AlzaBoxy Q1 Shop roku

Oscal S70 Pro narancssárga

Termékkatalógus
Oscal S70 Pro narancssárga
5 1 értékelés
Mobiltelefon - 6,088"-es IPS kijelző 1560 × 720 felbontással, 4 GB RAM, 64 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek MT6765 processzor, kameramodul: 13Mpx (f/2,2) fő kamera, 8Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, LTE, USB-C csatlakozó, IP68 és IP69K vízálló, 6580 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kód:  OSC012b2 Termékszám:  OSC012b2

Oscal S70 Pro narancssárga

Ez a fejlett Oscal S70 Pro mobiltelefon szerves részét képezi az ellenálló a smarttelefonok táborának érintőképernyővel. Lehetőséget nyújt az internet használatára, illetve fotókat és videókat is készíthetsz vele. 3 objektívvel rendelkező kamera segítségével, ezenkívül szórakozhatsz különféle játékokkal vagy egyéb praktikus alkalmazásokkal. Az okostelefon 6,088" -es képernyővel van ellátva, amely mérete miatt a legnépszerűbb típusok közé tartozik. Ideális nagyságot biztosít, amely biztosítja a praktikus kezelést, miközben kényelmesen nézhetsz filmeket, játszhatsz vagy szörfözhetsz a neten és így tovább. A készülék belsejében dual SIM + memóriakártya kártya konfiguráció számára megfelelő hely található. A rendszer problémamentes működtetéséről 8 magos MediaTek MT6765 processzor gondoskodik. 4 GB rendszermemóriával funkcionál. A fájlok, fotók és videók megőrzésére 64GB belső memória biztosított. Ez a legtöbb felhasználó számára bőven elegendő, és több tucat alkalmazást képes tárolni. Az elégséges energiát a tartós, 6580 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan csatlakozókkal van ellátva, mint USB-C. Ez a mobiltelefon nem csak vízálló, hanem ütésálló is, ezáltal nem érhetnek váratlan meglepetések. Nagy előnye, hogy rendkívül tartós kialakítással rendelkezik. Könnyedén ellenáll a zuhanásnak 1,5 m magasból. IP68 és IP69K szintű védelmi fokozattal rendelkezik. Ez a modern Oscal mobiltelefon 2023 újdonsága.

Mobiltelefon Oscal S70 Pro narancssárga ...
Mobiltelefon Oscal S70 Pro narancssárga ...

Oscal S70 Pro narancssárga okostelefon legfontosabb jellemzői

  • Ez a tartós Oscal okostelefon 6,088" méretű képernyővel rendelkezik
  • A rendszer zökkenőmentes működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 4 GB RAM-mal funkcionál
  • A megfelelő energiát az erős, 6580 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C
  • Képes ellenállni a víznek és az ütéseknek az IP68 és IP69K szabvány értelmében
  • Képes túlélni a földre esést 1,5 m magasból
  • A hátlapi kamera felbontása 13 Mpx
  • A hátlapján 3 kamera kapott helyet
  • A mobiltelefon IPS 6,088"méretű képernyővel van ellátva
  • A dinamikus jelenetek rajongóit is elkápráztatja 60Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további tulajdonságokkal rendelkezik, mint Gorilla Glass
  • A kijelző 500 Nits fényerőt nyújt
  • Az elsődleges funkciókat a fejlett Android 12 operációs rendszer működteti
  • A fájlok, fotók és videók eltárolására 64 GB belső tárhely biztosított
  • Az integrált memóriát bővíthetjük Micro SD, Micro SDXC, Micro SDHC és TF típusú és 512 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Támogatott adatszolgáltatások: LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G)
  • A kellő energiát a tartós, 6580 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja

Ennek a remek Oscal telefonnak a kijelzőjét nagy élmény lesz nézni

Felejthetetlenné válik minden momentum, amit ezzel a csodás Oscal telefonnal tölthetünk el, mivel 6,088" IPS típusú kijelzője, mely HD 1560 × 720 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat biztosít. A telefont már gyárilag a fejlett Gorilla Glass védelemmel szerelik, amely megakadályozza a karcolásokat és a mechanikai sérüléseket. Annak érdekében, hogy jobban olvashassuk a kijelzőt, növelnünk kell annak fényerejét. Ez a lenyűgöző Oscal mobiltelefon 500 Nits mértékű fényerőt is képes elérni.

Mobiltelefon Oscal S70 Pro narancssárga ...
Mobiltelefon Oscal S70 Pro narancssárga ...

Fotózz bárhol és bármikor

A telefonnal való fényképezés elengedhetetlen részét képezi a három hátoldali kamera. Ez az átlagon felüli Oscal okostelefon rendelkezik 13Mpx felbontású hátsó kamerával. Ezzel a lenyűgöző Oscal okostelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videó felvételeket. A vaku elengedhetetlen, ha gyenge fényviszonyok között fotózunk.

Megbízható akkumulátor

Ezen Oscal mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 6580 mAh, biztosítja a használatot a két vagy akár több napon keresztül is. A töltésére USB-C konnektor használható.

Mobiltelefon Oscal S70 Pro narancssárga ...

Eme Oscal okostelefon megbízható teljesítménnyel rendelkezik

A remek Oscal mobiltelefon elsődleges funkcióit a fejlett Android operációs rendszer garantálja, melynek verziója Android 12,. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles választékáról. 4 GB rendszermemóriával gazdálkodik, amellyel könnyedén játszhatunk, vagy futtathatunk több alkalmazást is egyszerre. A fájlok, fotók és videók eltárolására 64 GB belső tárhely biztosított, amely meghaladja a legtöbb felhasználó elvárásait, így lehetőségünk lesz rengeteg tartalom tárolására. Amennyiben a telefon memóriája nem lesz elegendő bővíthetjük egy 512 GB kapacitású Micro SD, Micro SDXC, Micro SDHC és TF memóriakártyával.

Eme Oscal mobiltelefon széleskörű kommunikációs lehetőségeket kínál

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint WiFi, Bluetooth és GPS. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata révén könnyedén élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia lehetővé teszi, hogy könnyedén csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, leegyszerűsítve a kommunikációt, és az adatok megosztását kábelek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ az eszközök helyzetének meghatározására a föld felszínén Ennek a rendszernek köszönhetően valósulhat meg a mobiltelefonok pontos helymeghatározása, amely hasznos a navigációhoz, térképolvasáshoz, útvonalrögzítéshez, közeli helyek kereséséhez és sok más alkalmazáshoz.

Kommunikálj, és élvezd a határtalan szórakozást

A telefon rendelkezik hellyel egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését biztosítja a gyors LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G) mobilhálózat, amely a lehető leggyorsabban és fennakadás nélkül képes nagy fájlokat letölteni, különböző streaming platformokról tartalmat megjeleníteni vagy videó hívásokat kezdeményezni.

A praktikus hozzáadott funkcióknak mindig örülünk

Élvezd az élet minden percét a népszerű Oscal mobiltelefonnal. A telefon feloldásához csak egy gyors pillantás kell, hála a biometrikus arcfelismerésnek. A kényelmes zenehallgatást a beépített FM rádió is biztosítja. A mobiltelefon jelző diódával is rendelkezik. Célja, hogy értesítse a felhasználót a készülék különböző eseményeiről vagy állapotváltozásairól anélkül, hogy aktiválná a kijelzőt. A szöveges üzeneteknél gazdagabb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az okostelefon használja az OTG funkciót, amely biztosítja olyan hardverek csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelő felismeri, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük a telefont, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel)

Méretei:

161,5 × 77,6 × 15 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

273 g

Paraméterek

Kijelző átmérője
6,09" Kész!
Kijelző felbontása
1560 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,09" Kész!
Kijelző felbontása
1560 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2023 Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2 Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
6 580 mAh Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
4 GB Kész!
Belső memória
64 GB Kész!
Virtuális operációs memória
3 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
512 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,3 GHz (2 300 MHz) Kész!
Processzor típusa
MediaTek MT6765 Kész!
Grafikus gyorsító
PowerVR GE8320 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel) Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 12 Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oscal S70 Pro narancssárga Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oscal S70 Pro orange. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oscal S70 Pro orange. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oscal S70 Pro orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oscal S70 Pro orange.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ