XS csúszda nedvesítés Repülőgép

Termékkatalógus
XS csúszda nedvesítés Repülőgép
90 cm magas, az ajánlott korosztály 2 éves kortól
Kód:  ZG430 Termékszám:  3032163102717

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

XS csúszda nedvesítés Repülőgép

XS csúszda nedvesítő motívumot ismert filmjének hősei Planes remek szórakozást nyújt a gyerekeknek! Ezt fel lehet használni a kertben a partra puha fűben, vagy beállíthat egy frissítő vízreszállás gyermekmedence. V tomto případě je možné pro lepší klouzavost na klouzačku připojit hadici s vodou.

Plastová skluzavka je určena pro vnitřní i vnější použití. Köszönhetően a kis méret, ez a gyermek csúszdák használt gyerekszoba. Délka skluzu je 90 cm. Ez időtöltés kisgyermekek egyik legnépszerűbb látványossága a játszótereken vagy uszodákban.

A dia színes és szépen fel a gyermek megkapja a biztonságos lépéseket. Ez a játék fejleszti a motoros készségek és koordinációs készség a gyermek. Ahhoz, hogy az Ön és a baba volt, okos és tudja, hogyan kell a szurok magát tanácsot?Adj neki otthon képzés formájában biztonságos csúszda, ahonnan a gyermek lesz izgalommal!

További információk:

méretek:
Magasság - 75 cm
Csúszda hossza - 90 cm
Teljes hossz - 125 cm

Ajánlott kor:
2 éves kortól

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Paraméterek

Tulajdonságok
Létrával Kész!

Alap jellemzők

Tulajdonságok
Létrával Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: XS csúszda nedvesítés Repülőgép Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Skluzavka XS s vlhčením Letadla. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Šmykľavka XS s vlhčením Lietadlá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XS Rutsche mit Befeuchtung Aircraft. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XS Rutsche mit Befeuchtung Aircraft.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ