Konyhai dagasztógépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Keverőtál űrtartalma
2,5 l
8 l
-
Teljesítmény
250 W
1800 W
-
Keverés típusa
Bolygóműves
(188)
Középoszlopos
(22)
Forgó tál
(1)
Sebességfokozatok
2
13
-
Belső áttétel anyaga
Fém
(168)
Műanyag
(37)
Szín
Antracit
(1)
Bézs
(8)
Fehér
(34)
Bronz
(1)
Fekete
(47)
Piros
(18)
Lila
(1)
Barna
(2)
Champagne
(1)
Kék
(7)
Rozsdamentes acél
(22)
Narancssárga
(1)
Rózsaarany
(1)
Rózsaszín
(5)
Ezüst
(52)
Világosszürke
(1)
Szürke
(22)
Sötétszürke
(3)
Türkiz
(2)
Zöld
(10)
Arany
(1)
Sárga
(2)
Szűrés

A konyhai dagasztógép olyan sokoldalú segítőtárs, amely a legtöbb háztartásban ma már alapfelszerelésnek számít, s a különféle tészták dagasztásán túl számtalan hasznos funkciót kínál. Verhetsz velük tojást, tejszínhabot vagy puha krémet, készíthetsz smoothie-kat, kásákat, leveseket, darálhatsz velük húst, vagy bizonyos modellek esetén akár házi kolbászt is tölthetsz. Ugyanakkor könnyű elveszni a sokféle típus és funkció között, így az alábbiakban igyekszünk utat mutatni a dagasztógépek labirintusában.

Tovább

Dagasztógép - Ősrégi hagyomány modern köntösben

A kenyérdagasztás és a házi kenyérsütés művészete évezredekre nyúlik vissza. A huszadik század utolsó évtizedeiben azonban a bolti kenyér és pékáruk könnyű elérhetőségének és végtelen sokféleségének köszönhetően a legtöbb háztartásból kiszorult e régi mesterség. Az új évezred első két évtizede viszont heves újjáéledést hozott: egyre többen sütnek újra otthon kenyeret, kiflit, zsemlét, pizzát, az egyéb pékáruk, kalácsok és sütemények szédítő sokféleségéről nem is beszélve. Válaszként erre a trendre érkeztek meg a háztartásokba a dagasztók.

Spirálkaros dagasztógép
A modern dagasztógépeket sokféle névvel illetik: kenyér dagasztógép, pizza dagasztógép, dagasztó robotgép, vagy éppen konyhai dagasztógép. Mindegyik típus és márka egy dolgot biztosan kínál - multifunkcionalitást, tehát hasznos tulajdonságok és funkciók sokaságát.

A kenyér és egyéb finomságok sütésének van viszont egy mozzanata, amelyre manapság a legtöbb háziasszonynak és férfiszakácsnak nincs ideje, kedve, türelme, esetleg tehetsége: a tészta kézi dagasztása. Itt jön a képbe a konyhai dagasztógép. Több fajtája van - kenyér dagasztógép, pizza dagasztógép, tészta dagasztógép, de szinte mindegyikre jellemző a multifunkcionalitás: számos dologra használhatók a tészták dagasztásán túl: verhetsz velük tojást, tejszínhabot vagy puha krémet, készíthetsz smoothie-kat, kásákat, leveseket, darálhatsz velük húst, vagy bizonyos modellek esetén akár házi kolbászt is tölthetsz. Szóval mi mindenre jó egy ilyen dagasztó és hogyan kell használni? És melyek a fő előnyei?

 • Időt és energiát takarít meg - a kézi dagasztás vagy habverés időigényes és fáradságos
 • Nem csak dagasztásra használható - keverés, habverés, darálás, aprítás, facsarás
 • Számos tartozék és kiegészítő
 • Bizonyos dagasztógépek nehezek és aránylag sok helyet foglalnak
 • Az edény nem zárt, a hozzávalók kiszóródhatnak, kifröccsenhetnek, vagy szennyeződés kerülhet bele

A dagasztógép használata

A dagasztógép használata számos előnnyel jár. Ezek közül a legfontosabb, hogy még a legegyszerűbb kenyér dagasztógép is egyenletesebben és nagyobb erővel képes tésztát dagasztani, mint a kezünk, így pár perc alatt tökéletes és jobban eldolgozott tésztát kapunk. Így nemcsak időt spórolsz, hanem fáradságot is, hiszen a kézi gyúrás több időt vesz időbe, és eléggé fárasztó művelet tud lenni, főleg, ha kezdő az ember. Dagasztógép használatával viszont lerövidül a dagasztáshoz szükséges idő:

 • Fehér tészta - 4-6 perc
 • Teljes kiörlésű tészta - 3-4 perc
 • Egyéb tészták - A dagasztási időket a dagasztógép használati utasításában találod. A legjobb eredmény érdekében ezeket fontos betartani.

Konyhai dagasztógép - Méret

Dagasztó robotgép választásakor az egyik legfontosabb szempont a gép és a keverőtál mérete.

 • 2,5 - 5 liter - Ezek a legkisebb keverőtálak, de méretük elegendő a legtöbb konyhába. Ideálisak kenyér, kifli, zsemle, kalácsok, sütemények tésztájának dagasztásához. Rendkívül széles kínálatból válogathatsz.
 • 5 - 7 liter - E nagyobb űrtartalmú keverőtálak ideálisak, ha egyszerre nagyobb adag tésztát szeretnél dagasztani. Nagy a család, sok a rokon, gyakori a vendég? A nagyobb keverőtállal ellátott dagasztó a megoldás.
 • 7 - 10 liter - Ezek már félprofesszionális felhasználásra is alkalmas dagasztógépek. Gyakori és nagymennyiségű dagasztásnál jól jöhet az akár 10 literes keverőtál.
 • 10 liter felett - 10 liternél nagyobb űrtartalmú keverőtálat az átlag háztartás nem tud kihasználni. Ezek már inkább nagykonyhákba, éttermekbe, cukrászdákba vagy egyéb gasztronómiai felhasználásra alkalmas professzionális dagasztók.

i

A keverőtál anyagának is érdemes némi figyelmet szentelni. A dagasztógép modellek túlnyomó többsége rozsdamentes acél keverőtállal rendelkezik, mely szilárd és erős, ütésálló, és megjelenésre esztétikus. Az üveg keverőtálak vastag üvegből készülnek, mely szintén esztétikus megjelenésű és megfelelő nehézségű, de óvatosabb bánásmódot igényel, hiszen nem törésálló. A műanyag keverőtál előnye, hogy könnyebb és nem törik, viszont idővel kopásra hajlamos.

Pizza dagasztógép

A pizza dagasztógép leggyakrabban 10-50 literes keverőtállal rendelkezik, így leginkább ipari felhasználásra alkalmas. Otthoni körülmények között 1-3 pizza tésztájának egyidejű megdagasztásához bőségesen elég egy néhány literes keverőtálat használó dagasztó robotgép.

Tészta dagasztógép
Sokan nem is gondolnák, hogy egy konyhai dagasztógép húsdarálásra vagy akár házikolbász készítésére is használható.

Konyhai dagasztógép - Leggyakoribb funkciók és tartozékok

A modern dagasztógépek a tészták dagasztásán túl számos hasznos funkciót kínálnak, így teljes joggal multifunkciós robotgépeknek tekinthetők. Melyek a legfontosabb tulajdonságok és funkciók?

 • Dagasztó kampó - Ez az alapfelszerelés közé tartozik, mely nélkül nem dagasztógép a dagasztógép. Ideális a nagyon nehéz tészták, pl. kenyér, pizza, tésztafélék, stb. dagasztására.
 • Ballon habverő - Ideális tojás vagy tojásfehérje felveréséhez, de tökéletes tejszínhab és puha krém is készíthető vele.
 • Keverőszár vagy keverőlapát - A dagasztás során elegendő levegőt hagy a tésztában, így könnyű tészták készítéséhez alkalmas.
 • Flexi dagasztólapát - A legfinomabb konzisztenciájú tésztákhoz. Tekercsek, könnyű sütemények, öntetek elkészítéséhez.
 • Turmix feltét - Ez igazi bónusz, hiszen a dagasztógép mellé egy turmixgépet is kapsz, amelyet a dagasztógép tetejére helyezve működtethetsz. Használható turmixok, smoothie-k, levesek, vagy akár jégkása készítéséhez.
 • Húsdaráló - Gyakori funkció, általában több tartozékkal az összes hústípus ledarálásához, legyen az pulyka, csirke, sertés vagy marha. Így már nem lehet akadálya az otthoni hamburger vagy húsgombóc elkészítésének.
 • Kolbászkészítés - A húsdarálóval és a kolbásztöltéshez szükséges feltét használatával a házi kolbász elkészítése gyerekjáték.
 • Turbo Pulse gomb - Segítségével bármikor maximális sebességre kapcsolhatsz
Dagasztógép ár
A dagasztógépek ára rendkívül széles skálán mozog, így érdemes alaposan megfontolni, hogy mely funkciókra van igazán szükséged.

Dagasztógép ár

A dagasztógép ár szempontjából nem feltétlenül tartozik a legkönnyebben beszerezhető konyhai eszközök közé, hiszen a drágább modellek ára a 2-300 ezer forintot is meghaladhajta. Ezek átlagon felüli anyagminőséget és dizájnt kínálnak, valamint funkciók és tartozékok szinte végeláthatatlan listáját. Ezeket a dagasztó modelleket valóban nem lehet egyszerűen konyhai dagasztógép névvel illetni - a multifunkciós robotgép elnevezés jobban illik rájuk.

Ugyanakkor jó hír, hogy az olcsóbb modellek már néhány tízezer forintért is beszerezhetők. A 20-50 ezer forint, illetve az 50-100 ezer forint közötti árkategóriába tartozó dagasztógép modellek kínálata igazán széles, s ez is mutatja, hogy a vásárlók többsége innen választ dagasztógépet. Az ide tartózó dagasztó robotgépek megbízható tervezést is időtálló kialakítást kínálnak, illetve sokféle funkciót és tartozékot, bár egyértelműen nem annyit, mint a drágább gépek. A legnépszerűbb modellek közé tartoznak:

Ha az ár fontos szempont és szeretnél biztosra menni, akkor tekintsd meg olcsó konyhai dagasztógép kínálatunkat, ahol biztosan a legelőnyösebb áron találod meg a neked tetsző konyhai dagasztógép modellt. Ha pedig még mindig nem vagy biztos benne, hogy milyen modellre van szükséged, Hogyan válasszunk konyhai robotgépet cikkünk további információkat nyújt a témában.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
215 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Siguro KM-M320 Kitchen Machine - Konyhai robotgép Típusok
4,3 26×
Siguro KM-M320 Kitchen Machine
Konyhai robotgép - teljesen fém, bolygómozgású dagasztás, teljesítmény 1800 W, teljesen fém fogaskerekek, rozsdamentes tál fogantyúval, 6 l térfogat, 8 sebesség, digitális kijelző, időzítő, PULSE gomb, biztonsági zár, habverő, keverő és dagasztó funkciók, fedél mellékelve, keverő, dagasztó kampó és habverő, max. zajszint 75 dB, kábel hossza 1 m, tömeg 8,2 kg, méretek 37 × 40 × 23,5 cm (Ma × M × M), fehér szín
Szuper ár
79 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_KM_M320W
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
SENCOR STM 3787CH - Konyhai robotgép
Típusok
4,3 43×
SENCOR STM 3787CH
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál térfogata: 5 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 6 sebességfokozat, burkolat anyaga: műanyag, teljes fordulatszám szabályozás, habverés, keverés, dagasztás és előre beállítottt programok, keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, ballon habverő, flexi habverő, turmix feltét, reszelő dob, mixerfej, habverő, smoothie tartály, húsdaráló és keksz készítő, tömege: 8,65 kg, champagne szín
78 990 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENKR354
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Tefal QB813D38 Masterchef Grande - Konyhai robotgép
A kiszállítás
ingyenes
4,4 26×
Tefal QB813D38 Masterchef Grande
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1500 W teljesítményfelvétel, 6,7 l űrtartalmú tál, tál anyaga: rozsdamentes acél, burkolat anyaga: fém, 8 sebességfokozat, Pulse gomb (turbó), dagasztókar, habverő fej, keverőlapát, húsdaráló, keverő, szeletelő és reszelő tartozék, színe: rozsdamentes acél, 15 év javíthatósági garancia
203 700 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFKR238
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Kenwood KWL90.004.SI KM Titanium Chef Patissier - Konyhai robotgép
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Kenwood KWL90.004.SI KM Titanium Chef Patissier
Konyhai robotgép - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1400 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 7 l-es keverőtál, érintésvezérlés, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, lengőkar, időzítő, automatikus receptek, habverés, keverés, dagasztás, melegítés, tömeg, megvilágítás és tisztítás funkció, tartozékok dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez, ballon habverő, flexi habverő és spatula, kábel hossza 0,13 m, tömege 8,5 kg, mérete 38,5 × 20 cm (Ma×Sz), ezüst kivitel
+Ajándék Robotgép tartozék KENWOOD melynek értéke 34 590 Ft
330 490 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KENKR097
3,8 33×
Tefal QB516D38 Masterchef Gourmet
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1100 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, keverőtál térfogata: 4,6 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 8 sebességfokozat, burkolat anyaga: műanyag, habverés, keverés és dagasztás, tömege: 9 kg, ezüst szín, 15 év javíthatósági garancia
99 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFKR382
4,7 39×
BOSCH MUMS2VM00
Konyhai robotgép Bosch MUM2 - bolygóműves keverés, 900 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, műanyag burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 3,8 l-es keverőtál, 7 sebességfokozat, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, dagasztószár és habverő kar, zajszint 76 dB, tömege 4,4 kg, mérete 27,7 × 26,6 × 26,6 cm (Ma×Sz×Mé), fekete és ezüst kivitel
69 900 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MUMKR350
4,1 33×
SENCOR STM 6377CH
Konyhai robotgép - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, 4,5 l-es keverőtál, 8 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok kolbásztöltő feltét, dagasztószár, szeletelő feltét, ballon habverő, flexi habverő, mixerfej, daráló, keverőtál, habverő kar és beöntő karima, tömege 9,8 kg, mérete 56,2 × 31,2 × 44,2 cm (Ma×Sz×Mé), arany kivitel
Szuper ár
104 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENKR965
Sencor Paul STM 7900 - Konyhai robotgép
Típusok
4,5 36×
Sencor Paul STM 7900
Konyhai robotgép - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1500 W teljesítmény, fém belső áttétel, 6 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, ballon habverő, flexi habverő, turmix feltét, húsdaráló, reszelő dob, keverőtál, habverő kar és beöntő karima, 4 szeletelő korong, tömege 10,5 kg, mérete 56 × 42 × 24 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
146 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENKR5876
5,0
Kenwood KVC3100S KM Chef
Konyhai robotgép Kenwood Chef - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 4,6 l-es keverőtál, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, lengőkar, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez, ballon habverő és spatula, kábel hossza 0,1 m, tömege 7,3 kg, mérete 30 × 28 cm (Ma×Sz), ezüst kivitel
Szuper ár
123 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KENKR485
BOSCH MUM5XW20 - Konyhai robotgép
Típusok
4,7 24×
BOSCH MUM5XW20
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, 3,9 l-es keverőtál, 7 sebességfokozat, habverés, keverés, dagasztás és tömeg funkció, tartozékok keverőszár, dagasztószár és turmix feltét, zajszint 76 dB, kábel hossza 1,1 m, fehér kivitel
Szuper ár
139 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOSKR207
Bosch MUM9BX5S65 - Konyhai robotgép
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 17×
Bosch MUM9BX5S65
Konyhai robotgép Bosch OptiMUM - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1500 W teljesítmény, fém belső áttétel, alumínium burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 5,5 l-es keverőtál, 7 sebességfokozat, automatikus receptek, tartozékok keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, ballon habverő, turmix feltét és húsdaráló, 5 szeletelő korong, tömege 16,1 kg, mérete 43,3 × 33,7 × 22,2 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes kivitel
379 690 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOSRB002
5,0
SMEG 50's Retro Style 4,8 l pasztellkék, rozsdamentes acél talppal
Konyhai robotgép SMEG 50's Retro Style - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 800 W teljesítmény, fém belső áttétel, alumínium burkolat, 4,8 l-es keverőtál, 10 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok dagasztószár, átlátszó tálfedő, ballon habverő, flexi habverő és beöntő karima, tömege 9,18 kg, mérete 37,8 × 40,5 × 22,1 cm (Ma×Sz×Mé), kék kivitel
144 890 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMEKR166
4,7
SENCOR STM 3620WH-EUE3
Konyhai robotgép Sencor Master Gourmet - bolygóműves keverés, 600 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, műanyag burkolat, 4 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok dagasztószár, átlátszó tálfedő, ballon habverő és habverő, tömege 4,4 kg, mérete 30,5 × 36,2 × 21,3 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
33 990 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: SENKR862
BOSCH MUM58364 - Konyhai robotgép
Típusok
4,7 90×
BOSCH MUM58364
Konyhai robotgép Bosch MUM5 - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, 3,9 l-es keverőtál, 7 sebességfokozat, PULSE gomb, tartozékok keverőszár, dagasztószár, turmix feltét, húsdaráló, kétoldalas korong és habverő kar, tömege 8,61 kg, mérete 28,2 × 28 × 27,1 cm (Ma×Sz×Mé), antracit és ezüst kivitel
157 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOSKR060
5,0
KENWOOD KMX 750WH
Konyhai robotgép Kenwood kMix - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, 5 l-es keverőtál, 9 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, automatikus receptek, tartozékok keverőszár, dagasztószár és feltét habveréshez, tömege 9,1 kg, mérete 38,5 × 24 × 35,5 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
111 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KEKR011
5,0
ETA Gustus IV Vario 4128 90020
Konyhai robotgép - multifunkciós, bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, műanyag burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 5,5 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, lengőkar, keverés, dagasztás és őrlés funkció, tartozékok dagasztószár, szeletelő feltét, ballon habverő, húsdaráló és keverőtál, 4 szeletelő korong, zajszint 86 dB, kábel hossza 1,25 m, tömege 8,3 kg, mérete 36 × 41,5 × 28 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
82 090 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAkuc28
Siguro KM-M321 Kitchen Machine - Konyhai robotgép Típusok
4,3 26×
Siguro KM-M321 Kitchen Machine
Konyhai robotgép - teljesen fém, bolygómozgású dagasztás, teljesítmény 1800 W, teljesen fém fogaskerekek, rozsdamentes tál fogantyúval, 6 l térfogat, 8 sebesség, digitális kijelző, időzítő, PULSE gomb, biztonsági zár, habverő, keverő és dagasztó funkciók, fedél mellékelve, keverő, dagasztó kampó és habverő, max. zajszint 75 dB, kábel hossza 1 m, tömeg 8,2 kg, méretek 37 × 40 × 23,5 cm (Ma × M × M), szürke
Szuper ár
77 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_KM_M321B
4,7 39×
Bosch MUMS2EB01
Konyhai robotgép Bosch MUM2 - bolygóműves keverés, 700 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, műanyag burkolat, 3,8 l-es keverőtál, 4 sebességfokozat, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, ballon habverő, mixerfej, dagasztókar, habverő és habverő kar, 3 szeletelő korong, tömege 2,1 kg, mérete 26,6 × 26,6 × 27,7 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
65 990 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: BOSKR312
Bosch MUM58M59 - Konyhai robotgép Típusok
4,7 90×
Bosch MUM58M59
Konyhai robotgép Bosch MUM5 - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, 3,9 l-es keverőtál, 7 sebességfokozat, tartozékok keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, turmix feltét, húsdaráló és citrom/gyümölcs prés, tömege 7,4 kg, mérete 43,3 × 33,7 × 22,2 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes kivitel
Szuper ár
147 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOSRB004
4,6 201×
SENCOR STM 6351GR
Konyhai robotgép - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, 4,5 l-es keverőtál, 8 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, automatikus receptek, tartozékok keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, kioldó kulcs, ballon habverő, turmix feltét és húsdaráló, tömege 9,6 kg, mérete 32,3 × 24,5 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), zöld kivitel
69 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENST632
Bosch MUM58259 - Konyhai robotgép Típusok
4,7 90×
Bosch MUM58259
Konyhai robotgép Bosch MUM5 - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, 3,9 l-es keverőtál, 7 sebességfokozat, tartozékok keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, ballon habverő, turmix feltét, húsdaráló és citrom/gyümölcs prés, 4 szeletelő korong, tömege 7,4 kg, mérete 27,1 × 28,2 × 28 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes kivitel
Szuper ár
119 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOSRB005
4,7 39×
BOSCH MUMS2EW40
Konyhai robotgép Bosch MUM2 - bolygóműves keverés, 700 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, műanyag burkolat, 3,8 l-es keverőtál, 4 sebességfokozat, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, húsdaráló, citrom/gyümölcs prés és habverő kar, 3 szeletelő korong, tömege 6,785 kg, mérete 26,6 × 26,6 × 27,7 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
90 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MUMKR343
5,0
Kenwood KMX760GD KM kMix
Konyhai robotgép Kenwood kMix - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 5 l-es keverőtál, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, lengőkar, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez, ballon habverő és spatula, tömege 9,1 kg, mérete 35,3 × 24 cm (Ma×Sz), rózsaarany és ezüst kivitel
Szuper ár
147 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KENKR188
4,6 201×
SENCOR STM 6352BL
Konyhai robotgép - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, 4,5 l-es keverőtál, 8 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, automatikus receptek, tartozékok keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, kioldó kulcs, ballon habverő, turmix feltét és húsdaráló, tömege 9,6 kg, mérete 32,3 × 24,5 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), kék kivitel
Szuper ár
69 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENST633
választási útmutatóMilyen elektromos főzőedényt vegyek? Az elektromos főzőedények lehetővé teszik az egészséges ételek egyszerű elkészítését. Választhatsz az elektromos edények széles választékából, többek között: univerzális és elektromos edények, lassú főzők, a különleges palacsintasütők.

Konyhai dagasztógépek

A Konyhai dagasztógépek kategóriában összesen 215 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó konyhai dagasztógépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb konyhai dagasztógépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: konyhai dagasztógépek vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ