KÉRASTASE Nutritive Spring Pack Fond 450 ml

Termékkatalógus
KÉRASTASE Nutritive Spring Pack Fond 450 ml
Hajápoló szett - tartalma: hajsampon 250 ml és hajápoló 200 ml
Kód:  KSVL1348 Termékszám:  3474636983889 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

KÉRASTASE Nutritive Spring Pack Fond 450 ml

A KÉRASTASE egy kiváló minőségű francia hajkozmetikai márka, amelynek termékeit a legjobb fodrászokkal együttműködve fejlesztettek ki a különböző hajtípusok igényeinek kielégítése érdekében. A KÉRASTASE Nutritive Spring Pack Fond ajándékcsomag két minőségi hajápolót rejt, amelyek a normál és közepesen száraz haj kezelésére szolgálnak. A Nutritive Bain Satin 1 Irisome sampon és a Nutritive Fondant Lait Vital Cream kondicionáló írisz rizómakivonatot, fehérjéket és lipideket tartalmaz, hogy megvédje a hajat az oxidációtól és a kiszáradástól. A gazdag tápláló formula puhaságot és vitalitást kölcsönöz a hajnak. A két termék hatásaiban kiegészíti és támogatja egymást.

A KÉRASTASE Nutritive Spring Pack Fond ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű francia hajkozmetikumok készlete
  • Két csúcsminőségű termék a normál és közepesen száraz haj ápolására tervezve
  • A KÉRASTASE Nutritive Spring Pack Fond táplálja és hidratálja a hajszálakat
  • Tápláló sampon és krémes kondicionáló Irisome Complex-szel
  • A lipidek, a fehérjék és az írisz rizómakivonat serkentik a hajszálak táplálását
  • KÉRASTASE Nutritive Spring Pack Fond ajándékcsomag a haj vitalitásáért, puhaságáért és egészségéért

KÉRASTASE Nutritive Bain Satin 1 Irisome sampon a mélytápláláshoz

A minőségi tápláló sampont a normál és enyhén száraz haj ápolására tervezték, rendszeres használatával garantálja a vitalitást, a táplálást és a szükséges hidratálást. Az írisz rizómájából származó kivonat védi a hajat az oxidációtól, amely túlzott kiszáradást okoz. Az Irisome Complex serkenti a haj táplálását, egészséget és energiát ad a hajszálaknak. A KÉRASTASE Nutritive Bain Satin 1 Irisome sampon gyengéd formulája eltávolítja a szennyeződéseket, táplálja a hajat a hajtövektől a hajvégekig, puhává és fényessé varázsolja a frizurát.

Hatóanyagok:
Iris rizómakivonat - védi a hajat az oxidációtól és táplálja a hajszálakat
Fehérjék - táplálják és lágyítják a hajszálakat
Lipidek - védik a hajszálakat a kiszáradástól és kezelik a haj felületét

A használat módja:
Vidd fel a nedves hajra, habosítsd fel és alaposan öblítsd ki. 

Tipp: 
A KÉRASTASE Nutritive Bain Satin 1 Irisome hatásának fokozása érdekében a sampont a Nutritive termékcsalád más termékeivel együtt használd.

Hajtípus:
Normál és enyhén száraz hajra.

KÉRASTASE Nutritive Fondant Lait Vital hajkondicionáló a gyönyörűen selymes hajért

A normál és közepesen száraz haj táplálására szolgáló kondicionáló, gazdag formulával, egy igazi energiabomba, amely táplálást és fényt biztosít a frizurának. A KÉRASTASE Nutritive Fondant Lait Vital garantálja a haj puhaságát, rugalmasságát és tökéletes simaságát. Az Irisome Complex fokozza a haj táplálását és energizálja a hajszálakat a gyökerektől a hajvégekig. Írisz rizómakivonatot tartalmaz, hogy megvédje a hajat az oxidációtól. Az oxidáció túlzott kiszáradást eredményez. Ez a hatékony, krémes kondicionáló helyreállítja a haj egyensúlyát és egészségét, és segít, hogy a frizura könnyebben fésülhető legyen. Nyújts tökéletes gondoskodást a hajad számára minden hajmosás után. 

Hatóanyagok:
Írisz rizómakivonat - védi a hajat az oxidációtól és táplálja a hajat
Fehérjék - táplálják és lágyítják a hajszálakat
Lipidek - védik a hajszálakat a kiszáradástól és kezelik a haj felületét

A használat módja:
Vidd fel a tápláló kondicionálót a megmosott és törölközőszáraz haj hosszára. Az optimális hatás érdekében hagyd hatni 1-2 percig. Végül alaposan öblítsd ki a hajat. 

Tipp: 
A KÉRASTASE Nutritive Fondant Lait Vital hatásának fokozása érdekében a kondicionálót a Nutritive termékcsalád más termékeivel együtt használd.

Hajtípus:
Normál és enyhén száraz hajra.

A készlet tartalma:
KÉRASTASE Nutritive Bain Satin 1 Irisome sampon, 250 ml
KÉRASTASE Nutritive Fondant Lait Vital hajkondicionáló, 200 ml


Összetétel

Sampon: Aqua / Víz - Nátrium-lauret-szulfát - Nátrium-klorid - Dimetikon - Kókusz-betain - Ciklodextrin - Glicerin - Ppg-5-Ceteth-20 - Nátrium-benzoát - Izosztearil-neopentanoát - Szalicilsav - Karbomer - Guar-hidroxi-propil-trimónium-klorid - Linalool. Hydroxypropyltrimonium hidrolizált búzafehérje - Limonén - Glyceryl Linoleate - Safflower Glucoside - Glyceryl Oleate - Iris Florentina / Iris Florentina Root Extract - Glyceryl Linolenate - Sodium Hydroxide - Citric Acid - Parfum / Illatanyag. 

Kondicionáló: Aqua / Víz - Cetearyl Alcohol - Glicerin - Cetil-alkohol - Stearalkonium Chloride - Ceteareth-33 - Octyldodecanol - Hydroxypropyl Guar - Amodimethicone - Alcohol - Sodium Pca - Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein - Chlorhexidine Digluconate - Linalool - Benzyl Alcohol - Hydroxycitronellal - Hexyl Cinnamal - Citronellol - Trideceth-6 - Glyceryl Linoleate - Alpha-Isomethyl Ionone - Geraniol - Coumarin - Safflor Glucoside - Glyceryl Oleate - Citric Acid - Cetrimonium Chloride - Iris Florentina / Iris Florentina Root Extract - Glyceryl Linolenate - Parfum / Illatanyag.

Paraméterek

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Használat
Nőknek Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Használat

Használat
Nőknek Kész!
Termékek: resistance 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KÉRASTASE Nutritive Spring Pack Fond 450 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KÉRASTASE Nutritive Spring Pack Fond 450 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KÉRASTASE Nutrive Spring Pack Fond 450 ml.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ