AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Oscal S70 narancssárga

Termékkatalógus
Oscal S70 narancssárga
3,8 5 értékelés
Mobiltelefon - 6,088"-es IPS kijelző 1560 × 720 felbontással, 4 GB RAM, 32 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, Mediatek MT6761 processzor, kameramodul: 13Mpx (f/2,2) fő kamera, 5Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, LTE, USB-C csatlakozó, IP68 és IP69K vízálló, 6580 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kód:  OSC011b2 Termékszám:  OSC011b2

Oscal S70 narancssárga

Eme Oscal S70 okostelefon része az ellenálló a smarttelefonok csoportjának érintőképernyővel. Lehetőséget nyújt az interneten való böngészésre, illetve képek és videók rögzítésére. 3 hátlapi kamera segítségével, de akár játékokat vagy sok hasznos alkalmazást is letölthetsz rá. Az okostelefon 6,088" -es képernyővel van ellátva, amely mérete miatt a legnépszerűbb típusok közé tartozik. Optimális nagyságot biztosít, amely lehetővé teszi a könnyű kezelést, miközben kényelmesen nézhetsz filmeket, játszhatsz vagy szörfözhetsz a neten és így tovább. Belül dual SIM + memóriakártya kártya konfiguráció számára van előkészítve a hely. A rendszer problémamentes működtetéséről 4 magos Mediatek MT6761 processzor gondoskodik. 4 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik. A fájlok, fotók és videók tárolására 32GB belső tárhely van biztosítva. A megfelelő energiát a tartós, 6580 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan népszerű csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C. Ez a mobiltelefon nem csak vízálló, hanem ütésálló is, ezáltal nem érhetnek váratlan meglepetések. Nagy előnye, hogy ellenálló kialakítással rendelkezik. Nem okoz neki gondot a zuhanás 1,5 m magasból. IP68 és IP69K szintű védelmi fokozattal rendelkezik. Ez a remek Oscal mobiltelefon 2023 óta van forgalomban.

Mobiltelefon Oscal S70 narancssárga ...
Mobiltelefon Oscal S70 narancssárga ...

Oscal S70 narancssárga okostelefon alapvető jellemzői

  • Ez az ellenálló Oscal okostelefon 6,088" méretű képernyővel rendelkezik
  • A folyamatok problémamentes működéséről 4 magos processzor gondoskodik
  • 4 GB RAM-mal rendelkezik
  • A szükséges energiát a tartós, 6580 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint USB-C
  • Víz- és ütésálló konstrukcióval rendelkezik az IP68 és IP69K szabvány értelmében
  • Nem okoz neki gondot a zuhanás 1,5 m magasságból
  • A hátlapi kamera felbontása 13 Mpx
  • A hátlapján 3 kameralencse található
  • A mobiltelefon IPS 6,088"méretű képernyővel van ellátva
  • A gyors jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 60Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további népszerű tulajdonságokkal rendelkezik, mint Gorilla Glass
  • A kijelző 500 Nits fényerővel rendelkezik
  • A fő műveleteket a fejlett Android 12 operációs rendszer működteti
  • A fájlok, fotók és videók számára 32 GB belső memória van biztosítva
  • Lehetséges bővíteni a integrált memóriát Micro SD, Micro SDXC, Micro SDHC és TF típusú és 512 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Olyan adatszolgáltatásokat érhetünk el, mint LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G)
  • A szükséges energiát az erős, 6580 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja

Eme Oscal telefonnak a képernyőjét öröm lesz nézni

Felejthetetlen lesz minden perc, amit ezzel a csodás Oscal telefonnal töltünk el, mivel 6,088" IPS típusú kijelzője, mely HD 1560 × 720 felbontással rendelkezik, képes nagyon jó minőségű tartalom megjelenítésére. A telefon már gyárilag a fejlett Gorilla Glass üveggel van ellátva, amely megakadályozza a karcolásokat és a mechanikai sérüléseket. A kijelző olvashatóságának javítása érdekében növelnünk kell annak fényerejét. Ez a fejlett Oscal mobiltelefon 500 Nits mértékű fényerővel funkcionál.

Mobiltelefon Oscal S70 narancssárga ...
Mobiltelefon Oscal S70 narancssárga ...

Örökítsd meg a lényeges eseményeket

A telefonnal való fényképezés alapvető részét képezi a három hátsó kamera. Ez a kiemelkedő Oscal mobiltelefon el van látva 13Mpx felbontású hátsó kamerával. Ezzel a lenyűgöző Oscal okostelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban videózhatunk. Amennyiben gyenge fényviszonyok között fotózunk, a LED-es vaku segítségünkre lesz.

Megbízható akkumulátor

Eme Oscal mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 6580 mAh, probléma nélkül kibírja az akár két vagy több napos használatot is. Feltöltésére USB-C konnektor használható.

Mobiltelefon Oscal S70 narancssárga ...
Mobiltelefon Oscal S70 narancssárga ...

Eme Oscal mobiltelefon kiemelkedő teljesítményt biztosít

A nagyszerű Oscal mobiltelefon elsődleges funkcióit a fejlett Android operációs rendszer biztosítja, melynek verziója Android 12,. Az Androidot nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások gazdag választékáról ismerik. 4 GB RAM-mal funkcionál, amely megfelelő a játékokhoz, és több alkalmazás is futhat egyszerre. Fotóink és videóink, illetve fájljaink tárolására 32 GB integrált memória áll rendelkezésre, amit nem lesz olyan egyszerű megtelíteni, ezáltal lehetőségünk lesz rengeteg film, zene vagy játék tárolására. Abban az esetben, ha a telefon memóriája nem elegendő módunkban áll bővíteni egy 512 GB kapacitású Micro SD, Micro SDXC, Micro SDHC és TF memóriakártyával.

Ezen Oscal mobiltelefon több kommunikációs lehetőséget nyújt

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint WiFi, Bluetooth és GPS. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia segítségével könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, megkönnyítve a kommunikációt, és az adatok megosztását vezetékek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ az eszközök helyzetének azonosítására a föld felszínén Ez a rendszer lehetővé teszi a mobiltelefonoknak a pontos helymeghatározást, amely nélkül nem lennénk képesek navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni.

Kommunikálj, és élvezd a korlátlan szórakozást

A telefon helyet biztosít egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését lehetővé teszi a gyors LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G) adatszolgáltatás, amely segítségével gyorsan és könnyedén tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy videótelefonálhatunk szeretteinkkel.

Jól átgondolt praktikus funkciók

Élvezd az életet teljes mértékben a népszerű Oscal mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerés egyetlen pillantással feloldja a telefonod. A zenehallgatáshoz használhatod a beépített FM rádiót is. A mobiltelefon jelző diódával is rendelkezik. A készülék így a kijelző aktiválása nélkül képes értesíteni a felhasználót a különböző eseményekről és állapotváltozásokról. Az MMS-nek köszönhetően sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal, mint a szöveges üzentekben. Az OTG funkció elérhető az okostelefonon, amellyel lehetséges további hardvereket csatlakoztatni hozzá, mint például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót. A közelségérzékelővel a telefon érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel)

Méretei:

161,5 × 77,6 × 15 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

273 g

Paraméterek

Kijelző átmérője
6,09" Kész!
Kijelző felbontása
1560 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,09" Kész!
Kijelző felbontása
1560 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2023 Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,2 Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
6 580 mAh Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
4 GB Kész!
Belső memória
32 GB Kész!
Virtuális operációs memória
3 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
512 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
2 GHz (2 000 MHz) Kész!
Processzor típusa
Mediatek MT6761 Kész!
Grafikus gyorsító
IMG GE8300 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel) Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 12 Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oscal S70 narancssárga Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oscal S70 orange. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oscal S70 orange. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oscal S70 orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oscal S70 orange.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ