajongói. Belül dual SIM + memóriakártya kártya konfiguráció számára előkészített hely található. A rendszer folyamatos működtetéséről 8 magos MediaTek Dimensity 6080 processzor gondoskodik. 8 GB RAM-mal látták el. A fájlok, fotók és videók számára 128GB integrált memória áll rendelkezésre. Ezzel a memóriával különösebb korlátozás nélkül használhatjuk a telefont. A megfelelő energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan népszerű csatlakozók kaptak rajta helyet, mint Jack (3,5mm) és USB-C. Ez a mobiltelefon vízállóságának köszönhetően garantálja a problémamentes mindennapi igénybevételt. IP53 szintű védelmi fokozattal van ellátva. Ezen INFINIX mobiltelefon 2023 újdonsága.

Mobiltelefon Infinix Note 30 5G 8 GB/128 GB kék ...
Mobiltelefon Infinix Note 30 5G 8 GB/128 GB kék ...

Infinix Note 30 5G 8 GB/128 GB kék mobiltelefon alapvető jellemzői

  • Ezen INFINIX okostelefon 6,78" méretű képernyővel van ellátva
  • A rendszer folyamatos működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB rendszermemóriával rendelkezik
  • A szükséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • Vízálló konstrukcióval rendelkezik az IP53 szabvány értelmében
  • A hátlapi fő kamera felbontása 108 Mpx
  • A hátlapon 2 kamera található
  • A mobiltelefon IPS 6,78"méretű képernyővel rendelkezik
  • A dinamikus jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző 580 Nits fényerőt garantál
  • Az elsődleges műveleteket a fejlett Android 13 operációs rendszer és XOS felhasználói felület látja el
  • A fájlok, fotók és videók tárolására 128 GB integrált tárhely áll rendelkezésre
  • A belső memóriát lehetséges bővíteni Micro SD típusú és 2000 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Támogatott adatszolgáltatások: 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G)
  • Az elégséges energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja

Ennek a remek INFINIX telefonnak a kijelzőjét öröm lesz nézni

Örömteli lesz minden egyes pillanat, amit ezzel a csodás INFINIX telefonnal tölthetünk el, mivel 6,78" IPS típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat megjelenítésére képes. A gyors jelenetek rajongóit is elkápráztatja a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. Azért, hogy jobban olvashassuk a kijelzőt, növelnünk kell annak fényerejét. Ezen INFINIX okostelefon 580 Nits mértékű fényerővel rendelkezik.

Mobiltelefon Infinix Note 30 5G 8 GB/128 GB kék ...

Örökítsd meg a lényeges pillanatokat

A telefonnal való fotózás alapvető része a dupla hátsó kamera. Ez a nagyszerű INFINIX okostelefon fel van szerelve 108Mpx felbontású hátsó kamerával. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera lehetővé teszi a széles látószögű képek készítését. Nagy jelenetek és panorámák fotózására ideális, ahol elengedhetetlen a lehető legtöbb vizuális tér megmutatása. Ezen INFINIX mobiltelefonnal 2560 × 1440 (Quad HD) maximális felbontásban videózhatunk. A vaku elengedhetetlen, ha gyenge fényviszonyok között fotózunk.

Számíthatsz a telefon akkumulátorára

Ezen INFINIX mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, gondoskodik a két vagy akár több napos használatról. Rendelkezik gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 45 W. Feltöltésére USB-C port használható.

Eme INFINIX mobiltelefon megbízható teljesítménnyel rendelkezik

A nagyszerű INFINIX mobiltelefon funkcióit a fejlett Android operációs rendszer vezérli, melynek verziója Android 13, XOS felhasználói felülettel. Az Android közismert nyitottságáról és a számos rendelkezésre álló programról , illetve alkalmazásról. 8 GB rendszermemóriával rendelkezik, amely könnyedén kezeli a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot. Fotóink és videóink, illetve fájljaink megőrzésére 128 GB belső memória biztosított, amely a legigényesebb felhasználók elvárásait is teljes mértékben kielégíti, így nem korlátozza a játékok mentését, videók készítését, vagy alkalmazások telepítését. Abban az esetben, ha a telefon memóriája nem elegendő lehetséges azt bővíteni egy 2000 GB kapacitású Micro SD memóriakártyával.

Ez a modern INFINIX mobiltelefon több kommunikációs lehetőséget nyújt

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth és GPS. Az NFC (Near Field Communication) technológia biztosítja, hogy két, egymástól legfeljebb 10 cm távolságban elhelyezkedő eszköz érintésmentesen kapcsolódjon egymáshoz. Ezáltal egyszerűen és érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben, és nem kell elővennünk a hitelkártyánkat sem. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata lehetővé teszi a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad is megmarad. A Bluetooth technológia segítségével egyszerűen csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, leegyszerűsítve a kommunikációt és az adatmegosztást kábelek nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jelek segítségével határozza meg a föld felszínén található eszközök helyzetét Ez a rendszer lehetővé teszi a mobiltelefonok számára a pontos helymeghatározást, amely hasznos ahhoz, hogy tudjunk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni.

Kommunikálj, és élvezd a korlátlan szórakozást

A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését garantálja a gyors 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G) adatszolgáltatás, így nem lesz gond a nagy fájlok letöltése, filmek streamelése vagy videóhívások lebonyolítása. Élvezd a zenét fejhallgatóról a 3,5mm-es Jack csatlakozó segítségével.

Jól átgondolt praktikus funkciók

Élvezd az életet teljes sebességgel a népszerű INFINIX mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek köszönhetően, a telefon egyetlen pillantással feloldható. Az okostelefonon ráadásul ujjlenyomat olvasó is található. A zenehallgatáshoz használhatod a beépített FM rádiót is. A szöveges üzenetekhez képest sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal MMS-ben. Az okostelefonon elérhető az OTG funkció, amely biztosítja olyan hardverek csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelővel a telefon érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel)

Méretei:

168,51 × 76,51 × 8,45 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

204,7 g

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző átmérője
6,78" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,78" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
108 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2023 Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Védelmi fokozat
IP53 Kész!
Magasság
168,51 mm Kész!
Szélesség
76,51 mm Kész!
Mélység
8,45 mm Kész!
Súly
204,7 g Kész!
Szín
Kék Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
2 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
108 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,75 Kész!
Mélység kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Mélység kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,75 Kész!
Maximum videó felbontás
2560 × 1440 (Quad HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 720p (HD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
45 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
2 000 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,4 GHz (2 400 MHz) Kész!
Processzor típusa
MediaTek Dimensity 6080 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G57 MC5 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel) Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 13 Kész!
Felhasználói felület
XOS Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Infinix Note 30 5G termékhez:

96 990 Ft - 99 990 Ft

Infinix Note 30 5G 8GB / 128GB, arany

Mobiltelefon - 6,78"-es IPS kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Dimensity 6080 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,75) fő kamera, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP53 vízálló, gyorstöltés 45W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
99 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Infinix Note 30 5G 8 GB/128 GB fekete

Mobiltelefon - 6,78"-es IPS kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Dimensity 6080 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,75) fő kamera, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP53 vízálló, gyorstöltés 45W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
96 990 Ft
Szállításra kész 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Infinix Note 30 5G 8 GB/128 GB kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Infinix Note 30 5G 8GB/128GB modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Infinix Note 30 5G 8 GB/128 GB modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Infinix Note 30 5G 8GB/128GB Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Infinix Note 30 5G 8GB/128GB Blau.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ