Ajax StarterKit, fekete + Ajax SpaceControl, fekete - szett

Termékkatalógus
Ajax StarterKit, fekete + Ajax SpaceControl, fekete - szett
Biztonsági rendszer - 9-es szett: Ajax StarterKit, fekete + Ajax SpaceControl, fekete - INGYEN. A modern és megbízható Ajax riasztó alapkészletet egy további SpaceControl távirányító bővíti, fekete színben
211 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  AJAX23_030 Termékszám:  AJAXSET9_BL
Ajax StarterKit, fekete + Ajax SpaceControl, fekete - szett 211 990 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Ajax StarterKit, fekete + Ajax SpaceControl, fekete - szett

Az Ajax StarterKit SET 9 egy modern és megbízható riasztókból álló praktikus alapkészlet. Tartalmaz egy központi egységet (hub), MotionProtect PIR mozgásérzékelőt, DoorProtect ablak- és ajtóérzékelőt és SpaceControl pánikgombos kulcstartót. Ezen felül egy ingyenes távirányítót (kulcstartót) is kapsz a riasztó működtetéséhez. Az összes Ajax eszköz egyszerűen kezelhető az Android és iOS mobiltelefonokra készült ingyenes Ajax alkalmazással. Ha riasztás történik, azonnal értesítést kapsz az Ajax mobilalkalmazásban.

Az Ajax StarterKit SET 9 riasztórendszer - fekete színben főbb jellemzői

  • Könnyen bővíthető Ajax alap riasztókészlet, ingyenes távirányítóval
  • Egyszerű és megbízható vezeték nélküli működés a szabadalmaztatott Jeweler protokoll alapján
  • Az Ajax StarterKit SET 9 riasztórendszer hubja akár 100 eszközt is képes kezelni 9 csoportban
  • A MotionProtect PIR mozgásérzékelő felismeri a háziállatok és az emberek közötti különbséget a téves riasztások megelőzése érdekében
  • A DoorProtect mágneses riasztóérintkező riaszt, ha váratlanul kinyílnak az ablakok vagy ajtók
  • A SpaceControl vezeték nélküli távirányító a riasztó működtetésére és szükség esetén a csendes riasztás aktiválására szolgál
  • Az Ajax StarterKit SET 9 biztonsági rendszer könnyen beszerelhető és hosszú üzemidővel rendelkezik
  • A beszerelés a falba fúrás nélkül is elvégezhető

Központi egység (hub)

Az egész vezeték nélküli készlet szíve egy hub, amely fogadja a többi eszköz jeleit, és elemzi azok üzeneteit. Ezután csatlakozik a riasztószolgálathoz, és riasztásokat küld a mobiltelefonodra. A hub még 100 érzékelőt és Ajax-eszközt is képes kezelni, így a bővíthetőség miatt egyáltalán nem kell aggódnod. Ráadásul könnyen feloszthatod eszközeidet 9 független alcsoportra. A készletben lévő készülékek közötti kommunikáció a saját fejlesztésű Jeweler technológiát használja, amely ellenáll az interferenciának, és probléma esetén automatikusan szabad sávra vált. A hub másik előnye, hogy beépített akkumulátorral rendelkezik, amely áramszünet esetén akár 15 órán keresztül biztosítja a rendszer áramellátását.

MotionProtect beltéri mozgásérzékelő riasztó

A MotionProtect PIR mozgásérzékelő hatékonyan érzékeli a mozgást a térben, és beállítható a mobilitása és a pontossága. Ez lehetővé teszi, hogy felismerje az ember és a háziállat közötti különbséget, és így megelőzhetők a téves riasztások. Problémamentesen működik hidegben és melegben egyaránt. Az előre beszerelt akkumulátornak köszönhetően akár 5 évig is működhet. Beltéri használatra tervezték.

DoorProtect mágneses riasztóérintkező az ablakon és ajtókon történő behatolás ellen

A DoorProtect érzékelő értesít, ha ajtókat és ablakokat nyitnak ki, és ha kísérlet történik a nyugalmi állapot megzavarására. Könnyedén felszerelheted bármelyik ajtóra vagy ablakra, és az egyedi felszerelésedhez igazíthatod. A készülék két részből áll - egy érzékelőből és egy mágnesből. A csomagban két mágnest találsz, a nagyobbik 2 cm-es, a kisebbik 1 cm-es távolságig használható. Az érzékelő akár 7 évig is működhet az előre beszerelt elemmel, és beltéri használatra tervezték.

Vezeték nélküli távirányító

A SpaceControl vezeték nélküli távirányítóval egyetlen gombnyomással vezérelheted riasztórendszeredet. Eszközöket biztosít a rendszer teljes vagy részleges biztosításához, és vészhelyzetekre egy csendes pánikgombot is tartalmaz. A távirányító kompakt méretű és elég tartós ahhoz, hogy egyszerűen a kulcsaidra erősítsd, és mindig magadnál tartsd a biztonsági eszközt. A készlet második távirányítóját pedig odaadhatod egy családtagodnak vagy esetleg a cég egyik alkalmazottjának.

A csomag tartalma:
1× Ajax hub - központi egység (beleértve a SmartBracket tartót és a tartozékokat)
1× Ajax DoorProtect (beleértve a SmartBracket és az elemeket)
1× Ajax MotionProtect (beleértve a SmartBracket-et és az elemeket)
2× Ajax SpaceControl


Paraméterek

Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!
Működés
Központi egységen keresztül / bridge Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Tápellátás
Elemes Kész!

Használat

Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!
Működés
Központi egységen keresztül / bridge Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Tápellátás
Elemes Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Szlovák, Magyar Kész!

Csatlakoztatás

Protokol
Jeweller Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ajax StarterKit, fekete + Ajax SpaceControl, fekete - szett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SET Ajax StarterKit black + Ajax SpaceControl black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SET Ajax StarterKit black + Ajax SpaceControl black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SET Ajax StarterKit black + Ajax SpaceControl black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SET Ajax StarterKit black + Ajax SpaceControl black.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ