30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Asus ROG Phone 7 16 GB/512 GB fehér

Termékkatalógus
Asus ROG Phone 7 16 GB/512 GB fehér
5 9 értékelés
Mobiltelefon - 6,78"-es AMOLED kijelző 2448 × 1080 felbontással (165Hz), 16 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,9) fő kamera + 13Mpx széles látószögű + 5Mpx makró, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP54 vízálló, gyorstöltés 65W, 6000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kód:  AST057c2 Termékszám:  AI2205-16G512G-WH-EU Gyártó honlapja:

Asus ROG Phone 7 16 GB/512 GB fehér

Ez a modern Asus ROG Phone 7 mobiltelefon szerves részét képezi az okostelefonok csoportjának érintőképernyővel. Lehetőséget nyújt az interneten való böngészésre, illetve képek és videók rögzítésére. három kamera segítségével, ezenkívül remek szórakozást nyújt a számos játék vagy akár hasznos alkalmazás, amit letölthetsz rá. Az okostelefon 6,78" -es képernyővel rendelkezik, melyet örömmel fogadnak a nagy telefonok szerelmesei. Belül dual SIM kártya konfiguráció számára előkészített hely található. A folyamatok problémamentes működéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor gondoskodik. 16 GB RAM-mal gazdálkodik. A fájlok, fotók és videók megőrzésére 512GB belső tárhely biztosított. Ezzel a memóriával könnyedén készíthetünk és tárolhatunk hosszú videókat vagy kiváló minőségű fényképeket. A megfelelő energiát a tartós, 6000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint Jack (3,5mm) és USB-C. Ez a mobiltelefon vízálló, ezáltal nem érhetnek váratlan meglepetések a mindennapi igénybevétel során. IP54 mértékű védelmi fokozattal látták el. Eme ASUS okostelefon 2023 óta van forgalomban.

Mobiltelefon Asus ROG Phone 7 16 GB/512 GB fehér ...
Mobiltelefon Asus ROG Phone 7 16 GB/512 GB fehér ...

Asus ROG Phone 7 16 GB/512 GB fehér mobiltelefon fontosabb paraméterei

  • Eme ASUS okostelefon 6,78" méretű kijelzővel készült
  • A rendszer zökkenőmentes működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 16 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik
  • A szükséges energiát az erős, 6000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • Szerkezete vízálló az IP54 szabvány értelmében
  • A hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
  • A hátlapján 3 kamera helyezkedik el
  • A mobiltelefon AMOLED 6,78"méretű kijelzővel van szerelve
  • A dinamikus jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 165Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan praktikus funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass, HDR10+ és adaptív frekvencia
  • A kijelző 1500 Nits fényerőt garantál
  • A fő műveleteket a fejlett Android 13 operációs rendszer és ROG UI felhasználói felület látja el
  • A fájlok, fotók és videók eltárolására 512 GB belső tárhely áll rendelkezésre
  • A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Támogatott adatszolgáltatások: 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G)
  • A megfelelő energiát az erős, 6000 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja

Ezen ASUS telefonnak a kijelzőjét nagy élmény lesz nézni

Felejthetetlenné válik minden perc, amit ezzel a csodás ASUS telefonnal tölthetünk el, mivel 6,78" AMOLED típusú kijelzője, nagyon jó minőségű tartalmat megjelenítésére képes. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja a kijelző 165Hz-es képfrissítési frekvenciája. Ezenkívül lehetséges beállítani a frekvenciát a kijelzőn zajló események alapján. A telefon már gyárilag a fejlett Gorilla Glass üveggel van ellátva a karcolások és egyéb mechanikai sérülések megelőzése érdekében. A beépített HDR 10+ formátum a legmodernebb technológiák közé tartozik, amelynek a gyönyörű jeleneteket köszönhetjük. Annak érdekében, hogy a kijelző jobban olvasható legyen, növelni kell annak fényerejét. Ez a remek ASUS mobiltelefon 1500 Nits fényerővel rendelkezik, amely közvetlen napfényben is jól látható képet eredményez.

Mobiltelefon Asus ROG Phone 7 16 GB/512 GB fehér ...
Mobiltelefon Asus ROG Phone 7 16 GB/512 GB fehér ...

Fotózz bárhol és bármikor

A telefonnal történő fotózás elengedhetetlen része a három lencséből álló hátoldali kamerarendszer. Ez az átlagon felüli ASUS okostelefon fel van szerelve 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 13Mpx-es széles látószögű lencsével, 5Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera kiválóan megfelel közeli fényképek készítéséhez és apró objektumok, például virágok, rovarok vagy kis tárgyak részleteinek rögzítéséhez. A makró fotózás célja a részletgazdag megjelenítés, és az általában nehezen észrevehető apró struktúrák feltárása. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószöget tesz lehetővé. Nagy jelenetek és panorámák fotózására ideális, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér megmutatása. A videók rögzítésekor jól jön az elektronikus képstabilizálás. A vaku elengedhetetlen, ha gyenge fényviszonyok között fotózunk.

Elegendő akkumulátor-élettartam

Eme ASUS mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 6000 mAh, garantálja a két vagy akár több napos használatot. El van látva gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 65 W, ráadásul gyors kábel nélküli töltéssel. Ezen ASUS mobiltelefon elegendő akkumulátorkapacitással rendelkezik ahhoz, hogy áramforrásként használjuk egyéb készülékek, például más okostelefonok, fülhallgatók vagy okosórák vezeték nélküli töltéséhez. Ez azt jelenti, hogy powerbank-ként funkcionálhat más, vezeték nélküli töltést támogató eszköz számára. A töltésére USB-C konnektor áll rendelkezésre.

Mobiltelefon Asus ROG Phone 7 16 GB/512 GB fehér ...
Mobiltelefon Asus ROG Phone 7 16 GB/512 GB fehér ...

Ezen ASUS okostelefon megbízható teljesítménnyel büszkélkedhet

A modern ASUS mobiltelefon elemi funkcióit a fejlett Android operációs rendszer vezérli, melynek verziója Android 13, ROG UI felhasználói felülettel. Az Android nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálájáról ismert. 16 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik, melynek nem okoz problémát a virtuális valóság és a 3D-s játékok kezelése. A fájlok, illetve fotóink és videóink megőrzésére 512 GB belső tárhely van biztosítva, amely felveszi a versenyt még a számítógépekkel is, és megoldást kínál a legnagyobb adatok és alkalmazások tárolásának problémájára.

Ezen ASUS okostelefon különböző kommunikációs móddal rendelkezik

Említésre méltók az olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatai, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC (Near Field Communication) technológia biztosítja az egymástól legfeljebb 10 cm-re elhelyezkedő eszközök közötti érintésmentes kommunikációt. Ezután nem kell elővenned a hitelkártyád, csak érintsd oda a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata biztosítja a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad sem fogy. A Bluetooth technológia lehetővé teszi, hogy könnyedén csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ami megkönnyíti a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS kibővített verziója, amely nem csak a műholdas jeleket, hanem a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is használja. Ennek a technológiának köszönhetően gyorsabb és pontosabb lesz a helymeghatározás, ami különösen hasznos, ha gyengébb a műholdjel.

Kommunikálj, és élvezd a korlátlan szórakozást

A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését garantálja a gyors 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G) mobilhálózat, amely a lehető leggyorsabban és fennakadás nélkül tölt le nagy fájlokat, streamel filmeket vagy kezel videó hívásokat. Használd a 3,5mm-es Jack csatlakozót, hogy fejhallgatóval élvezd zenét.

Mindig örömmel fogadjuk a hozzáadott praktikus funkciókat

Élvezd az élet minden percét a népszerű ASUS mobiltelefonnal. A telefon feloldásához elég egyetlen pillantás, hála a biometrikus arcfelismerésnek. A készülék kijelzőjén ráadásul ujjlenyomat olvasó is található. Természetesen jelző diódával is ellátták. Célja, hogy úgy küldjön értesítéseket, hogy közben nem aktiválja a kijelzőt. A szöveges üzeneteknél sokkal érdekesebb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az OTG funkció elérhető az okostelefonon, amellyel lehetséges olyan hardverek csatlakoztatása, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelőnek köszönhetően a telefon automatikusan kikapcsolja a kijelzőt hívás közben a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok és töltőkábel (USB-C → USB-C)

Méretei:

173 × 77 × 10,4 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

239 g

Paraméterek

3D/AR
3D model + AR model v Android alkalmazásban Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző átmérője
6,78" Kész!
Kijelző felbontása
2448 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android alkalmazásban Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,78" Kész!
Kijelző felbontása
2448 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
32 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2023 Kész!

Funkciók

Tulajdonságok
Gyorstöltés, Gyors vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, Arcfeloldás, Fordított vezeték nélküli töltés, Jelző dióda, MMS támogatás, OTG Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Védelmi fokozat
IP54 Kész!
Gorilla Glass verziója
Victus Kész!
Magasság
173 mm Kész!
Szélesség
77 mm Kész!
Mélység
10,4 mm Kész!
Súly
239 g Kész!
Szín
Fehér Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,9 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Makró kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Makró kamera rekesznyílása
f/2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
32 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,5 Kész!
Maximális fényerő
f/1,9 Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
4320p (8K) 24fps, 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 120fps, 1080p (Full HD) 240fps, 720p (HD) 480fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
6 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
65 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
16 GB Kész!
Belső memória
512 GB Kész!
Memóriakártya típusa
Nem támogatja Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
3,2 GHz (3 200 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 740 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.3 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Tok, Töltőkábel (USB-C → USB-C) Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 13 Kész!
Felhasználói felület
ROG UI Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Asus ROG Phone 7 16 GB/512 GB fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Asus ROG Phone 7 16GB/512GB bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Asus ROG Phone 7 16 GB / 512 GB biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Asus ROG Phone 7 16GB/512GB weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Asus ROG Phone 7 16GB/512GB weiß.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ