Tommee Tippee C2N mellszívó + sterilizáló szett

Termékkatalógus
Tommee Tippee C2N mellszívó + sterilizáló szett
Cumisüveg szett - tartalma: sterilizáló, kézi mellszívó, 2× 150 ml-es cumisüveg lassú folyású etetőcumival, 4× 260 ml-es cumisüveg lassú folyású etetőcumival, 2× közepes folyású etetőcumi, 2× gyors folyású etetőcumi, 4× cumisüveg lezáró tető, 2× újszülött etető előke, 2× hőtartó cumisüveg tároló, 50× eldobható melltartóbetét, 2× szilikon játszócumi
Kód:  BABY8513 Termékszám:  5010415235855 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tommee Tippee C2N mellszívó + sterilizáló szett Megszűnt

Tommee Tippee C2N mellszívó + sterilizáló szett

Az anyaság kezdete sok kihívás elé állíthat. Az újszülött nagy gondot és figyelmet igényel. A Tommee Tippee Closer to Nature cumisüveg készlet megkönnyítheti a szülők számára a kisbabával együtt töltött első napokat. A készlet a baba és az anyuka számára fontos eszközöket tartalmaz. A cumisüvegeken kívül a csomagban mikrohullámú sterilizáló, kézi mellszívó, hőtartó cumisüveg tároló, etetőcumi készlet, eldobható melltartóbetét, előke és cumi található. A Tommee Tippee C2N cumisüveg készlet ideális ajándék minden várandós anyának.

A Tommee Tippee C2N cumisüveg készlet sterilizálóval és mellszívóval legfontosabb jellemzői

  • Műanyag cumisüveg készlet számos kiegészítővel a baba és az anyuka számára
  • Tökéletes ajándék minden várandós és újdonsült anya számára
  • A Tommee Tippee C2N cumisüveg speciális szeleppel rendelkezik, amely egyenletes szívást biztosít, így a baba kevesebb levegőt nyel
  • A cumisüveg különleges kialakítású, amely tökéletesen illeszkedik a baba apró kezébe
  • A cumisüveg ideális azoknak az anyukáknak, akiknek a szoptatást és a cumisüvegből történő táplálást kell kombinálniuk
  • Az egyedülálló etetőcumi az anyamellre emlékeztet, így nem kényszeríti a csecsemőt más típusú szívás kifejlesztésére
  • A cumisüvegek nem mérgező anyagokból készültek, és nem tartalmaznak biszfenol A-t
  • A Tommee Tippee C2N baba cumisüveg készlet csecsemők számára újszülött kortól alkalmas

Egyenletes szívás, kevesebb lenyelt levegő

A Tommee Tippee C2N cumisüveg ideális kólikában szenvedő csecsemők számára. Az etetőcumi szélén található speciális szelep biztosítja a levegő elvezetését az etetés során, így a csecsemő kevesebb felesleges levegőt nyel. A cumisüveg egyedi kialakítású és szilikon etetőcumival rendelkezik, amely hűen utánozza az anyamellet. Ezáltal a Tommee Tippee cumisüvegből történő evés tökéletesen természetes a csecsemők számára, és ideálissá teszi azon anyák számára, akiknek össze kell kombinálniuk a cumisüvegből történő táplálást és a szoptatást, és attól tartanak, hogy a csecsemő megtagadja a szoptatást, ha cumisüveget is használ. A készletben 6 db újszülöttek számára alkalmas, lassú folyású 0m+ etetőcumi, 2 db közepes folyású 3m+ etetőcumi és 2 db gyors folyású 6m+ etetőcumi található.

A Tommee Tippee cumisüveg tökéletesen illeszkedik a baba apró kezébe

A Tommee Tippee C2N cumisüveg homokóra-alakja ideális, és a gondosan kialakított bordázat segíti a baba időnként még ügyetlen ujjait. A Tommee Tippee C2N cumisüvegek kiváló minőségű és biztonságos anyagokból készültek, és nem tartalmaznak biszfenol A-t. A Tommee Tippee C2N cumisüveg készletben szilikon cumi is található, amely gyermekeknek újszülött kortól hat hónapos korig alkalmas, továbbá egy mikrohullámú sterilizáló, amely a cumisüvegek és etetőcumik biztonságos sterilizálását teszi lehetővé, ezenkívül kézi mellszívó, két babaelőke, két hőtartó cumisüveg tároló és 50 eldobható melltartóbetét is helyet kapott a csomagban.

A csomag tartalma:

  • A készletben egy mikrohullámú sterilizáló, egy kézi mellszívó, 2 babaelőke, 2 hőtartó cumisüveg tároló, 4 cumisüveg zárókupak az anyatej tárolásához, 50 eldobható melltartóbetét és 2 db szilikon, 0-6 hónapos csecsemők számára alkalmas cumi található.
  • A készletben még 2 db 150 ml-es, 0m+ lassú folyású etetőcumival rendelkező cumisüveg, 4 db 260 ml-es 0m+ lassú folyású etetőcumival rendelkező cumisüveg, 2 közepes folyású 3m+ etetőcumi és 2 gyors folyású 6m+ etetőcumi található.

Paraméterek

Darabszám
70 db Kész!

Darabszám

Darabszám
70 db Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tommee Tippee C2N sada se sterilizátorem a odsávačkou. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tommee Tippee C2N sada so sterilizátorom a odsávačkou.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ