AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Xiaomi Mi5 64GB White

Termékkatalógus
Xiaomi Mi5 64GB White
4,5 23 értékelés
Mobiltelefon - 5.15" IPS 1920x1080, Qualcomm Snapdragon 820 Quad Core 64bit processzor, 3GB RAM, 64GB belső tárhely, 16Mpx hátlapi kamera + 4Mpx előlapi kamera, GPS, 3G/LTE, USB-C, ujjlenyomat-olvasó, 2x Nano SIM, 3000mAh akkumulátor, gyorstöltés, Android 6.0
119 770 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  XI112d Termékszám:  472544 Gyártó honlapja:

Xiaomi Mi5 64GB White

Xiaomi Mi5 64GB White egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Telefon jellemzői

144,55 mm

le
front

69,2 mm-es

le
side

7,25 mm

Telefon súlya: 129 g

Úhlopříčka displeje

5.15"

Kijelző átlója

Typ operačního systému

Android 6.0 Marsmallow

Operációs Rendszer

Výdrž baterie

3000 mAh

Akkumulátor

MicroSim

2× NanoSim

SIM-foglalat

Rozměry

69,2 x 144,55 x 7,25 mm

Méret (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

64 GB

Belső tárhely

Typ kamerau

16 MP + 4 MP

Kamera

Připojení

LTE (4G)

Internet hozzáférés

SD karta

Nincs

Memória bővíthetőség

Váha

129 g

Tömeg

A Mi5 okostelefon a kínai Xiaomi új zászlóshajója. Az üveg és fémszerkezet minden apró részletre kiterjedő zseniális tervezésével valósítják meg, hogy a súlya csupán 129 gramm.  A legigényesebb felhasználókat célozza meg, és kompromisszumok nélküli felszerelést biztosít ehhez. Teljesítményét a szupererős Snapdragon 820 processzor biztosítja az Android 6.0 Marsmallow operációs rendszeren MIUI 7.0 felhasználói felülettel. Természetesen az ujjlenyomat-olvasó sem hagyhatták ki, és a játékok szerelmesei élvezhetik a QuickCharge 3.0 gyors töltés támogatását.

Legfontosabb jellemzők

  • Napjaink egyik legerősebb processzora
  • 5,15" Full HD kijelző
  • Android 6.0 operációs rendszer MIUI 7.0 felülettel
  • Az ujjlenyomat-olvasó lehetővé teszi a telefont gyors feloldását
  • 3000 mAh akkumulátor kapacitás és gyors töltési technológia
  • Dual SIM támogatás

Imádni fogja a kijelzőt

A szokatlan 5,15 hüvelykes IPS kijelző Full HD felbontású és kiváló minőség/fogyasztás arányt nyújt, amely 16 millió valósághű színben és éles részletekben jeleníti meg a játékokat vagy filmeket. A Xiaomi Mi5 16 ultra-fényes és energiatakarékos LED-et kínál, amelyek akár 30%-kal növelik a képernyő fényerejét, miközben megőrzi az élénk színeket. Nagyon véknyak a kijelző körüli részek, amelyek foglalnak el nem sok helyet, ezáltal nem növelik a telefon méretét.

Első osztályú fényképek és videók

A kijelző felett szokásosan egy 4 megapixeles előlapi kamera található a tökéletes szelfik érdekében. A fő hangsúly azonban a hátsó, Sony érzékelővel ellátott kamerán van, négytengelyes stabilizációval és 16 megapixeles felbontással. Van autofókusz, panorámamód, HDR, érintéses fókusz, arc- vagy mosolyfelismerés, vagy LED-es zseblámpa üzemmód, ami segít a rossz fényviszonyok között. A lencse 1080p felbontású  videofelvételt is képes rögzíteni.

Ujjlenyomat-olvasó és a gyors töltés

Az ujjlenyomat-olvasó egy rendkívül hatékony biztonsági funkció, amely megkönnyíti a munkáját. Az adatok védelme és a telefon feloldása csak töredéknyi időt vesz igénybe összehasonlítva a gesztus rajzolásával vagy számkód beírásával. Sok időt tölt a terepen, és nem tudta feltölteni telefonját? Akkor értékelni fogja a Qualcomm QuickCharge 3.0 gyors töltési támogatást, amely 30 perc alatt tölt fel egy 3000 mAh kapacitással bíró akkumulátort 83%-os töltöttségi szintre.

A Dual SIM kényelme

Az igényesebb felhasználók értékelni fogják a második SIM kártya behelyezésének lehetőségét. Használja ki a különböző csomagok tarifáit, és takarítson meg pénzt vele, illetve könnyebben használhatja majd okostelefonját külföldön, vagy hatékonyan szétválasztja a munkáját a szórakoztatástól. A Xiaomi Mi5 mobiltelefon egyszerűen egy tökéletes minden helyzethez illeszkedő eszköz, amely bátran versenyez a világ legjobbjaival. A versenytársakkal összehasonlítva azonban jelentősen alacsonyabb árakat kínál.

Paraméterek

Összehasonlít

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Mélység
7,25 mm Kész!
Súly
129 g Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
4 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/2 Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
1,8 GHz (1 800 MHz) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 6.0 Marshmallow Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiaomi Mi5 64GB White
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ