Polcos állványok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Elhelyezés
Belső
(67)
Kültér
(2)
Rendeltetés
Garázsba és műhelybe
(63)
Fürdőszobába
(34)
Kamrába
(31)
Konyhába
(35)
Pincébe
(18)
Amire alkalmas
Üvegek
(5)
Cipő
(55)
Gumiabroncsok
(1)
Szerszám
(81)
Kozmetikumok
(16)
Polcok száma
1
9
-
Teljes terhelhetőség
9 kg
2720 kg
-
Tulajdonságok
Polcos
(113)
Fiókos
(6)
Gurulós
(8)
Sarki
(5)
Fali
(3)
Konstrukció anyaga
Fa
(8)
Műanyag
(8)
Fém
(93)
Bambusz
(13)
Szűrés

A polcos állványok egy keretből és polcokból állnak, amely különböző dolgok tárolására szolgálnak, miközben maximalizálják a helykihasználást. A polcos állvány segítségével minden tárgyat rendezetten, biztonságosan tárolhatunk, és így a tér rendezettnek tűnik. A polc állvány anyaga, rendeltetése, a polcok száma, terhelhetősége és megjelenése alapján különböznek egymástól. Különböző stílusokban és konfigurációkban kaphatók, így bármilyen térbe illeszkednek. Hogyan válaszd ki a megfelelőt? Olvass tovább, segítünk.

Tovább

Válassz polcos állvány típust

A polcos állvány segédeszköz a szervezéshez és tároláshoz. Kiválasztásakor ügyelj néhány kulcsfontosságú paraméterre, hogy az adott modell jól szolgálja az általad választott célt. Ruhákat, könyveket, kozmetikumokat, de akár borokat, szerszámokat, játékokat és gumiabroncsokat is tárolhatsz a polcos állványok segítségével. A céltól függően válaszd ki az anyagot, méreteket és stílust, valamint a polcok számát és egyéb paramétereket. Csak így lesz a polc állvány praktikus segítője és elegáns kiegészítője az otthonodnak és az irodának.

Hol használható a polcos állvány?

A beltéri polcos állvány minden otthonban és irodában hasznos lehet. Ez egy praktikus és sokoldalú eszköz, amellyel bármilyen helyiségben rendszerezheted és tárolhatod a dolgokat. Elhelyezheted őket a garázsban, a kertes házban, a szekrényben, a dolgozószobában, a pincében vagy az erkélyen is. Egyes speciális polcos állvány típusokat gumiabroncsok tárolására tervezték, de jól jöhetnek a borállványok is. Az anyagok és méretek nagy változatosságának köszönhetően könnyen kiválaszthatod a polcot, akárhol is van rá szükséged.

  • A polcos állvány kamrába élelmiszerek és konyhai eszközök tárolására szolgál, így mindent szépen kéznél tarthatsz. Könnyen karbantarthatónak kell lenniük.
  • A polcos állványok fürdőszobába olyan anyagokból készülnek, amelyeket nem károsít a nedves környezet. Törölközőket, kozmetikumokat és piperecikkeket tárolhatsz rajtuk.
  • A polcos állványok a pincébe elég tartósak ahhoz, hogy ellenálljanak a nedvességnek és a szennyeződésnek, tartósítószereket tárolnak és könnyen elbírják az élelmiszereket is.
  • A konyhai polcos állvány egyaránt használható élelmiszer tárolására és a ritkábban használt edények vagy készülékek tárolására.
  • A polcos állvány garázsba általában fémből készült és erős változat, alkalmas szerszámok, gumiabroncsok és egyéb tárgyak tárolására.

polcos állványok garázsba
Polcos állvány a műhelybe

polcos állványok gyerekszobába
Polcos állvány gyerekeknek

fa polcos állvány fürdőszobába
Polcos állvány fürdőszobába

polcos állvány gardróbba
Akasztós állvány

A polcos állványok kiválasztásakor figyelembe kell venni, hogy hol fognak állni. A kültéri használatra szánt változatoknak időjárásállónak kell lenniük, ezért a megfelelő anyagból és a megfelelő kivitelben kell készülniük.

Használj polcos állvány eszközöket még a nem tipikus helyeken is

Tegyél polcos állványt oda is, ahová általában nem szokás őket tenni. Ha a megfelelő opciót választod, akkor a WC-ben, valamint a fürdőszobában vagy a ruhatárban is használhatod őket. Gyakran azonban különleges formára van szükség, és az is fontos, hogy a polcos állványok a helyiség adottságainak megfelelő felületűek legyenek - ezeken a helyiségeken gyakran magasabb a páratartalom, és a felületet a fröccsenő víz is megviselheti. Az öltözőkhöz olyan állványokat használj, amelyek állítható polcokkal rendelkeznek, és lehetővé teszik például a különböző magasságú cipők vagy a nagyobb ruhák tárolását.

Milyen anyagból készül egy polc állvány?

Polcos állványok sokféle anyagból kaphatók, így minden helyiséghez és állapothoz kiválaszthatod a megfelelő típust. Minden egyes anyag különleges előnyökkel jár. Hagyományosan fát, valamint bambuszt, fémet, műanyagot és textíliát vagy ezek kombinációját használják erre a célra. Az egyes anyagok felületkezelése is szerepet játszik, amely kész kinézetet és tartósságot biztosít. A polc így mindig szépen illeszkedik a többi berendezési tárgyhoz.

i

A polcos állványok kialakítása eltérő lehet

A polcos állvány nem mindig ugyanabból az anyagból készül, mint a polcoknak. Megválaszthatod, hová szeretnéd elhelyezni az adott darabot, és milyen célt szolgál majd. A polcos állványok készülhetnek fémből, fából, bambuszból vagy üvegből, és akár egymással is kombinálhatók. Az egyes darabokat a kívánt megjelenés, teherbírás és tartósság szerint választhatod ki.

Népszerű fa polcos állványok

A fa polcos állvány nagyon népszerű, meleg és hagyományos megjelenést biztosít. Ha polcrendszert vagy polcokat keresel az otthonodba, a fa ideális választás - nagy teherbírású és jól mutat beltérben, így például könyvek vagy konyhai eszközök tárolására is alkalmas. A megfelelő kivitelezéssel vagy tartós fa használatával beltéren, kültéren vagy nedves helyiségekben is használhatók ezek a polcos állványok.

Egy másik lehetőség a bambusz polcos állvány, amely könnyű, mégis stabil. Megjelenésének és tulajdonságainak köszönhetően alkalmas a nappaliba és a fürdőszobába, és azoknak is tetszeni fog, akik környezetbarát kiegészítőket keresnek.

Könnyű és tartós műanyag polcos állvány

A műanyag polcos állványok általában polipropilénből, PVC-ből vagy hasonló műanyagból készülnek. Előnyük a könnyű tisztítás, a könnyű súly és a nedvességállóság. Azonban szélsőséges hőmérsékleten ezek a polcos állványok elveszíthetik szilárdságukat és tartósságukat. Ugyanakkor használatuk során ügyelj a terhelhetőségükre is, amely nem biztos, hogy olyan magas, mint a fa vagy fém változatoké. Másrészt viszont ezek a polcos állvány fajták költséghatékony megoldást jelentenek a fürdőszobákba és az irodákba.

A fém polcos állvány mindennek ellenáll

A fém polcos állványok négyzetes keresztmetszetű csövekből vagy fémlemezből készült kerettel rendelkeznek, a polcok lehetnek fémek vagy fából készültek is. A fémet festéssel vagy galvanizálással bevonják, ami nagyobb tartósságot és hosszabb élettartamot biztosít. Ezért gond nélkül használhatod őket még zord körülmények között is, raktárakban, garázsokban és műhelyekben, ahol nehéz tárgyakat kell tárolni. A szerkezetet csavarok vagy préselemek kötik össze, amelyek egyszerűen egymásba csúsznak - így könnyen szétszedhető és szállítható.


Bambusz polc állvány
Bambusz polc állvány

Fém polcos állvány
Fém polcos állvány

Műanyag polcos állvány
Műanyag polcos állvány

Fa polcos állványok
Fa polcos állvány

i

A megfelelő felületkezelés tartósabbá teszi a polcos állvány modelleket

A fém polcos állvány modelleknek megfelelő felületkezeléssel kell rendelkezniük, hogy hosszú ideig kitartsanak. Leggyakrabban horganyzást vagy krómozást használnak. A horganyzás esetében a felületre egy vékony cinkréteget visznek fel a korrózióállóság növelése érdekében. A krómozás ezüstösen csillogó megjelenést kölcsönöz a polcnak, ilyenkor szebbek a látványuk és könnyebben tisztíthatók. Más fémfelület-kezelésekkel is találkozhatsz, például porszórással vagy eloxálással, amelyek növelik a fémpolcok tartósságát.

Fekete, barna és fehér polcos állványok beszerzése

A polcos állványok színei is nagymértékben variálhatók. Fekete, kék, ezüst és fehér modelleket is vásárolhatsz, így tökéletesen illeszkedhet a szobába. Ugyanakkor a megfelelő színnel a szoba megjelenését is befolyásolhatja. A fehér világosít és tisztának tűnik, vizuálisan is megnövelheti a teret. Ráadásul bármilyen már használt színhez passzol. A megfelelő polcszínek feldobhatják a belső teret, vagy éppen ellenkezőleg, tökéletesen visszafogottan mutathatnak bármelyik helyen.

Megfizethető polc állvány típusokat keresel? Outletünk bevált árukat kínál alacsonyabb áron.

Mekkora egy polcos állvány teherbírása?

A polcos állványok egyik alapvető jellemzője a terhelhetőség. Attól függően kell kiválasztani a megfelelő polcos állvány típust, hogy mit szeretnél tárolni rajta. Általában a műanyag modellek a legalacsonyabb teherbírásúak, és inkább könnyebb tárgyak, például fürdőszobai kozmetikumok vagy irodai kellékek tárolására alkalmasak. Ezzel szemben a fém polcos állványok nagy teherbírással rendelkeznek, és szerszámokat, gumiabroncsokat tárolhatsz rajtuk, valamint ipari raktárakban is használhatók.

  • A polcos állvány könyveknek alapvetően könyvespolc. Nagy polcokkal rendelkezik, amelyeken nagyszámú könyv fér el. A polcokat gyakran a könyvek méretének megfelelően lehet beállítani.
  • A pohártartó polcos állványok ideálisak bortartónak, mivel olyan rekeszekkel vagy kivágásokkal vannak ellátva, amelyekbe a palackok behelyezhetők, és nem gurulhatnak el.
  • A játéktároló polcos állványok a gyermek szobájában helyezhetők el, hogy rendet teremtsen a játékok között, de lehetővé teszik, hogy a mindennapi játékok hozzáférhetőek maradjanak.
  • A polcos állvány cipőknek lehetnek ferde polcok, hogy tökéletesen kihasználják a helyet. Egy ilyen cipőtartó rendben tartja az összes cipőt.

i

A nagy teherbírású polcos állvány rendszereket nehéz tárgyak tárolására tervezték. Teherbírásuk 500 kg vagy nagyobb. Általában fémvázból és fémerősítéssel ellátott fából készült polcokból állnak. Elsősorban különféle alapanyagok és termékek tárolására szolgálnak.

Fali, sarok és kerekes polcos állványok használata

Különböző jellemzőkkel rendelkező polcos állványok is vásárolhatók. Ez lehetővé teszi, hogy különböző módon használd őket. Ha helyet kell megtakarítani, válassz sarokpolcot vagy falra szerelhető darabot. Egy másik lehetőség a polcokkal vagy fiókokkal ellátott polcos állvány, ezek mindegyike más-más tárolási lehetőséget biztosít. Léteznek görgőkkel ellátott állványok is, amelyek rugalmasan elhelyezhetők és könnyen mozgathatók.

  • A fiókos polcos állvány olyan tárolóhelyeket biztosít, amelyek tartalma nem lesz látható helyen. A fiókok pormentesek is, így a bennük lévő tárgyak védve vannak.
  • A polcos állvány nyitott teret biztosít, így könnyen hozzáférhetsz a rajta tárolt tárgyakhoz. Alkalmas könyvek, dekorációk, szerszámok és gépek tárolására.
  • A sarok polcos állvány lehetővé teszi, hogy a szoba sarkában lévő helyet teljes mértékben kihasználhasd. Különösen nagyszerű ott, ahol minden centimétert ki kell használni.
  • A mobil polc állvány kerekekkel rendelkezik, amelyekkel könnyen áthelyezhető egy másik helyre. Használhatod például az irodában vagy a műhelyben.
  • A akasztós polcos állvány a falra szerelhető, hogy helyet takaríthass meg a padlón. Így mindenhol alkalmas, ahol kevés a hely.

akasztós polcos állvány
Akasztós állvány

sarok polc állvány
Sarok polcos állvány

fiókos polc állvány
Polcos állványok fiókkal

mobil polcos állványok
Mobil polcos állvány

Pénzt takaríthatsz meg, ha az olcsó polcos állványok közül választasz – itt a legalacsonyabb ártól kezdve találod őket.

Mekkora egy polcos állvány?

A méretek szintén fontos szerepet játszanak a polcos állványok kiválasztása során - a polcok magassága, szélessége vagy mélysége tekintetében számos változatban megtalálhatóak. Akár több mint két méter magasak is lehetnek, így a teljes teret a mennyezetig hatékonyan kihasználhatod velük. A polcok akár 80 cm mélyek is lehetnek, ami megkönnyíti a nagyobb tárgyak tárolását. Végül ott van a szélesség, amely szintén két méternél is több lehet. Egy ilyen polcos állvány rengeteg helyet kínál, hogy mindent tárolhass, amire szükséged van.

i

Egyedi polcos állvány típusokra van szükséged?

Ha atipikus térrel rendelkezel, akkor egyedi polcos állvány típusokat is használhatsz, valamint akkor is érdemes ezt a fajtát választani, ha a lehető legtöbbet kell kihozni egy bizonyos térből. Ebben az esetben megadhatod például a pontos méreteket, a színt és a polcok beállítását, hogy egyedi darabokat kapj. A polcos állványok tökéletesen illeszkednek a helyükre, és könnyedén tárolnak mindent, amire szükséged van, legyen szó akár nagyszámú könyvről, iratgyűjtőről, konyhai eszközökről vagy a műhelyben használt munkaeszközökről...

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Polc - fém, polcos, garázsba és műhelybe, 5 polc, polc terhelhetősége 275 kg, polc színe barna, teljes terhelhetőség 1375 kg, csavar nélküli, konstrukció színe fekete, mérete 180 × 120 × 45 cm (Ma×Sz×Mé)
27 990 Ft

2.
Polc - fém, polcos, garázsba és műhelybe, 5 polc, polc terhelhetősége 130 kg, polc színe barna, teljes terhelhetőség 650 kg, konstrukció színe fekete, mérete 150 × 75 × 30 cm (Ma×Sz×Mé)
25 990 Ft

3.
GD-212 Polc, Oak Raktáron 5 db
Polc - fém, polcos, fürdőszobába, 2 polc, polc színe barna, teljes terhelhetőség 10 kg, csavaros, konstrukció színe fekete, mérete 48,5 × 29,2 × 23,5 cm (Ma×Sz×Mé)
5 390 Ft

Még több
125 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
ROJAPLAST - fém, 90 × 40 × 180cm
Polc - fém, polcos, garázsba és műhelybe, 5 polc, polc terhelhetősége 175 kg, polc színe barna, teljes terhelhetőség 875 kg, horganyzott felület, csavaros, konstrukció színe ezüst, mérete 180 × 90 × 40 cm (Ma×Sz×Mé)
12 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: RJplast33
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,7
PRAKTIK polc 1800x1200x450/5 fekete, 275 kg
Polc - fém, polcos, garázsba és műhelybe, 5 polc, polc terhelhetősége 275 kg, polc színe barna, teljes terhelhetőség 1375 kg, csavar nélküli, konstrukció színe fekete, mérete 180 × 120 × 45 cm (Ma×Sz×Mé)
27 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: KOVO02a5
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,2
Songmics polc 5 polccal, ipari stílus, 150 x 75 x 30 cm
Polc - fém, polcos, garázsba és műhelybe, 5 polc, polc terhelhetősége 130 kg, polc színe barna, teljes terhelhetőség 650 kg, konstrukció színe fekete, mérete 150 × 75 × 30 cm (Ma×Sz×Mé)
25 990 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: SONRE089
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
Seashell Könyvespolc/polc fa polclapokkal, 114 cm, tölgy
Polc - fém, polcos, nappaliba, 3 polc, polc terhelhetősége 10 kg, polc színe barna, teljes terhelhetőség 15 kg, konstrukció színe fekete, mérete 78 × 114 × 35,1 cm (Ma×Sz×Mé)
42 990 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: DSO456
3,8
FIELDMANN FDR 1840R
Polc - fém, polcos, garázsba és műhelybe, 5 polc, polc terhelhetősége 175 kg, polc színe barna, teljes terhelhetőség 875 kg, horganyzott felület, csavar nélküli, konstrukció színe ezüst, mérete 180 × 90 × 40 cm (Ma×Sz×Mé)
20 290 Ft
Raktáron 5 db
Termékkód: FIELD010
5,0
GD-212 Polc, Oak
Polc - fém, polcos, fürdőszobába, 2 polc, polc színe barna, teljes terhelhetőség 10 kg, csavaros, konstrukció színe fekete, mérete 48,5 × 29,2 × 23,5 cm (Ma×Sz×Mé)
5 390 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUTreg04
4,7
Kovona Drumy 1800 x 800 x 400 mm, fehér
Polc - fém, polcos, garázsba és műhelybe, 5 polc, polc terhelhetősége 130 kg, polc színe fehér, teljes terhelhetőség 650 kg, horganyzott felület, csavar nélküli, konstrukció színe fehér, mérete 180 × 80 × 40 cm (Ma×Sz×Mé)
21 490 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: KOVO001j
3,0
Storage Tools - 1800 × 900 × 600, fehér
Polc - fém, polcos, garázsba és műhelybe, 5 polc, polc terhelhetősége 175 kg, polc színe barna, teljes terhelhetőség 875 kg, csavar nélküli, konstrukció színe fehér, mérete 180 × 90 × 60 cm (Ma×Sz×Mé)
17 490 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: STOreg06
4,6 25×
KOVONA FUTUR PLUS 1800 x 1200 x 600 mm, horganyzott
Polc - fém, polcos, garázsba és műhelybe, 5 polc, polc terhelhetősége 250 kg, polc színe barna, teljes terhelhetőség 1250 kg, horganyzott felület, csavar nélküli, konstrukció színe ezüst, mérete 180 × 120 × 60 cm (Ma×Sz×Mé)
35 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: KOVO001u
5,0
Polc GD-215 Tölgy
Polc - fém, polcos, fürdőszobába, 5 polc, polc színe barna, teljes terhelhetőség 25 kg, csavaros, konstrukció színe fekete, mérete 144 × 29,2 × 23,5 cm (Ma×Sz×Mé)
11 490 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: AUTreg07
4,8
ROJAPLAST - fém, 70 × 30 × 150cm
Polc - fém, polcos, garázsba és műhelybe, 5 polc, polc terhelhetősége 175 kg, polc színe barna, teljes terhelhetőség 875 kg, horganyzott felület, csavar nélküli, konstrukció színe ezüst, mérete 150 × 70 × 30 cm (Ma×Sz×Mé)
9 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: RJplast32
4,6
Gyerek tároló polc 9 szövet dobozzal, rózsaszín
Polc - fiókos, gyerek, 9 polc, polc színe fehér és rózsaszín, csavaros, konstrukció színe rózsaszín, mérete 59 × 66 × 30 cm (Ma×Sz×Mé), kosár/doboz a csomagban
19 490 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: KESBD006
4,1 12×
FIELDMANN FDR 1800
Polc - fém, polcos, garázsba és műhelybe, 5 polc, polc terhelhetősége 175 kg, polc színe barna, teljes terhelhetőség 875 kg, horganyzott felület, csavar nélküli, konstrukció színe ezüst, mérete 180 × 90 × 40 cm (Ma×Sz×Mé)
14 390 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: FIELD009
5,0
GD-223 Polc, Oak
Polc - fém, polcos, fürdőszobába, 3 polc, polc színe barna, csavaros, konstrukció színe fekete, mérete 80,5 × 58,5 × 23,5 cm (Ma×Sz×Mé)
8 490 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: AUTreg08
5,0
Kesper Gyerek tároló polc 9 szövet dobozzal, fehér
Polc - fiókos, gyerek, 9 polc, polc színe fehér, kék és zöld, csavaros, konstrukció színe fehér, mérete 59,5 × 66 × 30 cm (Ma×Sz×Mé), kosár/doboz a csomagban
18 990 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: KESBD056
5,0
Bambusz polc Jonas, 3 polcos
Polc - fa, polcos, beltéri, 3 polc, polc terhelhetősége 5 kg, teljes terhelhetőség 15 kg, csavaros, mérete 80 × 37 × 33 cm (Ma×Sz×Mé)
Leárazás -8 %
10 990 Ft 11 990 Ft
Raktáron 4 db
Termékkód: ATRd157
4,0
PRAKTIK polc 1800x1200x450/5 horganyzott, 275 kg
Polc - fém, polcos, garázsba és műhelybe, 5 polc, polc terhelhetősége 275 kg, polc színe barna, teljes terhelhetőség 1375 kg, horganyzott felület, csavaros, konstrukció színe ezüst, mérete 180 × 120 × 45 cm (Ma×Sz×Mé)
25 990 Ft
Raktáron 4 db
Termékkód: KOVO02a6
4,2
Kovona Drumy 1800 x 600 x 400 mm, fehér
Polc - fém, polcos, garázsba és műhelybe, 5 polc, polc terhelhetősége 130 kg, polc színe fehér, teljes terhelhetőség 650 kg, horganyzott felület, csavar nélküli, konstrukció színe fehér, mérete 180 × 60 × 40 cm (Ma×Sz×Mé)
26 290 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: KOVO001h
4,0
Polc 600x300x1330 mm, 4 polc PH
Polc - műanyag, polcos, fürdőszobába, 4 polc, polc terhelhetősége 20 kg, polc színe fekete, teljes terhelhetőség 80 kg, csavar nélküli, konstrukció színe fekete, mérete 133 × 60 × 30 cm (Ma×Sz×Mé)
9 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MTGV1947
4,5
Bambusz polc Johan, 3 polc
Polc - bambusz, polcos, beltéri, 3 polc, polc terhelhetősége 3 kg, teljes terhelhetőség 9 kg, csavaros, konstrukció színe barna, mérete 72 × 30 × 29 cm (Ma×Sz×Mé)
10 490 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: ATRd158
4,8
Kovona FUTUR 1800 x 900 x 450 mm-es, fehér
Polc - fém, polcos, garázsba és műhelybe, 5 polc, polc terhelhetősége 350 kg, polc színe fehér, teljes terhelhetőség 1750 kg, horganyzott felület, csavar nélküli, konstrukció színe fehér, mérete 180 × 90 × 45 cm (Ma×Sz×Mé)
24 790 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: KOVO001p
4,4 43×
KOVONA DRUMY 1800 x 600 x 400 mm, galvanizált
Polc - fém, polcos, garázsba és műhelybe, 5 polc, polc terhelhetősége 130 kg, polc színe ezüst, teljes terhelhetőség 650 kg, horganyzott felület, csavar nélküli, konstrukció színe ezüst, mérete 180 × 60 × 40 cm (Ma×Sz×Mé)
18 190 Ft
Raktáron 4 db
Termékkód: KOVO001g
4,0
Bambusz polc Johan, 5 polcos
Polc - bambusz, polcos, beltéri, 5 polc, teljes terhelhetőség 15 kg, csavaros, mérete 128 × 20 × 29 cm (Ma×Sz×Mé)
17 990 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: ATRd159
3,3
Storage Tools - 1800 × 900 × 400, fehér
Polc - fém, polcos, garázsba és műhelybe, 5 polc, polc terhelhetősége 175 kg, polc színe barna, teljes terhelhetőség 875 kg, csavar nélküli, konstrukció színe fehér, mérete 180 × 90 × 40 cm (Ma×Sz×Mé)
13 990 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: STOreg04

Polcos állványok

Polcos állványok

A Polcos állványok kategóriában összesen 125 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó polcos állványok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább polcos állványok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb polcos állványok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: polcos állványok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ