Szoptatós melltartók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Méret
S
(24)
M
(17)
L
(17)
XL
(14)
Szabás
Éjszakára
(4)
Nappali viseletre
(37)
Szín
Bézs
(8)
Fehér
(16)
Fekete
(17)
Szűrés

Szoptatás idején a kényelem és a praktikum áll az első helyen. A szoptatós melltartó kiválasztásakor ezért a funkcionalitásra, a megfelelő méretre és a diszkrécióra érdemes figyelni. Ilyen esetekben a szoptatós felsők és kendők is jó választás lehetnek. Milyen előnyökkel jár a szoptatós melltartó, és hogyan válasszuk ki a megfelelőt?

Tovább

Miért nem hiányozhatnak a szekrényedből a szoptatós melltartók a szoptatás időszaka alatt?

A terhesség alatt különösen a mellekre tanácsos fokozottan vigyázni. Ebben az időszakban nemcsak a külsőjük, hanem a méretük, a térfogatuk és az alakjuk is megváltozik. Ezeket a változásokat szem előtt tartva ideális a szoptatós melltartó megvásárlása. Hogyan lehet hasznodra?

  • A szoptatós melltartó elegendő támaszt nyújt a melleknek.
  • Az állítható pántok és kapcsok tökéletes kényelmet biztosítanak.
  • A szabás úgy van kialakítva, hogy diszkréciót és könnyű hozzáférést biztosítson a baba számára a melledhez.
  • Az ideális a szoptatós melltartó merevítők nélkül, mivel a merevítők nyomhatják az emlőmirigyeket.
  • A szoptatós melltartók jól szellőznek, nedvszívók és a legtöbb esetben varrás nélküliek, hogy az érzékeny melleket a lehető legkevésbé terheljék.

A szoptatós melltartók méretének megfelelőnek kell lennie

A szoptatós melltartó kiválasztása a terhesség végén történjen meg, hogy pontosabb képet kapj a megfelelő méretről. A mellméret változása minden kismamánál egyéni. Milyen tényezőket kell figyelembe venned, ha a kismama melltartó használata már elkerülhetetlen?

  • A kosárméret körülbelül egy-két mérettel változik a terhesség és a szoptatás alatt.
  • Ha a normál melltartóméreted 75B, a szoptatós melltartóméretnek körülbelül 80C-nek kell lennie.
  • Ne feledd, hogy a szoptatós melltartó használatához kapható melltartóbetét is, ami szintén befolyásolja a melltartó méretét.

i

A szoptatós melltartó az univerzális S-XL számozással van ellátva

A szoptatós melltartók gyakran S-XL jelöléssel vannak ellátva, mivel a legtöbb esetben szövetből készültek, merevítő nélkül és kosarak nélkül. Ebben az esetben a szülés előtt nagyjából a ruháid (pólók, páncélosok, topok) alapján válaszd ki a megfelelő méretet. Próbálj ki egy mérettel nagyobbat, ez lehet, hogy kényelmesebb lesz számodra - biztosan nem szeretnéd, hogy kellemetlen nyomást érezz.

Milyen lehet egy szoptatós melltartó? Merevítővel, merevítő nélkül vagy egyenesen varrás nélkül?

Szoptatáskor a kényelem a legfontosabb, anélkül, hogy kényelmetlenül nyomna valami, és a merevítők és varrások nélküli szoptatós melltartó ezt teljesíti, de van, akinek ilyenkor is szüksége van a mell megtámasztására, így számukra a merevítőkkel és varrásokkal ellátott kismama melltartó az ideális. A választás a te preferenciáidtól függ - miben különböznek az egyes modellek?

Szoptatós melltartók merevítéssel és merevítés nélkül

Az első lépés annak eldöntése, hogy a szoptatós melltartó merevítőkkel rendelkezzen-e vagy sem.

  • A merevítővel ellátott szoptatós melltartók jobb tartást biztosítanak, így különösen alkalmasak a nagy mellű nőknek, vagy azoknak, akiknek kényelmesebb a nagyobb támasz. A merevítő a megfelelő pozícióban tartja a melleket anélkül, hogy leesne. Hátránya, hogy kevésbé kényelmes, és fennáll a veszélye annak, hogy nyomást gyakorol az emlőmirigyekre.
  • A merevítő nélküli szoptatós melltartók, bár nem olyan nagymértékben, de mégis támasztják a mellet, ami gyakran kényelmesebb az édesanyák számára, és nem okoz kidörzsölődést. Általában rugalmas, puha és kényelmes anyagból készülnek, amelyek tökéletesen alkalmazkodnak a mellek méretéhez a szoptatás alatt.

A kismama melltartók vállpántjai különböző szélességűek lehetnek. Választhatsz vékony pántokat, amelyek különösen alkalmasak kültéri viseletre, mivel könnyen elrejthetők a ruha alatt, vagy szélesebb pántokat, amelyek jobban elbírják a mellek súlyát.

Merevítővel ellátott szoptatós melltartók

A párnázott kismama melltartók ideálisak, ha szeretnél a melleidnek megfelelő formát adni és a helyükön tartani őket. Még a ruhák alatt is javítják a megjelenést, ami természetesen növeli az önbizalmat. Különösen alkalmasak a nagyobb mellű nők számára, akiknek extra támogatásra van szükségük. Néhány nőnek azonban nem annyira kényelmes.

Varrás nélküli szoptatós melltartók

A varrás nélküli kismama melltartók jelentik a legjobb választást, ha a kényelemről van szó. Az érzékeny mellek számára a varrás nélküli modellek valóban nagyon kényelmesek, ráadásul szinte láthatatlanok a ruhák alatt, amit minden nő értékelni fog. Emellett tökéletesen alkalmazkodnak a mellméret változásaihoz is. Hátrányuk a gyengébb támasztás, amit a nagy mellek tulajdonosai nem értékelnek, ráadásul nem rendelkeznek a melleket formázó és a helyükön tartó struktúrával.

Léteznek olyan kismama melltartók is, amelyek membránnal rendelkeznek, amely gátat képez a tej szivárgása ellen, és szárazon tartja a melleket. Ezekkel a modellekkel nem kell aggódnod a ruhádon lévő csúnya foltok miatt, ráadásul nem feltétlenül kell nedvszívó betéteket használnod.

Milyen anyagokból készülnek a kismama melltartók?

A kismama melltartó különböző anyagokból készül, de a lényeg a kényelem, a támogatás és a funkcionalitás a szoptató anyukák számára. A fő anyagok közé tartozik a pamut, a mikroszál, az elasztán, a nejlon vagy a bambusz. Gyakran a kismama melltartó ezen anyagok kombinációjából készül, amelyek együttesen különleges légáteresztő képességet, puhaságot, rugalmasságot biztosínak, miközben kímélik a bőröd. Bármelyik kombinációt is választod, mindig kapsz támogatást és maximális kényelmet.

i

Az éjszakai kismama melltartó tökéletes kényelmet biztosít

Egy szoptatós anyukának mikor máskor van a legnagyobb kényelemre szüksége, mint éjszaka. Ezért van az éjszakai szoptatós melltartó, amely extra puha és kényelmes, hogy alvás közben is tökéletes kényelmet nyújtson. Merevítő és varrás nélküli, ráadásul extra légáteresztő.

Szoptatós melltartó lecsatolható kosarakkal, átlapolással vagy elöl cipzárral?

Egy másik szempont, hogy milyen legyen egy szoptatós melltartó, az, hogy a baba hogyan tud hozzáférni a melledhez. Milyen lehetőségek vannak?

  • A kivehető kosarakkal ellátott szoptatós melltartó a leggyakoribb típus. A kosár könnyen lecsatolható egy kézzel, ami ideális, ha a másik kezedben a kisbabádat tartod. Gyors és egyszerű módot biztosít arra, hogy a baba könnyen és gyorsan hozzáférjen a melledhez, miközben teljes kényelmet élvezhetsz.
  • A szoptatós melltartó, mely elöl záródó cipzárral rendelkezik a kosarak között, gyakran az egész melltartó szélességében, és mindkét mellhez egyszerre biztosít hozzáférést, amit például több babát szoptató anyukák értékelnek. A cipzár gyorsan nyitható és zárható, és a szoptatós melltartó a helyén marad.
  • Az átlapolós szoptatós melltartó nem rendelkezik különösebb mechanizmussal, csak egy átlapolóval az elején, így, ha szoptatni szeretnéd a babádat, csak egy részt kell levenned az egyik mellről, vagy mindkettőről, és máris kényelmesen szoptathatsz. Ez a leggyorsabb módja annak, hogy a babád mellre kerüljön.

Szoptatós melltartó lecsatolható kosarakkal
Szoptatós melltartó lecsatolható kosarakkal

Szoptatós melltartó cipzárral
Szoptatós melltartó cipzárral

Szoptatós melltartó átlapolós
Átlapolós szoptatós melltartó

Ugyanilyen fontos a megjelenés is - milyen színekben kaphatók a szoptatós melltartók?

Bár a szoptatós melltartók elsősorban gyakorlati funkciót töltenek be, a megjelenést sem szabad elhanyagolnod. Itt azonban ne számíts színes motívumokra vagy színekre, hanem olyan semleges alapszínek közül választhatsz, mint a fehér, a fekete, a nude vagy akár a szürke. Nem árt, ha több színt is tartasz otthon, így különböző színű ruhákat viselhetsz anélkül, hogy a melltartó és a felső közötti színkülönbség észrevehető lenne.

Létezik olyan szoptatós felső is, amelybe beépítették a lecsatolható kosarakkal ellátott szoptatós melltartót. A kosarak egy kézzel is könnyen lecsatolhatók a szoptatás megkönnyítése érdekében. A varrás nélküli kialakítás merevítők nélkül kényelmes viseletet biztosít, és a rugalmas anyag megerősíti a hasi részt.

Még a legjobb szoptatós melltartók is megérdemlik a megfelelő törődést

Ahhoz, hogy a szoptatós melltartók megtartják a formájukat, hosszú ideig kitartsanak és mindig higiénikusak legyenek, fontos, hogy megfelelően ápold őket. Először is olvasd el a címkét, és kövesd az ott található utasításokat. Általános szabály, hogy válassz kíméletes mosást, kíméletes mosószert vegyszerek és illatanyagok nélkül, amelyek irritálhatják a melleket és a babát, és ne szárítsd szárítógépben a szoptatós melltartót. A mosás gyakoriságát igazítsad a szennyeződés mértékéhez, de általában 2-3 nap viselés után ideális.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
43 termék

Szoptatós melltartók

A Szoptatós melltartók kategóriában összesen 43 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szoptatós melltartók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább szoptatós melltartók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb szoptatós melltartók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: szoptatós melltartók vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ